kaiva - ko tu vispaar vari spriest par kluudaam, runaajot par anime ziimeejumiem, ja tiem ir neproporcionaali lielas acis, mazas luupas un punktveida deguni? o_O
visur protams ir savi noteikumi utt, bet es maacos ziimeet ne prieksh taa, lai viss buutu preciizi pareizi, bet tikai tamdeelj, lai man patiktu, un man shajaa gadiijumaa ljoti patiik, kaa ziimee kikiijs, un man kkaa vienalga, kaadas un cik kluudas tur ir. vnk piedur tada stila ziimeejumi un viss. :3
anyway, to lietu jau esmu daljeeji atmetusi, ziimeejumi ir, bet diezvai likshu tos sheit, par fotografeeshanu runaajot - arii shaubos, ka te kko jaunu likshu, tachu man taa lieta patiik un es fotografeeshu, jo tas patiik man.
)
anyway, paldies par kritiku, jo jebkaada kritika ir laba, un tad varbuut es iemaaciishos ziimeet labaak utt.
runaajot par fotografeeshanu - par visiem rakursiem, izgaismojumu, es neko neesmu maaciijusies, fotografeeju prieka peec, un neko par visiem fotografeeshanas maaciijumiem nezinu.
bet labpraat zinaatu, kaa tas ir.
veelreiz paldies par kritiku, ceru, ka taa man liidzees kaut kaadaa veidaa. domaajams, ka darbus te vairs nelikshu, vismaz liidz briidim, kad neuztaisiishu ko normaalu.
p.s. sorry, ka rakstu bez garumziimeem, vnk pashlaik pieejamaa datoraa taadu nav.
x)