Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mikuciisha briinumi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Mishelin
QUOTE(Kate @ Mar 2 2007, 19:51) *

Man nepatīk, ka tik biezas līnijas, agrāk ar tā zīmēju, paiet laiks kamēr tiec no tām vaļā (ja protams gribi),
bet ir labi, vismaz labi, ka fonā kaut kas ir, un arī poza ir neierasta (nu vismaz man), un izskatās, ka viens pups ir lielāks nekā otrs (bet varētu būt, ka tas ir tikai tāpēc, ka ēna tāda) PUNKTS

Par kruuti pilniigi piekriitu....
Liinijas man izskataas biezas jo ziimeejums reaali ir mazinsh smile.gif
Kate
Cik maziņš? ,D
Nāh, lab, ir lab, ja maziņš, tad lab. Tad tikai zīmē lielākus ,'D
Mishelin
Izmeers ir apmeeram piektaa dalja no a 4 lapas smile.gif
metaphor
Izmeers ir apmeeram piektaa dalja no a 4 lapas

nekad neesi padomaajis ziimeet uz a4 lapas? biggrin.gif bet i ok. galvenais, ka darbi smuki cool.gif
Mishelin
Diez vai buutu smuki, ja es biologijas stundaa vienu klades lapu visu aizpildiitu ar ziimeejumu smile.gif
Kate
QUOTE(Mishelin @ Mar 4 2007, 21:58) *

Diez vai buutu smuki, ja es biologijas stundaa vienu klades lapu visu aizpildiitu ar ziimeejumu smile.gif

Es tā daru, un ne tikai bioloģijas kladē ,D Arī matemātikas (jo skolotājai vaig nodedzināt matus), krievu valoda (jo arī skolotāja su/ks) andand vēl kaut kur bija.. (HA, offtopics, mans mīļais XD)
Mishelin
Nu reaali es ziimeeju tikai biologijaa un kuultuurasveesturee, matemaatikaa nevaru jo matemaatikaa uchene ir direktoore ( Konkreeta D---A) smile.gif ) smile.gif
Sor pa off topic bet nevareeju nociesties neierakstiit tongue.gif
metaphor
matemaatikaa nevaru jo matemaatikaa uchene ir direktoore

mums direktrise pasniedz kjiimiju dry.gif kjiimijaa man augstaak par 4nieku tik un ta nevar but tapec. var jau pa kluso kaut ko skricelet wink.gif nevajag jau pa visu labu ziimeeet. nu varetu smile.gif man klade kaut kaadas chiburashkas biggrin.gif tongue.gif
Mishelin
Nu taa reku izkraasoju meichu smile.gif)
Fons buus veelaak tas aplis taa tik lai kaut kas fonaa buutu smile.gif
IPB Image
Kardaans
Ir labi, man pattiik smile.gif Gaidu turpinaajumu smile.gif
kahi
tev nav ienācis prātā, ka roka par mazu - plauksta, konkrētāk?
Mishelin
QUOTE(kahi @ Mar 8 2007, 17:00) *

tev nav ienācis prātā, ka roka par mazu - plauksta, konkrētāk?

A ko tu man reaali tad iesaki tagad dariit??? Visu paarziimeet deelj plaukstas???
Dabiski ka ir ienaacis praataa dry.gif
Mishelin
Visi kaut kaa skopi ar tiem komentaariem huh.gif
Nu ok po reku velviens darbs izkraasosu veelaak. tapeec ariii neenas neesmu iekraasojis tas lai vieglaak uztaisiit lineart smile.gif
Ja kas vinjam ir arii apmetnis tikai nevar redzeet jo levelus mainiju tongue.gif
IPB Image
metaphor
oho blink.gif baigi tievais. bet patiik happy.gif
Cowkiller
nav taa roka riktiiga...
kad kraasosi izlabo luudzu mosh tad buus labaak! tongue.gif
Mishelin
Nu vo laikam gatavs
Vieniigais kaut ko meegjianashu ar aadu izdariit nepatiik kaa izskataas sad.gif
IPB Image

IPB Image
Man liekas ka saadas kraasas buutu labaak ne??

Nu Pinkey esi apmierinaata?? Beidzot ir sakars ar anime? tongue.gif
Kate
šķībais koks vnk izbraukā man matus ;'D
Cilveeks
kleitas eenojums labs... seja gan man nepatiik.... dry.gif
Mishelin
QUOTE(Kate @ Mar 10 2007, 21:14) *

Tas ir kompliments vai uzbrauciens??biggrin.gif
Kate
QUOTE(Mishelin @ Mar 10 2007, 22:35) *

QUOTE(Kate @ Mar 10 2007, 21:14) *

Tas ir kompliments vai uzbrauciens??biggrin.gif

vairāk kā kompliments :'D
kahi
njā, krāsots izskatās labāk. un vienmēr darbu var nokopēt un kaut ko pielabot. nav jau pasaules gals. bez tam, ja tā izskatās daudz labāk, varbūt ir vērts pacensties.

līkās egles ļoti skaisti tur mēness siera rituli. apburoši.
Mishelin
QUOTE(kahi @ Mar 11 2007, 17:22) *

njā, krāsots izskatās labāk. un vienmēr darbu var nokopēt un kaut ko pielabot. nav jau pasaules gals. bez tam, ja tā izskatās daudz labāk, varbūt ir vērts pacensties.

līkās egles ļoti skaisti tur mēness siera rituli. apburoši.

Paldies smile.gif
Dranzer_g
nu darbam nosaukums vareetu buut "3gadi Cernobiljaa" vnk tas meenes kautkaads radioaktiivs izskataas biggrin.gif biggrin.gif

viss ok, bet taas acis kautkaadas neriktiigas man liekas blink.gif
Mishelin
Sitas ir ziimeets uz Krievu valodas graamatas plastmasas vaacinja tapeec tik neforsh biggrin.gif

IPB Image

Sito gan ziimeeju burtniicaa iekshaa smile.gif Nav velll pabeigts, bet gribeejaas ielikt, neko senn nebiju ziimeejis un te licis smile.gif

IPB Image
Misa
tas pirmais zvērs kkāds dīvains...otrais zīmējums gan man patiik, smuks ēnojums....viņš agādina spartiešu karavīru.
Mishelin
QUOTE(Misa @ Apr 11 2007, 18:45) *

tas pirmais zvērs kkāds dīvains...otrais zīmējums gan man patiik, smuks ēnojums....viņš agādina spartiešu karavīru.

Jaa pac ariii pamaniju, laikam paaraak daudz buushu iespaidojies no 300, vienkaarshi ljoti gaidiiju to filmu, tur ideaali efekti un personaazi , patiik senie laiki!! smile.gif
Arts
2. zīmējums man nedaudz atgādina.....300 SPARTAA!!!Not bad,not bad at all.... smile.gif
Mishelin
QUOTE(Arts @ Apr 11 2007, 19:56) *

2. zīmējums man nedaudz atgādina.....300 SPARTAA!!!Not bad,not bad at all.... smile.gif

Nu es jau saku ka ljoti patika taa filma tapeec ir liidziigs smile.gif
Klokjvaarpsta
Tas karaviirs taa uzmetot aci normaali izskataas, bet, ja kaadu briidi paskataas, tad apmetnja detalizaacijas un eenojuma deelj saak prasiities (pat ljoti) arii peec citu detalju eenojuma citaadi kjivere un vairogs izskataas nepabeigti. Bet teerps patieshaam godam sanaacis.
Mishelin
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 11 2007, 20:31) *

Tas karaviirs taa uzmetot aci normaali izskataas, bet, ja kaadu briidi paskataas, tad apmetnja detalizaacijas un eenojuma deelj saak prasiities (pat ljoti) arii peec citu detalju eenojuma citaadi kjivere un vairogs izskataas nepabeigti. Bet teerps patieshaam godam sanaacis.

Nu jaa es tach rakstiiju ka nav jau pabeigts :0 tongue.gif
Mishelin
Nu reku velvienu uzbliezu.....
Nav velll pabeigts jo sejas buus manu klasesbiedru karikatuuras un ar to ies drusku ilgaak sad.gif
IPB Image
Mishelin
Nee nu super visi skopojaas ar komentiem un kritiku sad.gif sad.gif tikai dazi komenti pa ieprieksheejajiem darbiem un neviens par jauno pee....
Sorrow
Pēdējā darbā tam lielajam džekam viena kāja ir garāka par otru un roka ir aptuveni tikpat gara cik īsākā kāja...apakšdaļa vispār ir par mazu.
Ideja gan man ļoti patīk.
Mishelin
QUOTE(Sorrow @ Apr 14 2007, 14:49) *

Pēdējā darbā tam lielajam džekam viena kāja ir garāka par otru un roka ir aptuveni tikpat gara cik īsākā kāja...apakšdaļa vispār ir par mazu.
Ideja gan man ļoti patīk.

Njaa man ar proporcijama taa suudiigi biju jau to pamanijis smile.gif))) bet vienalga paldies smile.gif
davio
biggrin.gif Spartiešu kareivi ieraugot arī pirmā doma bija "300"... ir jau laps, bet vajag izkraasot wink.gif
Mishelin
Nu reku sitas man sanaaca krievu valodas stundaa skatoties uz manu kruto ucheniiti (NOT) biggrin.gif
Taas nesmukaas sviikas ir tapeec ka viss tika ziimeets tikai ar pildspalvu, uz ruutinju papiira un kaa jau juus zinat ja paaraak daudz sviikaa lapa saburzaas, un taa ariii vinsh noskaneeja man sitik nesmuku lapu sad.gif
Photoshopaa ar neko vairaak nevaru izdariit lai uzlabotu skatu sad.gif

IPB Image
Alexa De Šarlote
Uuuu patiešā labs darbs man patīk.....
Mishelin
Domaaju buutu vell labaak ja nebuutu taas liinijas sad.gif sad.gif
Alexa De Šarlote
Domaaju buutu vell labaak ja nebuutu taas liinijas

Ai tās līnijas var palikt...viņas var arī būt kā speciāli taisītas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mishelin
Reaali man lieka ska taas liinijas izskataas peec debiila eenojuma sad.gif
Klokjvaarpsta
Uzskatu, ka ideja ir laba, bet man kaut kas shausmiigi nepatiik sakaraa ar galvu. Nemaaku teikt kas, bet nepatiik. Za to veeders ritiigs
Mishelin
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 24 2007, 22:54) *

Uzskatu, ka ideja ir laba, bet man kaut kas shausmiigi nepatiik sakaraa ar galvu. Nemaaku teikt kas, bet nepatiik. Za to veeders ritiigs

Njaa man arii kaut kas nepatiik.. sad.gif kautkas mutes rajonaa wink.gif ...
Nu bet es to ziimeeju ar pildspalvu tapeec neko nevaru pamainiit sad.gif
edg
QUOTE(Mishelin @ Apr 13 2007, 21:04) *

Nee nu super visi skopojaas ar komentiem un kritiku sad.gif sad.gif tikai dazi komenti pa ieprieksheejajiem darbiem un neviens par jauno pee....

Nav jau iisti, ko teikt... Lai komenteetu aarpus patiik/nepatiik laucinja, vajag, lai ziimeejumam buutu sasaiste ar kaut ko reaalu. Ja ir ziimeets reaalistisks kjermenis, var piesieties pie kjermenja kljuudaam vai uzslaveet, ka labi uzziimeets. Ja ir ziimeets reaalistisks sizhets, var runaat par sizhetu. Bet sirreaalismaa kljuudas nevar buut jau peec definiicijas, kaa arii nav "ideaalais variants" pret kuru saliidzinaat. Atliek tikai briiniities un priecaaties, un gaidiit, kad tev sagribeesies ziimeet pilnu ziimeejumu (ar eenaam, ar fonu, domu vai izjuutaam, visu, ko vajag).

P.S. Jaa, man arii likaas, ka mute vareeja buut lielaaka.
Mishelin
Nu kaa, var jau ariii pakomenteet, kas patiik vai nepatiik, kas labi izskataas, kas ne tik labi... Nu taa lai buutu kautmazinsh prieks kaut ko velll ziimeet, citaadi censhas un ne ciku ne grabu sad.gif
Var jau arii prosta uzslaveet lai celjas pashapzinja, vieniigais zeel ka uz parastajiem juzeriem neskataas Senseji,(man vismaz taads priekshtats radies) Es pieljauju ka vinju domas interesee daudzus smile.gif
Mishelin
IPB Image
Nu taa luuk... kaarteejaa kuultuurveestures stunda biggrin.gif
Sor ka neattiiriju photoshopaa kaartiigi, tas taads baigi kjeepiigais darbinsh un man nav laika sad.gif
Mishelin
Nu vo reku shito keksu uzgleznoju smile.gif
IPB Image
Aven
Interesants..man patīk smile.gif

Nez kapēc atgādina alu cilvēku uzgleznotu uz mamuta ādas XD
zeloco
peedeejais ljoti labs, tik nevajadeeja to fona bildi taa izstiept, baigi aciis lec, ir tekstuuru maajaslapas kaa piemeeram Mayang, kur var dabuut lielizmeera bildes smile.gif
Mishelin
Paldies para adresi zeloco... smile.gif
Njaa man naacaas drusku pastiept jo galiigi negribeeju chakareeties mekleejot normaalu sad.gif
Mishelin
Biologija biggrin.gif
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.