deleted-ray
Aug 30 2004, 20:15
QUOTE (JaYzZ @ Aug 30 2004, 01:34 PM) |
Tas gan, bet taks latvija nevar atlauties nopirkt popularas animes jo baigi dargas, bet es brinos ka latviesi ir atlavusies nopirkt animi digimon 4 .Ne es jau ar lielako prieku ieteiktu... |
A mo6 noka4aaja un tagad lai# pa tv
neziniitis
Aug 30 2004, 21:06
Negribeetu izklausiities negatiivs bet varbuut tas ir taadeel ka ciitiigi neskatiijos bet jau pirmaa digimaonu dalla sskita murgs bet kad redzeeju cilveekdigimonus man sskkita ka scenaaristiem paliidzeeja zaaliites piipeesana jo kaadaa veidaa normaalaa staavoklii to var izdomaat man nav saprotams
nu gribeeju pateikt tikai savas domas
anime ieksh tv ir taada baigaa probleema- nevar paspeet nokjert visas seerijas.
ShinChan
Aug 30 2004, 22:50
QUOTE (neziniitis @ Aug 30 2004, 08:06 PM) |
Negribeetu izklausiities negatiivs bet varbuut tas ir taadeel ka ciitiigi neskatiijos bet jau pirmaa digimaonu dalla sskita murgs bet kad redzeeju cilveekdigimonus man sskkita ka scenaaristiem paliidzeeja zaaliites piipeesana jo kaadaa veidaa normaalaa staavoklii to var izdomaat man nav saprotams nu gribeeju pateikt tikai savas domas |
Tad jau tava pieredze ar anime nav diez ko ilga (vai plasja), jo Digimonu sizjets uz dazja laba cita seriaala fona veel vareetu buut pieliidzinaams gjeenija darbam.
neziniitis
Aug 31 2004, 09:04
taisniiba jau ir visas anime ko redzēju ir tikai no rtl2 un vivas
nu veel dazu labu downloadeeju bet neks iipass
gribeetos uzzinaat kaa peec murga var paarspeet digimonus 4
buutu lai ar nosaukumu un nelielu sizzetu
MitSuki
Aug 31 2004, 09:17
QUOTE (neziniitis @ Aug 30 2004, 09:06 PM) |
Negribeetu izklausiities negatiivs bet varbuut tas ir taadeel ka ciitiigi neskatiijos bet jau pirmaa digimaonu dalla sskita murgs bet kad redzeeju cilveekdigimonus man sskkita ka scenaaristiem paliidzeeja zaaliites piipeesana jo kaadaa veidaa normaalaa staavoklii to var izdomaat man nav saprotams nu gribeeju pateikt tikai savas domas |
Sitais labais
MitSuki
Aug 31 2004, 09:20
Es jau negribu nevienam iet te un melot, bet man liekas ka latvija ar katru gadu sak radit normalakas animes...(es domaju sakarigakas)Kaut tagad tadas nav bet pec daziem gadiem man liekas ka tiesam saks radit tadas animes ka amerika(bet varbut ne)
Spectre
Aug 31 2004, 09:47
QUOTE (JaYzZ @ Aug 31 2004, 09:20 AM) |
..... animes ka amerika(bet varbut ne) |
Eeemmm actuaaly amiishu stils man neiipashi, ja godiigi ....
Kikyou
Aug 31 2004, 13:10
Aha protams palaidiis tev fansubu
...
Spectre
Aug 31 2004, 14:49
tumsīgā
Aug 31 2004, 14:51
bet es katru reizi ar skaudību skatos uz lietuviešu pusi. viņiem televīzijā normālāki cilvēki gadījušies vai kā, bet viņiem anime rāda vairāk. nu noteikti vairāk nekā mums.
nezinu gan ko tieši, jo anime lietās visai maz sajēdzu...
un ne tikai anime, daudz ko laba rāda, pat gredzenu pavēlnieku rādīja (vismaz man tā nācis ausīs
)
kaarleens
Sep 1 2004, 09:02
QUOTE (WhoKnowsWho @ Aug 31 2004, 02:49 PM) |
Nu tad balsojam par ANBU vai AONE Ui nevis balsojam pet pashi savu ANBU taisam. |
deleted-ray
Sep 1 2004, 13:56
Iisteniibaa tagad pa tv3 no riitiem raada 3 anime seriaalus peec kaartas - Digimon4, Shinzo, Jugioh
neziniitis
Sep 1 2004, 21:29
jaa un digimon4 un shinzo izveidotaaji piipeeja zaali darba laikaa
(taa vienkaarssi nav labi dariit)
Spectre
Sep 2 2004, 09:28
kaarleens
Sep 2 2004, 09:57
QUOTE (neziniitis @ Sep 1 2004, 09:29 PM) |
jaa un digimon4 un shinzo izveidotaaji piipeeja zaali darba laikaa (taa vienkaarssi nav labi dariit) |
Nez.. kaut kaa biezi vien nespeeju saprast, kaa var buut tik dazaadi peec kvalitaates uzziimeeti teeli vienaa animee... Runa ir par Shinzo .. nez.. taa meitene un dazi citi (laikam launie) teeli, kas redzami ending'aa (kuru gandriiz nekad liidz galam neparaada
) ir uzziimeeti pat looti kvalitatiivi, bet kad paraadaas kaads no tiem tur ... kukainveidiigajiem.. liekas, ka kaads nemanot buutu kanaalu paarsleedzis.. eh..
Shkiet paleeni, bet tomeer arii Latvijas TV progresee shajaa jomaa..
Pie tulkojuma laikam veel buutu nedaudz jaapiestraadaa, bet nu vismaz kaads ceriibu starinsh, ka naakotnee varbuut sagaidiisim kaut ko labaaku..
Spectre
Sep 2 2004, 11:06
Ceriibas, ceriibas ......... nemirst.
Mosh arii kaadreiz tiktieshaam varees redzeet ANIME pa LNT.
neziniitis
Sep 2 2004, 16:13
mm shinzo priekss beerniem?
tur ir runa par 4 atstumtajiem, no kuriem vienam ir tieksme uz slepkavossanu, un nevajaga aizmirst ka tas viss notiek post apokaliptiskaa visumaa + paarvietossanos liidzekli kak pats prasa degvielu
Vispaar.. veel ir lieta, kas man nepaaraak patiik shajaa visaa LVTV kanaalu anime raadiishanas sakaraa... lai jau arii ir digimoni.. kas zin.. mosh taa kaut kaada saakuma faaze, kam jaaiziet cauri, lai saprastu, ka ir arii kaut kas labaaks..BET kaapeec vini gandriiz nekad endingu (un citreiz arii opening) neparaada liidz galam.. nez.. nekas iipashh varbuut arii DM dziesmaas nav.. bet varbuut tomeer es (un varbuut veel kaads) grib dzirdeet sho japaanu dziesminu liidz galam..
Tad veel nedaudz tracina, ka visus animaacijas tehnikaa radiitos darbus vini sauc par "multeneem".. .. vispaar jau man arii varetu buut vienalga, ja pemeeram pa kaadu kanaalu raadiitu Naruto un vinu deeveetu par "multeni"(kas virspuseeji nemot arii ir patiesiiba)..
Heh bet tomeer.. taa var cilveekiem var radiit nepareizu priekkshstatu..
Nevareetu jau teikt, ka pa muusu kanaaliem raadiitu kaadu tik looti izcilu anime, ka vinam pilniigi un galiigi nepiestaaveetu vaards "multene" ..bet nu tomeer..
Nez.. ja taa padomaa, tad ko gan iisti apziimee ar vaardu anime.. saak likties, ka tas ir vienkaarshi taads modernaaks veids, kaa defineet animaaciju..
MitSuki
Sep 3 2004, 14:35
da nu pa lnt rada kaut kadas amerikanu animes(tas pat ne animes saucas) Da tas multenes zimejis ta ka ir murgs tur vispar psc nevar salidzinat ar animi(es nesaprotu kape amerikani nepiekrit ka viniem nav dotibas uz zimesanu
)
Tieši tā. LNT rādītās animes ir gājušas caur amerikāņu cenzoru maigajām rociņām.
LNT nevar atļauties iepirkt seriālu pa tiešo no Japānas un to iztulkot. No angļu valodas lētāk sanāk.
Slinkums burties visam cauri, tādēļ manas domas par tēmu "LNT un anime".
Imo, viņi paši nav ieinteresēti rādīt ko vairāk par pokemon-style anime. Labs anime, manuprāt, parasti nopietns un ar dziļu domu (paņemsim par piemēru Ghost in the Shell un teiksim Ninja Scroll). Diez vai LNT bērnu stundas (tā to laikam sauca) pamatauditorija būs ieinteresēta iedziļināties sarežģītos sižetos. Tādēļ es uzskatu, ka mums neredzēt ko kvalitatīvāku par pokemoni, digimoni un stuff.
Naa, es shodienas VOXā programmas iespaidaa noleemu veelkautko uzraxtiit.. a kaapeec tomer kautaads LV vai RUS kanaals neraata anime naktii.. taapat kaa to dara vaacieshi.. ja jau tas nav domaats, tas nenoziimee ka tas nav jaaredz nevienam, un ja raadiis ap kaadiem 23-24;00 tad musu auditorija jau skatiisies taapat, bet pokemonisti.. [lol, kaads vaards] ne, vinjiem vecaaki arii ir.
Vai taa r tik liela probleema iepirkt anime no japaanas un uztaisiit subtitrus, ir taksh musu valstii japaanju tulki. Un nav nemaz tik maz..
QUOTE (Yume @ Sep 4 2004, 03:16 PM) |
Naa, es shodienas VOXā programmas iespaidaa noleemu veelkautko uzraxtiit.. a kaapeec tomer kautaads LV vai RUS kanaals neraata anime naktii.. taapat kaa to dara vaacieshi.. |
Tāpēc ka šeit dzīvo vismaz 10x mazāk cilvēku kā Vācijā!
RUS kanāli diez vai ir ieinteresēti animē, viņiem sava pietiek ko rādīt.
LV kanāli to nepavilks anyway.
Tāpēc jāmeklē citas anime skatīšanās iespējas - inetā, klubos, pirkt no ārzemēm utt
iisteniibaa, lieta taada.. es esmu pilniibaa apmierinaata ar taam iespeejaam kas man ir.. un tiiri labi iztieku bez anime LV kanaalos..
Bet kas ir ar tiem, kam nets nav pieejams?
Ko vinjiem paliek dariit? seedeet uz solinja un gaidiit dieva daavanu?
ShinChan
Sep 4 2004, 16:17
Nu nez vai anime raadiisjanu no 2:00 liidz 6:30 riitaa var uzskatiit par normaaliem cilveekiem paredzeetu pasaakumu.
Lol, a tu sevi uzskati par normaalu? Tavaa vecuma "muleniites skatiities"...
IIsteniiba, taa taksh ir briivdiena, kaapeec ne?Man labaak patiik taa, nekaa divu meeneshu ilgumaa skatiities to pashu pa serijai.
Spectre
Sep 4 2004, 19:08
Nu jaa, man ar bij ar to anime kaa bij, kamer neparaadijaas nets maajaas. Iisteniibaa, ja nebuutu nets, tad es taa arii paliktu ar priekshstatu par anime = Pokemoni. Gribeejas jau ieprieksh to teikt, bet kautkaa nesanaaca. Tik tieshaam 1x nedeelaa vismaz 1 reiziiti ......... piemeeram bafijas vai engela vai kautkaada 24H sviestaina seriaala vietaa. Es nedomaaju, ka tie i iipshi leetaaki par kaadu anime seriaalu.
Protams jau buutu jauki arii kadu anime movie, bet nu ... tas jau laiakm ir pa daudz gribeets.
ShinChan
Sep 4 2004, 23:52
QUOTE (Yume @ Sep 4 2004, 04:42 PM) |
Lol, a tu sevi uzskati par normaalu? Tavaa vecuma "muleniites skatiities"... |
Es sevi jau labi sen vairs par normaalu neuzskatu
Starp citu, apbriinoju apgalvojumu, ka "multfilmas domaatas beerniem". Kaa tad mees sauksim visus multiplikatorus un ar multfilmu veidosjanu saistiitos cilveekus? Par pieaugusjajiem beerna praataa?
QUOTE (WhoKnowsWho) |
.. piemeeram bafijas vai engela vai kautkaada 24H sviestaina seriaala vietaa. |
neaiztiec Buffy & Angel ok thx
Atklaati sakot manupraat vieniigaa pieaugusho vispaarpienjemtaa paziime ir "nest atbildiibu". Nez, bez taa varu iztikt - buut beernam ir ok, diemzheel paliek aizvien gruutaak..
Spectre
Sep 5 2004, 17:26
Saiko O.k. Engeli un Bafiju neaizstikshu, lai paliek taa tad vieniigais ko es veel zinu, kas iet vai arii gaaja pa Teevee bija kautkaads sviests 24H. To diskaabelojam un liekam anime iekshaa
protams ar visiem paredzeetajiem atkaartojumiem
.
ShinChan
Sep 5 2004, 19:00
QUOTE (WhoKnowsWho @ Sep 5 2004, 04:26 PM) |
Saiko O.k. Engeli un Bafiju neaizstikshu, lai paliek taa tad vieniigais ko es veel zinu, kas iet vai arii gaaja pa Teevee bija kautkaads sviests 24H. To diskaabelojam un liekam anime iekshaa protams ar visiem paredzeetajiem atkaartojumiem . |
Tas nu gan neiet krastaa. Viens no retajiem daudz maz skataamajiem seriaaliem (24h) un tam pasjam dikaabels
Tad jau labaak pasuutiet uz ateju visu latiinjamerikas varzu, piekjerot klaat hemeleonus un suuda amuletus un hvz ko tik veel ne. Tad anime laiks butu atlikulikaam. Tikai kursj vinju skatiitos, pensionaari?
shinchan bafija? (c'mon, neliec man vilties tagad, kad jau saaki likties sakariigs).
Spectre
Sep 5 2004, 19:09
Te jau taisni vai jaataisa aptauja kuru seriaalus var raut podaa kurus nevar
Anyway latinamerikas sviestu luudzu droshi raujat un veel taalaak. Es ieniistu tas filmas tik vienmuli tupas un vienadas.
AA jaa shitiem seriaaliem scenaarijus PC raxta. Kautkur es to lasiju pagaajshgad, ka ievada parametrus tur tipa Huans miil to. Miila veiksmiiga, tad sarezhgijumi. laimiigas beigas. UNNNNN PC izgatavo randomizeetu scenaariju ar nosacijumu, ka 2x tieshi tadu pashu neizveidos.
nu protams tur bij bikiit garaak, bet arii tas nebuutu buutiski pashlaik.
P.S.
Pat kautkaa neajushi izdomaaju lozungu:
Nost ar Seriaaliem un Latiinamerikaaniem, shurp ar ANIME nu Japaaniem
kaarleens
Sep 6 2004, 09:02
he he starp dazhaam animemeem un meksikanju seriaaliem var vilkt diezgan juutamas paraleeles
vieniigais cita lieta ir izpildiijumaa ehh nu naz kaadreiz es ar intresi skatiijos verzeni izauru un vienkaarshi mariju
taga ar intresi skatos Hana Yori Dango kur arii nabaga meitene iekaro bagaata puisha miilestiibu he he nu atkaartoshos akal man apmierina situaacija kaa ir man vienalga ka pa lv neraada anime es vispaa tv vais praktiski neskatos man pilniigi pietiek ar to kas ir pieejams netaa (fuu paliek pretiigi iedomaajoties vien ka sabeigs forshu shovu ar stulbu lv tulkojumu)
QUOTE (ShinChan @ Sep 5 2004, 07:00 PM) |
shinchan bafija? (c'mon, neliec man vilties tagad, kad jau saaki likties sakariigs). |
Palasi uzmaniigaak postu, es par "24h" runaaju. Man bafijas, engelji un amuleti paar vienu kaarti metami. TV draza
ShinChan
Sep 6 2004, 10:27
ieprieksjeejais posts maneejais
QUOTE (kaarleens @ Sep 6 2004, 08:02 AM) |
kaadreiz es ar intresi skatiijos verzeni izauru un vienkaarshi mariju |
Mjaa tie tik bija laiki, pilniigs apveersums televiizijaa. Visi pielipusji savaam taalraadeem, ielas kaa izslauciitas. Kursj no seriaaliem pasjlaik vareetu pretendeet uz taadu popularitaati? Taisniibas labad jaatziist, ka Izaura bija kvalitatiivi labaaks seriaals par to ar ko pensionaarus baro sjobriid. Bet varbuut man taa tikai liekas, jo tad tolaik biju mazs duraks un visu, kas naaca no rietumpuses uznjeemu ar atplestu muti (luudzu neizdariit divdomiigus secinaajumus
).
zenofex
Sep 6 2004, 11:34
Jaa izaura bija taa neko daama
Bet man arii iisteniibaa maz incee vai kaada LV televiizija raada vai neraada ko labu no animes, tikai vieniigais, protams, ja tas tiktu dariits, varbuutaas biski izmainiitos vidusmeera cilveeka uzskati par anime.
Bet atkal baidos ka latvieshi ar tulkojumu vareetu visu sabojaat.
Spectre
Sep 6 2004, 14:09
Izaura un veel kautkas bija uz to briidi, arii es skatijos tieshi taapat biju mazs un viss kas bija jauns likaas interesants.
Arii par tulkoshanu naaksies piekrist, vini pat neliks taadus vaardus kaa idots nerunajot jau par citiem RUPJAAKIEM vaardiem. Un vispaar cezeets buus taa, ka visa jeega var pa 180 pagriesties.
Shinobi-sama
Sep 8 2004, 14:04
hoho... runaajot par vecajiem seriaaliem... izauru arii blenzu.. jo par to vien runaaja a kur tu liksies.. senchi kaa saalstabi ar visaam emociijaam izurba kineskopu muusu vecajam elektronam.. un ja sanaaca kopaa ar radiem skatiities tad bija CHAU pie galda absoluutaa teema bija Izaura
.... aa un veel vai Santabarbaru atceraties... yoptvau.. kaa atceros plaudiities gribas.. .cik daudz filmu nav redzeets deelj taa seriaal... pac trakaakais ka intensiivaakaa muus vecaa elektrona dauziishana notikkas tieshi seriaala laikaa... jo tas telljjuks miileeja nomest ateelu vai iekraasot visu kaadaa no pamatkraasaam..
Yaa un ja runaa par seriialiem tad gribas apshaut visu TV3 jo vinji noraava 3 vai 4 peedeejaas "Estrelitai netiirajai sejai" .... peec taa kad bijaam noluureejushi 98 procentu epizodes...taa raii neuzinot kaa beidzaas
Bagaatie arii raud taksh bija kulta statusaa yamie pat bija sartuupeejushi interviju ar galveno aktrisi kaa arii ar Prosta marijas varoni....
Ziepju operas... oi.. luudzu nepiemini tas.. Man uz "bagaatie arii raud" ir alergiska reakcija.... un par "Santabarbaru" jau nerunaajot, ar to vajag cilveekus pratinaat, noseedinaat kadu pie teveziirora uz 12stundaam, vienu aizveertaa istabaa... un tad peectam vinsh pats labpraatiigi pateiks pat cik gados peedeejo reizi piechuraaja bikses...
Spectre
Sep 14 2004, 13:22
tostermaize
Sep 14 2004, 13:30
lūdzu nepiminiet seriālus lūdzu man pietika 1 nedēļu kopā ar vecmāminnu
no rīta 8:00 seriāli pa vakar 17:00 seriāli kā pimēram hamelionu rotallas u tamlīdzīgi!!!!
deleted-ray
Sep 14 2004, 17:15
A man savulaik vislabaak patika "La Usurpadora" (Kraapniece).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.