Kur nu sarkasms. Tev vismaz šī foruma robežās ļoti labi sanāk
thearnis
Jan 15 2009, 22:57
Paldies, par visu iepriekš teikto
Tagad kaut kādi jaunumi...
Šito mūdzi jau 3. reizi šeit ievietoju, šoreiz kreisā gāja galīgi grīstē sagājusi:
tad vēl kaut kas:
Beidzot ir parādījusies kaut kāda minimāla sajēga par fotošopu, šis tā kā būtu otrais mēģinājums tur kaut ko krāsot:
tad vēl pilnīgi no jauna uzzīmēts jau iepriekš šeit ievietots zīmējums:
tas pats ar jau iepriekš ievietotu fanartu:
tad vēl:
Un visbeidzot - visi līdz šim sazīmētie animēšanas uzdevumi, treniņi Šī tā kā būtu 100% papīra lapa + zīmulis animēšana... Hronoloģiskā secībā no vecākajiem līdz jaunākajiem
Un vēl kaut kāds cits. Pirmais eksperiments ar after effects. Paldies G par nelielo melodiju fonā
Laikam daudz maz viss...
FuschichO
Jan 15 2009, 23:20
Došu tev pašas interesantākās galerijas titulu.
Animāciju apgūsti profesionāli, vai ne? Diezvai kādam nav ko darīt, ka viņš vienkārši tāpat kaut ko sazīmētu.
thearnis
Jan 15 2009, 23:35
Nezinu, cik tas pelnīti, taču paldies Un jā, par brīnumu pašam kaut kā sanāca sākt studēt animēšanu
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 16 2009, 00:52
tas EVANGELION ir tik labs :D:D
Alexa De Šarlote
Jan 16 2009, 08:30
vov viena no retajām galerijām, kas man prieku nes. Tā tik turpini.
xikes
Jan 16 2009, 11:46
Mm, lieliskas animācijas! Ja nav noslēpums, kur tu mācies/studē?
thearnis
Jan 16 2009, 13:43
Paldies Isabel Carmin fon Edelhain, Alexa De Šarlote un xikes Par brīnumu pašam, aizkūlos uz vienu UK universitāti...
Arta
Jan 16 2009, 15:37
Oh nu vnk SUPER! Riktīgi interesanti un tās animācijas un visp nu lāabais. ^^^ Man ļōooti patīk. 8]
Haikis
Jan 16 2009, 20:36
Par animāciju - respect
zeloco
Jan 23 2009, 01:23
Ou, ou, naisaas animaacijas! O.O <3
thearnis
Nov 8 2010, 21:40
Tad nu tā - laiks notīrīt sakrājušos putekļu kārtu un ievietot ko jaunu. Vispār jau relatīvi jaunu - uzzīmēts tika aptuveni pirms 2 gadiem neilgi pēc pēdējā ieraksta, iesākts krāsot, gandrīz pabeigts, tomēr aizmirsts. Līdz šim brīdim... Te arī pats vaininieks:
thearnis
May 13 2011, 15:15
Pirmā animācijas īsfilma. Nē, šis ne tuvu nav anime, bet, kas zin', varbūt kadreiz.
Oh My God! God My Oh! Oh My God! God My Oh! Oh My God! God My Oh! Oh My God! God My Oh! Oh My God! God My Oh!
Nē, tas ir tiešām dikti labi, ļoti interesanti. Sevišķi tas suicide-bomber politiķis =D
anti
May 14 2011, 12:53
Super! Tiešām iespaidīgi :)
zenofex
May 14 2011, 15:28
Nice one. Tīri glīti nostrādāts, un izraisīja smieklus. I tweeted about this.
thearnis
May 14 2011, 22:47
Paldies par atsauksmēm!
Arta
May 16 2011, 16:53
I bow in front of you, sensei~ m(_ _)m Ja būtu, tev piespraustu medāli`. :'D
♥
Off topic - tikko ievēroju, ka tavs username ir tāds pats kā manējais, tikai ar manu vārdu. xD Pareizāk laikam būtu teikt mans ir līdzīgs tavējam. o.o Nu labi, nav svarīgi, man viņš ir visur citur, izņemot otaku.
thearnis
May 16 2011, 19:40
Paldies par atzinību.
Ja Tev būtu medālis, Tu varētu to droši paturēt sev par saviem galerijas darbiem
Pēc Tava nelielā offtopica, arī man radās kāda atklāsme par Tavu lietotājvārdu. Biju jau no saviem otaku pirmsākumiem domājis, ka Arta ir veidots kā atvasinājums no angļu ''art''. Nepareizi domāju =)
Haikis
May 16 2011, 23:17
Paldies, šādu video jau vajadzēja sen sen
thearnis
Nov 19 2014, 14:57
Sveiki! Ja nu kāds šeit vēl iegriežas, un, ja arī turpmāk ir interese paskatīties šo to no mana veikuma, tad esmu iesācis veidot idejisku turpinājumu šajā galerijā redzamajiem Ms Paint gif'iem. Iesākumam šis
pārtapis par šo
Ceru, ka vidēji kas jauns parādāsies ik pēc 2 - 3 mēnešiem.
FuschichO
Nov 26 2014, 20:44
Izskatās, ka esi no tiem retajiem cilvēkiem, kas prot zīmēt uz datora, ja vien, protams, tu uzzīmēji visu, kas bija tajā video. Tu nemeklē darbu? Ok, pašķīru uz atpakaļu un sapratu, ka neesi LV. Never mind then.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.