Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shatako's art
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Tigra2
šitais IPB Image un šitaisIPB Image
Liekas nāk no tavas pasaules, saulaini un pilni emocijām, līdz ar to man patīk vislabāk, domāju, ka mierīgi vari pieturēties pie šāda stiliņa, ļauj visam krutajam nākt no tevis pašas, parādi to, kas mīt tevī iekšā.
Vērtība ir orģinālajam un oriģinalitātes tev netrūkst, ja vien zīmē kautko no sevis.

Kautkā saskatu līdzību ar sushi stiliņu, ja skatamies uz pārējiem izņemot šos divus. :3 Ja nemaldos, tad centies no sushi mācīties. Tas gan ir pilnībā okei, taču ar laiku sapratīsi, ka veidot pašai savu stiliņu ir daudz svarīgāk. Tāpēc iesaku turpināt sākot ar šiem.

Lai enigmo pakaras, viņa darbos nav ne miņas no siltuma, kurus izstaro tavējie.
Shatako
Nu no Sushi necenšos noskatīt idejas, jo man liekas, ka tas nav īsti pareizi.. ;D patiesībā, ja man sabribas zīmēt ko tādu kā šie divi tad es laižu vaļā, bet brīžiem galīgi negribas zīmēt ko tamlīdzīgu, bet gan ko mazliet nopietnāku.. Bet tu pavisam noteikti iedvesmoji mani uzzīmēt ko čibi veidīgu! ^_~
Shatako
heh. kādu krietnāku laiciņu neesmu šet neko likusi. nu labiņi, labiņi. saņēmos un kko uzķēpāju! XD kārtējo reizi saku, to, ka dzīvē izskatās labāk. XD IPB Image
IPB Image
Tigra2
Mārrutki ir laba manta XD
Ja īstajā vietā, protams. :3

Otrais jancīgs. :3

Ābols: ahahaha
Zaķis: ahahaha
ābols: ahahahahahaha
Zaķis: ahahahahahahaha
ābols: ahahah.. es tas nebiju
Zaķis: ahaha.. *njam* (un ābols pazūd)
Misa
man patīk tas zīmējumu dzīvespriecīgums ^^
zeloco
Tavi mārrutki izskatās pēc zemenēm ftw! biggrin.gif
Bet pēdējā bilde super biggrin.gif Hahah biggrin.gif āboļi biggrin.gif
Pakkun
satriecoši! šis būs spēcīgs kompliments(jūties glaimota): šie tavi pēdējie divi zīmējumi man pamatīgi uzlaboja garastāvokli un es smējos.
Sushi
Nu re, man tak patīk tās tavas beibes ar čibuku sejiņām. :3 Man likās, ka tās arī bija domātas zemenes.. bet tas teksts tjipa random, ne? XD Ok, es šito nesapratu. Bet tas pēdējais ir labs, mhm.
biggrin.gif
Kikyou
Mārrutki ir labi, tāpēc es ēdu zemenes. *nod*
Dīvaini zīmējumi, bet man patīk. XD
Shatako
nezinu kap. es tur tā uzrakstiju! XD nu tapēc, ka stulba. (citāts no filmas "Ūdensbumba resnajam runcim") XD ja nemaldos mamma tajā dienā bija noprkusi varen' stiprus mārrutkus. nopietni. biggrin.gif tad, kad sapratu, ka tas tur izskatās galīgi krapīgi bija jau par vēlu, jo bija jau izkrāsots. damn. =_= bet katrā ziņā, paldies. ^_____^
Shatako
čau! es te tādu krietnu laiciņu neesmu rādijusies savā iesūnojušajā topikā un vispār otakijā. XD bet nu ko tur daudz, kko ļoti vecu un sen aizmirstu varu jau te iemest - kkāds neizdevies ķēpājums, bet nu ou well. XD
IPB Image
/ES TIEŠĀM NESAPROTU KAPĒC LIEKU ŠEIT ŠO ĶĒPU!/
Cowkiller
man atgaadina hitleru ar pliku pauri, kursh sapnjo par burkaaniem tongue.gif~~
anyway ziimeejums liek aizdomaaties par dziivee svariigaam lietaam un savas eksistences mekleeshanu piu piu piu...
Kikyou
Izslēdzam gaismu un tadā -
IPB Image
murgu degviela.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.