Tigra2
Oct 13 2007, 00:19
The fav, baigi mīļš, pat bez sejām, un bez konkrētām formām ir redzamas to pozitīvās un gaišās emocijas. :3
Man jau ļoti tādi gaiši un mīļi darbiņi patīkas.
Alta Melissa
Oct 13 2007, 14:11
paldies par komentiem ^^
veel pie sīkumiem jāpiestrādā, bet es jau zināju, ka mana pacietība to neizvilks
lai nu kā, pirmais lielais krāsotais darbs datoraa:
http://www.bildez.lv/bildes/paradiise/ps/orig/1192291960.jpgieliku saiti, lai var labāk apskatīt
Ir labi tikai augšdaļa mazliet kaulaina.
Apofiss
Oct 14 2007, 21:38
http://otaku.lv/uploads/20071011_720_emo.jpgimo ļoti labs *thumbs up* daudz neatpaliek no
pyromaniac darbiem :]
Nothinga
Oct 16 2007, 15:50
Krāsojuma linearts man patīk labāk, bet tas vb tāpēc, ka krāsojumam trūkst fona vai arī neizvēlētas gluži īstās krāsas.
Lai vai kā, pe'dējie darbi man patik. Vislabāk otrais un trešais no daudzsaliktajiem. Var redzēt gan, ka tu izmēģini visādus stilus, tomēr tā meitene manpatīk vislabāk.
Lai nu kā, turpini!
Ar ko tā meitene ir krāsota?
Alta Melissa
Oct 17 2007, 16:07
Undux, tu domā tā emo? tā ar ūdenskrāsām, bet skanerim krāsas nepatīk tapē' viss melnbalts
varbūt kādreiz nofotorgafēšu, tad redzēsiet krāsainu
Alta Melissa
Oct 17 2007, 21:58
sorry par dubultpostu
Apofiss: Paldies, man gan liekas ka viņam daudz labāki
Nothinga: nu jā.. fona nav, un nebūs.. paldies
un tagad vēl daži
Bitter_me
Oct 17 2007, 22:04
Man loti, loti patiik augheejais ziimeejums(mjau mjau), nez. kkaa uzreiz piesaistiija. man loti patiik kaa tev ir sanaakusi taa korsetiite, taads iistenuma efekts.tiesaam loti patiik. *Bitter whitter me nebeidz juusmot*
+ Fave... xD
Alta Melissa
Oct 30 2007, 19:32
Mishelin
Oct 30 2007, 21:04
Peedeejai meichai ir gan viss forshaakaa gan ar vislauztaako potiiti
1. darbs. Šajā darbā man ļoti patīk līnijas. Tādas skaidras. Es īsti nezinu kas tajos zābakos ir tik labs, taču es jūtu ka mans skatiens skrien uz zābaku pusi un ir ļoti apmierināts atkal redzot tos. Vēl man patīk arī tas kā krīt audums. Tad var kārtīgāk saprasts kāds tad īsti tas audums ir domāts.
2.darbs. Cepurīte šajā darbā ir ļoti izdevusies. tas bija pirmais kas man iekrita acīs. Bikses arī ir jaukas. Rokas šķiet mazliet par tievu. Kreisajai pēdai ir mazliet dīvaina forma.
3.darbs. Šeit man ļoti patīk mati. Tie šķiet ļoti zīdaini. Vēl man patīk kā tu esi apvienojusi cilvēka kājas ar vērša kājām. Tomēr šajā visā man nepatīk viņas augums. Šķiet ka augšējā krūšu daļa mazliet pastiepta uz leju un tā neizskatās īpaši proporcionāli kopā ar formīgajiem gurniem.
4.darbs. Darbs nav peļams. Izskatās jau jauki, bet to visu izbojā kāja. Tā izskatās tāda kā izlauzta kā viens šeit jau teica. Un tā kāja izskatās arī mazliet tā kā pacelta uz augšu un atrodas dīvainā stāvoklī.
Alta Melissa
Nov 4 2007, 00:56
paaaldies par komentiem
padraiskojos ar tabletu un sanāca šitais
skaisti. iesaku paturpināt
Heh labs!!
Alexa De Šarlote
Nov 4 2007, 13:43
O labs darbs priekš sāku pat ļoti labi.....
man patīk tā niekošanās ar tabletu.
šis ir jāturpina.
Skalinja
May 9 2008, 18:40
Briesmas....Pillniigs arpraats.
Kapec shajaa galerija tik dramatiski sen nekas nav postots?
Alta Melissa
Jul 21 2009, 15:22
Keydan
Jul 21 2009, 16:14
zer gut.
DarkDevilCat
Jul 21 2009, 16:16
protams ka ideali zimejumi, t.i tik realistiski, or what ever its called, bet man vairak tiik aime stils c(:
dmonster
Jul 21 2009, 18:34
*A new challenger appears*
Ohohoho, beidzot kāds jauns cilvēks šeit parādās (itkā), kas tik vien kā neuzspļauj uz papīra un necenšās to pārdot par mākslu.
Būtu labi zināt aptuveni cik ilgi skicēji.
Kopumā darbi tīri ok. Nav diži, ko aizrādīt kā:
1. Varēja būt mazliet augstāk;
3. Vairāk uz kreiso pusi prasās;
4. Sievietei kreisā puse žoklim pie zoda liekas noēsta, liekas, ka vajadzētu viņam mazliet vairāk parādīties.
5. Nav ko aizrādīt, tik liekas smieklīgi, ka galvenais akcents zīmējumā ir uz gurniem.
Gribētos redzēt vēl, kautko sarežģītu plox :> .
FuschichO
Jul 21 2009, 20:56
Oh, it sooths my soul.
Akadēmisms!!! Es gan negribētu teikt, ka šeit tam ir īstā vieta, bet tas tiek laipni sagaidīts. Un man patīk.
Par pēdējo zīmējumu- acīmredzot tā ir rumpja studija. Sievietes rumpis=win
Ai... Nu, un kas tad būtu ne-skičveidīgs?
zeloco
Jul 22 2009, 00:33
sievietes ķermeņa skice ļoti patīk.. pat tāda puspabeigta. Naisu, naisu..
Sejas nepatīk... neprecizitātes pārāk duras acīs (the pain!!)
Bet kopumā viss ļoti jauki - I like ^^
QUOTE(dmonster @ Jul 21 2009, 18:34)
Nav ko aizrādīt, tik liekas smieklīgi, ka galvenais akcents zīmējumā ir uz gurniem.
It's all about teh booteh!
QUOTE(FuschichO @ Jul 21 2009, 20:56)
Akadēmisms!!!
hardly. no offence, though.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.