Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fullmetal Alchemist
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
MitSuki
Sigfa taks dc++ uz vakaru pusi ir tads cilveks un vinam niks ir Wiper un tad no vina novelc taks no vina atrums minimums ir pie 100kb/sek ja gribi vari no manis novilkt xe smile.gif
Kikyou
Sigfam un paareejiem...

[torenta links biggrin.gif]
Sigfa
phe, es jau dabuuju tongue.gif

nu, beigas nebija taas orgjinaalaakaas ( lai gan gana novatoriski..)
MitSuki
Sigfa bet taks vel movijs buss taka viss vel turpinasies(man liekas ka muvija viss atrisinasies smile.gif)Taka bus vien jagaida VASARA smile.gif
Yume
Jap, beigas nav diez ko oriģinālas, man pirma asociācija bija ar Wolf's Rain. Bat man tāpat patīk šis variants. FMA is the best! [ klusi nočukst atskaņās *shit is the rest*un cer ka neviens nepamanīja]
Heh, bet Move es gaidīšu laikam vairāk kā jebko citu tagad.
ShinChan
Kāds novilka arī 51 ep. parodiju? Jātzīst vietām varēja pasmiet, tacju kopumā ne paarāk izdevusies.
Kikyou
Mja... man jau no visaam parodijaam ko es esu redzeejusi visvairaak patika 43. seerijai =D Taa bija reaali sanaakusi =3
+Chibi+
ph34r.gif es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
deleted-ray
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34)
ph34r.gif es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
*

Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(Yume @ Oct 6 2004, 19:35)
Jap, beigas nav diez ko oriģinālas, man pirma asociācija bija ar Wolf's Rain. Bat man tāpat patīk šis variants. FMA is the best! [ klusi nočukst atskaņās *shit is the rest*un cer ka neviens nepamanīja]
Heh, bet Move es gaidīšu laikam vairāk kā jebko citu tagad.
*

ĀĀĀ..tatatataa...pamanīju gan biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
No sākuma pati raksti "best" un pēc tam citus māci, ka to nevajag darīt. biggrin.gif

Citāts no cita topika, ko teica Yume:
"par to vēl var pastrīdēties. Nevajag nevienu anime apzīmēt ar vārdu "best"-katram tomēr sava gaume, un kaut kas savs patīk."
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kikyou
*

Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)...
Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA sad.gif
*mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T

Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Ray @ Nov 5 2004, 16:01)
*

Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs biggrin.gif
*

Buut atkariigam nav neh vainas, heh heh heh~! laugh.gif Dziivee paveras jauni horizonti un bla bla.. wink.gif

QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 18:26)
*

Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)...
Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA sad.gif
*mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T

Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist laugh.gif
*

Es jau paskatiijos 47. seerijas parodiju [laikam] un es nevaru teikt, ka man neptika, heh... Es varu smieties par visu [ un jo iipashi par Al, kursh visu laiku bljaustaas, ka grib, lai vinjam nopeerk "Nissan", hah hah hah! laugh.gif ].
Mangu saaku lasiit, bet man ir tik daudz citu, ko jaapaspeej pirms tam.. Piemeeram, Gravi, heh heh heh tongue.gif

UN.

Es piekriitu ar'.

PaR to ZE best. wink.gif
aivvv
varu tikai pateikt ka es noskatiijos un ka ssii nju ir taa reize kad nevar izdomaat kaa lai vinnu nokomentee jo ir lloti daudz ko gribeetos pateikt bet tad no otras puses izraadaas ka butu veel vairaak ko pateikt bet tad atkal izraadaas ka tad jau tas ir pretrunaa ar to ko pateici no saakuma un taa nu amn radaas ssis posts laugh.gif

iesaku noskatiities visiem second best anime iv seen
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36)
*

Un kura tad būtu pirmā?

P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus.
+Chibi+
QUOTE(ShinChan @ Nov 15 2004, 11:56)
QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36)
*

Un kura tad būtu pirmā?

P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus.
*

pirmā ir Digimoni, heh. Cik es zinu.

Eh, es taču teicu, ka FMA ir laba anime un,re, pierādījums... Pat aivvv patīk! happy.gif

It's so hard to hide how proud i fell for giving him that anime, heh heh. laugh.gif
Shinobi-sama
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:57)
Eh, es taču teicu, ka FMA ir laba anime un,re, pierādījums... Pat aivvv patīk! happy.gif
*

Chibi-onna.... tu tikkko taa noliki savu FMA, iesaku panjemt atpakalj vinjus.. nejau taapeec ka es aizstaavu bet man naak smiekli un mazliet zheel tevis....(tik pat labi jau var teikt, Hamelionu rotaljas ir labs seriaals - re, pat tai stulbajai viiramaatei vinjsh iepatikaas cool.gif )
+Chibi+
nē, paklau, aivv bija baigas "anime -mmm" kinda cilvēks, bet tagad viņš interesējas arī par citām - no kā mēs varam secināt, ka pateicoties FMA aivv ir atklājis anime burvību.

Un - nav jau tā, ka mana nabaga kursabiedram patīk tikai visādi sūdi.... blink.gif
Kikyou
Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA laugh.gif
Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" biggrin.gif
kaarleens
skaisti tieshaam labs seriaals iesaku visiem cool.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Nov 19 2004, 23:06)
Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA laugh.gif
Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" biggrin.gif
*

pirmajās sērijās jau nav nemaz tik daudz asiņu... Nu jā, FMA var skatīties, ja tiek pāri tam Ninas gadījumam... O_O Nabaga Nina... Nu jā, beigas gan ir asiņainas, īpaši, kad Crimson Alchemist nonāk uz skatuves.. Un Archer jau arī nav nekāds paipuisiītis, bet kopumā... FMA nespiežu uz vizuālo, tur vairāk ir emotional pain.. Vismaz man tā liekas.. Un tur jau ir arī daudz comedy, piemēram, tā sērija, kur rāda militāristu ikdienu, hah hah hah... Havoka sejas izteiksmes mani vienkārši fascinē! happy.gif

Nah, FMA ir laba anime, un es lepojos ar to, ka tā ir my favorite. biggrin.gif
Ghoul
Jaa tas bija nepatiikami. Bet FMA ir daudz gljuku piem. nevareeja tachu uztaisiit lilaaku priekshmetu kaatas no kura tu to taisi bet vinji tur vienaa laidaa no skruuvjgriezniem zobenus taisa un arii arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
deBUGa
QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41)
arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
*
Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...
Kikyou
QUOTE(deBUGa @ Nov 22 2004, 14:12)
QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41)
arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
*
Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...
*

Hmm man liekaas ka vinsh domaa to ka milziigs "array" paraadaas no nekurienes...
Ideaals piemeers ir 4. seerija (tajaa vietaa kur tas zaglis ar sominju skrien).... Lielaakoties kautkas taads ir pirmajaas seerijaas... Bet man tas iipashi netraucee.

...A kur tu no skruvgriezha zobenu raavi? Neko taadu gan neatceros... o_O No lampas taisiits zobens gan ir redzeets... a no skruuvgriezha... o.O;;

Saliidzinaajumaa ar daudzaam citaam animeem ko esu skatiijusies, FMA ir saliidzinoshi maz kljuudas... Nekas nav perfekts...
Ghoul
smile.gif Par array es tieshi to domaaju( it kaa nav nekas ljauns bet kautkaa neliek mieraa) un seerijaa parMajihal tas pats Majihal panjeema skruuvjgriezni un paarveerta to par zobinu.
Jaladin
Nu jaa, bet atceries vinjam uz rokas bija iipatneeja aproce. Varbuut liidziigs efekts kaa no red stona. Un kaa tu atceries red stons ljaava ignoreet "Law of conservation"
Un mani saak kaitinaat, ka vispaar tu daudz kur postee manas gjeniaalaas idejas
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
K no offence...
Ghoul
Par skuvjgrieznisunCo bija mana ideja wink.gif
aivvv
fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee... es piemeeram nevareeju ciest glutoniju un baigi gribu zinaat kurss biaj tas aks vinnu radiija kaa arii es gribu zinaat kaata velna peec honheims radiija to stuulbo ggeneraali....
Dzonis
neteiktu, ka FMA izceljas ar kautko jaunu vai paarsteidzoshu, bet dazjas izteitkas domas ir labas, piem., lai kaut ko radiitu, kaut kas ir jaadod (man liekas kaa ta bija)..
aivvv
ee luuk ssis jautaajus taa isti netika atbildeets pilniibaa cik nu es sapratu
jo sarkanasi akmens tomeer neizvairaas no vienliidziigaas mainnas (kaa es to saucu) jo tas viss atsaucas muusu pasaulee kur nav alkkiimijas tikai es nesapratu kaa notiek atgriezeniski ja vien sarkanais akmens un filozofu akmens netiek uzsatiiti par tik grandioziem posta neseejiem ka to esamiiba vien jau ir ssiis vienliidziigaas ciessanas fma pasaulee tikai nafig tad vajag arii armiju tad atkal sanaak ka tas nav vienliidziigi....

ceru vieniigi ka kaads sapratiis manu domu lol biggrin.gif
Dzonis
vienkaarshi pienjemu ka shis ir viens no daudzajiem (diezmjeel) gadiijumiem, kad tiek ieskiceeta kaada doma, kura taa arii taalaak neatiistaas..kaa saka, izklausaas labi, ik pa laikam iemet textaa un taa lai arii paliek..galvenais lai gundri skan
TheBadEdd
Noskatijos FMA... OMG... it's F*cking MASTERPIECE!!! Es miilu sho anime ieprieksh esmu redzeejis daudzas anime (varbuut ne tik daudz cik juus, bet esmu), bet no shii genialaa darba man radaas atkariiba kaa daziem no jums... Shis serials skatijaas super viegli, aizraujoshi, ideja super. Manupraat shii ir pati pilniiba! Bet tas taa...
Par pashu seriaalu - ir ljoti daudz kas sakaams, driizaak pat diskuteejams taapeec gribeetu atrast kaadus biedrus ar ko paarrunaat redzeto!

P.S. Buutu ljoti pateiciigs cilveekam kas man vareetu ieraxtiit visu sho pasaku uz DVD! (Protams uz mana reekina) wink.gif
+Chibi+
QUOTE(TheBadEdd @ Dec 3 2004, 21:49)
Noskatijos FMA... OMG... it's F*cking MASTERPIECE!!! Es miilu sho anime ieprieksh esmu redzeejis daudzas anime (varbuut ne tik daudz cik juus, bet esmu), bet no shii genialaa darba man radaas atkariiba kaa daziem no jums... Shis serials skatijaas super viegli, aizraujoshi, ideja super. Manupraat shii ir pati pilniiba! Bet tas taa...
  Par pashu seriaalu - ir ljoti daudz kas sakaams, driizaak pat diskuteejams taapeec gribeetu atrast kaadus biedrus ar ko paarrunaat redzeto!

P.S. Buutu ljoti pateiciigs cilveekam kas man vareetu ieraxtiit visu sho pasaku uz DVD! (Protams uz mana reekina) wink.gif
*

jabkurā. diennakts. laikā. RUNā AR MANI!!!

Es vienmēr esmu gatava diskutēt par FMA, jo tā nudien ir mana all time favorite anime, es nevaru iedomāties, kas varētu būt radīts labāks.
TheBadEdd

jabkurā. diennakts. laikā. RUNā AR MANI!!!

Es vienmēr esmu gatava diskutēt par FMA, jo tā nudien ir mana all time favorite anime, es nevaru iedomāties, kas varētu būt radīts labāks.
*

Ok, private vai uzmeikosim kaadu topiku?! wink.gif
+Chibi+
ko slēpsimies no sabiedrības, manuprāt, būs pāris cilvēku, kas ar lielāko prieku pievienosies! laugh.gif *excited* Es jau sāku justies vientuļa.... Paspēju tikai sastrīdēties ar anti-FMA cilvēkiem.... dry.gif
+Chibi+
QUOTE(aivvv @ Nov 26 2004, 00:27)
fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee...
*

Labāk nevar patiekt.

QUOTE(aivvv @ Nov 26 2004, 05:21)
ee luuk ssis jautaajus taa isti netika atbildeets pilniibaa cik nu es sapratu
jo sarkanasi akmens tomeer neizvairaas no vienliidziigaas mainnas (kaa es to saucu) jo tas viss atsaucas muusu pasaulee kur nav alkkiimijas tikai es nesapratu kaa notiek atgriezeniski ja vien sarkanais akmens un filozofu akmens netiek uzsatiiti par tik grandioziem posta neseejiem ka to esamiiba vien jau ir ssiis vienliidziigaas ciessanas fma pasaulee tikai nafig tad vajag arii armiju tad atkal sanaak ka tas nav vienliidziigi....

ceru vieniigi ka kaads sapratiis manu domu lol  biggrin.gif
*

es nesapratu. blink.gif paskaidrosi sīkāk.
aivvv
es gtribu teikka katraa pasaulee gan alkkiimijas gan muuseejaa ir parastei izniicinaassanas ierocci bet alkkiimija jebkuraa veidaa dragaa muusu pasauli ja neklluudost tad izmantojot to gan labaa gan llaunaa noluukaa taccu mees vinneejo nebojaajam vienliidziigi tas var buut tikai vienaa variantaa ja alkkiimija tomeer saposta to pasauli tikpat llot kaa muuseejo...
otrs variants protams ir ka vienliidziiba nepastaav un mees ciessam vairaak....
vai tagad ir skaidraak....
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:19)
būs pāris cilvēku, kas ar lielāko prieku pievienosies!  laugh.gif
*

...*khmm*es*khmm*... biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Dec 6 2004, 16:54)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:19)
*

...*khmm*es*khmm*... biggrin.gif
*

tieši tevi es arī domāju biggrin.gif

Stop, aivv, you're making me confused. Mūsu ieroči nedragā viņu pasauli. huh.gif
TheBadEdd
2 Chibi: Tad uzmeiko topiku par FMA diskuteeshanu!
2 Roze: Tu neuztraucies shis ir tiem kuri veel nav redzeejushi un grib uzzinaat kur dabuut un vai ir veerts, bet tajaa jaunaajaa viss buus par sizetu fan stufu un bla-bla... es ceru ka buusi ar mieru!

P.S. Es pats uzmeikotu, bet man tagad galva saap bishku par citu, es weekendaa piebiedroshos juusu diskusijai, for sure!
MitSuki

xex es ari smile.gif
+Chibi+
es uztaisiīju topiku.. happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.