Help - Search - Members - Calendar
Full Version: manas skricelejumu klades mantojums
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
exile
QUOTE(Kikyou @ Apr 30 2007, 08:31) *

Ā, kāpēc plecu sargs tikai uz viena pleca? Nesaku, ka nepareizi, bieži nākās redzēt tādus, bet kāpēc tā? ¦D

Nu jau no senseniem laikiem ir taa iegaajis ka karaviiri neesaa vairogu uz kreisaas rokas(shaadi vislabaak izvairiities no ievainojumiem sirdii, kas parasti ir letaali, un itkaa taapeec arii kreilju ir saglabaajies mazaak liidz muusu laikiem biggrin.gif ) un tur kreiso plecu pret pretinieku, shim plecam ir jaabuut vairaak aizsargaatam, turpretiim labai rokai shaads uzplecis var trauceet kaartiigi iecirst zobenu pretiniekaa.
Nu vismaz pats es gan redzu daudzas nepilniibas darbaa "meitene ar piekarinju" ,bet paldies par uzmundrinaajumu, tagad buus stimuls vairaak laika veltiik ziimeeshanai. wink.gif
exile
Par godu pirmaa maija sveetkiem ir radies shis darbs.
IPB Image
exile
"Ieraugot spilgtu gaismu"
IPB Image
Cowkiller
es to sauktu: "pazaudeejot kruutis un dabuun pa muti!"
cilveeks ieraugot spilgtu gaismu tach pieliek roku priekshaa vai tad ne? laugh.gif
exile
cowkiller roc dzilaak simbolos! Taurinjus vienmeer vilina spilgta gaisma - to ieraugot vinji visu pamet un dodas tai pretii, kaut arii taa tos var pazudinaat. Un vispaar silikons nerulee. Bet par to dabuuja pa muti vareetu taa arii interpreteet, bet bija domaats dejojot vinja ierauga gaismu un strauji maina savu kustiibas virzienu.
Tigra2
Tavi darbi sākuši vilkt uz reālismu. Mainījies stiliņš. Tātad kautkas mainījies tevī pašā. :B Pirmā maija darbs atkāpjas no reālisma, taču ieraugot spilgtu gaismupie tā atgriežas.

''Ieraugot spilgtu gaismu''
Darbs, manuprāt ne tik ļoti atbilst nosaukumam, jo liekas, ka viņa izmetusi no rokas vīna glāzi un cenšas to noķert.
Nepārspējami izdevies viņas torso un roku augšdelmi, minimālais ieēnojums rada ļoti labu vienkāršotības efektu. Liekas, ka nozīmēts no īsta cilvēka.
viņas seju nevarētu nosaukt par skaistuma ideālu, tomēr tā izskatās dzīva un oriģināla, kas ir daudz labāk kā skaista. Patīk seju reālisms. :3
Mati izskatās jancīgi XB Tas tīklojums nerada matainu iespaidu... mtos man patīk to dzīvīgums. Plaukstas un delmi šoreiz nav izdevušies tik labi kā gribētos. Izskatās, ka nedaudz nohaltūrēti.
Spārni ļoti glīti un perspektīvā.

Vai man tā tikai liekas, vai arī viņa ir čigāniete?

Anyhow, domāju, ka pie šī darba vēl vari piestrādāt un piešķirt tamnedaudz vairāk detaļu, ķermeņa augšdaļu vari atstāt kailu(tas būtu skaisti), tērps tāpat ir tik ļoti pieguļos, ka viņa liekas kaila. (Jāpadzēš dažas līnijas, kas veido piedurknes, jāuzzīmē krūšu gali un buus cool)
Nedaudz vēl kjāpastrādā ar plaukstām un delmiem. un jāizstrādā spārnu raksts. Varbūrt arī vajadzīgs izplūdis backgraunds. :B

zeloco
Par peedeejiem darbiem es vislaik teicu: "ai! cik shis lielisks!" biggrin.gif mana leksikas vaardniica ir ljoti ierobezhota :/

QUOTE(exile @ Feb 14 2007, 03:52) *

Nakts ir un paliek visiedvesmojoshaakais diennakts laiks!
IPB Image

shim man ljoti patiik kaa tu izmantoji tumshaaks-gaishaaks attieciibas... tas paliidz koncentreeties uz noziimiigajaam detaljaam... ljoti patiik tie divi radiijumi pie koka... atgaadina viduslaiku meera aarstu teerpus... super!

QUOTE(exile @ Feb 26 2007, 00:04) *

dry.gif Izmeeginaaju jaunos flomasterus un esmu nedaudz viilies un darbs ar neshkiet labs
IPB Image

Nedirs zalju biggrin.gif pirms izlasiiju komentaaru biju par visiem 100 paarliecinaata, ka tas ir ziimulja darbs...
flomasteri meedz buut ljoti nepateiciigi.. kaa uzziimee taa paliks - nav laboshanas iespeeju (nu vieniigi dators). nedomaaju, ka tu te esi k-ko dizhi labojis, bet darbs izskataas lieliski... (nenjemot veeraa to, ka pirms tam ir skiceets ar ziimuli)
Vieniigais, kam vareetu piesieties buutu gaismeenas..., piem., uz matiem tas izskataas paaraak nedabiigs (driizaak vajadzeeja meegjinaat eenot liidziigi kaa uz sienas padusee biggrin.gif). no eenaam arii nedaudz apjuuku - uz galvas izskataas, ka gaisma naak no augshas, bikseem, liekas veel ir kaads papildu aphaismojums... visvieglaak ir uzzimeet bultinju vietaa, kur atrodas gaismas avots. tas tu pats neapjuuc un tev uzskataami redzams, no kurienes naak gaisma.

QUOTE(exile @ Mar 12 2007, 19:53) *

Sheku reku aarstu teema. Padomju laikos vienreiz biju sastapies ar aarstu kas ilgi durstiija man roku jo nevareeja traapiit veenaa...
IPB Image

shis laikam buus mans favoriits aiz taa darba, kas ir pirmajaa postaa peedeejais... biggrin.gif atgaadina vienu franchu filmu - City of lost Children. prasaas redzeet izskaatotu ^.^

QUOTE(exile @ Apr 29 2007, 22:09) *

izskataas ka ar flomiishiem man ne paaraak veicas, taapeec uzziimeeju kautko ar ziimuli.
IPB Image

shitais laikam ir tavs labaakais darbs liidz shim... daudz it kaa neredzamu, bet nepiecieshamu detalju. uz pirmo skatu liekas, ka kaut kas proporcijaas nav taa kaa vajag, bet viss ir kaartiibaa! shis pirmais iespaids piedod sharmu ^.^ 9/10 punktiem (10 buus, kas izkraasosi biggrin.gif)!

QUOTE(exile @ Jun 3 2007, 12:21) *

IPB Image

La Fee Verde biggrin.gif
oooh.... *____* shito es noteikti gribeetu pameegjinaat izkraasot *berzee rokjeles* may I..?
enigmo
QUOTE(exile @ Jun 3 2007, 12:21) *

IPB Image

Augums labi iznācis, kostīms norm ar -, mati kā mazi krūmi, plaukstas un glāze labi iznāca. cool.gif
Varēja būt normāls deguns, ne saspiests ar ķieģeļiem... ph34r.gif

p.s. arī acis vajadzētu pabīdīt pa labi...
exile
QUOTE(Tigra2 @ Jun 3 2007, 17:52) *

Tavi darbi sākuši vilkt uz reālismu. Mainījies stiliņš. Tātad kautkas mainījies tevī pašā. :B Pirmā maija darbs atkāpjas no reālisma, taču ieraugot spilgtu gaismupie tā atgriežas.

Nepārspējami izdevies viņas torso un roku augšdelmi, minimālais ieēnojums rada ļoti labu vienkāršotības efektu. Liekas, ka nozīmēts no īsta cilvēka.
viņas seju nevarētu nosaukt par skaistuma ideālu, tomēr tā izskatās dzīva un oriģināla, kas ir daudz labāk kā skaista. Patīk seju reālisms. :3
Mati izskatās jancīgi XB Tas tīklojums nerada matainu iespaidu... mtos man patīk to dzīvīgums. Plaukstas un delmi šoreiz nav izdevušies tik labi kā gribētos. Izskatās, ka nedaudz nohaltūrēti.
Spārni ļoti glīti un perspektīvā.

Vai man tā tikai liekas, vai arī viņa ir čigāniete?

Anyhow, domāju, ka pie šī darba vēl vari piestrādāt un piešķirt tamnedaudz vairāk detaļu, ķermeņa augšdaļu vari atstāt kailu(tas būtu skaisti), tērps tāpat ir tik ļoti pieguļos, ka viņa liekas kaila. (Jāpadzēš dažas līnijas, kas veido piedurknes, jāuzzīmē krūšu gali un buus cool)
Nedaudz vēl kjāpastrādā ar plaukstām un delmiem. un jāizstrādā spārnu raksts. Varbūrt arī vajadzīgs izplūdis backgraunds. :B

Nu ja godiigi shis darbs tika veltiits vienam labam draugam, taapeec sejas prporcijas tika skatiitas no fotograafijas, viss paareejais gan tiiri no galvas, kaa arii aiz respekta pret sho cilveeku es atteikshos ziimeet vinju kailu, bet ziimeeshanas procesaa bija taada doma. Tas ka es halturshiks zinu, bet nu man peedeejaa laikaa paaraak maz laika, lai ziimeet un arplaukstaam man shoreiz kautkaa negaaja. Jaa un vinja nav chigaaniete biggrin.gif
QUOTE(zeloco @ Jun 3 2007, 18:56) *

...
La Fee Verde biggrin.gif
oooh.... *____* shito es noteikti gribeetu pameegjinaat izkraasot *berzee rokjeles* may I..?

Paldies par daudz labiem vaardiem un dodu savu atbalstu un sveetiibu shii darba kraasoshanai tongue.gif (varu piedaavaat zimeejumu lielaakaa izshkirtspeejaa ja vajag)
tagad laikam man neatliek nekaa cita kaa upureet kaadu nakti ziimeeshanai/kraasoshanai, lai sho to piebeigtu no augshupmineetaa.

P.S. Oho kas manaa galerijaa iemaldiijies(enigmo) - pasausi no tavas puses un viss kas tev likaas "nepareizs" bija ziimeets no foto, tadad tavu komentu var uzskatiit kaa glaimojoshu (protams ne tai personai kuru es ziimeeju) biggrin.gif
Alexa De Šarlote

Nezinu, nezinu, bet šis darbs man ļoti patīk..temats pats par sevi ir intresants...
Asuka
mhm, jaunie darbi tiešām labi. mans favorīts ir ieraugot spilgtu gaismu.
mati ļoti interesanti sanākuši, un man jau dikti patīk, ka ir mazās, uzbāzīgās un kaitinošās detaļiņas. tikai man to ēnojumu vairāk gribās redzēt.
tā darbs ir ar ļoti labu izstrādi, un noformējumu. doma ar ir interesanta. un man jau ļoti patīk spārni - vienkārši, bet smuki. bet kaut kas man ar to vīnu neliek mieru. nevar būt, ka viss vīns (es noprotu, ka tas ir vīns) dodas tikai augšup. tas taču nav siltais gaiss. kādām pāris lāsītēm taču jādodas arī lejā, ar gravitācijas spēku.. XP
proporcijas labas, ar acīm arī viss kārtībā, tāpat, kā ar degunu. tikai to kreisās rokas plaukstiņu gribētos nedaudz dzīvāku, nevis, kā kaut kādu dēli. un baigi spics elkonītis, bet tas jau ir tikai sīkums darbs rocks!
bet es neizprotu to kreiso krūti. viņa ir zemāk nekā otra. nu labi vienalga.
nākošais darbs - tā warior meitene. man patīk, jā tiešām un no sirds patīk. man ļoti ieinteresēja mati. labi iznākuši. smile.gif
tikai tie ceļi... es neatkārtošos.
man šusmonīgi patīk krekla smalkais raksts. dievinu liektas līnijas. man patīk topiņa dizains. jauks, un tas mēnestiņš ir vispār ūber. zābaki - vienkārši un tajā pašā laikā vienkāršibas kalngals.. (nav kā uzbrauciens ar traktoru). pēc vairoga var spriest, ka tiešām viņa ir baigā cīnītāja. ^^
darbs manā skatījumā ir ļoti izdevies, bet es gribu beidzot to ēnojumu sagaidīt no tevis, tādās kārtīgās devās!..
gaidu nākošo darbu, un lai tur būtu mans kārotais ēnojums smile.gif
exile
Taakaa kadu laiku pavadiiju prom no civilizaacijas ielikshu savu veco elljas gleznojumu, kura foto atradu uz pc (zibspuldze nerulee un arii zaagji tiiri kompozicionaali vajadzeeja savaadaak izvietot) , dabaa izskataas labaak.
IPB Image
Purviisha "pavasaris" rimeiks no manas puses par shodienas aktuaalo teemu.
Tomoko
Ou.. Stilīgi.. Nezināju, ka tu, exile, ko tādu vari uzzīmēt [nooo~! tas nwbija uzbrauciens!]. Smuki, smuki, ko lai saka.:3
Flomīšu zīmējumi arī ir smuki. Godīgi sakot, nevarēju apt sākumā pateikt, ka tie ir flomīši..
Un par to viduslaiku meiteni - geez. o_O Nezināju, par to pieri un nekad kaut kas tāds nebija ienācis prātā. Ceļu bruņas gan nepamanīju..
Un pašlaik nožēloju, ka neredzēju pēdējā zīmējuma oriģinālu. *sobsob*
Alta Melissa
smuki :3 patīk kā iznācis atspīdums ūdenī. manuprāt zāģim nav ne vainas... nu jā maybe varēja kkā biku pagriest, bet nu nevermind..
smuki bērzi :]
Red Devil
Peec ieprieksheejiem darbiem skatoties var teikt tikai vienu - SIEVIETEEM TAK IR KRUUTIS NE? Bet visaadi citaadi darbi vienkaarshi super
zeloco
QUOTE(exile @ Jun 17 2007, 17:11) *

IPB Image

tie tavi gleznojumi ir vnk super.. ljoti patiik shie riikeiki ar konceptuaalo piesitienu... par zaagja novietojumu piekriitu, bet nenjemos teikt, kur tas buutu "pareizaak" man kompenee ir suudigas atziimes biggrin.gif
undux
interesanti un netradicionaali
Nothinga
Darbi labi, kaut gan pamatā visi tikai skices veida. Man personīgi patīk. Kur piesieties - vismaz ar savām neprofesionāļa acīm - neatradu.
Galvenais - turpini!
exile
Labriit visiem kas negulj un she ir taads pavirshs kraasojums no manas puses - viss eju guleet!
IPB Image
Asuka
QUOTE(exile @ Jun 17 2007, 17:11) *

Taakaa kadu laiku pavadiiju prom no civilizaacijas ielikshu savu veco elljas gleznojumu, kura foto atradu uz pc (zibspuldze nerulee un arii zaagji tiiri kompozicionaali vajadzeeja savaadaak izvietot) , dabaa izskataas labaak.
IPB Image
Purviisha "pavasaris" rimeiks no manas puses par shodienas aktuaalo teemu.

vienkārši ak, jel! kaut ko šādu dabūt gatavu ir jāmāk. tiešām labi. un tas žāģis vispār pārspēj visu. ēnojums ļoti labs, bet es nesapratu līdz galam.. vai tu to darbu kopēji, vai tikai uzzīmēji kaut ko līdzīgu?
labi bet kopumā darbs super!

QUOTE(exile @ Jul 1 2007, 04:09) *

Labriit visiem kas negulj un she ir taads pavirshs kraasojums no manas puses - viss eju guleet!
IPB Image

ēnojums nav nemaz tik slikts, bet es zinu.. tu varēji labāk, bet ko var gribēt no cilvēka 4 naktī. krāsojums ar nav peļams, bet teikšu godīgi - diezgan neinteresants. bet tie ceļi bojā visu kopskatu. pārāk ābolīgi.un fons ir diezgan neizprotams. iesaku kaut ko ar fonu padarīt. smile.gif

un atceries.. es palikšu tavs fans!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.