Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani ziimeejumi...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Cilveeks
QUOTE(undux @ Oct 10 2007, 16:55) *

Nevar vnk rāda kad kautkāda kļūme.

jaaraksta ka nevis kad... rolleyes.gif
undux
kāda starpība!! labāk būtu pateicis kā lai pareizi ieliek iekšā!
undux
shit man rādās kautkāds šitāds :The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments. ndvaru ielikt neko.

Lūdzu psakiet kā var ielikt bildes forumā tā lai viņas nebūtu atsevišķi jāatver (kā man), bet lai varētu vienkārši aplūkot tās kopā ar postu.
Karamele
varbūt tā ir zīme no augstāka spēka? XD
anyway, bilžu hostings arī pastāv, ne tikai upload/attach poga.
par taviem pēdējiem zīmējumiem jāsaka, ka tev vēl ļoti daudz jātrennējas, lai spētu uzzīmet kaut ko, vismaz manai acij tīkamu.
undux
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ups mazliet par lielu...
kakene
Pirmajai kreisa roka kaut kad divaina (izskatas ka par isu)
bet otrai un tresai man liekas nav nevainas!!
undux
Man ar rokām diezko labi nav tāpēc gandrīz vienmŗ zīmēju tās aiz muguras
undux
Divi jauni zīmējumi.

Porcelāna lelle.IPB Image

Heh.. Mazliet izskatās pēc emō.IPB Image
Karamele
cilvēki nav kluči, bet liekas tavā izpratnē ir.
pamēģini zīmēt pēc tutoriāļiem, un vairāk izstrādāt detaļas un ja ir nepieciešamība - izdzēst un zīmēt no sākuma.
tā porcelāna lelle ir plikpaure ar deformētu gavaskausu?
otru labāk nekomentēšu.
Arts
Ziimeejumi ir soooo like 1st grade....
Tev buus ziimeet trijaas dimensijaas.
Saac ziimeet labaak,vai arii ruukjiitis tavas pagultes tevi sterilizees.
ph34r.gif ph34r.gif ninja.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ieteikums... turpini pārzīmēt līdz ko iemācīsies.
Misa
emm.... beidz apvainot nabaga emo xD... un porcelāna lellītes arī.
Ja kāds emo tā izskatītos, citi emo jau viņam būtu pārgrizuši vēnas.
(runa iet par tiem, kur izskatās kā emo, nevis reāli ir)
varbūt pameiģini zīmēt to ,ko tu redzi? nu piemēram paprasi mammai papozēt, kamēr tu uzmet skeletiņu.
undux
paldies par padomiem! tieši to man vajadzēja.
Nothinga
Eh, tev krietni pieklibo anatomija. Mazliet vēl jāpatrenējas sejas. Iesaku tiešām pamaklēt tutorialus, kaut vai netā. Ja nu pavisam nevari, pamēģini kaut vai nozīmēt kādu bildi. Ja nav neviena, kas pozē, pozē pati, skaties spogulī.
Galvenais ir treniņš. Mācies un trenējies un gan jau ar laiku sanāks ^^
undux
Protams, pirmajā mirklī jau panākumu nebūs.
Mimi
ēhh, šis pirmais mirklis ilgst jau pusgadu.. x33
undux
Es jau zīmēju tāpēc ka man patīk. Ne jau tāpēc lai iemācītos zīmēt labāk.
Asuka
nu es vēlētos detalizēti parunāt par pēdējiem diviem darbiem.
porcelāna lelle- kara jau par galvu pateica. ņem to vērā. apskatot šo darbu es varu pateikt, ka tu nesāc zīmēt ar `stickmenu`, bet vienkārši uz laimi velc visas linijas, un uz dullo piezīmē kaut kādas ekstremitātes un beigās, vēl šķībi sazīmē apģērbu, kas atrodas tādā stāvoklī, kādā, tas vispār, galīgi un fiziski nav iespējams. meitenei nav sejas forma. kaut arī par sejas formu pareizību, vai nepareizību nav iespējams spriest, šajā gadījumā tā tiešām ir neproporcionāla. nu c`mon vai kāda ir redzēta apaļ seja. darbā nav ne sīko detaļu, ne ēnu vai ieloču. [darbs ir uzdragāts un tajā nav centības] jā daudzos gadījumos tie ir slikti vārdi, bet tavā darbā ir redzams, ka zīmēts tika ar zīmuli, tas nozīmē, ka bija.. pastāvēja iespēja izdzēst nevajadzīgās un neizdevušās līnijas, bet tas acīmredzot nav darīts. es spriežu pēc savas pieredzes. agrāk es arī uzskatīju 15, 20 minūtes par ļoti ilgu laiku darba zīmēšanai. tā kā tu mums vari nemaz nestāstīt, ka tu esi ļoti centusies un izstrādājusi savus darbus.
emo meitene - nu stils nav ieturēts un nemaz neatbilst emo. pat alternative emo nav ne tuvu. tāpat, kā iepriekšējā darbā ekstemitātes ir šķības, greizas, izstrādes nav un vienīgais krāsojums kas ir visā darbā tāpat ir švīkāts un vienkārši nerūpīgs.
progresu es diemžēl neredzu ne vienā, ne otrā darbā un balstoties uz Mimi teiktā progress nav manāms jau veselu pus gadu.
zini, kas mani nepatīkami pārsteidza.. tu šos abus darbus biji zīmējusi uz vienas un tās pašas lapas. dažiem tas liktos varbūt nekas, bet tu esi tā spiedusi zīmuli, ka to var pārāk labi pamanīt. lūk šis bija vēl viens faktors, kas pierādīja tavu centību un rūpību. diemžēl negatīvi.
tu iepriekšējā savā postā raksti, ka zīmē prieka pēc, nevis tāpēc, lai iemācītos to darīt. tad man ir jājautā, vai tev ir ļoti patīkami un jauki skatīties uz saviem gara darbiem, kad tie ir tik, kā Arts teica: so like the 1st grade. guess i`m right.
ceru ka tu kaut ko šī posta iemācīsies vai sapratīsi, un pārdomāsi, vai ir kāda jēga likt šeit savus darbus.
un par totoriāļiem runājot.. nedomāju, ka no tiem kaut ko var iemācīties. vienīgais atsevišķas ķermeņa daļas. bet ja no totoriāļiem mācās zīmēt visu ķermeni kopumā, nekas labs nesanāks.
Cilveeks
Maziem beerniem sekojosho postu AIZLIEGTS lasiit!!!

Apvainojumi izgriezti by zenofex

ok patiesiibaa pilniibaa piekriitu Asukai, un shis bija mans "objektiivais" viedoklis..
undux
Piekrītu GANDRĪZ visam ko teica Asuka. Un vajag kārtīgāk ieskatīties, tas bija zīmēts ar pildspalvu starp citu! Nu nekas ja izskatās stulbi. Man patiesībā ir pilnīgi vienalga kas iznāk beigās galvenais ka ir vēlēšanās zīmēt.
Tomoko
Ko tu panāci sakot, ka tas ir zīmēts ar pildspalvu? Zīmējuma kvalitāte no tā nemainīsies ne uz pusgramu.

Zīmē savam priekam, nevis lai progresētu? Uz priekšu!
Taču tu vari arī nepostot šos zīmējumus un aiztaupīt mums laiku.

Kad zīmējumi būs kaut cik baudāmā kvalitātē, tad varēsi visiem stāstīt, ka tu zīmē savam priekam. Un tu šādi aiztaupīsi visas problēmas.
undux
Nu labi jau labi. Darīšu tā kā jums būtu labāk, ja jau skatoties manus sliktos zīmējumus jūs tērējat savu laiku. Nu tad vai jūs būsiet apmierināti ja ielikšu savu komiksu?
undux
sorry par dubultpostu bet... man tas ir jādara... ielikšu vienu jauno zīmējumu kuru uzzīmēju skolā pa garo starpbrīdi. Sanāca "maza" ķibele ar tušu, bet tas jau nekas. Lūktum ievērtējiet.IPB Image
FuschichO
mmm... statiski, bet ņemot vērā, to, ka tev ir divpadsmit gadu, tas varētu būt piedodami. Atgādināšu, ka kustību attēlā nevar iegū vienkārši citādos lenķos sagriežot rokas un kājas, bet tas tā.. es vienkārši gribētu redzēt ko labāku smile.gif
Spārni arī, ja tie ir spārni, ir bišk off... papēti putnus un tad tu varēsi tos spārnus pārveidot kā vēlies, galvenais, neaizmist anatomiskās vadlīnijas un vispār Fushicho var ilgi muldēt.

Kopuma par centieniem esi pelnījusi cepumu- ne jau daudziem ir pietiekami daudz drosmes paņemt rokās zīmuli, heh, un labi vien ka tā- iedomājies, cik daudz būtu konkurentu?
undux
spārni ir dranķīgi, to es zinu. Nav jau tik dikti labs, bet man šķiet ka ir labāks par diviem iepriekšējiem.
Mimi
normālāks ir, ja piestrrādāsi pie kvalitātes [es nedomāju tikai fočēšanu], līniju precizitātes, tad būs tīri normā.
undux
Nākamreiz jāpacenšas vairāk...
undux
Daži jaunumi... Ievērtējiet
IPB Image
IPB Image
Nothinga
Pēdējie krāsainie darbi - mazliet normālāki, bet vienlaga pieklibo anatomija. Pēdējajam seja izskatās labi ^^ Iesaku gan vairāk paskicēt dažādas pozas (arī vienkāršas) un papētīt savu ķermeni vai līdzcilvēkus, sanāks labāk ^^
undux
Ceru ka šoreiz ar anatomiju man ir sakarīgāk. Un vēl kāda piebilde, novērtējiet kvalitāti. (man beidzot ir skeneris)
IPB Image
FuschichO
Nu nav tik traki, lai arī, protams, varētu labāk. Man krāsiņas patīk smile.gif Vienkārši un koši, bet es tiešām nesaprotu, kas tā pa lupatu viņai rokā ... sad.gif
Shatako
Undux, tev vajadzētu stipri piestrādāt pie PROPORCIJĀM! Rūtiņas! >_< Zīmējumus kurus vēlies parādīt citiem būtu labi, ja istrādātu kārtīgi uz baltas, tīras lapas! Fanoju par dzelteno lupatlelli! :3
Tenma
QUOTE(Shatako @ Nov 29 2007, 06:54) *

Undux, tev vajadzētu stipri piestrādāt pie PROPORCIJĀM! Rūtiņas! >_< Zīmējumus kurus vēlies parādīt citiem būtu labi, ja istrādātu kārtīgi uz baltas, tīras lapas! Fanoju par dzelteno lupatlelli! :3

Bik nepiekrītu, labāk lai sākumā zīmē uz rūtiņām, tikai ņemot viņas vērā, tā vieglāk proporcijas un simetriju iemācīties wink.gif
undux
tas ir pumpainais lupatspociņš. Ā un par rūtiņām. Tas no sākuma nebija domāts tā kā kautkas nopietns. Zīmēju to mūzikas stundā(kam man tā muzika vajadzīga) un tad kad tikko pieslēdzu jauno printeri, izmēģinājuma pēc gribējās kautko ieskenēt. Un pa rokai bija šis. Pēc kāda laika iedomājus mmm... ja jau ieskenēts tad varbūt ielikt otaku.lv?!
undux
sorry par dubultpostu. Lūk tikko uzzīmēju. Paldies par lieliskajiem padomiem. Īpaši labs padoms bija tas, kurā bija teikts, ka man vajadzētu nozīmēt dažādas pozas. No lielās mangas grāmatas nozīmēju pozu. Tas tiešām palīdzēja. Galarezultāts pašai uzreiz tīkamāks kļuva.
IPB Image
undux
Šodien man baigā iedvesma radusies.
IPB Image
Tomoko
Yup, iedvesma nozīmēt!:3

Mīlīt, sirsiņ atceries - cilvēkiem ir vaigu kauli, kurus varētu arī uzzīmēt.
undux
Okei. Turpmāk jāatceras par tiem vaigu kauliem.
undux
Jauns darbiņš
IPB Image
Kikyou
QUOTE(Tomoko @ Nov 29 2007, 22:01) *

Mīlīt, sirsiņ

Ārprāts, par kuru laiku tu kļuvi par četrdesmit astoņus gadus vecu tanti?

Zīmējumi... Nu jā, iesācējs. Vismaz prieks par to, ka tu, atšķirībā no liela vairuma sava vecuma bērnu, izmanto visu varavīksni, ne tikai melnu un koši rozā. laugh.gif
undux
man patīk krāsaini zīmējumi ar daudzām krāsām tieši tādēļ es izmantoju gandrīz visus zīmuļus vienā zimējumā..
Tomoko
QUOTE(Kikyou @ Dec 5 2007, 08:10) *

Ārprāts, par kuru laiku tu kļuvi par četrdesmit astoņus gadus vecu tanti?

Nu ko var zināt pa mani.. Varbūt es īstenībā tāda esmu, tikai izliekos, ka esmu viena no tiem jaunēkļiem. :B
Bet redz, tā notiek, ja neiet uz CO tusiem, bet gan sēž mājās.:/
Karamele
Progress ir, bet kropļi paliek.
Tas tur, pēdējais strīpainais radījums kleitā - apģērbu ieloces, proporcijas, nevis klucīšus. a krāsas - tas ir labi.
undux
es par tiem ēnojumiem neko nesaprotu.. ne to kur jābūt ēnai ne to kā tai ēnai jāizskatās..
FuschichO
Davai bērni, nāciet uz Sniegbaltītes skolu, mācīsimies kopā! Cik noprotu, te kaut kur ir kaut kādi tutoriali, vai ne? Bet es tomēr nevaru noturēties un neiepostot kaut ko par mācību tēmu. Tātad tā: problēmas ar gaismēnu? Te būs atrisinājums. Atcerieties, ka cilvēks sastāv no dažādām geometriskām formām, visu cilveku var izveidot, izmantojot tikai lodes un lodītes un attiecīgi arī ieēnot. Tad nu tā:
IPB Image
Šajā attēlā skaidri noprotams, no kurienes nāk gaisma. Lai tu varētu sākt ēnot, arī tev jāizvēlas, kurā attēla pusē spīd saulīte. Pustonis jeb slīdošā gaisma ir tur, kur gaisma nespīd tā kā Āfrikā, kur viņa nav zenītā, bet trāpa samērā zemā leņķī. Pustonis ir ievads ēnai un tas paliek aizvien tumšāks līdz ar attālināšanos no gaismas avota. Arī visas gaismas paliek tumšākas un ēnas neizteiktākas, jo tālāk no gaismas avota. Laikam pustonis arī bija viskrāsainākā objekta daļa- telpiskums rodas tādā veidā.
Pašēna kā jebkura ēna vistumšākā ir uz robežas- tur kur viņa sākas.
Ar krītošo ēnu ir tāpat. Kā redzi, tad pašēna sākas nemanot, tā atrodas uz gludas virsmas un pilnībā saplūst ar slīdošo gaismu jeb pustoni, bet krītošā ēna ir asa, tai ir izteikts sākums, jo tuvāk tā ir objektam, no kura krīt, jo tuvāk gaismas avotam, jo tā ir tumšāka. Šis gan noteikti nav pats labākais attēls, darn.Ēnas ir visnekrāsainākās.
Atstarotā gaisma jeb refleksis ir neliela gaismas daļiņa ēnā, kas rodas tad, ja tuvumā ir citi priekšmeti, šinī gadījumā, tas ir pamats uz kura stāv lode. Ja lode karātos gaisā, viņai diez vai būtu reflekši. Refleksis ir tumšāks par jebkuru gaismu un nav smalkais stils arī tad, ja viņa ir vienā tonī ar slīdošo gaismu- labāk tumšāka.
Lai gaismu un ēnu toņi būtu reālistiski izvēlies: Vēsas gaismas, pustoņi un siltas ēnas vai siltas gaismas un pustoņi un vēsas ēnas. Silts un vēss apzīmē krāsu paletes dalījumu. Piemēram dzeltenā, oranžā, brūnā, zāles zaļā u.c. ir siltās krāsas, bet vēsās krāsas ir zilā, tirkīzzaļā, kraplaks (sarkanās krāsas variācija).. . bet atceries, ka katrai no krāsām ir divi varianti un arī zilā krāsa var būt gan silta gan vēsa- viss atkarīgs no salīdzināšanas, citām krāsām, kas piejauktas klāt.

Baigais referāts sanāca, bet ceru, ka vismaz kaut kas no tā tev noderēs. Varbūt nākošreiz spīdzināšu tevi ar anatomijas īpatnībām (neuztraucies, es neiedziļināšos cilvēka zarnu trakta uzbūvē un tamlīdzīgās nevajadzīgās lietās, tikai pašos pamatos) smile.gif
undux
liels paldies! tas man lieti noderēs
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.