Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sorrow galerija...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Sorrow
tad nu taaa...nolemu te šo to ielikt...
Par maakslu vipār intereseejo jau krietnu laiku, par anime - tikai kopš vasaras...
...un tikai pirms kaada meneša saņēmos, lai pamēģinātu šo to uzskiceet....
taa ka laikam skaitos tikai iessceja šaja jomaa...

Bet nu labiņi..šie abi darbiņi tapa pirms paaris dienām...viena skiciite un viens darbiņš...tiešam nezinu vai sanakuši labi un tapec gribeetu dzirdeet juusu viedokli un pamācības!!!

Alkstu kritikas!!!!!!

IPB Image
IPB Image
Sushi
O! Talants ir!
Žēl gan, ka tas pirmais tik sīciņā formātā.. izskatās diezgan labs!
Arī skice ir laba (jāsāk neizmantot vārds ''labs''). Diezgan proporcionāli pareizi un tīkami. Varbūt vienīgi deguns un piere man nepatīk..
Bet vispār sākums labs. Pat ļoooooti labs! happy.gif
Cowkiller
oohh i see the new chuck norris!!!
labi ziimeejumi cool.gif
Tigra2
Talants ir, pie tam interesanti sanāk.
Pirmo gribētu lielākuredzēt, bet otrais smieklīgs, figūra uzzīmēta labi, tiešām labi, bet galva kā večiņai, ^^ kakls arī.. kā večiņai
Nju es večiņās vispār zīmēt nemāku so...

ja tā domāt jauna meitene, tad kļūda ir kaklā, tam jābūt tievākam un ne tik masīvam, un seja... sejas zīmēšanā nevaig paļauties uz tuotriāliem, man pat liekas, ka zinu no kura esi mācījusies.

iesaku improvizēt un veidot savu stilu, degunu var zīmēt kā punktiņu, kā divus punktiņus, kā līniju... acis var zīmēt kā reālam cilvēkam, vai galīgi otrādi, kā marsietim,... muti var gan kā līniju, gan kā pilnīgi izzīmētas lūpas. vispār jebkā, neiesaku pieturēties pie tā tuotriāla.

Storm
loti labi... redzams, ka naw jau pirmaa reize.. (visas taas paliigliinjas, proporcijas, stilsins..), tuuliit buus riktiigi labie darbi. gaidam.
Keydan
Good job Sorrow! Good job.
Ben man škiet ka mums paradijas velviens meiteņu zimetajs...
Sorrow
Žēl gan, ka tas pirmais tik sīciņā formātā.. izskatās diezgan labs

man viņš raadas pareizjaa lielumaa...taču man jau vienreiz bija shitaads gadijums...
tagad vajadzetu radities lielakam...ja nee, tad laikam diemžel neredzesiet... sad.gif
IPB Image

ja tā domāt jauna meitene, tad kļūda ir kaklā, tam jābūt tievākam un ne tik masīvam,

khe khe...man ir ataisnojums!!! laugh.gif ka jau mineju intereseejos par makslu un ziimejot ne-anime stilaa kaklam nevajag but parak tievam...nuja bet taa ka shis ir anime, tad - paldies ka noradiiji, ņemšu to veeraa....

paldies ka saskatat manii kaadu talantu!!! (oho !šķiet man tikko paaugās pašapziņa.... !!!) laugh.gif
...tad nu turpinaašu animee maciishanos...esiet pacietiigi un gaidiet vel kaadu kritizejamu darbiņu XD
Sushi
Waaahh, tik smuki mati!
Ķermenis gan tāds mazliet neprasmīgi uzzīmēts. Bet jūtama zīmējuma noskaņa. Tas ir forši... ('',)
Pakkun
pavisam neslikti, tikai tam "siicinjajam" kkas nav ar kreiso roku n labo kaaju kaartiiba.
Arts
Man pirmajam patīk ļoti zābaki,taču sejā nav ne asaras no sievišķības.Skaisti....
Aven
ir gan siebvišķīgums..pasties uz lūpām,sejas formu
Janots
Wah!!! man patiiiik!!patiiiik!!!patiiiik!!!
kahi
nevajadzēja palielināt, citādi var pamanīt visas kļūdas - atkārtoju visas. piekrītu par labo kāju - ja tu esi sasaitējusi, tad izskatās, ka viņai kāja tik kauli vien, bet ir jau vēl tādas lietas kā muskuļi un gaļa (nezinu, varbūt esi dzirdējusi:) ). nedaudz nepatīk viduklis, bet, nez, varbūt tikai tāds pastulbs džemperītis.

vienzīmuļdarbam, man nepatīk rokas. njā, liekas ka skice, bet tur baigi pievelk skatu.
Sorrow
nevajadzēja palielināt, citādi var pamanīt visas kļūdas - atkārtoju visas

a tapec jau liku te iekshaa, lai citi noraditu uz manam kluudam... tongue.gif
bet ir jau vēl tādas lietas kā muskuļi un gaļa (nezinu, varbūt esi dzirdējusi:) ).

neuzstraucies - esmu dzirdejusi...esmu.... laugh.gif
nju ko paldies par kritiku.... laugh.gif
Sorrow
---
Cowkiller
hmmm tu laikam esi viena no taam garstaavoklja ziimeetaajaam- ja garlaiciigi tad ziimee garlaiciibu, ja jautri tad ziimee ko aizraujoshu un interesantu! biggrin.gif
ziimeejums ir labs patiik foons vairaak nekaa elfs! rolleyes.gif
Sorrow
---
Keydan
"Body" un "Face" un "Back" - GREAT!
"Hands" un "No feet" S U C K!!!
Pakkun
skatoties uz seju, spriezhu, ka pieaudzis cilveeks. skatoties uz galvas-kjermenja attieciibu rodas iespaids par beernu vai pusaudzi. rokas mazliet jociigas. tas, ka kaajas nav redzamas - nekas traks, bet tikai ziimeejot kaajas tu taas iemaaciisies ziimeet.
lieliski pastraadaats pie apgjeerba, bet kjiegjelji izskataas paaraak plakani. nav iipasha telpiskuma sajuuta, nevar just shuves, izskataas taadi, kaadi ir - uzziimeeti.
ziimeejumaa kkas truukst. kkaadi laapturi pie sienam, kkaadas detaljas.
Sorrow
tad nju kaadu britinju atteikshos no ķieģeļu sienam....ņemšu fona dabigaakus materialus....
IPB Image
tikai atkal galva par lielu sanaca....
Pakkun
QUOTE(Sorrow @ Nov 5 2006, 17:08) *

tikai atkal galva par lielu sanaca....

jaa, tas gan biggrin.gif mazliet velk peec citplaneetiesha. bet vispaar cepuri nost, labs! var just mezha tumsu, netiiriibu. lieliski eenojumi.
ApoC
Mmm, forši man patīk tavs stils, droši vien uz katriem 3 - 5 zīmējumiem iziet 1 melnais zīmulis biggrin.gif
Sorrow
bet vispaar cepuri nost, labs! var just mezha tumsu, netiiriibu. lieliski eenojumi.

...paldiesinj...es pat nosarku.... blush.gif
Mmm, forši man patīk tavs stils, droši vien uz katriem 3 - 5 zīmējumiem iziet 1 melnais zīmulis

khe khe...zimeju ar mehanisko zimuli - 0.5...uz shito darbiņu man izgaja tikai divas iekšiņas....
Aven
tikai 2 iekšas XD
Superīgi ir abi wink.gif
Keydan
Viens vards - GREAT!
Bet sejas kvalitate salidzinjuma ar visu citu ir redzami zemaka.
zeloco
ljoti patiik veerot, kaa tavi darbi ar katru naakamo uzlabojas - peedeejais, manupraat lielisks ^^
taa tik turpini!
Cowkiller
darbi ir loti labi izstraadaati un izeenoti! laugh.gif
prieks skatiities! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
Sorrow
nebiju kadu laiciņu neko likusi.....
Diemžel fona šoreiz nav....
IPB Image

emmm un par shito, pirmkart beidzot sanaca kaut kas krasains, bet vispaar vienu bridi šaubijos vai likt vai ne...tad nu nolemu risket...ludzu:
IPB Image

P.S. man laikam ir talants zimet elfus ar LIELĀM galvām.....
Cowkiller
hmm forshi izkraasots!
1.darbam fonu ar nemaz nevajag, tachu tam dzekam truukst kakla un tam otram dzekam vajadzeetu biki vairaak izskatiities peec meitenes! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sorrow
laugh.gif
pirmais džeks ir nedaudz pieliecis galvu....un jaa varbut esmu nedaudz par stipru tur izeenojusi...
kahi
tev vajag kaut kādas fantasy grāmatas ilustrēt. točna, ar šitādu stilu tu tālu tiksi. ja nu vienīgi auss par lielu. vajadzēja smailāku un mazāku.
Sorrow
paldies tongue.gif

Tad nu pec kāda ilgāka laiciņa atkal kaut ko ielieku...
Elfiem uz kādu brīdi metīšu mieru...pevērsīšos enģeļiem...
IPB Image
Kate
apģērba krokojums labs, vienīgais dažās vietās izskatās stīvs, spārni arī labi, tikai tas pats labējais tāds pastīvs, tad labā roka tam gaišākajam tāda dīvaina,. Apakšdelmam būtu jābūt nedaudz savādākā grozījumā, laikam, tad neizskatītos tā, un, laikam, tā roka arī saplūst ar spārna spalvām. Tā jau ir labi, tiešām. Vienīgais man, kā kaprīzam cilvēkam nepatīk, ka darbi tādi tumši.
Sorrow
...atkal elfs...
Cowkiller
woooov super kraasojums! laugh.gif
malacis var redzeet ka ir pabeigts un izstraadaats! cool.gif
Sorrow
Sen neesmu neko likusi...
kahi
mmm, smuki. patīk tās tumšākās, uzreiz tāda gredzena pavēlnieka noskaņa... un par to elfu - ļoti patīk labās puses rotājums ar puķītēm. kad es kaut kādā ceturtajā klasē ilustrēju savu ''ēnu grāmatu'', tad arī tādas taisīju gar maliņām. un ļoti patīk elfa matu spīdums.
Bika6
Krāsojumi ir vienkārši super ,taču proporcijas norok daudzko.
Dranzer_g
QUOTE(Sorrow @ Dec 17 2006, 15:13) *

paldies tongue.gif

Tad nu pec kāda ilgāka laiciņa atkal kaut ko ielieku...
Elfiem uz kādu brīdi metīšu mieru...pevērsīšos enģeļiem...
IPB Image

izskataas, ka tu savus engeljus esi meerdeejis badaaa - bet taa - normaali ziimeejumi wink.gif
metaphor
omfg blink.gif vnk fascineejoshi darbi! es tkaj nedaudz briinos - ko tu veel sheit vispaar dari? biggrin.gif tev nebija jabuut sensejos? smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ēnojums un krāsojums daudz maz patīk, bet ar to ar viss beidzas. Ar proporcijām ir ka ir, neteikšu ka labi, bet salīdzinoši ar vairakumu te, ir tiri normali.

Viena lieta ko piezimēšu... tai pasūtījuma zīmejumā tas leja sturī ir labi sanacis.
Sorrow
kaut kā ne pārāk labi ieskanējās...
metaphor
O_o forshi. kur tu tik labi iemacijies zimet? smile.gif patieshaam fascineejosh ziimeejums! happy.gif u rock! biggrin.gif
Cowkiller
loool kerzas! 1 pat ir iznaacis! laugh.gif
Tenma
QUOTE(Sorrow @ Mar 14 2007, 15:02) *

IPB Image

skaisti... biggrin.gif man patiik...
Haruka
Wow.! Visi supāa.!
Man patīk melnbaltie.!
Talants.! happy.gif
Sorrow
--
Arts
Rezervējiet vēl vienu vietu Sensei topikā.
not_alone
Tiešām patīk,kā tu liec kopā gaismas atspīdumus/izgaismojumus ar ēnām.
Respect smile.gif
Asuka
QUOTE(Sorrow @ Mar 14 2007, 16:02) *

IPB Image

šitais baigi labs. man vēl patika tas, kur bija meitene un puisis (bez fona). kleita smuka...
nav vairāk vārdu - baigi labi!~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.