thearnis
Mar 18 2007, 13:21
metaphor
Mar 18 2007, 13:40
oho. skatos tev labi sanak zimet painta
loti labi darbi. visvairak patiik 1. un peedeejais darbs
thearnis
Mar 18 2007, 13:56
Paldies
p.s .................
varbut kads var ieteikt kaadu citu gif veidotaaju, kurs buutu vienkaars, tachu taa lai tajaa var izveidot gifu ar vairak nekaa 200 kadriem ( lielaakais Agifed miiinus
), un atdalīt fonu no darbiiibam ( agifedaa itkaa var, tach nemaaku
)
.............
Haruka
Mar 19 2007, 03:23
Eu itajs pēdējais labs.!
Man patīk kustīgie. Tev labi sanāk.!
Keydan
Mar 19 2007, 09:04
Hey! Real nice! Labas multenes, vel ir?
Haruka
Mar 19 2007, 14:56
Jā patiešām vēl ir.?
Interesantas idejas.!
ja jūs redzētu, kā es rēcu.... kā es rēcu. super pēdējais!
thearnis
Mar 19 2007, 20:45
he, kkas jau ir, bet tikai pasha vajadziibam tadi mazinji gifinji, kur maacos ziimet staigaasanu, leecienus, veidoju matu kratiisanas emulaaciju utt
Bet ja bus kkas jauns, ieliksu
P.S. MAn patiesham prieks, ka kaadam patiik
zeloco
Mar 21 2007, 19:07
gifinji ir vnk fantastiski!
es redzu ka tev ļoti patīk gifus taisīt *apbrīno*. man liekas ka tas ir baigais darbs. nu man personīgi vislabāk patīk trešais un trīs pēdējie gifi(no pirmā posta). tas trešais laikam ir ar dziļo domu, cik es noprotu. vislabākais manā skatījumā no tiem trim ir ,,peace,, bet tas pēdējais no tā posta ir rēcīgs->he live two caves ahead... nu tā tik turpini! ^^
Gifiņi rull. Patīk. It īpaši tas - PEACE. ^-~
thearnis
Mar 23 2007, 01:46
Tnx visiem
Tā, tagad jaunaakais veikums - nekas dzildomiigs, vnk pasha priekam
Baigi leeni iet uz prieksu - skolas tekoshaa maaciba + veel iekaveeta... eh...
Cowkiller
Mar 23 2007, 17:46
mjaa kapeec netaisi shaads kustiigaas uz photoshop?
tur vareetu izstraadaat daudz labaak, laigan tad shaads gifs buutu 10kaart lielaakaa izmeeraa...
thearnis
Mar 25 2007, 01:24
Tapeec ka fotosopu gandriiz nekad neesmu izmantojis ( iznjemot paaris bilzu apdarinaasanu - visprimitiivaako) bet ir doma saakt Corel Draw apguut un izmantot, jo Paintaa nekadas dizas iespeejas nav
un vispar, nez - ar taam programmam man liekas taisot gifinjus buutu lielaaka nonjemsanaas...
p.s. plzz postojiet vairak kko, gribu dzirdeet citu domas, tas paliidz uzlabot sniegumu
Your animation skills ar awesome!I bow my head before you.
thearnis
Mar 26 2007, 23:26
Tas jau ir par traku teikts, bet Paldies
Haruka
Mar 27 2007, 23:03
Ierēcu par pēdējo. Zaķis rullē.
Nē nu vienkārši super puper.!
Saint_one
Mar 28 2007, 02:25
varu tikai atkārtoties-suppā animācijas it sevišķi pēdējā
thearnis
Apr 6 2007, 20:37
Saint_one
Apr 7 2007, 00:06
runājot par pirmo: fons liekas ir kaut cik sakarīgs, man vismaz patīk! sievietes seja hmmm - mati neslikti, bet dīvains matu sakārtojums viņai. Pavisam kaut kas noteikti nav kārtībā ar lūpām- tās izskatās tā itkā būtu viņai uz vaiga. Pārāk izstiepts, sākot no deguna līdz zodam.
Tā uz pirmo zīmējumu skatoties(kopsavilkums) labi uzzīmēts (ideja man patīk) , tikai tā seja bojā visu skatu, jo ir galīgi greizi.
runājot par otro: Jau labāk acīs krīt vismaz man krīt sievietes( elfa) kreisā kājā, viņa kaut kā netā novietota, itkā iemīta tā zēna sānā, bet tai pašā laikā arī nē(nemāku teikt kā labot). Zobens smuki izstrādās.
Atkal pie sejām: ir labāk, bet tam cilvēkam kaut kas nav ar zodu un ar to daļu starp degunu un zodu. (nemāku teikt kas, bet nu tā daļa man nepatīk)
Kopsavilkums par darbiem- ir labi, tik ja saanāk zīmē vairāk
(heh xD pašam ar tas būtu jāiegalvo, bet jau kādu mēnesi vai pat vairāk nēsu kārtīgi -atskaitot vienu galvu- zīmejis ehz
) !
Pirmajai meitenei nav gurnu un dibens par zemu, otrajai - saliektā kāja ir pārāk gara.
thearnis
Apr 7 2007, 11:22
eh proporcijas - nekad neesmu zinaajis kas un kaa Tur iisti jabuut
pamatskolas laikaa visu laidu gar ausiim...
Gifi ir vnk fantastiski, bet likaas tas kuram uzspraagst galva mazliet sadistiski, bet nu ok taa ir ok...
Ziimeejumi,...hmm'
nu ja proporcijas ir mazliet greizas, un man arii liekas ka kkas nav kaartiiba ar tam sejaam...
bet prieksh iesaaceeja ir tiiri ok..
thearnis
Apr 12 2007, 18:03
Njaa treneeties ziimet tiesham vajag daudz vairaak... Ah ja vien es nebuutu tik slinks..
Labi - tagad 2 jauni mini gifinji..
Shis ir mazs animeeshanas treninsh, nekas vairaak:
un tad veel kkas..
1. neizprotu domu (lūdzu apgaismot mani) 2. kārtējo reizi LOL.
thearnis
Apr 12 2007, 22:09
Pirmajaa nav nekaada doma
Kaa jau augshpusee gif'am bija mineets - tas darbinsh ir tiiri prieks treninja, maacos ziimet visaadas kustiibas, piem., ieshana, leeksana. Shajaa gadiijumaa, kaut kaads pus-salto
thearnis
May 5 2007, 01:32
Ahh peec ilgiem laikiem jaieliek veel kkas jauns ....
Huney Bunny
May 7 2007, 19:23
lol, tev labi sanāk gifi, bet zīmējumi nav tik labi.. Ierēcos tik skaļi kad redzēju to pēdējo gifu . LOL!!
thearnis
May 18 2007, 00:06
Paldies
Ok tagad baigākā haltūra, pavirši izstrādāts darbs, ievietoju šeit tikai idejas pēc...
Cowkiller
May 18 2007, 07:57
Kikyou
May 18 2007, 15:03
Hahahaha, šitais labs. XD
"For better tomorrow" arī spārda pakaļu.
thearnis
May 22 2007, 20:50
Paldies
cenšos..
enigmo
May 23 2007, 11:25
Rēcīgās animācijas!
fanarts vienkārši lol. vairāk nav ko teikt. XD
Tomoko
May 24 2007, 23:03
Vecīt, tu rullē! Gifiki ir vienkārši kewlīgi. Tie ir smieklīgi, kā arī to animācija ir forša. ^^
Jau forši ir tas, ka tavas idejas ir interesantas, bet vēl foršāk ir tas, ka tu proti tās arī pasniegt. :3
Bet fanarts - trīs burtu kombināciju - L O L XDD
thearnis
May 29 2007, 01:11
Es pat nezinu ko teikt, bet laikam jau atkal jasaka paldies par labajiem vaardiem
eh tagad viens mazs darbs, veidots no internteaa atrodošajiem spraitiem + šo to sazīmējot Paintaa
enigmo
May 29 2007, 08:49
Vecīt tev šamējā lieta labi padodas...
reāli...
Tigra2
May 29 2007, 11:38
Stilish... :B
Super mario beidzot atrāvās par sēnīšu lietošanu... tā šamam arī vaig >:3
Gifiki ownz, idejas cool, man patīk.
No iepriekšējiem ļoti patika for better tomorov un trenniņš ar bounciy vardi :B cuuuute...
hahahahahaha! smuki pēdējais. nē, var ierēkt. taisi vēl, tev te fanu pulciņš.
Cowkiller
May 29 2007, 18:13
loooooool mario teemas vienmeer ir smiekliigas un shis to kaarteejo reizi pieraada!
bravo!
Alexa De Šarlote
May 29 2007, 18:32
Vecīt ka tev vispār tāda krutā ideja radās.....?
Kikyou
May 30 2007, 09:49
Hahahahaha, Mario... XD
A pareizi nebūtu "don't do drugs"? Bet gan jau ka šitā ar var. Krutums no tā nemirst.
O, jā.. šis pēdējais lika pasmaidīt.
Nice.
aeonseraph
May 30 2007, 13:44
XD tās tavas animācijas reāli ierulē!
thearnis
May 30 2007, 15:21
Paldies
bet runaajot par idejaam - vinjas pashas vienkaarshi uzrodas
P.S. Man ar' tagad liekas, ka vajadzeetu Don't do drugs
thearnis
Jul 9 2007, 00:46
Vienkārši nevaru, cik tev labi tas viss padodas ! a.a
Un ar tādu humora izjūtu!
xD
Man patika par to barbariānu un sienu
Un arī tas pirmais. Ai, visi ir rēcīgi. Tev ļoti labi padodas Gifi! Turpini tādā garā.
Un vēl... Varbūt pamēģini kaut ko uztaisīt anime stilā?
Tas būs pavisam forši. No gifiem līdz klipiņiem, no klipiņiem līdz AMV, no AMV līdz īsfilmai, no īsfilmas līdz pilnmetrāžas anime filmai, no anime filmas līdz seriālam!
jaa, forshi gifi. paarbagaata izteele.
Alta Melissa
Jul 9 2007, 09:38
Baigi labi. Man patīk tas par barbariem un "Let's try again
"
Tas ar tiem no otras puses nākošajiem barbariem vislabākais. Šķiet uz šitādām lietiņām tev ir baigais talants...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.