Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Code Geass - Lelouch of the Rebellion
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4
Niks
gg arī, turklāt tās tika izlaistas jau vakar. *Nikam rodas sajūta, ka Taka dzīvo kādā citā paasaulē.* dry.gif
Taka
<--- dzīvo pasaulē, kurā animei nav īpaši augsta prioritāte. Neapskraida visus anime trackerus 2x dienā.
Spectre
Dzīvo dzīvei dzīvu dzīvi, bet par anime ar nedrīkst aizmirst wink.gif

Btw imho tā kā derētu novākt kādu geas useru un pāris čarus iz animes tuvākajās episodēs biggrin.gif A to sāk apnikt šitā sviest liešana animē ph34r.gif
Taka
Gomen, gomen... aizmirsu ka Geass rāda Gundam 00 raidlaikā, tātad sestdienās. sad.gif
Nesekoju tik ļoti līdz.
Vēl gribēju bilst, ka arī Conclave-Mendoi izlaiduši pirmo Geass epizodi.
Un patīkami ka derdzīgo R1 13-25 OP bļem bļem mūziku ir nomainījis kaut kas klausāmāks.
Kikyou
QUOTE(Taka @ Apr 22 2008, 19:43) *

Un patīkami ka derdzīgo R1 13-25 OP bļem bļem mūziku ir nomainījis kaut kas klausāmāks.

Indeed. Tas openings bij tāda vilšanās, ka gribējās ar zābaku pa tumbām mest. Pat animācija bija identiska iepriekšējam. Eugh.
Hikaru
Kāpēc tad, kad beidzot pārdījās ļoti laba dziesma - OP3 (R1 pēdējā sērijā), tad tā tikai vienā sērijā skanēja un viss... gah... sad.gif Labāk būtu otrādi, Visās sērijās būtu šis Openings, bet pēdējā tad lai ir tas bļem bļem...
Taka
Pēc ep 6 Lelušs ir nopietnās sprukās ...
Niks
Kādās nu sprukās! Es gan skatījos raw, tādēļ varbūt kaut ko palaidu garām, taču pat 5. epas beigas ir lielāks cliffhanger.
Taka
Māšeli izpestīt nevar, jo tad viņam nāksies atklāties. Bet atstāt Suzaku&Co maigajā aizgādībā arī kaut kā nevelk...
Karenas Knightmare apgreids kautiņa vidū man kaut ko nelabi atgādināja... SEED Destiny khm...
Niks
Neķer kreņki, man pat tīri labi patika GSD. Un, lai arī nekādas dižās iespējas Lulu nav, tomēr tas nav tik liels cliffhanger, ka viņu jebkurā brīdī var pataisīt par impērijā vismeklētāko cilvēku (vai pat uzreiz par līķi).
Taka
Zero tāpat jau ir mismeklētākais cilvēks, kur nu vēl vairāk. Un skolā arī Lulu ir vairākas "astes", Suzaku ieskaitot. Viņam visu laiku nākas ķīmiķot un uzvairīties. Tas traucē viņa megaplānus īstenot. Un tad vēl tās Imperatora būvētās trepes "to fight the gods" un viņa sirdsdraudzene V.V.
Katram aristokrātam savu C.C.!
Shumins
Otrā sezona mazliet šizīga. Visas tās afēras skolā utt.

Noteikti nebūtu tik interesanti, ja Imperators Zero būtu novācis - bet būtu pozitīvs nobeigums Animei.

Mana ideja, kas varēja pabeigt pirmo sezonu un visu Animi.

Imperators paziņo par Zero identitāti visiem. Arī Zonas 11 iedzīvotājiem. Paskaidro cīņas motīvus - ietekmes cīņa par Britānijas Impērijas galveno Imperatora vietu. Zonas 11 iedzīvotāji par to ir šokā, jo ir piemānīti un miruši tikai tāpēc, lai kāds cits sagrābtu varu.

Zero ieceļ par vēl neiekarotās EU zonas impērijas daļas gubernatoru un liek viņam to iekarot. Bet kādā cīņā viņš tiek speciāli iemānīts slazdā un varonīgi nomirst no EU rokas laugh.gif

Un viņa visi sekotāji nogalināti. Ieskaitot Suzuku un Nunnally. Papildus skolā pasniedzot šo posmu ar savu vēstures skatījumu.

Un Imperators valda vēl 20 -30 gadus kāmēr nomirst - laimīgi un droši.

Tad Code Geass kļūtu manās acīs vēl reālāks un patīkamāks, ar superīgu nobeigumu. Citādi man ir aizdomās, ka saies viss otrā sezonā galīgā sviestā, kā NARUTO ph34r.gif

Japoškas prot sabojāt visu, ko iznācis ļoti labi iesākt...

IPB Image
Spectre
Taka - upgreids tik tiešām atgādināja GS
Offtop
Actually arī Macross Frontier baigi atgādina GS/-D, kad tā dziļāk ieskatās sižetā smile.gif Main topic protams ir cits, bet tie notikumi un sievietes un viss pārējais eehhh smile.gif

Atgriežoties pie Code Geass - Kalen dabūja labu upgreidu gan long range instant shotu, gan AOE, gan close range 1 hit kill improvementu biggrin.gif Principā ja ir tik spēcīgs long range instant shots ta close range improvemnts nav nemaz vajadzīgs biggrin.gif
Par sižetu nespriedīšu "kā būtu ja būtu", jo tā nav un nebūs tongue.gif
Niks
QUOTE(Taka @ May 15 2008, 07:10) *
Imperatora būvētās trepes "to fight the gods" un viņa sirdsdraudzene V.V.
Whu~t? /me visu laiku domāja, ka V.V. ir šams.
Taka
??? Katrā ziņā man V.V. neizskatījās pēc vīriešu dzimuma pārstāvja... gomen, gomen. Vismaz man visu laiku šķita, ka C.C. pat V.V. runā kā par sava dzimuma konkurenti. Oh well...

Shumin, nu Tu salīdzināji... iespēja, ka beigās viss būs sviestā, protams ir, bet līdz Naruto tur kā līdz Marsam. Naruto bija sviesc no paša sākuma ar savu stiepšanu garumā. Tad jau redzēsim.

Kikyou
Ahh, V.V. dzimums arī man bija šoks. Gari mati ir maldinoši! Bet tā balss nenoliedzami nav mazas meitenītes balss. .w.
Un jā, Naruto jau bija sviests, tā kā šos divus salīdzināt nevar, hehe. 2. sezona spārda.
Tigra2
Man ļoti patīk, ar nepacietību gaidu nākamās epas. Jāsaka gan, sākums šķita daudz feināks kā pašlaik esošās sēijas, taču tikuntā feini. :3

Facorite cahrs pagaidām ir tas mazais japāņu zaķis ar kimono. Riktīgi cute. :3
IPB Image
Taka
Palasoties netā, piefiksēju ka ļoti daudzi ir maldījušies par V.V. dzimumu, tā kā mēs ar Kikyou neesam vienīgie tongue.gif
Taka
Eclipse šķiet, nomira. Kuras grupas relīzi tagad ņemt?
Kikyou
Kas ar Eclipse? o_ō
Taka
Nu no 9. epas nav ne smakas, saits jamiem tāds padīvains izskatās, vai arī es pasteidzos? smile.gif
Neesmu viņu saitu nekad skatījies pirms tam gan biggrin.gif
Niks
Eclipse ir veci elitāristi. Tāpēc šamiem saits tāds, cik vien ilgi spēju atcēties.
Nu, droši vien jāņem gg.
Update stresotājiem: kā jau likās, raw nemaz nav pieejams, tātad visticamāk epa nemaz nav iznākusi.
Kikyou
QUOTE(Taka @ Jun 4 2008, 20:56) *

Nu no 9. epas nav ne smakas

9. epa jau nemaz vēl nav iznākusi, tikai aizparīt būs. XD
Edit: Oh sh**, to editu nepamanīju, sanāca atkārtoties. Censored.
Taka
Vai tad Geass netiek rādīts sestdienās?
Jeb vienkārši viena sestdiena izlaista, neesmu pasekojis līdzi blush.gif
Kikyou
Jap, pagājušo nedēļu nez kāpēc izlaida. (Varbūt atkal japāņi ar savu beisbolu?)
Tramvajs
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Bah, cik reizes tas Gotvalds var atgriezties? Nav vairs forši.
Kikyou
rono' date='Jun 9 2008, 13:43' post='124186']
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Bah, cik reizes tas Gotvalds var atgriezties? Nav vairs forši.

+1. Stulbais apelsīns. >:U
Spectre
Gribēju padalīties ar savām pozitīvajām emocijām.

Pēdējās 2 epas R2 vienkārši spārda.

Pure Violence and Pointless killing - do want © ETM

Patikās kad rolo piebeidza Shirley - tā sajūta bija apmēram, at last to skabargu pakaļā izrāva un izmeta, C.C. Rolo un Lulu - vot tā ir tik tiešām komandiņa viens par otru labāki biggrin.gif
Nešķiro brālis, māsa, bijušie biedri (ect.) - visiem pa klanim pierē un miers biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Spectre @ Jul 15 2008, 09:42) *

Gribēju padalīties ar savām pozitīvajām emocijām.

Pēdējās 2 epas R2 vienkārši spārda.

Pure Violence and Pointless killing - do want © ETM

Patikās kad rolo piebeidza Shirley - tā sajūta bija apmēram, at last to skabargu pakaļā izrāva un izmeta, C.C. Rolo un Lulu - vot tā ir tik tiešām komandiņa viens par otru labāki biggrin.gif
Nešķiro brālis, māsa, bijušie biedri (ect.) - visiem pa klanim pierē un miers biggrin.gif

yes, it's made of awesome and pure WIN.
Spectre
offtopic: ūberaktīvs forums biggrin.gif
Niks
Turpinot off'u: un par ko tu vēlies parunāt? Īstu otaku mums vienmēr trūcis, tā kā neko uber tāpat nesagaidīsi.
Runājot par jaunajām anime, Nogiza Haruka no Himitsu varētu būt skatāma, un varbūt Zero no Tsukaima trešā sezona būs pat labāka otro, un rīt iznāk School Rumble San Gakki, uz ko es lieku lielas cerības, taču kopumā atliek vien skatīties to pašu Macross F un CG R2. Runājot par CG R2 un Macross F, abām pēdējās pāris epas ir bijušas visnotaļ iespaidīgas, ne?
kaarleens
1 sezona man patikaas, protams beigas bija wtf ph34r.gif 2 sezonu skatiishos ka buus visas epas.
Oftopik par otakismu, ko var gribeet, paarsvaraa visi sheit animi skataas ne pirmo gadu, pirmatneejaa sajuusma sen jau ir paargaajusi un var paiideet par tiem lakiem ka latvijaa animi skatiijaas tikai kaadi cilveeki 200, bet nu viss iet uz priekshu un atiistaas gaumes paliek izlepushaakas un izteiktaakas, neviens visu peec kaartas pilniibaa vairs neskataas, bet ja gadaas tieshaam labs shovs tad var ljauties nonstopa nepraatam, un ar pilnu dveeseli baudiit anime burviibu.
Miyako
Manuprāt, visa cg r2 sezona līdz šim bijusi iespaidīga. Ar katru nākamo sēriju tieku ievilkta arvien dziļāk sižetā; ja gaidītu visas sērijas un tad skatītos, droši vien no datora neatietu, kamēr nebūtu visu redzējusi. Kaut kādā brīdī šī ir kļuvusi par manu mīļāko animi biggrin.gif
Patiesībā, sāk parādīties sajūta, ka tūliņ code geass būs galā (lai gan vēl vismaz kādas 10 sērijas būs, beidzot viss sāk atrisināties)
Taka
offtop:
Macross F ir lielisks. Beidzot ir baudāms Macross, jo Zero pēdējas 2 epas bija vienkārši garām. Skatos ar ārkārtīgu baudu. Pat Horrible Raws grupas darinājumums velku.
Geass uzkarst aizvien vairāk, tūlīt ies viss gaisā ar baigo blīķšķi. Un Suzaku ir svēti pārliecināts ka Širliju nomiedza Lulu, tā kā jamais ir zaudējis pēdējo cerību viņu dabūt savā pusē. Svaru kausa līdzsvarošanai Suzaku derētu nomušīt Nunnaly.
Lulu acu priekšā. Tad būs emo slaktiņš. Lulu!!! Suzaaaakuuuu!!!
Kiraaa!!! Athrunnn!!! ... erm tas no cita šova... gomen, gomen...
Spectre
QUOTE(Taka @ Jul 16 2008, 21:03) *

offtop:

Rofl laugh.gif

Tas būtu as emo as gundam seed smile.gif

Pēdējā epa pārsteidza, tiešī ši momenti padara šo anime baudāmu, daudzkas atklājās par C.C. un geasu kopumā.

Izskatās ka Lulu popalsja jo C.C. ir gatava ziedot visu viņa labā smile.gif

Vošem laiks mest cirvi krūmos un iet pie altāra viņiem biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Taka @ Jul 16 2008, 21:03) *

Lol. XD

Ehh, offopiku vēl turpinot, nav nemaz tik grūti atdzīvināt mīlestību pret anime. Man pietika tik ar kārtīgu otaku parunāt un kabūm, 2/3 savas vasaras esmu četrās sienās aizvadījis, ha ha ha~ Dies vien zin, kas būs, kad skola sāksies. Neizskatās, ka intensīva mācīšanās sanāks, matemātikā galīgi tūtē atkal būs, a kas par to? Nanodesas!

Pēdējās divas sērijas: Yes, yes, YES! Bij labs. Patīkamas tirpas pār kauliem skrēja skatoties, bet tas drošvien nozīmē to, ka nākamās pāris sērijas būs pārāk mierīgas. Tas nav kruti. Bet cerēsim, ka man nav taisnība.
Taka
Lulu kārtējais aplauziens ar Geasu - Suzaku Geasa ietekmē pārdomā mirt un izdara TO.
Spectre
Jā geas efektiņš kārtējo reizi nostrādāja pret pašu Lulu.

Gaidu beigas, mētādams monētu, epic death or epic win. (vairāk jau nosliecos ka būs epic death and pool of tears)

Interesē, ko darīs Kalen un kas notiks ar C.C.
Sigfa
shis gabals paliek jo seeriju, jo labaaks, viennoziimiigi shiis sezonas favoriits.
Niks
Šīs sezonas? Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 taču ir pavasara sezonas anime! IMO, no vasaras sezonas labākā ir Nogizaka Haruka no Himitsu (lai arī Zero no Tsukaima: Princess no Rondo ir visnotaļ skatāma).
Atgriežoties pie tēmas, kādas beigas paredzat? Ņemot vērā iepriekšējās Sunrise anime, manuprāt, nevar izslēgt ultra happy beigu iespējamību.
Sigfa
mm, tas bija vairaak domaats kaa 'no taa ko raada shosezon'

a es pieljauju, ka viss tiks pabojaats, un kadrs beigu galaa raudaadams nozheelos visus greekus, tikai peec tam kad vinjsh buus savu faateri nokilliijis.
Kikyou
NOOOOOO, VIŅŠ C.C. ATSTĀJA VIENU PAŠU, KURŠ VIŅU TAGAD AR PICU BAROS!? ;_;

Šīs beigas ar visu apvākšanu nelabi ož pēc Mai-HiME. Cerams, nebeigsies tikpat saldi (nopietni, tas nobeigums bija kā uzspļāviens faniem HAHĀ ES NESPĒJU NOTICĒT, KA TU JUTI LĪDZI garā). Kaut gan, drīzāk atstās gaisā karājamies un paraus vēlvienu sezonu, nekā nobeigs nelaimīgi.
*tur īkšķus* Pleasedon'tscrewuppleasedon'tscrewup~!

Ā jā. Viena lieta, kas man jau sen griež nervā...
IPB Image
Lulu, tava plauksta ir drausmīga! Un mums to veselas trīs sekundes jāredz!
Taka
Sen bija viņam laiks apmeklēt kādu manikīra salonu, pilnīgi piekrītu.
Kā nekā karaļdzimtas atvase tak.

Laimīgas beigas diez vai ir iespējamas jo tak vesela čupa ir apvākti. Un daļa Tokijas kārtējo reizi ir nonesta. Suzaku brauc jumts, Lulu murgo par Nunnaly.
Kas japīšiem ir ar to savas galvaspilsētas demolēšanu, reti kura anime vai filma iztiek bez tā. Mazohisti.

Sigfa
QUOTE(Taka @ Aug 19 2008, 22:17) *

Kas japīšiem ir ar to savas galvaspilsētas demolēšanu, reti kura anime vai filma iztiek bez tā. Mazohisti.

radiit shoka momentu galvenajai auditorijas daljai... probably.
Niks
Mai-HiME teju visus nogalināja un visu akadēmiju kā arī tās tuvumā esošās ēkas pārvērta par drupu kaudzēm. Ja atmiņa neviļ, arī ārpus skolas teritorijas šis tas tika uzspridzināts, bet beigas tomēr bija neciešami saldas. Padomājiet arī par Gundam 00 - tāds slaktiņš, bet otrajā sezonā atkal visi atpakaļ.
Kikyou
QUOTE(Niks @ Aug 19 2008, 23:25) *

bet otrajā sezonā atkal visi atpakaļ.

KO!!!!!!! Pilnībā visi?
Niks
Neesmu pilnīgi pārliecinats par Lockon, bet tā kā šamam taču ir dvīņubrālis, tad tas nav nekas neiespējams.
Tieria laikam tiešām ir kiborgs/robots.
Par Setsuna gan esmu drusku pārsteigts, bet, cik zinu, šams būs galvenais varonis, tā kā... like nothing has happened.
Ak jā, vēl bija Allelujah, par kuru nevaru atcerēties, bet pieļauju, ka šams arī kaut kā tiks atdzīvināts. Galu galā, viņi pat kaut kā atdzīvināja Cornelia, Orenji un, šķiet, arī Clovis. Sunrise has the full life hax, beware!
Update2: labi, Orenji laikam īsti netika nogalināts.
Taka
Tak nomira tikai Hallejuah personība, Allejuah palika.
Setsuna beigās nenomira. Sēdēja savā sasistajā Eksijā un apcerēja dzīvi...
Tieria palika vēl jo vairāk ja jamais ir kiborgs...
Lockons gan ir out. Dvīņubrālis ir neapstiprināc fanu izdomājums.
Toties kā imbecīlis Patriks izmanās izdzīvot, es tiešam nesaprotu. Dumjajiem laikam ir IDDQD.

Sifga: auditoriju var nošokēt to rādot vienreiz, nevis katrā otrajā filmā pēc kārtas. Tāda tīksmināšanās "re kā mēs varam!".

... es labāk atgriezīšos pie mīļotā Macross Frontier.
Niks
Huh? Tak toreiz, kad Lockon apmeklēja kapus, kur bija apbedīti viņa vecāki (un brālis?) varēja redzēt, ka, paslēpies aiz koka, viņu vēroja viņam ārkārtīgi līdzīgs tips.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Niks @ Aug 20 2008, 02:56) *

Huh? Tak toreiz, kad Lockon apmeklēja kapus, kur bija apbedīti viņa vecāki (un brālis?) varēja redzēt, ka, paslēpies aiz koka, viņu vēroja viņam ārkārtīgi līdzīgs tips.

Vecāki un māsa... turklāt aiz koka bija pats Lockon, bet pie kapa gāja viņa dvīņu brālis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.