QUOTE(JaYzZ @ Sep 2 2004, 16:06)
Ehh kaut kads stulbums blaviens tiko iegaju viena fma lapa un rakstits "fma in october only on cartoon network".f.ck bet kape mums rada kaut kadu cartoon network kur ir uzzimets ka 80 gados...
bet kape latviesi nevar nez kaut ko izdarit ka rada USA cartoon network tur ir visas animes tikai vieniga prob. ka ir angliski bet nu labi
(protams ka japanu valoda ir labak neka anglu
).Es ta skatos ka vispar kaut kas antenas kur rada sitos visus tv 1000 utt. Bet es nesaprotu kas latviesiem gruti dabut atlauju lai latvija rada USA cartoon network.....Ja kads zin tads pasakiet man ludzu
Latvijā pieejamais Cartoon Network ir skandināvu.
Katrā reģionā ir savs. Iemesls, kāpēc mums pieejamais CN nerāda Toonami (animes) bloku ir vienkāršs - licenzēšana.
Katrā reģionā animes rādīšanai ir jāpērk atsevišķa licenze. Domāju, ka kādreiz arī skandināvu CN nonāks līdz animei, bet nesāciet priecāties.
CN anime ir cenzēta, vismaz pa dienu, un tā kā mūsu CN ir pieejams tikai lidz 10 vakarā tad pilnos anime variantus mums neredzēt kā savas ausis.
Visas pārējās pretenzijas atduras pret sienu ar uzrakstu "tirgus jums par mazu".
Tur neko darīt, live with it.