Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DRAWINGS.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Asuka
...
IPB Image
Karamele
apģērbs uzzīmēts jau labi, bet pats cilvēks īsti bez formas un tāds dēlīgs, viduklis par garu, par kājām labāk nerunāsim. un kārtējā besejainā emo-meiča, kas mīl skatīties uz saviem matiem.
zariņroka. iesaku zīmējot skatīties uz savu roku un nozīmēt. nesimetriskas ķermeņa daļas.
tas kautkas lai ta sbūtu aizmugurē tur īpaši neiet klāt.
bet lieta, kas man patiešām patīk - svārki ^^
turpini zīmēt un trennēties.
Tomoko
Yup, yup, piekrītu tam, ko Karamele teica. Vienīgais, man tie spārni (tie taču ir spārni, vai ne?) liekas pajocīgi.. Bet tas taču nekas - visiem manuprāt tā gadās ^^ Hmm, vēl kas man ne pārāk patīk - svārki pārāk stāvi, tiem nav krituma.. (Paskaties skapī un pasaki, tev ir tādi svārki, kas šādi stāvētu?smile.gif )
Tas laikam viss.. Ja šīs kļūdas būtu labotas, es varētu teikt, ka man tas darbs ļoti patīk, bet nu.. Gadās..
Btw, - negribi uzzīmēt kādu meiteni/džeku ar seju? A to jau apnicis skatīties uz tiem bezsejainajiem cilvēkiem. sleep.gif
Asuka
rokas un kājas tā bija domātas - pirksti arī. un tie nav svārtki(es pati nezinu kas tas ir) tomoko, viņa ar roku tur svārtkus, ja nevar labi saskatīt.
turpināšu trennēties!
Storm
Ziimeejumi beerniskiigi un mati ir vnk triviaali sashvikaati, neizskataas, ka Tu iipashi censtos mellow.gif
Tomoko
Ja tie nav svārki, kas gan tas ir?
Laikam es esmu akla, jo redzu, ka tā meitene nevis tur tos svārkus, bet vienkārši ir pielikusi roku tiem..
Oh, Storm, neesi tik nejauks, tu taču zini, ka Asuka nevar panest kritiku. XD
Cilveeks
OMFG.. pirksti kaa naglas.. kruutis totaali diivainas... un ja vinja tureetu svaarkus tad pirksti buutu saliekti.. .. . dry.gif
Asuka
QUOTE(Tomoko @ Apr 2 2007, 22:51) *

Ja tie nav svārki, kas gan tas ir?
Laikam es esmu akla, jo redzu, ka tā meitene nevis tur tos svārkus, bet vienkārši ir pielikusi roku tiem..
Oh, Storm, neesi tik nejauks, tu taču zini, ka Asuka nevar panest kritiku. XD

viņa svārkus tur (vismaz tāda bija sākotnējā doma)

QUOTE(Cilveeks @ Apr 2 2007, 23:09) *

OMFG.. pirksti kaa naglas.. kruutis totaali diivainas... un ja vinja tureetu svaarkus tad pirksti buutu saliekti.. .. . dry.gif

Cilveek - svārkus var turēt arī ar taisniem pirkstiem(vismaz es varu) dry.gif
labi laikam jāturpina trennēties!
Kate
Turpini trennēties, kamēr tevis zīmētie cilvēki vairs neizskatīsies stīvi
Cilveeks
QUOTE(Asuka @ Apr 3 2007, 09:51) *

svaarkus nekad neesmu vilcis.. biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Cilveeks @ Apr 3 2007, 15:05) *

QUOTE(Asuka @ Apr 3 2007, 09:51) *

svaarkus nekad neesmu vilcis.. biggrin.gif

Un labi vien ir... biggrin.gif

Starp citu.
neizskataas, ka Tu iipashi censtos

Slikti vārdi. Lai cik dīvaini liktos, tas, ka cilvēkam neizdodās, nenozīmē to, ka cilvēks necenšās.
Shatako
Jā, tā ir Kikyou! Lai arī cik briesmīgi būtu darbi(neuztver personigi, tas nav domāts par tevi) tas nenozīmē ka cilvēks necenšās! Un, manuprāt Asuka cenešās! <.< :3 Jā tavā pēdējajā zīmī un vispār vajadzētu pievērst uzmanību proporcijām! Piem pēdējajā darbā paskaties uz krūtīm! biggrin.gif
Asuka
IPB Image
viens no jaunākajiem darbiem.
to stick men augšā ignorēt XD
IPB Image
,,marionete,, o.2, o.3 rapitogrāfi.
IPB Image
and this ir special for tomoko smile.gif
IPB Image
šis vēl tā kārtīgi nav pabeigts, bet nu kaut kas jau gatavs ir. (tas priekš dojo)
Asuka
te vēl pāris darbi, kurus beidzot izdevās atgūt no vizuālās mākslas skolotājas. XD
atvainojiet, ka fons, un kalns tik sašvīkāti..
IPB Image
un te something like sala.. huh.gif
IPB Image
gaidu komentus. starpcitu, bija baigi s*dīga lapa.
Tomoko
Nu, jaunākie darbi noteikti ir duadz labāki par iepriekšējiem. Joprojām patīk bezsejainā eMo cHikZa, jo viņa liekas pietiekami izstrādāta, lai es rakstītu šo tekstu.
Ar tiem vārdiem Tomoko un Marionete tev jau teicu - manuprāt, tie brīnumi, kas šaujas ārā no burtiem [nezinu, kā savādāk to definēt] pārāk nomāc pašu tekstu..
Pēdējajā postā pirmais zīmējums man nerādās, bet otrais ne pārāk patīk. Ja tu domā turpmāk zīmēt šos kustonīšus, iesaku tos nedaudz patrennēties zīmēt.. If you know, what I mean.. ^^'
Asuka
nu lūk šie ir mani 3 vissvaigākie darbi. gomen, par kavlitāti dravsmonīgs skaneris. vispār jāpriecājas, ka vispār dabūju kaut ko iegšā. nu tad gaidu atsauksmes.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
un papīrs 20 g.s. laibais.. XD
Isabel Carmin fon Edelhain
DEAT? O_o? Bet plauksta tīri patīk, atgādina ka agrāk pašai patika savu skatoties tās zīmēt.

Otrajam ēnojums tīri ok, tiesa redzams ka ar pirkstu izsmērēts. Tērps idejiski vēl varētu patikt, bet izpildijums diezgan greizs sanācis un ta bante kka ne tā stāv. Pie proporcijām piekasities diži vēmes nav, bet pagaidam teikšu tik to , ka rokas parāk garas un kaulainas, lai gan ari pati izskatās itkā ciestu no daļēja ribu trūkuma un anoreksijas.

Tējkanai ar perspektīvu nav labi un krūze pagalam nesaprotama.
Arts
Papīram ne vainas,bet tu ar ogli zīmēji,vai?Vai arī ar ļoti treknu zīmuli..
Skannerim nav ne vainas,kamēr skanē normālu bildi.Tu par daudz izmanto izsmērēšana tehniku...viss izskatās....izsmērēts. biggrin.gif Roku ar nagiem varēji kārtīgāk uzzīmēt,un tetovējumiem un kontūrām vajadzētu spilgtu,melnu krāsu(tinte vai tuša).
Ja tu meiteni vēlējies garu un tievu,tad kāpēc pakaļa un kakls ir tik resni?Kājas...kāju vispār nav(lai planē gaisā,laikam spoks).Tos štruntus kuri lien no dibena un galvas varēji vijīgākus un skaistākus uztaisīt(atkal tinti vajag).
Un ar tējas servīzi var itin labi nogalināt. tongue.gif

P.S.Ieliec ar tinti zīmētus darbus-kārtīgākus,sabalancētākus utt.
P.S.S.Izmanto cietu zīmuli,vai arī mehānisko. wink.gif
enigmo
man liekas normāls tikai 1 zīmējums, i to tam ir error, jo whf is deat? wacko.gif izcilas angļu val. zināšanas! laugh.gif a pārējie ir norm. vienīgi galīgi ne anime! ph34r.gif
Kikyou
QUOTE(enigmo @ Jun 8 2007, 14:21) *

jo whf is deat? wacko.gif

Tas ir officiālais vārds Parastajam Veļas Pulverim. cool.gif

Edit: Āaaa, pieleca, ka tik tā kastveidīgā lieta īstenībā nebija domāta Death Note.
Asuka
tagad nāks paskaidrojums -
yup yup kikyou tas bija domāts death note.
tik kārtīgi neieskanējās daļa no h burta.
un enigmo, kurš ir teicis, ka ir jāzīmē tikai anime?
un tev bija ļoti izsmeļošs posts. man neinteresē manas angļu valodas zināšanas (nu vismaz šajā gadījumā). tu varētu pateikt kādas kļūdas ir tajos darbos, kuri tev nepatīk.. smile.gif
enigmo
Here it goes...
1.zīmējums, pa pirksiem ar gludekli pārbrauca pāri un pēctam izstaipīja + piepūta ar hēliju!
2.zīmējums, fona kā otrklasnieka līmenis...a tā dāma aizmirsauzvilkt gurnus biggrin.gif pārpūta krūtis atkal ar hēliju... kā arī ir bik pārcentusies ar sevis staipīšanu + matos krūmi sākuši augt! biggrin.gif
3.zīmējums, tas vēl normāls, vienīgi varēji zīmēt pamatni uz kā atrodas objekti! ph34r.gif
Shatako
QUOTE(Asuka @ May 24 2007, 20:21) *

te vēl pāris darbi, kurus beidzot izdevās atgūt no vizuālās mākslas skolotājas. XD
atvainojiet, ka fons, un kalns tik sašvīkāti..
IPB Image
un te something like sala.. huh.gif
IPB Image
gaidu komentus. starpcitu, bija baigi s*dīga lapa.

what's that coming over the hill is it a monster? is it a monster? XD
Baigi smieklīgs, kas tas ir domāts? Kāds nāvīgais zirneklis? Bet ir nais.. :3
Asuka
IPB Image
nu es nedaudz palaboju to roku.
paklausīju Isabel Carmin fon Edelhain un izlaboju deat.
'daļēji paklausīju artu, un kaut ko padarīju ar tinti.
shatako - tas ir kauit kāds random zirneklis, kuram ļoti garšo āboli. XD
enigmo - runājot par foniem. tu vispār tādus nezīmē, bet nu paldies par to pašu. smile.gif
enigmo
Nav jau jasalīdzina ar citiem... skaties pati uz sevi... un tā roka tik un tā ir low... nerunāsim par fontu...
Arts
Vai es teicu ka visu vajag ieinkot?Kaut vai dabū parastu melnu pildspalvu.Varbūt uztaisi rimeiku no tintes?
trey
Asuka blink.gif ....kur tu mācijies ingļišu?! biggrin.gif ...man patīk tas zaķis... tongue.gif
Asuka
man prieks, ka vismaz kāda patīk kaut daļa no maniem zīmējumiem. smile.gif
IPB Image
izmantoti 0.05, 0.2, un 0.3 rapitogrāfi un sarkanais zīmulis.
tā ir domāta puķe.
enigmo
Man patīk tavi šitie abstraktie, bet tomēr varēji taisīt tad 3D... ph34r.gif
Asuka
nu labi. šī bija viena no retajām reizēm, kad es uzklausīju enigmo, un uztaisīju darbu 3D darbu or smth.
IPB Image
tie brīnumi gaisā ir mākoņi. ok nevajag piesieties, ka nav dabiskās formas. no use, jo viss kas tur ir, un kā ir uzzīmēts, tieši tā ir domāts.
Mishelin
Nu nav iisti 3d bet man patiik smile.gif
Grafika vienmeer patikusi.... cool.gif
Asuka
nu tad tā. šis ir mans nakts darbs, kas tapa vakarnakt.
IPB Image
darbā ir diezgan ilgi jāieskatās, lai saprastu, kas tur notiek ^__^
Sorrow
kas tur notiek es tik un tā nesaprotu, bet izskatās jau tīri interesanti. Tam plauktam vajadzētu biezumu, pudeles varētu censties dabūt apaļākas un, ja esi mēģinājusi ēnot plaukstas, tad vajadzēja kaut kā savādāk, jo viņas tomēr izskatās plakanas...
Nerine
Skaisti~! happy.gif man ļoti patīk pēdējais~! Tā kreisā roka (kas ir pa labi XD) ir super forša~! es varētu uz viņu blenzt stundām ilgi. XD un tā galva ir forša. es viņu pamanīju tikai tad, kad biju kādas 10 minūtes blenzusi uz kreiso roku. XD
vispār skaisti darbi. gaidīšu vēl~! happy.gif
Asuka
naisu, naisu. nu redz. te tagad jūs varat apskatī manu pašu svaigāko darbu - sasuke and orochimaru. yēs..
nu tad ievērtējat. darbā tika izmantoti tik daudz visādi rīki, ka grūti pat saskaitīt, bet nu man tagad ir uznācis rakstīšanas bums un es laprāt tos uzskaitīšu. t.i. HB grafīts, grafiskais zīmulis, 0.3, 0.2 un 0.1 rapitogrāfi, melna lodīšu pildspalva, un violets zīmulis. gaidīšu ieteikumus, kritiku un komentārus. xD
teh darbs..
Click to view attachment
P.S. gomen, ka ar attachment. viņs normāli neņēma pretī.~
Shatako
looking good Shrek! XD Ir labs! Vienīgi man šķiet, ka nevajadzēja iesaistīt lillā flomi! Un būtu mazliet priecīgāka ieraugot notetovētu zēna seju!:3 Patīk:
puišķāns bez krekla(par apakšu nav zināms) pastaigājas pa vecrīgas ielām! XD Bet visādi citādi nais džab! ^___^
Nerine
Ou, ir labi, pat ļoti~! happy.gif Vienīgi Orochija acis tādas dīvainas...jocīga forma viņām ir...man liekas, pārāk apaļas, bet viņam ir tādas šauras čūskasacis.Nu, kā jau Orochimaru. happy.gif bet ir labi, tiešām~! Man patīk kā Suske izskatās. Kaut arī man vinš pats nepatīk, izskatās smuki~! Gaidīšu vēl kko~!
Asuka
IPB Image
`ai, ļaunums var būt skaists`
something kinda the time queen, with kjuubi tales.
Hime Plays Punk Rock
tas i burts vaardaa miilestiiba nav pareizi uzrakstiits bet pats darbs ir labs tikai varbuut vinja bishku izskataas peec reega
Asuka
jaunizcepts darbs.
gaidu kritiku.
Hime - paldies. ja burts tev liekas nepareizs, tad lūdzu ievieto bildi, kurā viņš būtu uzrakstīts pareizi, nevis tikai tukši muldi. arigato~
Tomoko
Lietiņa, kas visvairāk bojā kopskatu - acis. Pacenties nākamreiz tās uzzīmēt tālāk [gomen, pārteicos], jo šis attālums nav šāds. Droši vien jau zini, bet šis platums ir vienas acs platumā. Vēlviena lieta - to gan es tev personīgi teicu, bet es neziu vai tu īsti piefiksēji, tādēļ uzrakstīšu - kad zīmē 3/4 jāatceras to, ka viss izskatās nedauz savādāk - acu, deguna, kā arī galvas pagrieziens pagrieziens [gomen, es īsti nezinu kā to īsti definēt; ]. Šajā gadījumā, tev ir galvas pagrieziens [kaut gan vispār manurpāt tā jau ir pirmā lieta, kas nosaka, ka zīmējums būs 3/4..] un lūpas. Nu, vismaz par tām lūpām runājot - īpaši tas novietojums nekrīt acīs, tā kā gan jau ka ir pareizi ^^
Un - piestrādā nedaudz pie lūpu zīmēšanas. Es zinu, ka tā tev ir diezgan čakarīga lieta, bet patrennējies uz atsevišķas lapiņas. Ar laiku manuprāt visu var iemācīties un tu neesi izņēmums, kurš to nevar. >:3
Apjoms matiem varēja būt mazāks, bet kas uzzīmēts, tas uzzīmēts. Nākamreiz piedomā pie tā, kay?
Bet kā parasti iefanoju par tiem rakstiņiem un tie jūgena čibrikiem. Un vēl tas spaikijs. Jēs, jēs, jēs, jēs jēēs :3
Turies, dzelzsbeton. Tu vari labāk, un tu to jau esi pierādījusi!
jooji
viens vards-rokas! ><
Asuka
priecīgas lieldienas visiem.
nedaudz novēlots apsveikums.

IPB Image
FuschichO
nedaudz.
izskatās sātaniski biggrin.gif
Asuka
kas tā liek domāt.
krusts?
FuschichO
Krusts tomēr ir kristietības simbols, lai cik daudzi "melnie" ar to apkārušies, tāpēc nē. Drīzāk līnijas pašas par sevi, cimdiņš uz rokas, nagi... nu tā. Tā drīzāk ir sajūta nevis logiski pamatojams apgalvojums
Asuka
loģiski-pamatojamie-apgalvojumi ir fine by me.
man jau patīk dzirdēt to, ko citi cilvēki jūt skatoties uz maniem zīmējumiem. smile.gif
doma īstenībā bija tāda, ka roka ir apkārta ar visu iespējamo (kaut kas uz freak-harajuku pusi), tur olu, un kaut kāds freak-ēnu-pirksts tur olu no otras puses.
un apkārt lido random truši ar grebenēm.
FuschichO
Jā, tie truši ir peroši biggrin.gif
JnVbt
tas pēdējais jau tīri interesants! par Lieldienu tēmu gan šijā zīmējumā vēl varētu pastrīdēties un arī no animes tur īpaši daudz kas nav .... biggrin.gif bet darbiņš ir izdevies tik un tā! laugh.gif
Labs fantāzijas lidojums!
Asuka
paldies.
tev ar smadzenes iecentrētas tikai-uz-anime-stila zīmējumiem?
jā, mana izpratne par lieldienām atšķiras no normālu cilvēku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.