Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nevainojami 8)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Kikyou
Tā ar rokām, pēc manām domām, vienīgā labā. Pārējās tādas viegli neizteiksmīgas. Iesaku nekrāmēt bildēm virsū tekstus. Pamatīgi bojā skatu.
kahi
varēji green fresh piezīmēt laumiņu klāt. tādu maziņu...būtu smuki, noslēpumaini.
Cowkiller
nesaprotu taa peedeejaa pievilciibu: zalja lapa ar mushu olinjaam uz taas
(ceru ka tu to lapu neaiztiki ar plikaam rokaam)
Mimi
So - godam jāsaka, ka mana fotoaparāta objektīvā iekrita smilšu graudi, un tas tagad guļ komā. Gaidu, kad atbrauks, paņems, aizvedīs, uztaisīs, atvedīs un atdos atpakaļ.
Pa šiem laikiem arī īpašās iedvesmas nebija. Bet kaut ko jau nofotografēju.. Hm.

Childhood Friendship*
IPB Image

The way to find happiness*
IPB Image

Tagad komentāri no sevis pašas.
Es turpināšu tematu par bērnību, jo man patīk fotografēt cilvēkus. Taču esmu ievērojusi vienu lietu - daudz labāk cilvēkus sanāk fotografēt tad, kad viņi to nezin, nesaprot, viņi ir dabīgi, dzīvespriecīgi, patiesi. To pirmo bildi bija ļoti grūti uzņemt, jo tie divi bērni pēc mana lūguma apsēdās, bet, zinot, ka viņus fotografēju, sāka pozēt, kļuva nepatiesi. Šī ir veiksmīgākā bilde no visām, taču es biju gaidījusi labāku efektu, kaut gan nedomāju, ka tie divi bērni pēc savas gribas apsēstos un sadotos rokās. happy.gif
Otrā bilde - bez jebkādiem fotošopiem, to ieliku tādu, kāda tā ir. Tā lūk.
Kad manam fotoaparātam uztaisīs elektrošoku un tas atjūgsies atpakaļ, man varbūt sanāks uzņemt labakas bildes, un šoreiz tās būs nejaušas, jo tā vienmēr ir interesantāk.

Mimi.
Ayumi
Pirmajai bildei šāāusmīgs efekts uzlikts. Labāk būtu bez tā.

Otrā ļoti skaista.
Tigra2
domāju, ka nevajadzēja tās strīpas pāri laist, bet tā vispār, tiešām laba bilde, runāju par tiem diviem bērniem. Izskatās, ka tu redzi ko var fotogrāfēt un kas izskatās labi. Tādas pavisam vienkāršas taču maigas un sirsnīgas lietas, kas rada ļoti pozitīvu efektu. :3 Es tavā vietā nopirktu dažas lielas spīdīgas fotopapīra lapas un izdrukātu to pārīti, rokas, kaķpēdiņas, saliktu rāmīšos un sakarinātu pie sienas. Tās bildes varētu radīt ļoti glīšu un vieglu noskaņu jebkurā telpā.
Neatmet fotogrāfēšanu, turies, jo vairāk fotogrāfēsi, jo labāk sapratīsi, kuras ir tās īstās lietas. Kā nekā, īsts fotogrāfs jebkurā vietā atradīs kautko special ko varēs nofotogrāfēt. :3
Mimi
Ayumi - laikam tev taisnība.
Nu neko - noņemšu tas strīpas nost. Gribēju radīt kādu atmiņpilnu noskaņu, bet nesanāca. Paldies, ka pateici. Šeit gan nelikšu editu, bet tas darbs ir izlabots.
Tigra2 - liels paldies, happy.gif Tu tiešām iedvesmo fotografēt tālāk. Un jā - vislabākās bildes ir dzīves un laika moments, kas uzņemts un saglabāts. :3
Bet es nezinu, kur tādas lapas varētu nopirkt unsure.gif
Vispār jā - tas viss fotografēts ar mazo digitālo, tāpēc es domāju turpmāk nākotnē nopirkt tādu lielāku, profesionālāku... :3

Paldies par komentiem. ^-=
Adenaide
Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n
Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti.
Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi.
ak ak ak. wub.gif
turpini.
n_n
Mimi
QUOTE(Adenaide @ Jul 27 2007, 14:54) *

Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n
Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti.
Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi.
ak ak ak. wub.gif
turpini.
n_n

Adenaide, rāmis ir tāds neparasts, jo mana ideja bija to padarīt bezrūpīgi bērnišķīgu kā bērnu pirmie zīmējumi - švīkājumi kinda'. Man negribējās to taisīt kārtējo reizi ideāli pareizu un precīzi melnu.
Hmm. Žēl, ka man nesaglabājās oriģinālā bilde, tāpēc noņemt strīpas būs grūti,
Bet es centīšos, un tomēr likšu editoto postu. happy.gif
Paldies par tādiem atsaucīgiem vārdiem.
Mimi
Nav ēnu, nav fona, un darbs izskatās nepabeigts - bet izkrāsot Photoshopā ir vienīgais, ko es māku. xD
Tā lūk.
Fanarts. Ne nozīmēts. ^^
Atpazīstat?
IPB Image

kļūdas- meitenes stīvums un debīlā poza, aka tizla, un jā... tas lakatiņš, kas viņai rokā. es aizmirsu piezīmēt klāt asins pleķus.. >_<
Tas vēl ir nepabeigts darbs, un iespējams, kādreiz to arī pabeigšu, bet ēnot vispār nemāku, tapēc šaubos, vai sanāks.. sad.gif Tik daudz ideju, kuras nespēju realizēt...
Kikyou
Ēeee. Mion! XD Sejas izteiksme pareizā. Stīva, jā, mietu norijusi... Bet tas pofig, it kā ar laiku vajadzētu būt brīvākām pozām. Man vismaz tā bija. Nekas.

Arī, neēnojot ne velna nesanāks, tāpēc vienkārši mēģini, līdz iznāk tā kā vajag. Gribu redzēt šito pabeigtu. >:3
Mimi
Tadāāāāā.
IPB Image

Vai kādam šis čars liekas pazīstams? =w=
IPB ImageVS IPB Image

Darbu strādāju ap 6 h. njā. Priekš manis, jau gadu ilgo iesācēja, tas ir normāls laiks. xDD
Njā. Nezinu, liekas nepabeigts. Nezinu, ko varētu pielikt klāt. XD
Darbs ir kā fanarts. Es nenozīmēju to visu. Es tikai skatījos uz tēlu. Fanarts. Tā lūk. Ēnas mēģināju kā kikyou zīmējumā.
Kikyou
Vaimandieniņ. Kļūdas kā sunim blusas. Es, protams, par savējo runāju. Lai gan tev tā poza iznākusi vēl nereālāka nekā man. XD;

Bet nav tik traki, īstenībā... Ar laiku, ar laiku, un ta vēl treniņu, bet laiks arī ir nepieciešama lieta.
Hmm. Iesaku nākamreiz likt tumšākas ēnas uz ādas, tad vajadzētu būt ok.
Āaa, starp citu, cik liels ir orģināls? Smukākas līnijas vēl var dabūt, ja samazina attēlu.
Mimi
QUOTE(Kikyou @ Aug 11 2007, 10:38) *

Vaimandieniņ. Kļūdas kā sunim blusas. Es, protams, par savējo runāju. Lai gan tev tā poza iznākusi vēl nereālāka nekā man. XD;

Bet nav tik traki, īstenībā... Ar laiku, ar laiku, un ta vēl treniņu, bet laiks arī ir nepieciešama lieta.
Hmm. Iesaku nākamreiz likt tumšākas ēnas uz ādas, tad vajadzētu būt ok.
Āaa, starp citu, cik liels ir orģināls? Smukākas līnijas vēl var dabūt, ja samazina attēlu.

Oriģināls ir apmēram 3 x lielāks. T_T
Njā. XD
Man arī nepatīk, ka man krāsas tādas pārāk košas. dry.gif
Un tev tākā vairāk dzīvīguma. unsure.gif
Ai, es ceru, ka tas viss ar laiku. XD

P.s. tikko padomāju. Ja jau tev kļūdas kā sunim blusas, tad laikam nevajag mācīties fanartot no tevis. Vēl ietrenēšu tādu pašu kļūdainismu. Kaut gan es nekādu kļūdu neredzu. >-<
Mimi
Sauksim primitīvi. Bez dziļām, nesakarīgi proziskām frāzēm, kuru jēgu saprot tikai manas ģeniālās smadzenes. x3

plastmasas pārtijs. afro pret baltajiem.
IPB Image
zaķis, kas turēts rokās, un nav pamests.
IPB Image
zaķis, kuram ir garlaicīgi pārtingot stūrī vienam pašam.
IPB Image
plastmasas lodītes, kas nofotografētas ar manām daiļajām, pārāk kustīgām rokām.
IPB Image
Storm
kamoon, peleekaa bilde NEMAZ neiet kopaa ar to rozaa raamiiti wink.gif
Mishelin
Sory bet visas bildes galiigi garaam sad.gif Vismaz manaas aciis sad.gif
Cilveeks
QUOTE(Mishelin @ Aug 23 2007, 12:35) *

Sory bet visas bildes galiigi garaam sad.gif Vismaz manaas aciis sad.gif

gluzhi manas domas... komentaari pie bildeem arii nekam neder.. (it iipashi pie pirmajaam divaam.. ) sad.gif
Mimi
wī. pld par komentiem.
nedaudz izmainīju.
ja kādam kas nepatīk, var droši kritizēt.
priecīgus ziemsvētkus.
see ya.
Mishelin
Mjaa iznjeemi labaako bildi aaraa biggrin.gif to otru ar shahu tongue.gif
Mimi
Nu, mishelin, tev nav iespējams izpatikt.
tu teici, ka visas bildes ir crap.
s*dos nav labāko vai sliktāko.
kekeke. <3
Storm
Ja tev ir pieejams photoshop, paspeeleejies ar "Levels" un piemeeram veel "Photo filter" wink.gif
Mishelin
Visas bildes ir crap, bet labaako no visiem crapiem tu iznjeemi biggrin.gif
QUOTE(Storm @ Aug 23 2007, 16:50) *

Ja tev ir pieejams photoshop, paspeeleejies ar "Levels" un piemeeram veel "Photo filter" wink.gif

Nejau apgaismojumaa ir vaina, kompoziicijaa tongue.gif
Ar leveliem un photo filter neko nepanaaksi, tikai drusku uzlabosi skatu tongue.gif

Nee nu vispaar ar Leveliem dereetu paspeeleeties smile.gif
Shatako
Man žēl, bet šķiet, ka bildes nav pārāk labas! Pacenties mazliet vairāk.. Bildēs ir daudz kļūdas, bat jāatdzīst, ka dažas ir makten' labas. XD Bet centies mazliet vairāk un tad arī būs vērojams labs rezultāts. ;3 Katrā ziņā beildes centies izdomāt mazliet orģinālākas. smile.gif
Mimi
Man atliek tikai pieņemt šo kritiku, klusēt lupatiņā un domās piekrist.
Jā. iespējams, tik ļoti nebiju pacentusies.
Vairs nevēlos komentus par šīm bildēm, jo viss jau izteikts, man liekas.
Būs jāpacenšas vairāk. ^^*
Adenaide
chau, chau! sen te neesmu bijusi, un nu ashi skatos, kas tavaa galerijaa daraas. :>
[piedod, ka shoreiz bez garumziimeem, tachu datoram taas nochakareejaas. :/ ]
taatad. par pashu pirmo ziimeejumu.
pirmais aciis iekrita meitenes... kruutis. laugh.gif viena no taam ir augstaak, viena zemaak, pirmaa ir apalja, bet otraa - kantaina. tas taaa. tongue.gif bet, ja to neskaita, tad ziimeejums ir diezgan labs. smile.gif
par naakamajiem ziimeejumiem.
biju patiikami paarsteigta, progress ir milziigs. ziimeejumi tev nudien ljoti izdevushies. happy.gif poza nemaz nav tik nereaala, un eenas - ir redzams, ka esi straadaajusi. man patiik. n_n
fotograafijas. [tu gan teici, lai nekometnee, bet nu... no komentaariem maacaas.]
shaha bildiite - laba ideja, bet man labaak patiktu, ja asums buutu uz tiem tuvaakajiem kaulinjiem, nevis taalaakajiem.
zakjis nr.1. - ljoti miiljsh happy.gif , tachu ar asumu nav ok.
zakjis nr.2. - vajadzeetu bishkinj savaadaaku rakursu, un buutu perfekti. smile.gif

vispaar nav slikti. ziimeejumi tev ljoti labi. happy.gif
kaiva
biggrin.gif cik sen es te neesmu bijusi.

Atvaino, ja vari, bet labāk nefotogrāfē. Vai vizmaz bildes neliec. Vienīgais uzliktais rāmis ir garām un ir kaut kādas problēmas ar tēlu rakursu un izvietojumu bildēs. Turklāt vismaz man tās izskatās kaut kā pretīgi izgaismotas vai izgaismojušās.
Izskatās, ka tu vēl neesi atradusi to skatījumu, kurš ir nepieciešams, lai redzētu kā ielikt lietas un no kuras vietas/puses leņķa tās izskatās labāk.

Tālāk, es vēl saprotu, ka var šo to iemācīties zīmējot no kāda pieredzējuša mākslinieka darbiem, bet ideja zīmēt no cilvēka kurš vēl pats mācās neko spīdoša nav.
Vēlviena lieta, patrenējies kļūdu saskatīšanā, ja tu tās neredzi, tad nevari apiet/izlabot, tātad pieļauj cita cilvēka, un vēl arī savas kļūdas.
Veiksmi un nervus.

Mimi
kaiva - ko tu vispaar vari spriest par kluudaam, runaajot par anime ziimeejumiem, ja tiem ir neproporcionaali lielas acis, mazas luupas un punktveida deguni? o_O
visur protams ir savi noteikumi utt, bet es maacos ziimeet ne prieksh taa, lai viss buutu preciizi pareizi, bet tikai tamdeelj, lai man patiktu, un man shajaa gadiijumaa ljoti patiik, kaa ziimee kikiijs, un man kkaa vienalga, kaadas un cik kluudas tur ir. vnk piedur tada stila ziimeejumi un viss. :3
anyway, to lietu jau esmu daljeeji atmetusi, ziimeejumi ir, bet diezvai likshu tos sheit, par fotografeeshanu runaajot - arii shaubos, ka te kko jaunu likshu, tachu man taa lieta patiik un es fotografeeshu, jo tas patiik man. smile.gif)
anyway, paldies par kritiku, jo jebkaada kritika ir laba, un tad varbuut es iemaaciishos ziimeet labaak utt.
runaajot par fotografeeshanu - par visiem rakursiem, izgaismojumu, es neko neesmu maaciijusies, fotografeeju prieka peec, un neko par visiem fotografeeshanas maaciijumiem nezinu. smile.gif bet labpraat zinaatu, kaa tas ir.

veelreiz paldies par kritiku, ceru, ka taa man liidzees kaut kaadaa veidaa. domaajams, ka darbus te vairs nelikshu, vismaz liidz briidim, kad neuztaisiishu ko normaalu.

p.s. sorry, ka rakstu bez garumziimeem, vnk pashlaik pieejamaa datoraa taadu nav.

x)
Mimi
Whatever, braucat augumā, bet man patīk. ;]

Nozudušais.
IPB Image

Pieces of peace.

IPB Image

IPB Image

Unpacific paradise.
IPB Image

IPB Image

whateva. Vnk bildes. Atmiņas. Vienīgais, kas palicis no Kanārijām.. ;_;
EDIT p.s.: bilžu kontrasts ir pievienots tikai pēdejai bildei [lai izceltu kokus], un minimāli samazināts gaišums otrai. smile.gif
undux
Tā pēdējā ir ļoti skiasta.
Mimi
kā varēja izdzēst postu? ^^

Edit: Vienkārši nogļučīja dators un iepostojās šeit.
moš arī nav kārtībā, bet neko nevar darīt. :]
edg
Man liekas tev viss nav kārtībā ar galvu, tāpēc pastaigājos par taviem topikiem, un šis, manurpāt, ir vislabākais, kas tev ir (labāks arī par visām fotogrāfijām): http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...st&p=101198
Mimi
Atļaušos ielikt. :3

Guļošā tomo. ^^

IPB Image
sunder
tads ka uz atro butu zimets(un laikam ari ir), bet nu no mana viedokļa izskatas samera labs.

btw. ta vien liekas, ka cilveki pa naktim nevis gulj, bet zīmē ^^
Mimi
nūū, tas ir zīmēts pilnīgi viss datorā, opencanvās, un jā, uzzīmēts pa kādām 30-40 minūtēm. ^^ vienkārši čatā tieši par to bija runa, tādēļ ātri kaut kā automātiski uzzīmējās skice izkrāsota.
Mimi
DAUDZ LAIMES DZIMŠANAS DIENĀ, KIKYOU! ^^

IPB Image

ehh. fons. fons nav labs, jo tava māte nav zemnieks, un mans tēvs ir zemnieks.
ehh. ja es varētu zīmēt labāk, tad es tev uzzīmētu labaku apsveikumu. >.< bet tu jau zini, kā man tanī ēnošanā iet. bet nu, tam ir domāts laiks, un kas zin, varbūt pēc kāda gada es uzzīmēšu labāk. :3 :>
Kikyou
Awwww, liels paldies!
Pateiktu kādu vārdu kritikas, bet jūs jau zin kas ir ar tiem zirgiem un viņu zobiem, heheh. XD Starp citu, smuka krāsu kombinācija.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.