Help - Search - Members - Calendar
Full Version: --- Artwork ---
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
trey
QUOTE(Asuka @ Jun 2 2007, 17:50) *

zīmējumā man patīk gotiņa, un tas dark magic burvis pie tā katla. pārējais so, so..
un kā vienmēr mani fascinē trey.. biggrin.gif
atvainojiet, ka tik tieši, bet man liekas, ka trey ir novirzes.
bet vienā lietā es viņam piekrītu - nevajag spamot. (un trey - tev ar derētu ievērot, ko tu pats raksti)
un vēl nedaudz par zīmējumu -
krāsojums normāls, ēnojums s*cks, pārāk svītrains, kontūras, un līnijas, kaut cik normālas. patiesībā zīmējumam nav nekādas domas, un tas ir totāls sviests.
bet vismaz parādās kaut kas uz baltām lapām. smile.gif
P.S. un atkal enigmo nevar panest kritiku..

Asuka, esmu priecīgs, ka atstāju uz tevi iespaidu!:D tongue.gif Un par kādām novirzēm tu te runā?biggrin.gif Zin, ja esmu piu biggrin.gif , tad mana meitene ir ļoti skaists džeks!:D blink.gif ...bet tas tā!:D

P.S. For enigmo - Man patīk tā karikatūra... smile.gif Bet vot to karu, toč vajag izbeigt! huh.gif ...no use... dry.gif
Mimi
Labi, beidzam karot... Aizmirsstam visus strīdus, beidzam spļaut viens otram virsū ar naida harčām... biggrin.gif
Enigmo - darbs ir smieklīgs (labā nozīmē), bet vajag piestrādāt pie ēnām... Vajag ieguldīt savā darbā DVĒSELI xd Veiksmi...
P.s. - tagad es parādīšos šeit tikai tad, kad redzēšu kaut nelielu progresu.
Kikyou
QUOTE(Roserette @ Jun 4 2007, 22:00) *

Vajag ieguldīt savā darbā DVĒSELI xd Veiksmi...

Slikts padoms; tas, ka tev šķiet, ka viņam nesanāk, nenozīmē to, ka viņš to tur neiegulda~
Mimi
QUOTE(Kikyou @ Jun 5 2007, 01:21) *

QUOTE(Roserette @ Jun 4 2007, 22:00) *

Vajag ieguldīt savā darbā DVĒSELI xd Veiksmi...

Slikts padoms; tas, ka tev šķiet, ka viņam nesanāk, nenozīmē to, ka viņš to tur neiegulda~

tādā gadījumā es neuzminēju. Es domāju, ka tā ir necenšanās, bet izrādījās - ka talanta nebūšana... unsure.gif
enigmo
To Asuka :
Nu kā tev šis darbs, labi izstrādāts? smile.gif
To Trey:
Klausies dude... pārtraucam karadarbību un netaisiet šeit nekādu ziepeni/drāmu... biggrin.gif
To Roserette:
Nu ir tev progress? smile.gif
To Kikyou:
tu nedaudz kļūdies, es savos darbos reti kad tā nopietni iedziļinos, jo es reti zīmēju un vēl retāk tur kko ieguldu!

Nu tad tauta šeit ir moi new artwork! smile.gif how do you like it?
Nu es vēl taisos apgūt liesmu zīmēšanu un tad vēl pārstrādāšu šamējo darbu, pielikšu viņam liesmu elementus! cool.gif
Kopumā darbam es teiktu ir 80% pabeigtība! ph34r.gif

IPB Image
Mimi
QUOTE(enigmo @ Jun 5 2007, 18:03) *

To Asuka :
Nu kā tev šis darbs, labi izstrādāts? smile.gif
To Trey:
Klausies dude... pārtraucam karadarbību un netaisiet šeit nekādu ziepeni/drāmu... biggrin.gif
To Roserette:
Nu ir tev progress? smile.gif
To Kikyou:
tu nedaudz kļūdies, es savos darbos reti kad tā nopietni iedziļinos, jo es reti zīmēju un vēl retāk tur kko ieguldu!

Nu tad tauta šeit ir moi new artwork! smile.gif how do you like it?
Nu es vēl taisos apgūt liesmu zīmēšanu un tad vēl pārstrādāšu šamējo darbu, pielikšu viņam liesmu elementus! cool.gif
Kopumā darbam es teiktu ir 80% pabeigtība! ph34r.gif

IPB Image

Oho! Nu re - dāudz labāk! Apsveicu... turpini tādā pašā garā! smile.gif
kahi
nu, hoķ ir uz ko paskatīties. vari šitā turpināt visu laiku?? būtu baigi labi!
Mishelin
Pirmais iespaid, kaut kaads pokemons augstaakajaa stadijaa biggrin.gif
Nu bet nekas taa tik turpini... progres ir stipri redzams smile.gif
enigmo
To Roserette:
Prieks ka tev patīk... smile.gif
To kahi:
Nu man tāds plāns bija, atstāt šamējo par savu zīmēšanas stilu...
To Mishelin:
Pokemons? biggrin.gif neesi bik iedzēris?
Alexa De Šarlote
Baigi foršais darbiņš.....patīk line art, vienkārši prieks....biggrin.gif
aeonseraph
Nu vot enigmo, ja pacenšās tad var kko sakarīgu uzmeistarot ar vai ne? wink.gif Dotības uz šito lietu tev ir, tik vot ar slinkumu jācīnās biggrin.gif
Piekrītu visiem, turpini tādā garā! smile.gif
Asuka
now that is more like it! tagad ir izstrāde. ei tu nost, ir arī sīkās detaļas. *salutē*
nu tu tiešām esi pacenties, man tikai ļoti ģribās zināt, cik ilgi tu zīmēji šo darbu?
dabs tiešām labs (nu ja salīdzina ar iepriekšējiem). bet es tev vēl ilgi kritīšu uz nerviem ar to ēnojumu. jā viņš ir bet par maz.
itkā proporcionāli ir, krāsu sajaukums ar labs. tikai krāsu salikums gan man nepatīk.. tumši brūns ar tumši zilu neiet kopā.
iesaku to tumši zilo nomainīt uz gaiši brūnu, vai pēlēku (gaišu vai tumšu) un paskaties, kas iznāks un ieposto.
es būšu neorģināla, atkārtošos un teikšu, ka progress ir stipri manāms.
gaidu nākošos darbus.
(un nemaz nemēģini noslinkot! XD)
enigmo
To Alexa De Šarlote:
Prieks, ka tev prieks! biggrin.gif
To aeonseraph:
Es turpināšu, vot vienīgi tagad vasara... pc... ya know what it means... slinkošanu! biggrin.gif
To Asuka:
Nu šamējai ir mans pirmais CG zīmējums... un kopā man uz viņu aizgāja kāds mēnesis, ja saliek visus laikus kopā (es vnk pa retam pazīmēju...), un viņam ir bijušas daudzas jo daudzas versijas, kamēr atradu īsto stilu... smile.gif
A par to ēnojumu, kur tev liekas ka viņu vēl vajaga, es saprotu kad mazās vietās vēl varētu, bet tās te gandrīz nevarēs redzēt! Un tu kuras ēnas, gaišās, vai tumšās? huh.gif
Par to krāsu... tas īstenībā ir violets tonis! Un pelēks vai gaiši brūns man liekas, kad sliktāk izskatīsies... sad.gif

Default krāsa:
IPB Image

To All:
Nu mosh drīzumā sākšu zīmēt nākošo golēmu! wink.gif ph34r.gif
trey
Nu, man ar patik sitas te stils! blink.gif
enigmo
Eu tauta, man vajaga padomu? wink.gif Kur likt vecās skices... tepat, vai atstāt tā lai tālākie darbi ir tikai CG? ph34r.gif ā un kur es varētu likt ieroču skices, arī tepat vai jaunā topikā? ph34r.gif
aeonseraph
QUOTE(enigmo @ Jun 7 2007, 06:31) *

Eu tauta, man vajaga padomu? wink.gif Kur likt vecās skices... tepat, vai atstāt tā lai tālākie darbi ir tikai CG? ph34r.gif ā un kur es varētu likt ieroču skices, arī tepat vai jaunā topikā? ph34r.gif

p.s. Pie mana newest artworka ir pielikt bannerīts ar viņ name! wink.gif

Nu es domāju ka vari likt visu te. Lai gan labāk jau protams būtu likt jaunākos darbus, kas šajā gadījumā ir CG. Vari arī darīt kā es... paņem blakus CG versijai noliec skici lai var salīdzīnāt no kā par ko tapa smile.gif
Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā.
enigmo
Clear copy, i'm moven! ph34r.gif
Catgirl

Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā.

nav jau taa ka katram buutu tikaj viens. dazhiem jau ir vairaaki topiki saradushies art sadaļā . BET, es tabalstu, lai tu liec jaunos darbus.[un paliec tur kur tu esi] kautvai tikai tapec, ka pedejie darbi ir loti labi iznaakushi! [kar4 malacis biggrin.gif ]
enigmo
Nu mania rā varēs dabūt tikai admini! biggrin.gif
Nu karo4 es savus darbus krāmēju te pat un nelikšu vecās skices! wink.gif ph34r.gif
enigmo
Nu šeit ir mans neliels experiments ar backgroundu... smile.gif
Nu cik briesmīgi? huh.gif

IPB Image
Alta Melissa
mans domāt, ka baigi labi cool.gif
Tenma
citādi būtu Ok, bet mans gaidīt saprātīgu ēnojumu, ko Tu te soli... Jā zinu, man pašai tā nebūt nav stiprākā puse, lai nesāktu rupji lamāties par manām spējām šajā jomā... tongue.gif wink.gif
Kikyou
Lai gan kvalitāte ir laba... Kaut kas izskatās sasodīti nedabīgs. Varbūt tas ir tāpēc, ka biezas līnijas ir sagāztas kopā ar tekstūrām. Bet tā jau atkal ir gaumes lieta.
enigmo
To Alta Melissa:
Moi Domāt ka pa vidum... ph34r.gif
To Tenma:
A kas tev ēnojumam nepatīk? dry.gif
To Kikyou:
Nu man pašam šamējais darbs tā nevisai, jo kkas nav kā vajaga... sad.gif bet pats īsti nezinu kas...
Tenma
QUOTE(enigmo @ Jun 10 2007, 13:16) *

To Tenma:
A kas tev ēnojumam nepatīk? dry.gif

tas monstrs izskatās bik plakans, tas arī viss. liekas, ka visas virsmas pavērsatas pret skatītāju... kaut gan... tur pie vainas tomēr nav vis ēnojums, bet tekstūra, kura neliecas līdzi formai... wink.gif bet tā kā es niekojos tikai ar inkscape (līnijas) un gimp (krāsojums), tad varbūt tā ir fotožopas īpatnība...
Mimi
Nav nekā, kas mani izbrīna, bet es atnācu! c(X
Izskatās jau itkā labi, bet tas b-grounds nav tā kā vaig... Vai nu viss ir pārāk brūni, vai kā, bet liekas, ka viss tā kā tā nezinu... Tā kā mult-chars un dzīvīgais fons... Bet turpini tādā garā, jo labāk jau tomēr ir, nekā pirmie darbi....
Apklustu līdz labākiem laikiem... v__v
enigmo
Apnika man pi..... mad.gif It's Aborted!

IPB Image
Mishelin
Ja godiigi sitas bija lieki sad.gif
Cilveeks
QUOTE(Mishelin @ Jun 11 2007, 21:25) *

Ja godiigi sitas bija lieki sad.gif

vinjsh jau tik ziimeejas un domaa ka ir stiliigs...
Mimi
nu tā gan nevajadzēja...
mēs jau tikām iesakām, šajā forumā cilvēki mācās... Zaudēt arī jāmāk ar godu, ^^

p.s. - vai canceled gadījumā nerakstās ar diviem L?
enigmo
To Mishelin:
Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ph34r.gif
To Cilveeks:
A kam tu to teici? ph34r.gif
To Roserette:
Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ph34r.gif
Arts
Neapstājies!!90% un liec virsū abort?Uzzīmē zem monstra kājām pamatni un nedaudz pielāgo backroundu.Ja tu tk tālu tiki,vari vēlāk pabeigt nevis neko nedarīt.
Pats chars jau izskatās pabeigts.
Mimi
QUOTE(enigmo @ Jun 12 2007, 09:38) *

To Mishelin:
Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ph34r.gif
To Cilveeks:
A kam tu to teici? ph34r.gif
To Roserette:
Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ph34r.gif

Nu, man prieks, ka neapstājies... Vienkārši es domāju, ka tu vispār aizsviedīsi šo darbu trīs mājas tālāk, jo kāds tev kaut ko pateica par backgroundu. Tā bija domāta zaudēšana... ))) Labi, gaidu tavas liesmas, keep fighting, ok? happy.gif
Kikyou
Roserette, neesi tāda nagla. ¦D
Liesmas, huh. Kādu programmu tu izmanto priekš krāsošanas?
Mimi
Kādā ziņā nagla, Kikyou? xD
Tjen
Darbs man patīk. Bet nepabeigtība - nē. Sūti labāk visus 3'mājas'tālāk un pabeidz to drawingu xD.
enigmo
To Kikyou:
Adobe Photoshop CS2
to Tjen:
Nu kkad jau pabeigšu, bet man vajaga iemācīties zīmēt liesmas...
Apmērām tādas :
IPB Image
Tjen
Tad uzīmē kādu zīmējumu, kur figurē daudz liesmu tongue.gif.
Tad vel kādus 10 tādu zīmējumu [bet ja godīgi atkarīgs no cilvēka cik treniņ-zīmējumi ir vajadzīgi] un tu varēsi uzīmēt tādas liesmas kuras tu gribi. Vismaz man tā šķiet XD.
enigmo
Atradu dažus vecos MGS fan artus...

IPB Image

IPB Image
Arts
Es joprojām fanoju par CN,man arī agrāk bija fanarti..Viskautkur...
Keydan
Un kur Revoilver Acelotam... revolvers?
Labi zimejumi. Man patik... tev ir DA akaunts?
enigmo
To Keydan:
nu es to nozīmēju no spx backgrounda info... un tur nu viņš tāds bija ph34r.gif
To Arts:
Es fanoju gan par Solid Snake, gan par cyborg ninja, gan par Psycho Mantis un par visiem pārējiem... wink.gif ph34r.gif
undux
uz monstriem tew ir talants bet pashaa saakumaa taa meitene taakaa transis...XD
Pinkpanther
man patiik otrais no saakuma, labas proporcijas un visumaa izdevies darbs. smile.gif no monstriem visuuberaakais man shkjiet tas ar kjeedeem, veeleetos redzeet colored versiju. visumaa nesaprotu par ko te daudzi gruzas, nav tik slikti darbi. vajag stiliigaakas dreebes charakteriem un nenoslinkot ar astes zimeeshanu puukjveidiigajiem. biggrin.gif moins, bet meitenes tev ir jaapamaacaas ziimeet, paskaties kaut deviantartaa kaadu tutorialu! tongue.gif
isisasuke
Baigi labie biggrin.gif (vislabak patik 2.no sakuma)forsi sanacis it ipasi tie puki....un zveri...
enigmo
IPB Image

My new MEGA ART! Behold! Whatch your language, ya know it's new from south! cool.gif
trey
QUOTE(enigmo @ Oct 1 2008, 21:19) *

IPB Image

My new MEGA ART! Behold! Whatch your language, ya know it's new from south! cool.gif

biggrin.gif blink.gif tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.