Par peedeejiem darbiem es vislaik teicu: "ai! cik shis lielisks!"
mana leksikas vaardniica ir ljoti ierobezhota :/
QUOTE(exile @ Feb 14 2007, 03:52)
Nakts ir un paliek visiedvesmojoshaakais diennakts laiks!
shim man ljoti patiik kaa tu izmantoji tumshaaks-gaishaaks attieciibas... tas paliidz koncentreeties uz noziimiigajaam detaljaam... ljoti patiik tie divi radiijumi pie koka... atgaadina viduslaiku meera aarstu teerpus... super!
QUOTE(exile @ Feb 26 2007, 00:04)
Izmeeginaaju jaunos flomasterus un esmu nedaudz viilies un darbs ar neshkiet labs
Nedirs zalju
pirms izlasiiju komentaaru biju par visiem 100 paarliecinaata, ka tas ir ziimulja darbs...
flomasteri meedz buut ljoti nepateiciigi.. kaa uzziimee taa paliks - nav laboshanas iespeeju (nu vieniigi dators). nedomaaju, ka tu te esi k-ko dizhi labojis, bet darbs izskataas lieliski... (nenjemot veeraa to, ka pirms tam ir skiceets ar ziimuli)
Vieniigais, kam vareetu piesieties buutu gaismeenas..., piem., uz matiem tas izskataas paaraak nedabiigs (driizaak vajadzeeja meegjinaat eenot liidziigi kaa uz sienas padusee
). no eenaam arii nedaudz apjuuku - uz galvas izskataas, ka gaisma naak no augshas, bikseem, liekas veel ir kaads papildu aphaismojums... visvieglaak ir uzzimeet bultinju vietaa, kur atrodas gaismas avots. tas tu pats neapjuuc un tev uzskataami redzams, no kurienes naak gaisma.
QUOTE(exile @ Mar 12 2007, 19:53)
Sheku reku aarstu teema. Padomju laikos vienreiz biju sastapies ar aarstu kas ilgi durstiija man roku jo nevareeja traapiit veenaa...
shis laikam buus mans favoriits aiz taa darba, kas ir pirmajaa postaa peedeejais...
atgaadina vienu franchu filmu - City of lost Children. prasaas redzeet izskaatotu ^.^
QUOTE(exile @ Apr 29 2007, 22:09)
izskataas ka ar flomiishiem man ne paaraak veicas, taapeec uzziimeeju kautko ar ziimuli.
shitais laikam ir tavs labaakais darbs liidz shim... daudz it kaa neredzamu, bet nepiecieshamu detalju. uz pirmo skatu liekas, ka kaut kas proporcijaas nav taa kaa vajag, bet viss ir kaartiibaa! shis pirmais iespaids piedod sharmu ^.^ 9/10 punktiem (10 buus, kas izkraasosi
)!
QUOTE(exile @ Jun 3 2007, 12:21)
"Ieraugot spilgtu gaismu"
La Fee Verde
oooh.... *____* shito es noteikti gribeetu pameegjinaat izkraasot *berzee rokjeles* may I..?