Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kucēnu slīcinātava
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Cowkiller
ZOMG laba kakju bilde! xD
IPB Image
IPB Image
slim
ROFL , that's a good one biggrin.gif
Tenma
thanx to Cowkiller biggrin.gif

Labi, bik kaut kas jauns:
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Cowman
gribu mazliet pakomenteet darbu ar sievieti uz ruutonju papiira .

labaa roka !!STIPRI!! pa resnu
Shatako
QUOTE(Tenma @ Nov 19 2007, 16:08) *

tas nekas, ka neviens te neko nekomentē, es neņemu pierē un spītīgi turpinu ākstīties tālāk. Piemēram šorīt paņēmu vienu no pirmajiem zīmējumiem manā galerijā un provēju izkrāsot pēc sākotnējās ieceres. Nu nesanāca nekāds Legolass - pie ausīm aplauzos, tāpēc tās nolēmu apmatot atšķirībā no oriģinālā zīmējuma:
IPB Image

hāh! baigais mauglis! XD matu ēnojums tāds pašvaks. vairāk pacenties. U_U
Cowman
nu ko tu piekasies cilveekam? biggrin.gif

nee shitais jau ir labs tikai ( vieniigaiskur es atljaushos piekasiities biggrin.gif ) gaishaas liinijas matu eenojumaa vareeja nebuut tik taisnas ..vajag mazliet viljnainaakas
vampiregirl
QUOTE(Tenma @ Nov 19 2007, 16:08) *

tas nekas, ka neviens te neko nekomentē, es neņemu pierē un spītīgi turpinu ākstīties tālāk. Piemēram šorīt paņēmu vienu no pirmajiem zīmējumiem manā galerijā un provēju izkrāsot pēc sākotnējās ieceres. Nu nesanāca nekāds Legolass - pie ausīm aplauzos, tāpēc tās nolēmu apmatot atšķirībā no oriģinālā zīmējuma:
IPB Image

Te man japiekrīt Shatoko, matiem švaks ēnojums + nekad, nekad matos nebūs blakus 3 vienāda toņu škipsnas

QUOTE(Cowman @ Jul 23 2008, 00:32) *

gribu mazliet pakomenteet darbu ar sievieti uz ruutonju papiira .
labaa roka !!STIPRI!! pa resnu

stipri par resnu nav, bet drusku ir gan wink.gif
Tenma
Tenma niekojas ar Zbrush:
IPB Image

Tenma niekojas ar fotoaparātu:
IPB Image

IPB Image

IPB Image
FuschichO
Debesis skaistas, bet ar to Zbrush laikam skaidrāks apgaismojums jāuzstāda vai kē- nevar īsti saprast
Sigfa
QUOTE(Tenma @ Aug 18 2008, 02:01) *

Tenma niekojas ar Zbrush:
[..]

IPB Image
vampiregirl
ietaugot tās bildes ar debesīm uzreiz atcerējos Solu.......bet pick labās
Tenma
QUOTE(FuschichO @ Aug 18 2008, 14:55) *

...Zbrush laikam skaidrāks apgaismojums jāuzstāda vai kē- nevar īsti saprast

speciāli FuschichO, lai var saprast:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Cowman
a kas tas ir? Lionels Ri4ijs?
thearnis
atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu... smile.gif
Kirara
QUOTE(Tenma @ Aug 18 2008, 02:01) *

IPB Image

Katram tumšam mākonim ir arī zelta maliņa. smile.gif Skaista bilde.
Tenma
aha. tonakt vnk līdz tam laikam nīku pie datora un tad pacēlu acis... vesela sekojošu bilžu sērija, no kā izlasīju pēc tam atbilstošakās noskaņai.

atļaušos trešo bildi sev uz desktopa uzstādīt..! nuuu saulrietu, ne sarkano cilvēk-galvu... smile.gif

ja kas, vari priv padiņģēt visu lielo bildi...

Edit: pāris 4dienas nedarbu - varavīksne:
IPB Image

IPB Image
turpat blakus biggrin.gif
IPB Image
lauma
Pirmaa bilde, kur cilveeks ar lietussargu, man patiik visvairaak, tomeer tur ir aciimredzami shkjiibs horizonts, un mana saliidzinoshi dziivaa izteele liek iedomaaties, kaa vinja divritenis atmuguriski izripo aaraa.

Peedeejaa bildee man eermiigi liekaas tas, ka vienai no mashiinaam nogriezts stuuris.
Kikyou
No fotogrāfijas tur nekā nav, bet skats gan smuks, aye~.
Tenma
vēl viena paveca:
IPB Image
Arta
Saku jau iepriekš, ka nevēlos aizvainot, bet šādas bildes nav vērts likt, ja tu gribi, lai tās uztver nopietni - kā tavu ''garadarbu/mākslasdarbu/kālaivelnosauc''
Bildei ir jābūt ar kādu odziņu un domu, skaistiem krāsu salikumiem, kontrastiem.
Dabas skati ir jau diezgan noiets etaps, reti izdodas kaut ko eyecatching iemūžināt. Un šajā bildītē - zāles/nezāles un koks. hmh, neder. :/
Protams, ja fotogrāfēsi regulāri, tad piešausies arī saskatīt tos `fotogēniskākos` skatus.
Vēl fotogrāfijas vari papildināt ar fotōšopu etc, kko pielikt & atņemt & uzlabot, padarīt interesantāku.
Novēlu tev turpināt un būs arvien labāk. ^^
[ceru, ka mans sakāmais bija kaut cik noderīgs, nekā aizskarošs. x.x]
Cowman
izskataas ka kokam ir šķirba
Arts
izskataas ka kokam ir šķirba

Un tajā sen svilpo vējš...
Shatako
arta man pilnībā izrāva vārdus no mutes. lai gan var nobildēt arī skaistus un interesantus, ar kontrastiem un odziņām skatus, bet šie ir pārāk vienkārši un pliekani. vairāk pacenties mēklējot skaistākos talantus. tev vēl ļoti daudz jāattīsta sava foto-māksla. tas nav kā apvainojums. tev daudz vairāk jāspēlējās ar krāsām, asumiem, akcentiem utt neuztver personīgi, bet atvas fotogrāfijas vairāk atgādina bildes vecmāmiņas fotoalbūmā nevis kvalitatīvas bildes kādā forumā. nu ko lai saka, TRENĒJIES, TRENĒJIES, TRENĒJIES. gan jau uzķersi to knifiņu. ^__~
Tenma
šādi tādi nedarbi personīgai lietošanai... gan jau tuvākajā laikā būs vēl sakarīgākas kvalitātes bilžu ar citiem nedarbiem wink.gif
IPB Image

IPB Image
(heh, māšele pati sevi ar nobildējusi biggrin.gif)

IPB Image
šie svārki ar mans nedarbs
FuschichO
oo, gribu tādu kleitu
ir piegrieztne, skats no priekšas?
Es gan viņu modificētu muahahaha, tā kā man ne pārāk patīk cieši piegulošs apģērbs.
Tenma
tā nav kleita, bet gan 2g veca blūžele un pagājušās nedēļas sākumā tapuši svārki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.