Sorrow
Oct 15 2006, 17:32
tad nu taaa...nolemu te šo to ielikt...
Par maakslu vipār intereseejo jau krietnu laiku, par anime - tikai kopš vasaras...
...un tikai pirms kaada meneša saņēmos, lai pamēģinātu šo to uzskiceet....
taa ka laikam skaitos tikai iessceja šaja jomaa...
Bet nu labiņi..šie abi darbiņi tapa pirms paaris dienām...viena skiciite un viens darbiņš...tiešam nezinu vai sanakuši labi un tapec gribeetu dzirdeet juusu viedokli un pamācības!!!
Alkstu kritikas!!!!!!
O! Talants ir!
Žēl gan, ka tas pirmais tik sīciņā formātā.. izskatās diezgan labs!
Arī skice ir laba (jāsāk neizmantot vārds ''labs''). Diezgan proporcionāli pareizi un tīkami. Varbūt vienīgi deguns un piere man nepatīk..
Bet vispār sākums labs. Pat ļoooooti labs!
Cowkiller
Oct 15 2006, 17:39
oohh i see the new chuck norris!!!
labi ziimeejumi
Tigra2
Oct 15 2006, 17:54
Talants ir, pie tam interesanti sanāk.
Pirmo gribētu lielākuredzēt, bet otrais smieklīgs, figūra uzzīmēta labi, tiešām labi, bet galva kā večiņai, ^^ kakls arī.. kā večiņai
Nju es večiņās vispār zīmēt nemāku so...
ja tā domāt jauna meitene, tad kļūda ir kaklā, tam jābūt tievākam un ne tik masīvam, un seja... sejas zīmēšanā nevaig paļauties uz tuotriāliem, man pat liekas, ka zinu no kura esi mācījusies.
iesaku improvizēt un veidot savu stilu, degunu var zīmēt kā punktiņu, kā divus punktiņus, kā līniju... acis var zīmēt kā reālam cilvēkam, vai galīgi otrādi, kā marsietim,... muti var gan kā līniju, gan kā pilnīgi izzīmētas lūpas. vispār jebkā, neiesaku pieturēties pie tā tuotriāla.
loti labi... redzams, ka naw jau pirmaa reize.. (visas taas paliigliinjas, proporcijas, stilsins..), tuuliit buus riktiigi labie darbi. gaidam.
Keydan
Oct 15 2006, 17:59
Good job Sorrow! Good job.
Ben man škiet ka mums paradijas velviens meiteņu zimetajs...
Sorrow
Oct 15 2006, 19:01
Žēl gan, ka tas pirmais tik sīciņā formātā.. izskatās diezgan labs
man viņš raadas pareizjaa lielumaa...taču man jau vienreiz bija shitaads gadijums...
tagad vajadzetu radities lielakam...ja nee, tad laikam diemžel neredzesiet...
ja tā domāt jauna meitene, tad kļūda ir kaklā, tam jābūt tievākam un ne tik masīvam,
khe khe...man ir ataisnojums!!!
ka jau mineju intereseejos par makslu un ziimejot ne-anime stilaa kaklam nevajag but parak tievam...nuja bet taa ka shis ir
anime, tad - paldies ka noradiiji, ņemšu to veeraa....
paldies ka saskatat manii kaadu talantu!!! (oho !šķiet man tikko paaugās pašapziņa.... !!!)
...tad nu turpinaašu animee maciishanos...esiet pacietiigi un gaidiet vel kaadu kritizejamu darbiņu XD
Waaahh, tik smuki mati!
Ķermenis gan tāds mazliet neprasmīgi uzzīmēts. Bet jūtama zīmējuma noskaņa. Tas ir forši... ('',)
Pakkun
Oct 15 2006, 19:45
pavisam neslikti, tikai tam "siicinjajam" kkas nav ar kreiso roku n labo kaaju kaartiiba.
Man pirmajam patīk ļoti zābaki,taču sejā nav ne asaras no sievišķības.Skaisti....
ir gan siebvišķīgums..pasties uz lūpām,sejas formu
Janots
Oct 16 2006, 16:06
Wah!!! man patiiiik!!patiiiik!!!patiiiik!!!
nevajadzēja palielināt, citādi var pamanīt visas kļūdas - atkārtoju visas. piekrītu par labo kāju - ja tu esi sasaitējusi, tad izskatās, ka viņai kāja tik kauli vien, bet ir jau vēl tādas lietas kā muskuļi un gaļa (nezinu, varbūt esi dzirdējusi:) ). nedaudz nepatīk viduklis, bet, nez, varbūt tikai tāds pastulbs džemperītis.
vienzīmuļdarbam, man nepatīk rokas. njā, liekas ka skice, bet tur baigi pievelk skatu.
Sorrow
Oct 16 2006, 20:37
nevajadzēja palielināt, citādi var pamanīt visas kļūdas - atkārtoju visas
a tapec jau liku te iekshaa, lai citi noraditu uz manam kluudam...
bet ir jau vēl tādas lietas kā muskuļi un gaļa (nezinu, varbūt esi dzirdējusi:) ).
neuzstraucies - esmu dzirdejusi...esmu....
nju ko paldies par kritiku....
Sorrow
Oct 24 2006, 16:09
---
Cowkiller
Oct 24 2006, 17:25
hmmm tu laikam esi viena no taam garstaavoklja ziimeetaajaam- ja garlaiciigi tad ziimee garlaiciibu, ja jautri tad ziimee ko aizraujoshu un interesantu!
ziimeejums ir labs patiik foons vairaak nekaa elfs!
Sorrow
Oct 29 2006, 16:07
---
Keydan
Oct 29 2006, 16:12
"Body" un "Face" un "Back" - GREAT!
"Hands" un "No feet" S U C K!!!
Pakkun
Oct 29 2006, 22:00
skatoties uz seju, spriezhu, ka pieaudzis cilveeks. skatoties uz galvas-kjermenja attieciibu rodas iespaids par beernu vai pusaudzi. rokas mazliet jociigas. tas, ka kaajas nav redzamas - nekas traks, bet tikai ziimeejot kaajas tu taas iemaaciisies ziimeet.
lieliski pastraadaats pie apgjeerba, bet kjiegjelji izskataas paaraak plakani. nav iipasha telpiskuma sajuuta, nevar just shuves, izskataas taadi, kaadi ir - uzziimeeti.
ziimeejumaa kkas truukst. kkaadi laapturi pie sienam, kkaadas detaljas.
tad nju kaadu britinju atteikshos no ķieģeļu sienam....ņemšu fona dabigaakus materialus....
tikai atkal galva par lielu sanaca....
QUOTE(Sorrow @ Nov 5 2006, 17:08)
tikai atkal galva par lielu sanaca....
jaa, tas gan
mazliet velk peec citplaneetiesha. bet vispaar cepuri nost, labs! var just mezha tumsu, netiiriibu. lieliski eenojumi.
Mmm, forši man patīk tavs stils, droši vien uz katriem 3 - 5 zīmējumiem iziet 1 melnais zīmulis
bet vispaar cepuri nost, labs! var just mezha tumsu, netiiriibu. lieliski eenojumi.
...paldiesinj...es pat nosarku....
Mmm, forši man patīk tavs stils, droši vien uz katriem 3 - 5 zīmējumiem iziet 1 melnais zīmulis
khe khe...zimeju ar mehanisko zimuli - 0.5...uz shito darbiņu man izgaja tikai divas iekšiņas....
tikai 2 iekšas XD
Superīgi ir abi
Viens vards - GREAT!
Bet sejas kvalitate salidzinjuma ar visu citu ir redzami zemaka.
ljoti patiik veerot, kaa tavi darbi ar katru naakamo uzlabojas - peedeejais, manupraat lielisks ^^
taa tik turpini!
Cowkiller
Nov 7 2006, 02:18
Sorrow
Nov 19 2006, 11:58
nebiju kadu laiciņu neko likusi.....
Diemžel fona šoreiz nav....
emmm un par shito, pirmkart beidzot sanaca kaut kas krasains, bet vispaar vienu bridi šaubijos vai likt vai ne...tad nu nolemu risket...ludzu:
P.S. man laikam ir talants zimet elfus ar LIELĀM galvām.....
Cowkiller
Nov 19 2006, 12:06
hmm forshi izkraasots!
1.darbam fonu ar nemaz nevajag, tachu tam dzekam truukst kakla un tam otram dzekam vajadzeetu biki vairaak izskatiities peec meitenes!
Sorrow
Nov 19 2006, 13:31
pirmais džeks ir nedaudz pieliecis galvu....un jaa varbut esmu nedaudz par stipru tur izeenojusi...
tev vajag kaut kādas fantasy grāmatas ilustrēt. točna, ar šitādu stilu tu tālu tiksi. ja nu vienīgi auss par lielu. vajadzēja smailāku un mazāku.
Sorrow
Dec 17 2006, 16:13
paldies
Tad nu pec kāda ilgāka laiciņa atkal kaut ko ielieku...
Elfiem uz kādu brīdi metīšu mieru...pevērsīšos enģeļiem...
apģērba krokojums labs, vienīgais dažās vietās izskatās stīvs, spārni arī labi, tikai tas pats labējais tāds pastīvs, tad labā roka tam gaišākajam tāda dīvaina,. Apakšdelmam būtu jābūt nedaudz savādākā grozījumā, laikam, tad neizskatītos tā, un, laikam, tā roka arī saplūst ar spārna spalvām. Tā jau ir labi, tiešām. Vienīgais man, kā kaprīzam cilvēkam nepatīk, ka darbi tādi tumši.
Cowkiller
Jan 4 2007, 18:34
woooov super kraasojums!
malacis var redzeet ka ir pabeigts un izstraadaats!
Sorrow
Mar 10 2007, 11:41
Sen neesmu neko likusi...
mmm, smuki. patīk tās tumšākās, uzreiz tāda gredzena pavēlnieka noskaņa... un par to elfu - ļoti patīk labās puses rotājums ar puķītēm. kad es kaut kādā ceturtajā klasē ilustrēju savu ''ēnu grāmatu'', tad arī tādas taisīju gar maliņām. un ļoti patīk elfa matu spīdums.
Krāsojumi ir vienkārši super ,taču proporcijas norok daudzko.
Dranzer_g
Mar 11 2007, 18:30
QUOTE(Sorrow @ Dec 17 2006, 15:13)
paldies
Tad nu pec kāda ilgāka laiciņa atkal kaut ko ielieku...
Elfiem uz kādu brīdi metīšu mieru...pevērsīšos enģeļiem...
izskataas, ka tu savus engeljus esi meerdeejis badaaa - bet taa - normaali ziimeejumi
metaphor
Mar 11 2007, 20:15
omfg
vnk fascineejoshi darbi! es tkaj nedaudz briinos - ko tu veel sheit vispaar dari?
tev nebija jabuut sensejos?
Isabel Carmin fon Edelhain
Mar 11 2007, 21:33
Ēnojums un krāsojums daudz maz patīk, bet ar to ar viss beidzas. Ar proporcijām ir ka ir, neteikšu ka labi, bet salīdzinoši ar vairakumu te, ir tiri normali.
Viena lieta ko piezimēšu... tai pasūtījuma zīmejumā tas leja sturī ir labi sanacis.
Sorrow
Mar 14 2007, 16:02
kaut kā ne pārāk labi ieskanējās...
metaphor
Mar 14 2007, 16:34
O_o forshi. kur tu tik labi iemacijies zimet?
patieshaam fascineejosh ziimeejums!
u rock!
Cowkiller
Mar 14 2007, 16:50
loool kerzas! 1 pat ir iznaacis!
QUOTE(Sorrow @ Mar 14 2007, 15:02)
skaisti...
man patiik...
Haruka
Mar 19 2007, 15:25
Wow.! Visi supāa.!
Man patīk melnbaltie.!
Talants.!
Rezervējiet vēl vienu vietu Sensei topikā.
not_alone
Apr 6 2007, 18:49
Tiešām patīk,kā tu liec kopā gaismas atspīdumus/izgaismojumus ar ēnām.
Respect
QUOTE(Sorrow @ Mar 14 2007, 16:02)
šitais baigi labs. man vēl patika tas, kur bija meitene un puisis (bez fona). kleita smuka...
nav vairāk vārdu - baigi labi!~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.