Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mdupnd
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
hypnotize
Man patik, ka tu ar mazaam detaljaam padari darbu dinamiskaaku... smile.gif jauki

tik...kau kas nav ar prieksheejas kaajas apakshdalju...plataaka paliek uz beigaam
EruLaif
Bija jautri! smile.gif
vampiregirl
ir, labs ^^ ir ipasi pēdējais, tik ausīm antena biedējoši gara un kletiņa biedējosi īsa wink.gif bet tā jau gaumes lieta wink.gif
FuschichO
Šito vajag iekš fanartu dojo likt wink.gif
Kikyou
Oh burn. XD Tas tak krekliņš, ne kleitiņa. Bet ir labs! Man tavs variants patīk labāk. Tāds... digitālāks. owo *clap clap*
LeoR
FuschichO
Es pat varētu padomāt ka tavi zīmējumi ir komerciāli vai izrauti no animēm- augsta kvalitāte laikam jau tieši digitalizācijas dēļ.
LeoR
FuschichO
Viss būtu jauki, ja man patiktu solārijvistas efekts uz cilvēkiem... hmmm.. nāk prātā iznīcināmas blondīnes.... sad.gif
Red Devil
Ja šajā darbā esi pārkrāsojis meiteni, tad zēnam drusku ir pietrūcis, jo viņa seja izsaktās drausmīgi plakana.
Alexa De Šarlote
Nedabīgi brūns džekiņš no mana skata punkta.
Kikyou
Bā... Glīti. o_o
Vienīgais man krāsu spilgtumi ne pārāk. Man labāk vairāk uz šito pusi ietu pie sirds, bet tas tik es. Lai tur kā, tiešām labi nostrādāts! *clap clap*
FuschichO
Njā, Kikyou modifikācija izskatās jaukāk smile.gif
Cowman
nee originaals abaaks

Tan is cool
LeoR
Keydan
Pumpkin! :3
Smukas mazas metenes... tu venmer palik tads pats. biggrin.gif
FuschichO
QUOTE(Cowman @ Sep 25 2008, 22:04) *

Tan is cool

Tan is.. it kā kāds tevi būtu apkakājis. Vai arī tu cieti ugunsgrēkā. Vai dzīvoji kopā ar mežoņiem gadiem ilgi un esi aizmirsis cilvēku valodu.

Pēdējais, smukiņš, LeoR!
LeoR
Kaede
Par pēdējo. Skaisti, ļoti. Krāsas patīkamas un zīmēšanas stils ļoti labs, vienīgi acis izskatās dīvaini. Vai arī man tā tikai šķiet... rolleyes.gif
Tenma
mjā, piekrītu - citādi visnotaļ jauks darbiņš, bet acis smagi šķielē un pie tam iespējams dažāda augstuma
Tramvajs
Vāu, superīgs darbs. Un man gan patīk sķielējošas meičas. <.<
Pinky
Leor, man tavs ziimeeshanas stils baigi piedur ! taa turpinaat. smile.gif
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
LeoR
FuschichO
Kāpēc visi nekomentē un nesaka, cik kjūtīgi un forši?
anti
Tāpēc, ka parasti autore/autors topiku nolocko tūlīt pēc zīmējumu ielikšanas - vot i neviens nevar iekomentēt :]
Bet jā. Tāds mīlīgs stils.
Kikyou
ĀĀAA beidzot var komentēt, kā tad tā!?
Mīlu šo galeriju. Viennozīmīgi moe. c:

Sigfa
lol, un beigās izrādīsies, ka viņš vnk aizmirsa noslēgt topiku.

paši darbi gan ir ļoti forši, tuvu pro līmenim. Vietām gan ēnojums tāds pašvaks un, piemēram- pēdējā, prasās nostrādātākas kontūras.
Keydan
Ne nu cutness factor - over 9000. Toties, LeoR, kad bus progressssss?
Kikyou
QUOTE(Keydan @ May 3 2010, 12:35) *

Toties, LeoR, kad bus progressssss?

A tev?
Arts
Stila dēļ zīmējumi izskatās primitīvi, progresu tur sevišķi nevajag. Iesaku autoram sākt piestrādāt pie vīriešu tēliem un kādām apkārtējām huiņām. Vēl iesaku pamazām sākt cept mangas.

A tev?

Par citu progresiem jārunā viņu galerijās, pašai ar anatomiju veicas.
Kikyou
QUOTE(Arts @ May 3 2010, 15:24) *

pašai ar anatomiju veicas.

Pajāt.
LeoR
Keydan
IPB Image
Ouh LeoR, you are such a lolicon...
LeoR
Tigra2
Smuki un piemīlīgi tev tie darbi. :3
Nezinu pat īsti, ko vēl piebilst. ^^
LeoR
KuroRyuuD
Malacis/e ^^
Man jau vislabāk patīk tava atbilde uz Keydan`a pedolāci =D
Keydan
IPB Image
YES! MORE! laugh.gif
Tā turpināt. tongue.gif
LeoR

Keydan
Lolin and dawin.
Tigra2
Aaaw, cute!
Dikti piemīlīgi. ^.^
LeoR
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.