QUOTE(Sigfa @ Aug 20 2009, 12:30)
Shuminj, tavs peedeejais darbs ir soli zemaak nekaa ieprieksheejie, tur vismaz bija viegli uztverama motiveejoshaa doma
...
Pieķēri, šis man izspruka bez domas, iegāju Delfos un tur nebija nekā interesanta, ieslēdzu MSpaint un zīmējums jau bija gatavs. Parasti, kad tos zīmēju vienmēr uzrodas galvā kāda interesanta doma, kuru uzzīmēju nevis aprakstu.
QUOTE(FuschichO @ Aug 20 2009, 13:02)
...
ir jāatbrīvo prāts no jebkādām domām un iepriekšējām zināšanām, jāatgriežas pagātnē, jāveic ceļojums laikā. Tas liek domāt, ka tu lieliski kontrolē savu psihi un esi sava prāta pavēlnieks. Ja tu reiz domātu kļūt par meditācijas skolotāju, es domāju, ka tev būtu panākumi.
...
Ja tu mani vēlies salīdzināt ar Pablo Picasso, tad šoreiz būsi kļūdījusies. Neesmu nekad labi zīmējis un negribu to visu aizmirst, meklējot sevī īsto Es.
Ja uznāk iedvesma, mēģinu to pārvērst zīmējumā.
Nepatīk tāds izteiksmes veids kā rakstīšana. Tāpēc, ja nonāku pie kādas atziņas un sēžu pie datora - es to uzzīmēju.
Un ar meditāciju diez vai veiksies. Pamēģini kontrolēt naidu un dusmas
Ja kāds tās tevī iesēj, tad tās aug un pieņemas spēkā. Tās pamazām pārņem tevi. Tu visu dienu par tām domā un tās tevi iekšēji nogalina, vai arī tu nogalini to, kas ar tām svaidās.
Medicāja tāpēc savā ziņā ir bezjēdzīga, ja nedzīvo viens mežā. Tāka ar prāta pavēlnieku vēl par agru
Bet, jebkurā gadījumā paldies par komentāriem. Ienāks interesanta domā prātā, padalīšos ar to