QUOTE(Ray @ Nov 5 2004, 16:01)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34)
es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs
Buut atkariigam nav neh vainas, heh heh heh~!
Dziivee paveras jauni horizonti un bla bla..
QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 18:26)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34)
es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)...
Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA
*mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T
Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist
Es jau paskatiijos 47. seerijas parodiju [laikam] un es nevaru teikt, ka man neptika, heh... Es varu smieties par visu [ un jo iipashi par Al, kursh visu laiku bljaustaas, ka grib, lai vinjam nopeerk "Nissan", hah hah hah!
].
Mangu saaku lasiit, bet man ir tik daudz citu, ko jaapaspeej pirms tam.. Piemeeram, Gravi, heh heh heh
UN.
Es piekriitu ar'.
PaR to ZE best.