Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fullmetal Alchemist
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Sigfa
Juutos ljoti paarsteigts, ka neatradu nevienu threadu par sho vareno animi smile.gif

pashlaik man ir elliigs slinkums rakstiit recenziju, bet gribeeju tikai pazinjot, ka ir iznaakusi 38. seerija kuru subojis [spoon]. seeriju var kachaat car DD sheit.

http://www.endless-anime.com - tur arii var dabuut paareejaas seerijas un citus seriaalus caur dd.

gribeeju jau caur rev connect kachaat to seeriju, bet DC++ tikai 4 cilveekiem vinjsh bija un tiem pashiem sloti pilni tongue.gif un caur to saitu man iet ar 1.5 kb/s, taakaa taa nav lieta.
Kikyou
Heh es shoriit arii pamaniiju ka jau ir taa seerija iznaakusi...
Varu tikai piebalsot, shitaa anime patieshaam ir varena happy.gif Tieshi tagad 38. seeriju kachaaju...
Sigfa
spoon tulkotaas FMA seerijas : http://spoon.animeleech.com:8080/

39. seerija(BT)>
http://spoon.animeleech.com:8080/torrent.h...6a7fa67fd3b38ec
kaarleens
kopsh jams licenzeejas aktiivi liidzi nesekoju bet jaunaas seerijas novilkshu gan no dazha lab shiii foruma daliibnieka rolleyes.gif
vispaa seriaals saakumaa bija baigi cool uz vidu palika bikinj boring bet nu tagad jaapaskataas turpinaajums gan jau viss labaakais veel priekshaa vispaar jaams ir ljoti populaars ieguvis bezmaz jau kulta statusu lai gan nu nez te bija paaris labaakas jaunaas animes katram jau taa gaume sava
silent1
And the next one: 40 for the lazy ones no Fork tongue.gif

Nu patiik man - intresanatas idejas. Vareetu piemeeram vilkt paraleeles ar kloneeshanu un moraali peec tam, tapeec ir intresanti kaa autors paraada iespeejamo risinaajumu...
Sigfa
oo, pateicos, silentam smile.gif
Kikyou
Fork is the speed fansubs; Spoon is the QUALITY fansubs >=)

Spoon versija ir labaaka ^^
Kikyou
Jeee! 41-42 seerijas ir iznaakushas (paartulkotas! O_O) happy.gif [ spied shite lai aizietu uz linku kur var caur torrentu nopumpeet =3 ]
Noskatiijos un biju... tiiri... shokeeta... x___x
Kaut nu 43 iznaaktu aatraak X_X Nezheeliigi interesee kas buus taalaak... X_X
Roze
Man jau nu gan shkjiet ka FMA briizhiem ir gruuti skatiities, ja saakumaa vairaak vai mazaak tas bija fun/comedy tad tagad shows ir palicis diezgan smags - proti asinis, izvaroshana utt
Sigfa
skaisti smile.gif taga novilkshu abas peedeejaas samurai7 seerijas un tad kjershos pie FMA
Kikyou
QUOTE (Roze @ Jul 27 2004, 03:17 AM)
Man jau nu gan shkjiet ka FMA briizhiem ir gruuti skatiities, ja saakumaa vairaak vai mazaak tas bija fun/comedy tad tagad shows ir palicis diezgan smags - proti asinis, izvaroshana utt

Mhm...
Apmeeram no kaadas 39. seerijas... T_T
Sigfa
jaa, nu interesants sizheta paveesiens, saciit jaasaka. gaidam naakamo, bet ne tik ljoti kaa naruto tongue.gif
deBUGa
QUOTE (Roze @ Jul 27 2004, 02:17 AM)

Man arii taada sajuuta, ka kautkaada galvenaa sizhetiskaa liinija bija izdomaata, bet piesliipeeta tiek ziimeeshanas laikaa... kaa rezultaataa epizodes svaarstaas no tiiraa action'a - liidz komeedijai un atpakalj... a rezultaataa sanaak 'ne ryba ne mjaso'... kautkas pazalsh un nebaudaams... dry.gif
Roze
Sheit gan es vairaak domaaju, ka gruuti ir emocionaali nevis ka shovs ir nebaudaams.
Varjaubuut, ka tas ir apzinaati - lai shokeetu skatiitaaju, tachu man labaak patiik, ja es apmeeram zinu uz ko gatavojos - proti, ja gribaas vakara izklaidi un peeksnji saak raadiit kaut kaadas shausmu lietas, apskatiit eksistenciaalas probleemas vai eetikas normas, tad kaa pa nakti lai pagulj?
Gandriiz vai kaa Saikano peec 10. epizodes - ja veelaties shaadas beigas taalaak skatiities nav ieteicams smile.gif
deBUGa
"man labaak patiik, ja es apmeeram zinu uz ko gatavojos - proti, ja gribaas vakara izklaidi un peeksnji saak raadiit kaut kaadas shausmu lietas, apskatiit eksistenciaalas probleemas vai eetikas normas, tad kaa pa nakti lai pagulj?"

nu tur taa lieta, ka jams kautkaads saraustiits... zhanrs mainaas no epizodes uz epizodi... un kvalitaate arii... dazhas epizodees vispaar var izmest no seraala un jams neko no taa nezaudees... un tas IMHO nav labi prieksh seriaaliem ar lielo shizetisko liiniju... kaa komeedija jams tiiri vai labi skataams, bet kad saak piejaukt klaat kautkaadas "paaraak nopietnas" lietas... mad.gif un otraadi...

P.S. Taapat kaa berserker ar azumangu sakrustot... tongue.gif
Sigfa
ljauzhi ljauzhi! sakiet maniim, kaadi jaunumi no fma? vai kaada jauna seerija iznaakusi? esmu visai dezinformeets un apjucis blink.gif vai ir kas jauns peec... eem, laikam 42 serijas vai?
deleted-ray
Man i 44 seerijas
Kikyou
Bija 2 nedeelju paartraukums =3 45. seerija raw ir iznaakusi tagad tikai jaagaida kad paartulkos =3
MitSuki
Es iegaju FMA viena majas lapa un redzeju rakstu "2005 gada kaut kad vasara buss FMA movies" nez vai ta ir taisniba vai nav bet bus jacer ka ta ir smile.gif
Kikyou
Buus buus. Cik dzirdeeju, filma buus par laiku divus gadus veelaak vai kautkaa taa. =3
Sigfa
divus gadus? nu tas jau taa. vot kad tam keksam buus ap 22, vot tad aizies... ph34r.gif

eniiveij, kaa tad tur sastaav ar to 45 seeriju? biggrin.gif
Kikyou
Reku =) Tur no 41 liidz 46 ir.
MitSuki
Ehh kaut kads stulbums blaviens tiko iegaju viena fma lapa un rakstits "fma in october only on cartoon network".Fuck bet kape mums rada kaut kadu cartoon network kur ir uzzimets ka 80 gados... mad.gif bet kape latviesi nevar nez kaut ko izdarit ka rada USA cartoon network tur ir visas animes tikai vieniga prob. ka ir angliski bet nu labi tongue.gif(protams ka japanu valoda ir labak neka anglu smile.gif).Es ta skatos ka vispar kaut kas antenas kur rada sitos visus tv 1000 utt. Bet es nesaprotu kas latviesiem gruti dabut atlauju lai latvija rada USA cartoon network.....Ja kads zin tads pasakiet man ludzu dry.gif
+Chibi+
Strap citu, FMA raadiis pa UK Cartoon Network, cik es esmu dzirdeejusi... wink.gif

Bet bez subs, ar tulkojumu.... dry.gif Ewwww.... Es pati negribu domaat par to, cik briesiimgas buus taas anglju balsis...
MitSuki
Ne nu ja bet butu labi ja vini uzstaisitu majas lapu kur var skatities visas serijas caur windows media player taka agrak bija visas dbz serijas vareja mierigi skatities caur vienu majas lapu caur windows media player tas bija lieliski(Bet tas nekad nenotiks) cool.gif
+Chibi+
Hei, vai kaadu nevelk uz diskusiju par FMA ending? unsure.gif
Sigfa
nu, saac spekuleet, un tad varbuut paraus biggrin.gif
Kikyou
Nupat noskatiijos 47. seeriju. Viss ko varu teikt ir....
blink.gif Wow...
MitSuki
Kikyou tas gan , jaaida buss pasa 52 serija jo man liekas ka fullmetal alchemist buss 1 vai 2 labaka anime pasaule(varbut pat naruto parspes,bet par to saubos) wink.gif
+Chibi+
QUOTE(JaYzZ @ Sep 13 2004, 15:52)
jaaida buss pasa 52 serija jo man liekas ka fullmetal alchemist buss 1 vai 2 labaka anime pasaule(varbut pat naruto parspes,bet par to saubos)  wink.gif
*

lai arii kaa man patiktu Naruto, manupraat, FMA nekas nespeej paarspeet. No-thing.

Un - vai tad nebija 51. seerija?
deBUGa
Joprojaam "ne ryba ne mjaso", bet peedeejaas epizodees palika interesantaak - vairaak 'action'.

Turklaat 'fani' ir pacentushies un uzmeistarojushi parodiju uz 48. epizodi...

user posted image
aivvv
nupat noskatiijos pirmaas triis seerijas ja neklluudos un protams ka patika bet nekaadu grandiozo iepaidu neradiija pirmkaart aj nebuutu ssajaa pavedienaa izlasiijis ka to animi joprojaam ziimee cik noprotu un vissi nezzeeliigi seko liidzi domaatu ka ziimeeta 80.gados protasm esmu amatieris un neko nejeedzu un varbuut naakamajaas seerijaas manas domas mainiisies bet pagaidaam kaarteejaa izklaideejossaa muultene jeb kaa juu sakat anime....
Taka
QUOTE(JaYzZ @ Sep 2 2004, 16:06)
Ehh kaut kads stulbums blaviens tiko iegaju viena fma lapa un rakstits "fma in october only on cartoon network".f.ck bet kape mums rada kaut kadu cartoon network kur ir uzzimets ka 80 gados... mad.gif  bet kape latviesi nevar nez kaut ko izdarit ka rada USA cartoon network tur ir visas animes tikai vieniga prob. ka ir angliski bet nu labi tongue.gif(protams ka japanu valoda ir labak neka anglu smile.gif).Es ta skatos ka vispar kaut kas antenas kur rada sitos visus tv 1000 utt. Bet es nesaprotu kas latviesiem gruti dabut atlauju lai latvija rada USA cartoon network.....Ja kads zin tads pasakiet man ludzu  dry.gif
*

Latvijā pieejamais Cartoon Network ir skandināvu.
Katrā reģionā ir savs. Iemesls, kāpēc mums pieejamais CN nerāda Toonami (animes) bloku ir vienkāršs - licenzēšana.
Katrā reģionā animes rādīšanai ir jāpērk atsevišķa licenze. Domāju, ka kādreiz arī skandināvu CN nonāks līdz animei, bet nesāciet priecāties.
CN anime ir cenzēta, vismaz pa dienu, un tā kā mūsu CN ir pieejams tikai lidz 10 vakarā tad pilnos anime variantus mums neredzēt kā savas ausis.
Visas pārējās pretenzijas atduras pret sienu ar uzrakstu "tirgus jums par mazu". sad.gif
Tur neko darīt, live with it.
ShinChan
Offt. speciaāli Aivvv:
Skatos esi nolēmis atrast apstiprinājumu tam, ka anime nekas dizjs nav. Lai tev nebūtu uz dullo jāvelk sjis un tas tad paprieksju ieej sjeit.
MitSuki
FMA 48(parody), forss,vareja parnigties(man liekas ka pat dienvidparks un goblina tulkojumi nestav klat) xe smile.gif
+Chibi+
Njus, kursh jau redzejis 49?

Tas ir vienkarshi draumsigi! Es vairs neko nesapratu.... blink.gif Pirmaas 17 minutes viss bija ok, atklajas daudz kas liidz shim nezinaams, es jau sapriecaajos, un tad peekshnji, pashaas beigaas - baac! - un es atkla vairs neko nesaprotu. huh.gif Labi, ka Edo arii ne...
+Chibi+
QUOTE(aivvv @ Sep 20 2004, 16:53)
nupat noskatiijos pirmaas triis seerijas ja neklluudos un protams ka patika bet nekaadu grandiozo iepaidu neradiija pirmkaart aj nebuutu ssajaa pavedienaa izlasiijis ka to animi joprojaam ziimee cik noprotu un vissi nezzeeliigi seko liidzi domaatu ka ziimeeta 80.gados protasm esmu amatieris un neko nejeedzu un varbuut naakamajaas seerijaas manas domas mainiisies bet pagaidaam kaarteejaa izklaideejossaa muultene jeb kaa juu sakat anime....
*

rolleyes.gif Tas ir tikai saakums, heh heh heh! happy.gifv Domaa, ka es tev ljaushu tikt sveikaa bez vismaz 20 seeriju noskatiishanaas? Bah! laugh.gif
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 23 2004, 21:50)
Njus, kursh jau redzejis 49?

Tas ir vienkarshi draumsigi! Es vairs neko nesapratu....  blink.gif Pirmaas 17 minutes viss bija ok, atklajas daudz kas liidz shim nezinaams, es jau sapriecaajos, un tad peekshnji, pashaas beigaas - baac! - un es atkla vairs neko nesaprotu.  huh.gif  Labi, ka Edo arii ne...
*

Nebija tik traki. Neapjuku nekur =D
Shodien noskatiijos 49 un 50.....
*zombija balss* ...vajag.... dabuut... 51. seeriju.... X_X

Apskatiijos vienaa lapaa, tur rakstiits ka 2. oktobrii peedeejaa seerija... nu moins.... jaadabuu x_x
MitSuki
Blaviens man besii ka 50 serija beidzas tik atri un tiesi tada bridi kura nakosa nerija visu izsaka MURGS dry.gif ...Blaviens nevaru sagaidit 51 seriju tongue.gif
Kikyou
QUOTE(JaYzZ @ Sep 30 2004, 23:58)
Blaviens man besii ka 50 serija beidzas tik atri un tiesi tada bridi kura nakosa nerija visu izsaka MURGS  dry.gif ...Blaviens nevaru sagaidit 51 seriju  tongue.gif
*

Pie tam vinji neiekljaava arii "next episode preview" lai uzkurinaatu interesi biggrin.gif...
MitSuki
Tas gan, bet ta es isti nesapratu es dzirdeju ka it ka 2 oktobri ir jabeidzas fma visam tad iznak ka 51 un 52 iznaks kopa vai ka ? blink.gif

Kikyou
Nezinu =/ Itkaa jaabuut 52 seerijaam bet tajaa pashaa laikaa daudzi saka ka buus tikai 51... eh nu kas zina. Shodien 2. oktobris ir =) Riit/Pariit man liekaas vareetu fansubs buut... a ja nu vinji pasteidzaas.... kas zina =D
Sigfa
bwah ja veel es atcereetos liidz kurai seerijai esu redzeejis.. laugh.gif

UPDT: nu, vareeja arii tagad beigties... vieniigi filozofu akmens prikols vel nav paraadiits (tb. paarieshana Roses kjermenii...)
MitSuki
Vot tagad beigas ar nepacietibu gaidu..Man patika ka vini maitas tiesi 50 serija izdarija taa ka nez tur nosauties var tikai lai redzetu 51 un 51 seriju xe(tas piem ir man xe, nez ka parejiem) smile.gif
Kikyou
Oijeezinj nupat noskatiijos 51. seeriju =) Nebija gan gluzhi tas ko gaidiiju... nedaudz vienkaarshi arii... bet man patika beigas =) Tagad buus jaagaida filma kad iznaaks... nekas, ka jaagaida pusgads bet es varu pagaidiit =D
Sigfa
kik, tu subotu vai raw? ja sub/dub tad pasvied linku smile.gif
MitSuki
Kikyou pag pag jabut 52 serijam ne ?
MitSuki
Kikyou kur tu nokacaji es skatos visos jaunakos releasos un tur nav radits ka vel ir iznacis fma 51 serija iedo linku kur var vinu novilkt xe.Ludzu
MitSuki
Xe jau dabuju un noskatijos pedejo seriju, beigas ir idealas, Un nevaru sagaidit kad vasara pienaks smile.gif
Sigfa
eu nu juus abi divi vispaar domaajiet ko darat? biggrin.gif Iedodiet taksh paareejiem linku lai varam dabuut noskatiities un nekaardiniet tautu! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.