Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A. Melissa's gallery :D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Tigra2

The fav, baigi mīļš, pat bez sejām, un bez konkrētām formām ir redzamas to pozitīvās un gaišās emocijas. :3
Man jau ļoti tādi gaiši un mīļi darbiņi patīkas.
Alta Melissa
paldies par komentiem ^^
veel pie sīkumiem jāpiestrādā, bet es jau zināju, ka mana pacietība to neizvilks biggrin.gif
lai nu kā, pirmais lielais krāsotais darbs datoraa:
http://www.bildez.lv/bildes/paradiise/ps/orig/1192291960.jpg
ieliku saiti, lai var labāk apskatīt ph34r.gif
undux
Ir labi tikai augšdaļa mazliet kaulaina.
Apofiss
http://otaku.lv/uploads/20071011_720_emo.jpg

imo ļoti labs *thumbs up* daudz neatpaliek no pyromaniac darbiem :]
Nothinga
Krāsojuma linearts man patīk labāk, bet tas vb tāpēc, ka krāsojumam trūkst fona vai arī neizvēlētas gluži īstās krāsas.
Lai vai kā, pe'dējie darbi man patik. Vislabāk otrais un trešais no daudzsaliktajiem. Var redzēt gan, ka tu izmēģini visādus stilus, tomēr tā meitene manpatīk vislabāk.
Lai nu kā, turpini!
undux
Ar ko tā meitene ir krāsota?
Alta Melissa
Undux, tu domā tā emo? tā ar ūdenskrāsām, bet skanerim krāsas nepatīk tapē' viss melnbalts dry.gif varbūt kādreiz nofotorgafēšu, tad redzēsiet krāsainu smile.gif
Alta Melissa
sorry par dubultpostu ph34r.gif
Apofiss: Paldies, man gan liekas ka viņam daudz labāki rolleyes.gif

Nothinga: nu jā.. fona nav, un nebūs.. paldies smile.gif

un tagad vēl daži
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Bitter_me
Man loti, loti patiik augheejais ziimeejums(mjau mjau), nez. kkaa uzreiz piesaistiija. man loti patiik kaa tev ir sanaakusi taa korsetiite, taads iistenuma efekts.tiesaam loti patiik. *Bitter whitter me nebeidz juusmot*
+ Fave... xD
laugh.gif
Alta Melissa
Paldies, Bitter happy.gif
..esmu sākusi zīmēt zodiaku zīmes biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
un šie jau drusku vecāki:
IPB Image
IPB Image
Mishelin
Peedeejai meichai ir gan viss forshaakaa gan ar vislauztaako potiiti biggrin.gif
undux
1. darbs. Šajā darbā man ļoti patīk līnijas. Tādas skaidras. Es īsti nezinu kas tajos zābakos ir tik labs, taču es jūtu ka mans skatiens skrien uz zābaku pusi un ir ļoti apmierināts atkal redzot tos. Vēl man patīk arī tas kā krīt audums. Tad var kārtīgāk saprasts kāds tad īsti tas audums ir domāts.
2.darbs. Cepurīte šajā darbā ir ļoti izdevusies. tas bija pirmais kas man iekrita acīs. Bikses arī ir jaukas. Rokas šķiet mazliet par tievu. Kreisajai pēdai ir mazliet dīvaina forma.
3.darbs. Šeit man ļoti patīk mati. Tie šķiet ļoti zīdaini. Vēl man patīk kā tu esi apvienojusi cilvēka kājas ar vērša kājām. Tomēr šajā visā man nepatīk viņas augums. Šķiet ka augšējā krūšu daļa mazliet pastiepta uz leju un tā neizskatās īpaši proporcionāli kopā ar formīgajiem gurniem.
4.darbs. Darbs nav peļams. Izskatās jau jauki, bet to visu izbojā kāja. Tā izskatās tāda kā izlauzta kā viens šeit jau teica. Un tā kāja izskatās arī mazliet tā kā pacelta uz augšu un atrodas dīvainā stāvoklī.

Alta Melissa
paaaldies par komentiem smile.gif
padraiskojos ar tabletu un sanāca šitais
IPB Image
undux
skaisti. iesaku paturpināt
kakene
Heh labs!! rolleyes.gif
Alexa De Šarlote
O labs darbs priekš sāku pat ļoti labi.....
Misa
man patīk tā niekošanās ar tabletu.
šis ir jāturpina.
Kate
Normāls emo.
Nē, ir smuk'
Skalinja
Briesmas....Pillniigs arpraats.
Kapec shajaa galerija tik dramatiski sen nekas nav postots?
Alta Melissa
woot! mans pēc divu gadu pārtraukuma ir atgriezies šai burvelīgajā ļaužu saietā
pāris skices jūsu priekam
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

augšējiem par pamatu izmantotas fotogrāfijas, saprotams
IPB Image
Keydan
ph34r.gif zer gut.
DarkDevilCat
protams ka ideali zimejumi, t.i tik realistiski, or what ever its called, bet man vairak tiik aime stils c(:
dmonster
*A new challenger appears*

Ohohoho, beidzot kāds jauns cilvēks šeit parādās (itkā), kas tik vien kā neuzspļauj uz papīra un necenšās to pārdot par mākslu.
Būtu labi zināt aptuveni cik ilgi skicēji.
Kopumā darbi tīri ok. Nav diži, ko aizrādīt kā:
1. Varēja būt mazliet augstāk;
3. Vairāk uz kreiso pusi prasās;
4. Sievietei kreisā puse žoklim pie zoda liekas noēsta, liekas, ka vajadzētu viņam mazliet vairāk parādīties.
5. Nav ko aizrādīt, tik liekas smieklīgi, ka galvenais akcents zīmējumā ir uz gurniem.

Gribētos redzēt vēl, kautko sarežģītu plox :> .
FuschichO
Oh, it sooths my soul.
Akadēmisms!!! Es gan negribētu teikt, ka šeit tam ir īstā vieta, bet tas tiek laipni sagaidīts. Un man patīk.

Par pēdējo zīmējumu- acīmredzot tā ir rumpja studija. Sievietes rumpis=win laugh.gif Ai... Nu, un kas tad būtu ne-skičveidīgs?
zeloco
sievietes ķermeņa skice ļoti patīk.. pat tāda puspabeigta. Naisu, naisu..
Sejas nepatīk... neprecizitātes pārāk duras acīs (the pain!!) biggrin.gif
Bet kopumā viss ļoti jauki - I like ^^

QUOTE(dmonster @ Jul 21 2009, 18:34) *

Nav ko aizrādīt, tik liekas smieklīgi, ka galvenais akcents zīmējumā ir uz gurniem.

It's all about teh booteh!

QUOTE(FuschichO @ Jul 21 2009, 20:56) *

Akadēmisms!!!

hardly. no offence, though.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.