kelhims
Feb 24 2007, 01:57
Cilveeks
Feb 24 2007, 10:52
juutu ka tevi driiz sensejos iemetiis....
Wooh!
Te nav ko kritizet!!
Forshi darbi!!
Cowkiller
Feb 24 2007, 12:43
mjaaa
ziimeet tu proti gan!
bet izskataas ka tu zzimee aiz garlaiciibas...
vai ta ir?
Ļauj minēt - tava nodarbošanās - tetovējumi un to tetovēšana. Ar pazīstu vienu privātu tetovētāju, zīmē tik pat labi
kelhims
Feb 24 2007, 16:21
wrong, gribu iemacities tetovēt tik nezinu kur jaiet.
Dievīgi, profesionāli zīmējumi
*Ayu grib vēl!!!*
Pinkpanther
Feb 24 2007, 17:17
wowch, nezheeliigi labi! tas ar cirviishiem vispaar apburosh choms.
un tas viss pashmaaciibas celjaa?
vo. šitie ir zīmējumi. mācieties, ļaudis.
QUOTE(kahi @ Feb 24 2007, 16:55)
vo. šitie ir zīmējumi. mācieties, ļaudis.
pareizi teikts!!
Kikyou
Feb 25 2007, 11:17
QUOTE(jurc @ Feb 24 2007, 15:16)
Neticami, jurc te bija bet šī galerija vēl nav pie sensejiem? Kas notiek, pasaule!? XD
Bet nopietni, reāli labi darbi, pat ja gribētu, nebūtu īsti kur piesieties. Gribu redzēt vēl, mmmhm.
kelhims
Feb 25 2007, 15:58
hee, paldies par labajiem vardiem... nu šitais ir pašmācība protams... bet nu zimeju jau no 2 gadu vecuma kad vareju pareizi zimuli noturēt rokā
es gan animes zimet nemaku bet nu iemācīšos un tad iebāzīšu kad bus gatavs... man gan pašam zīmēt vinas nepatik bet nu parcik otaku.lv uzupurēšos...nu katrā ziņā gaidiet kautko uzburšu
QUOTE(Cowkiller @ Feb 24 2007, 11:43)
mjaaa
ziimeet tu proti gan!
bet izskataas ka tu zzimee aiz garlaiciibas...
vai ta ir?
emm un nē es zīmēju jo man patīk zīmēt
vai Tu gadijumā neesi no Zušu ielas republikas?... ti. Saulkrasti
Kritika - pie kermenju proporcijaam var nepiesieties vieniigi aizbildinoties ar stilizaaciju, tachu 1. darbam neproporcionaalas falangas rokaam, 2. darbam no augshas roka ar spieki izskataas paaraak tizla, papeeti ne tikai galvaskausa uzbuuvi (kluudas otraa plaana skeleta kaulu uzbuuvee).
Labi pret citiem neesmu tik piekasiigs, bet tev jau latinja ir augstaaka. Pie plusiem vareetu likt laba apjomiiga eenoshana, kas izvelk visu darbu, trenneeta acs un roka kas nav stiiva, un protams Disneya stila rokas baltos cimdos
Shaisuke
Feb 25 2007, 18:04
Ojā, es zinu, ka mani slānīs, bet atļaušos ielikt vēl ko no šī autora darbiem ^^
Lūk šitāds man uz muguras būs Something NANA style, bet dikti patīk ^^
~BN~
Erik4xp
Feb 25 2007, 18:12
Radījums vienkārši burvīgs... XD
Galva atgādina Ice Age Zobenzobvāveri...
Visi darbi labi izstrādāti.
Īsta māksla...
Kikyou
Feb 25 2007, 19:16
QUOTE(Shaisuke @ Feb 25 2007, 17:04)
O_O.... Apbrīnojami... Velns... Bez vārdiem paliku. Vienkārši burvīgs.
smukā trakā feneka lapsa no sahāras - da best. nē, nopietni. ja šis netiks sensejos, tiešām iešu kādā stūrītī sapūt.
Shaisuke
Feb 26 2007, 01:02
Man tas klauns-kačaks ļoti nepatīk.
Asociācijas ar Insane Clown Posse.
aaaaaa.... taaada precizitaate un detalju izstraade... Uz kaada formaata Tu to visu ziimee?
Voāā, cik tev labi sanāk zīmēt taurentiņus!!! *o* zvaigznītes acīs. man tiešām ļoti patīk. kur tu mācījies zīmēšanu? Tas tak ir ūber...
kelhims
Feb 26 2007, 21:25
QUOTE(exile @ Feb 25 2007, 16:37)
Kritika - pie kermenju proporcijaam var nepiesieties vieniigi aizbildinoties ar stilizaaciju, tachu 1. darbam neproporcionaalas falangas rokaam, 2. darbam no augshas roka ar spieki izskataas paaraak tizla, papeeti ne tikai galvaskausa uzbuuvi (kluudas otraa plaana skeleta kaulu uzbuuvee).
Labi pret citiem neesmu tik piekasiigs, bet tev jau latinja ir augstaaka. Pie plusiem vareetu likt laba apjomiiga eenoshana, kas izvelk visu darbu, trenneeta acs un roka kas nav stiiva, un protams Disneya stila rokas baltos cimdos
Nu par kaulu uzbūvi nudien vari nepiesieties, jo pie ta galigi nebija piedomats. Ja vajag varu arī pareizi zīmēt, man vienk patīk karikatūras un ķiņķēziņi... ja pasūtīsi, uzzīmēšu ko anatomiski pareizu, vienk. es ar to neaizraujos. Man patīk zīmēt tā kā jūtos ērti ^^
Shaisuke
Feb 26 2007, 21:34
A man patīk viss, ko Tu zīmē.
kelhims
Feb 26 2007, 22:01
Ods
Kristaps
dadicated to my two best friends
macities nekur speciali gajis neesmu, kaut mācos ravā bet tur ķiņķēzus nezīmē
parsvara zimeju uz a3
Cowkiller
Feb 26 2007, 23:42
tie 2 ziimeejumi...
1 artuurs odinjsh ja?
2 laikam ka kristaps meduneckis ko?
Z is for Z street(zushu iela)
so stick to tha Z street!
kelhims
Feb 27 2007, 01:31
QUOTE(Cowkiller @ Feb 26 2007, 22:42)
tie 2 ziimeejumi...
1 artuurs odinjsh ja?
2 laikam ka kristaps meduneckis ko?
Z is for Z street(zushu iela)
so stick to tha Z street!
hahaaai
Artūrs ganjā
otrs gan nav mediņš bet orups, šaubos vai pasīzti, ja vēlies redzēt mediņu un gasperu arī tāda bilde man ir
Gaspers <-> Mediņš
bet nu nav tas sanākušākais zīmējums + nav vel pabeigts
uuun rekur ir mans pirmais animes mēģinājums gaidu atsauksmes...
metaphor
Feb 27 2007, 19:49
tev BAIGI labi sanaak! O_o tieshi deelj taadiem cilveekiem kaa tu, man ir zems pashnoveerteejums
pasham labaak patiik peeddeejais ^^ laaikam jau nav ko piebilst, viss ir vnk ideaals tavos ziimeejumos
Kikyou
Feb 27 2007, 22:09
Tu mani lēnām nogalini... XD Nenormāli labi.
Bet tā jau tas ir, ja cilvēks māk kārtīgi zīmēt, tad varēs jebkādam stilam pielāgoties bez problēmām.
Pat ļoti labi sanācis "anime stilā". Tā turēt! Ceru ka pēc pāris ierakstiem nepametīsi šo forumu!
Pārceļu uz Sensei of Art. Domāju ka visi piekritīs =)
kelhims
Feb 27 2007, 22:57
heei paldies... nepametīšu gan
man te patīk ^^
Mishelin
Feb 28 2007, 02:26
Es negribu piesieties bet baigi iekrita aciis... Pirmajam ziimeejumam pirksti neatbilst rokai!!!! roka muskuljaina pirksti mazinji
Nu bet kopumaaa visi tavi darbi ir vienkaarshi S U P E R
kelhims
Feb 28 2007, 04:20
QUOTE(Mishelin @ Feb 28 2007, 01:26)
Es negribu piesieties bet baigi iekrita aciis... Pirmajam ziimeejumam pirksti neatbilst rokai!!!! roka muskuljaina pirksti mazinji
Nu bet kopumaaa visi tavi darbi ir vienkaarshi S U P E R
es speciāli viņu kropli taisiju
QUOTE(kelhims @ Feb 27 2007, 00:31)
uuun rekur ir mans pirmais animes mēģinājums gaidu atsauksmes...
aaaaa... gandriiz pagjiibu kko taadu ieraugot. nezheeliigi skaisti. taadi cilveeki kaa Tu man paliidz sapurinaaties un sanjemties censties taalaak, jo es redzu, ka to IR iespeejams izdariit. Tu ar parasto ziimuli straadaa? cik sen jau?
tu gan varētu iet kaut vai desmit mājas tālk, tevi vienalga slavētu. ņemot vērā, ka tas ir pirmais animes mēģinājums, jāņem vērā, ka tas ir tavs 1.mēģinājums, bet izskatās, ka tu esi ilgi jau zīmētāju - animistu aprindās. izskatās pēc final fantasy Yunas.
kelhims
Mar 1 2007, 02:52
klauns ir izkrāsots
vēlētos vērst uzmanību uz vienīgo trūkumu, ko saskatīju. neieēnotā nūja.
skeletgalva nūjas galā - cepuri nost! cimdi .. disney be not my fav. handmaker.
aeonseraph
Mar 1 2007, 08:40
Njaa Final Fantasy Yuna taa nu gan nav. Tas ir Hyung Tae-Kim'a radiitais personaazhs Calintz, speelei Magna Carta. Luuk atteels :
Piekriitu, Kim'am visi viirieshkaartas personaazhi izskataas paaraak sievishkiigi, iipashi sejas.
Bet noziimeet tev tieshaam i labi sanaacis. Kad es saaku ziimeet anime es dariiju taapat - njeemu visaadu maakslinieku darbus un centos izprast stilu noziimeejot darbus. Forshi Keep it up!
Bij laiks kad es ar aizraavos ar tetoveejumu ziimeejumiem, bet tas bija sen un nekas nav saglabaajies jo paarsvaraa tapa skolaa stundu laikaa visaadaas kladees, iipashi Fizikas
patiik tavs stils takaa gaidu veel darbus ko ieveerteet.
kelhims
Mar 1 2007, 21:30
man gan neliekas ka sievišķīgi bet nu velnsviņzin var jau būt...
bet Tu riktigi labi zime man baig patik,
meginasu nesievišķāk zīmēt
:D:D
Mishelin
Mar 2 2007, 08:13
Nice....
Keep up the good work...
aeonseraph
Mar 2 2007, 12:41
QUOTE(kelhims @ Mar 1 2007, 18:30)
man gan neliekas ka sievišķīgi bet nu velnsviņzin var jau būt...
bet Tu riktigi labi zime man baig patik,
meginasu nesievišķāk zīmēt
:D:D
Nee nu es nesaku ka tev sanaaca sievishkiigi. Es runaaju par to ka tam maaksliniekam lielaakotes visi dzheki izskataas kaa sievietes (iipashi ja skataas uz sejaam un kermenja proporcijaam, gurni utt, vieniigais kas dzhekus atshkir no sieviteem ir kruutis
)
Un paldies, prieks ka patiik mani skriceleejumi
QUOTE(aeOn @ Mar 2 2007, 11:41)
Nee nu es nesaku ka tev sanaaca sievishkiigi. Es runaaju par to ka tam maaksliniekam lielaakotes visi dzheki izskataas kaa sievietes (iipashi ja skataas uz sejaam un kermenja proporcijaam, gurni utt, vieniigais kas dzhekus atshkir no sieviteem ir kruutis
)
Un paldies, prieks ka patiik mani skriceleejumi
Taatad puiši, kas ir smuki "pa manam"
Shatako
Mar 4 2007, 23:59
Patīk pirmspēdējais zīmējums! ^^
Kas tur pa to ruku kkaut kas tek?
ļoti patīk 1 un 2 darbi[tie klauni] vnk super gaidiišu vēl darbus!!!!
kelhims
Mar 11 2007, 23:23
bring it down for the Jimi !
r0x. Bet manu miiljaako klaunu neesi ielicis xP
kelhims
Mar 12 2007, 01:42
haha man no tā klauna ir kauns
vins ir debils
shaisuke
aaiiigh :*
revolutionary warfare with Damian Marley
Dranzer_g
Mar 12 2007, 09:02
tas labi, ka savas kljuudas atziisti, nu no siem darbiem man taa sarkanaa piipeetaaja visvairaak patiik, bet tas otrs peec binladena izskataas
kelhims
Mar 12 2007, 15:40
tas ir Damians Marleys
rekur joe satriani
Baigi patiik tava piipeejosha meitene! a ko tev taas peedeejiaas bildes tik miglainas? Taisiiji photoshopaa?
ļoti izskatās pēc vina dīzela no ridika hronikām. bet ļoti patīk tehnika, kādā taisīts.
nezinu ko teikt zīmējumi ir wnk ūber! visus pārskatīju.... te jau var sākt fanot ^.^ pēdējajā man patīk tā ģitāra...mmm, tiešām jauka.
kelhims
Mar 13 2007, 00:42
emm corelī jā.. miglainas? hvz es ar nezinu :D tā pīpējošā meitene ir Danuta domāta.. nu tiem kas pazist. bet kā Aigariņš izteicās, izskatās pēc Čārlija Šīna :D whatever... pameginiet visi arī tas ir vienkārši selektējiet paintbrushiņu :D un ķēpājaties uz nebēdu :D ... galvenais spēlēties ar krāsām
haha... hippy bullshits ieliku tapec ka neka jauna un jautra nav :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.