Help - Search - Members - Calendar
Full Version: manas skricelejumu klades mantojums
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
jooji

Nav slikti!! Pedeja ir vislabaka!!!
Bet PROPORCIJAS!! smile.gif
Pinky
tas par taam proporcijaam ir nosaciiti. labaak izveidot pasham savu unikaalu ziimeeshanas stilu, kuraa proporcijaam maza loma. smile.gif
Asuka
man ļoti patīk zīmēšanas stils, un pozīciju(pozu) izdoma, bet tiešām - proporcijas! bet pārsvarā visi darbi ir diezgan labi... man patīk! ^^

aa un vēl.... tu ļoti labi izdomā, kā salikt kopā cilvēkus, ar priekšmatiem, un citām būtnēm...(norāde 2. zīmējums)
Cowkiller
ziimeejumi ir forshi, tomeer redzu ka ir arii noziimeeti (ergo proxy)
kapeec gan visus darbus nepabeigt, jo pagaidaam ziimeejumi liekas nepabeigti...
suuds par proporcijaam, taas nevienam nepadodas!
nu vis ko gribeeju pateikt ir luudzu pabeidz. laugh.gif
exile
Reel Mayer nav noziimeeta , izmantoju tikkai acu meeru - tas driizaak ir fanarts( pirmais un vieniigais), jo vienkarshui dievinu sho seju kaa arii visu animi wub.gif . Jaa ar proporcijaam ciinos - vajadzees pastudeet kermenju uzbuuvi, laikam ieshu naakamgad uz akadeemiju skiceet smile.gif Un ja es speeshu kautkur noliist lai mani veselu dienu netraucee tad liidz jaunajam gadam taps kas nopietnaaks - shie visi bija A5 blocinja ziimeejumi.
exile
Jauns gads dazhi jauni skriceleejumi...
Click to view attachment
Click to view attachment
zeloco
QUOTE(exile @ Dec 25 2006, 16:07) *

man vislabaak patiik shie... tur protams ir siikas kjluudinjas, bet kopumaa ljoti labi.
lai uzlabotu proporcijas tavos ziimejumos - iesaku izmantot referenchu bildes. izdomaa pozu - atrodi atteelu ar cilveeku taadaa un paveero kjermenja proporcijas un liekumus.
exile
Laikam taa arii vajadzees dariit. Bet nu vakar atkal bija iedvesma ...
IPB Image
Cilveeks
taa mazaa meitenite ar lielo nazi labi sanaakusi... man patiik.. happy.gif
Sorrow
roka, kas tur lukturi ir pārāk gara - izskatās ka elkoņa locītava, roku izstaisnojot gar sāniem, būtu kaut kur zem vidukļa...
Misa
itais ļoti smuks, izskatās tāds realistisks. man ļoti patīk tās acis , skatiens tāds sapņains:) nu bet tie zābaki ....man ne iipaši patiik biggrin.gif
Shatako
Nez...Kkas tur trūkst es tikai nezinu kas!Bet tāj jau darbs ir tīri ok(pēdējais darbs)
Shatako
Nez...Kkas tur trūkst es tikai nezinu kas!Bet tāj jau darbs ir tīri ok(pēdējais darbs)
zeloco
nu luuk - peedeejais jau stipri labaaks ^_~ turpini, tev sanaak aizvien labaak :B
Cowkiller
viss ko gribeeju teikt ir jau pateiks... blink.gif biggrin.gif
exile
Nakti neguleeju un sho to uzmeistaroju. Mans pirmais lineworks jebkad, kaa arii esmu iesaacis kraasojumu - pagaidaam nevaru dabuut veelamo izskatu, bet dazhus interesantus defektus esmu uztaisiijis
IPB Image
IPB Image
Un te var apskatiit kaadi labumi atklaajas atsleedzot dazhus layerus smile.gif
IPB Image
IPB Image
Catgirl
xexe....nezinu kapee, bet man vini visi izskataas slimi....nju zerO emotion.... laugh.gif iisteniibaa man arii kaut kaa prieks nesaanaak it kaa es maaku ziimeet smaidu utt....bet kad es vinu uzziimeeeju, uz apkaarteejaa fona tas smaids liekas tizls laugh.gif Baigi patiik pirmais lineworks! happy.gif
exile
Nu shajaa darbinjaa buus gan vairaak emociju smile.gif . Prezenteeju ieprieksheejaa vakara gara darba - veetra deva nepiecieshamo iedvesmu.
IPB Image
Shatako
Nu jaa patīk!Taču tai meitenei kkas nav ar sejas formu!
P.S.
Kā tu no laikapstākļiem izspiedi monstru un slepkavību! XD
Bet ir ok.Man patīk
Cilveeks
mostrs labi izstraadaats, patiik. rokas tew riktiigi labi sanaak. gribeetu redzeet izkraasotu... wink.gif
exile
[quote]Cilveeks : "mostrs labi izstraadaats, patiik. rokas tew riktiigi labi sanaak."
roku proporcijas aptuveni noskatos no savaam rokaam, bet vienalga vairaakas reizes jaaparziimee pirms sanaak pienemami.

Lineari izskatiijaas labaak...
IPB Image
Ami
Tev labi sanāk krāsot ar parasto zīmulīti. Man patīk, kā tev pēdējā darbā sanāca lupas un mati. Un arī tā šautene. Bet man liekas, ka acis varētu būt tādas lielākas vai kā. Viņas tādas pavisam maziņas sanākušas. Labprāt paskatīšos uz vēl kādu zīmējumu.
kahi
un viņai kājās mani ziemas zābaki!! bet ierocis sanācis ļoti metālisks. tas laikam arī labākais tajā darbā.
exile
To ┼Ami┼ : nu vismaz ar ziimuli ziimeet maakslas skoaas var iemaaciit...
To kahi : apshaubu ka savus ziemas zaabakus dabuusi atpakalj laugh.gif

beidzot atradu laiku veel kautko uzskriceleet - shis taads nekaartiigs, bet par anatomijas kluudaam labaak nerunat.
IPB Image
Mimi
sievietes seja izskataas loti forshi. un arii taa roka. ar gariem nagiem - ir stiliiga... happy.gif par to viirieti neko pateikt nevaru, vinsh ir kaajaam gaisaa. izshkobiiju galvu, lai kartigi apskatiit. wink.gif
Keydan
"Ahh! Don't take my soul!" tongue.gif
Bitter_me
Man patiik ziimeeshanas stils, nedaudz tumsh... Idejas katraa zinjaa labas.. biggrin.gif
Cowkiller
mjaa un mani veel sauca kaads par slimu! laugh.gif
un tomeer tu mani nepaarspeej! cool.gif

ziimeejums taads interesants...
vajag tik pabeigt un buus ok!
exile
Nakts ir un paliek visiedvesmojoshaakais diennakts laiks!
IPB Image
Cowkiller
vai ir kaads sizhets ziimeejumam? huh.gif
labais koks fooonaa... laugh.gif
exile
Vai sapnis ir cita realitaate, vai muusu smadzenju radiitaa pasaule? Dazhkaart sapnjos cilveeki var redzeet savus mirushos radiniekus, kuri megina kaut ko veestiit vai briidinaat. Vai ir gadiijies ka sapnis Juus aprij? Jebkuraa gadiijumaa es atteeloju sapni, kuraa teevu apciemo mirushaa sieva ar delu...
Tigra2
tavi darbi man liekas kautkā senatnīgi... gotiski.... bet viizteiktāt senatnīgi, tiem ir itkā tāda kā senatnes aura....
Sižetisma tajos, uz pirmo acu uzmetienu, nav, jo tas ir paslēpts. Tāda veida darbos sižets parādās ilgi uz darbu skatoties. Ja pašāda stila līniju vēlies chaapot, tad varētu ieteikt ļoti lielu precizitāti. Tā lai darbi izskatās dekoratīvi senatnīgi. :3
Anyway, man patiik ^^
Cilveeks
QUOTE(exile @ Feb 15 2007, 00:37) *

Vai sapnis ir cita realitaate, vai muusu smadzenju radiitaa pasaule? Dazhkaart sapnjos cilveeki var redzeet savus mirushos radiniekus, kuri megina kaut ko veestiit vai briidinaat. Vai ir gadiijies ka sapnis Juus aprij? Jebkuraa gadiijumaa es atteeloju sapni, kuraa teevu apciemo mirushaa sieva ar delu...

Salvadors Dalī arī zīmēja savus sapņus.... Dalī arī izskuva paduses un nokrāsoja tās zilas, pēc tam ieziedās ar cūku mēsliem un zivju iekšām un aiz auss aizsprauda ģerāniju, un tas viss tikai lai iepatiktos kkādai sievietei (cik romantiski... nu labi patiesībaa tas ir riktīgi dīvaini).... tu varētu sākt iet viņa pēdās... happy.gif
Klokjvaarpsta
Skaisti jau tev tie darbi un grafiski pareizi, bet atgaadina Ziiliites ilustraacijas, atsauc taalas atminjas... kopumaa ziimeejumi nedaudz spociigi (that's a good thing), saista uzmaniibu.

Idejas gan tev kaa maajas (tas par taa viira apciemoshanu), uzreiz izteelojos animi par to, ka katram savaa muuzhaa dota iespeeja apciemot vienu mirusho, bet staasts buutu par dzheku, kursh pieljauj daudzu citu pieljauto kljuudu un apciemo tragjiski bojaa gaajusho draudzeni, bet kad laiks ir izteceejis, vinjam shis apciemojums nav paliidzeejis neskatoties uz draudzenes vaardiem, ka naaves dievu nevajag kaitinaat, bet vinjsh nolemj doties kvestaa, lai paarliecinaatu mirusho valdi atgriezt draudzeni. Kad vinjsh ar saviem uzmaaciigajiem meegjinaajumiem nokaitina naaves dievu, tas atnjem galvenaa varonja speeju jebkad satikt savu draudzeni - padara vinju nemirstiigu. Tad naak jautraas seerijas par dazhnedazhaadiem neveiksmiigiem tiishiem un netiishiem naaves momentiem un vinjsh satiek kautkaadu citu meiteni, kas vinjaa iemiilas, bet animes beigaas galvenais varonis palicis uzticiigs vecajai draudzenei tomeer izluudzas naaves dievam veel vienu patiesu atvadu momentu un peec taa zaudee savu nemirstibu, un saiet kopaa ar to Aiko (re, pat vaardu izdomaaju), kas veelaak animee paraadiijaas

Re, kaa tavs ziimeejums lika man aizrauties biggrin.gif
exile
Nekad neesmu dzirdeejis ka mani darbi ir senatniigi - driizaak klasiski. Dalii peedaas netaisos iet bet paziinstu dazhus performancistus, kas gan liidziigas lietas darijushi... Tas jau jebkura maakslinieka meerkis izsaukt kaadu reakciju skatiitaaju viduu. tongue.gif un izskataas ka shoreiz man tas izdevaas. Par ko esmu ljoti prieciigs un pateicos par komentiem!
P.S. > Man shodien bija ritiigi labs horror sapnis ( Saatans meeginaajis mani panaakt, lai savaakt manu dveeseli uzsuutot visaadus elles radiijumus, tachu man izdevaas izdziivot. Rezultaataa sapnja turpinaajumaa saatans man bijis vienmer tuvumaa staastot citu cilveeku greekus un manu acu priekshaa aizsuutot tos ellee diezgan dazhaados veidos...) Taapeec driizumaa vareetu rasties kaadi darbinji uz sho sapnja teemu. cool.gif
exile
dry.gif Izmeeginaaju jaunos flomasterus un esmu nedaudz viilies un darbs ar neshkiet labs
IPB Image
Kate
Nuu, it`s still good X) Bet vienmēr var jau labāk, zināms
sandzi
izskatas tads old school darbs
exile
Sheku reku aarstu teema. Padomju laikos vienreiz biju sastapies ar aarstu kas ilgi durstiija man roku jo nevareeja traapiit veenaa...
IPB Image
kahi
izskatās, ka labā roka ir par garu (kaut arī salocīta) un kāja džekam arī, labā, starpc. tādā, manuprāt, dīvainā vietā, lai gan pilnīgi mierīgi tā tur varētu atrasties tieši tādā pozā. man fīlings tāds jocīgs.
ārsti laikam tev ir bērnības trauma. ļoti skaists, skaidrām līnijām, sejas izteiksme arī pazīstama. ''nu, ko tad, bērniņi, šodien darīsim? šķērēsim, griezīsim, vai galviņas tāpat kapāsim?''
exile
Jaa dakteriem rokas tieshaam garas...
Redzot ka te daudzi ziimee visaadus robo esmu iedvesmojies shim shim pozitiivam darbam! rolleyes.gif
IPB Image
Aj, foonu gan man bijis slinkums izstraadaat!
Cilveeks
vot shito es saucu par smuku robotu... happy.gif lai gan man rokas nepatiik,bet tas i gaumes jautaajums... rolleyes.gif
Cowkiller
labs body un galva arii laba...
lociitavu vietaaam jaabuut pardomaatam. nevis vnk saliktaa, jo padomaa ja taads reaali pastaaveetu tad kaa vareetu kusteeties?
ceru ka saproti, ko gribeeju teikt... huh.gif
exile
Es jau nespecializeejos robotu zimeeshanaa, taapeec neko vairak shim eksemplaaram nebiju piedomaajis. Nu ja reku man peedeejais radiijums - luudzi ieveerteejiet.
IPB Image
exile
izskataas ka ar flomiishiem man ne paaraak veicas, taapeec uzziimeeju kautko ar ziimuli.
IPB Image
Tomoko
Ain't bad, ain't bad. Nabadzīte - meitenei mati atkāpjas, par plikpauri paliek. sad.gif Vai, vai, cik �ausmīgs liktenis..
Ceļi arī jocīgi - tā kā kautkādas bumbiņas. Nu, kaut kas tajos ceļos nav riktīgi.
Darbs ir labs, bet man kaut kā nepatīk. Nu, es domāju meitenes zīmē�anas stils. Bet tā jau atkal ir gaumes lieta. Keheh.
Ā, btw, plaukstas baigi labās. Kaut es tā mācētu.. *drool*
exile
Runaajot par matiem - viduslaikos tika uzskatiits, ka jo lielaaka piere pret sejas dalju , jo skaistaaka sieviete ir, un taapeec pat ir bijushi taadi gadiijumi, kad sievieteem kautkaadaa veidaa tika nostaipiita aada, lai piere izskatiitos lielaaka pret paareejo sejas dalju, bet parasti tika vilktas galvas rotas, kas sniedza liidziigu vizuaalu effektu. Nu a celgaliem tas ir domaatas apaliigas brunju plaaksnes kuraam ir sfeerisks sabiezinaajums celgalu rajonaa, lai labaak aizsargaatu tos, laikam neesmu pietiekami izteiksmiigi uzziimeejis taas. Bet labi ka vismaz dazhas kermenja daljas tev patiik manis ziimeetajaa figuuraa biggrin.gif
Kikyou
Pēdējais man paaaatīk. Bruņas, hī hī. Lai gan man labāk patīk vēl pamatīgākas bruņas, šis ar ir nice. Ceļu sargus pamanīju, neliekās dīvaini. Ja par ko jāpiesienās, tad varbūt tikai par to, ka vairogs ļoti plakans... Tie parasti nav kaut vai nedaudz ieliekti? Bet iespējams kļūdos. Tad jau atkal, šis ir tāds nobružāts, varbūt mājās taisīts, kas ar ir normāla parādība.
Ā, kāpēc plecu sargs tikai uz viena pleca? Nesaku, ka nepareizi, bieži nākās redzēt tādus, bet kāpēc tā? ¦D
Asuka
QUOTE(exile @ Apr 3 2007, 18:57) *

Es jau nespecializeejos robotu zimeeshanaa, taapeec neko vairak shim eksemplaaram nebiju piedomaajis. Nu ja reku man peedeejais radiijums - luudzi ieveerteejiet.
IPB Image

baigi patīk. roka uh uh.. mati ar baigi labi iznākuši, un man nereāli patīk acis. nagi rokai vispār ownzz.. nav kur piesieties. manuprāt darbs - ideāls. (nu mazāk vai vairāk) XD
tā tik turpināt..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.