Cowkiller
Jun 30 2008, 02:39
ZOMG laba kakju bilde! xD
ROFL , that's a good one
Cowman
Jul 23 2008, 00:32
gribu mazliet pakomenteet darbu ar sievieti uz ruutonju papiira .
labaa roka !!STIPRI!! pa resnu
Shatako
Jul 23 2008, 09:44
QUOTE(Tenma @ Nov 19 2007, 16:08)
tas nekas, ka neviens te neko nekomentē, es neņemu pierē un spītīgi turpinu ākstīties tālāk. Piemēram šorīt paņēmu vienu no pirmajiem zīmējumiem manā galerijā un provēju izkrāsot pēc sākotnējās ieceres. Nu nesanāca nekāds Legolass - pie ausīm aplauzos, tāpēc tās nolēmu apmatot atšķirībā no oriģinālā zīmējuma:
hāh! baigais mauglis! XD matu ēnojums tāds pašvaks. vairāk pacenties. U_U
Cowman
Jul 23 2008, 11:46
nu ko tu piekasies cilveekam?
nee shitais jau ir labs tikai ( vieniigaiskur es atljaushos piekasiities
) gaishaas liinijas matu eenojumaa vareeja nebuut tik taisnas ..vajag mazliet viljnainaakas
vampiregirl
Jul 23 2008, 19:05
QUOTE(Tenma @ Nov 19 2007, 16:08)
tas nekas, ka neviens te neko nekomentē, es neņemu pierē un spītīgi turpinu ākstīties tālāk. Piemēram šorīt paņēmu vienu no pirmajiem zīmējumiem manā galerijā un provēju izkrāsot pēc sākotnējās ieceres. Nu nesanāca nekāds Legolass - pie ausīm aplauzos, tāpēc tās nolēmu apmatot atšķirībā no oriģinālā zīmējuma:
Te man japiekrīt Shatoko, matiem švaks ēnojums + nekad, nekad matos nebūs blakus 3 vienāda toņu škipsnas
QUOTE(Cowman @ Jul 23 2008, 00:32)
gribu mazliet pakomenteet darbu ar sievieti uz ruutonju papiira .
labaa roka !!STIPRI!! pa resnu
stipri par resnu nav, bet drusku ir gan
FuschichO
Aug 18 2008, 14:55
Debesis skaistas, bet ar to Zbrush laikam skaidrāks apgaismojums jāuzstāda vai kē- nevar īsti saprast
QUOTE(Tenma @ Aug 18 2008, 02:01)
Tenma niekojas ar Zbrush:
[..]
vampiregirl
Aug 21 2008, 13:20
ietaugot tās bildes ar debesīm uzreiz atcerējos Solu.......bet pick labās
Cowman
Aug 21 2008, 22:45
a kas tas ir? Lionels Ri4ijs?
thearnis
Aug 22 2008, 00:06
atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu...
Kirara
Aug 22 2008, 01:19
QUOTE(Tenma @ Aug 18 2008, 02:01)
Katram tumšam mākonim ir arī zelta maliņa.
Skaista bilde.
aha. tonakt vnk līdz tam laikam nīku pie datora un tad pacēlu acis... vesela sekojošu bilžu sērija, no kā izlasīju pēc tam atbilstošakās noskaņai.
atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu...
ja kas, vari priv padiņģēt visu lielo bildi...
Edit: pāris 4dienas nedarbu - varavīksne:
turpat blakus
Pirmaa bilde, kur cilveeks ar lietussargu, man patiik visvairaak, tomeer tur ir aciimredzami shkjiibs horizonts, un mana saliidzinoshi dziivaa izteele liek iedomaaties, kaa vinja divritenis atmuguriski izripo aaraa.
Peedeejaa bildee man eermiigi liekaas tas, ka vienai no mashiinaam nogriezts stuuris.
Kikyou
Oct 10 2008, 16:29
No fotogrāfijas tur nekā nav, bet skats gan smuks, aye~.
vēl viena paveca:
Saku jau iepriekš, ka nevēlos aizvainot, bet šādas bildes nav vērts likt, ja tu gribi, lai tās uztver nopietni - kā tavu ''garadarbu/mākslasdarbu/kālaivelnosauc''
Bildei ir jābūt ar kādu odziņu un domu, skaistiem krāsu salikumiem, kontrastiem.
Dabas skati ir jau diezgan noiets etaps, reti izdodas kaut ko eyecatching iemūžināt. Un šajā bildītē - zāles/nezāles un koks. hmh, neder. :/
Protams, ja fotogrāfēsi regulāri, tad piešausies arī saskatīt tos `fotogēniskākos` skatus.
Vēl fotogrāfijas vari papildināt ar fotōšopu etc, kko pielikt & atņemt & uzlabot, padarīt interesantāku.
Novēlu tev turpināt un būs arvien labāk. ^^
[ceru, ka mans sakāmais bija kaut cik noderīgs, nekā aizskarošs. x.x]
Cowman
Oct 11 2008, 11:37
izskataas ka kokam ir šķirba
izskataas ka kokam ir šķirba
Un tajā sen svilpo vējš...
Shatako
Oct 17 2008, 19:32
arta man pilnībā izrāva vārdus no mutes. lai gan var nobildēt arī skaistus un interesantus, ar kontrastiem un odziņām skatus, bet šie ir pārāk vienkārši un pliekani. vairāk pacenties mēklējot skaistākos talantus. tev vēl ļoti daudz jāattīsta sava foto-māksla. tas nav kā apvainojums. tev daudz vairāk jāspēlējās ar krāsām, asumiem, akcentiem utt neuztver personīgi, bet atvas fotogrāfijas vairāk atgādina bildes vecmāmiņas fotoalbūmā nevis kvalitatīvas bildes kādā forumā. nu ko lai saka, TRENĒJIES, TRENĒJIES, TRENĒJIES. gan jau uzķersi to knifiņu. ^__~
šādi tādi nedarbi personīgai lietošanai... gan jau tuvākajā laikā būs vēl sakarīgākas kvalitātes bilžu ar citiem nedarbiem
(heh, māšele pati sevi ar nobildējusi
)
šie svārki ar mans nedarbs
FuschichO
Jun 9 2010, 17:28
oo, gribu tādu kleitu
ir piegrieztne, skats no priekšas?
Es gan viņu modificētu muahahaha, tā kā man ne pārāk patīk cieši piegulošs apģērbs.
tā nav kleita, bet gan 2g veca blūžele un pagājušās nedēļas sākumā tapuši svārki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.