Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sorrow galerija...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Sorrow
---
Cowkiller
man patiik eeenojums un gaismas vairaak kaa tas kas ir atteelots tajaa...
undux
tas pirmais izskataas ljoti labsun vareetu teikt pat teicams, tas otrais ir arii labs bet ne tik labs varu teikt ka liinijas vaig skaidraak vilkt ja nee tad rokas izskataas taadas kaa mushaam biggrin.gif un ar apgjeerbu kaukas naw kaartiibaa , jo viens zaabax ir garaax par otru liidz ar to tajaa puse ikshu stara uzlociita par augstu.. nu bet kopumaa teicams darbinsh ^-^
undux
aa un tikko pamaniiju peedeejos darbus... man jaasaka wow krietni savaadaaki nekaa saakumaa l esi ljoti pilnveidojusies...
Isabel Carmin fon Edelhain
Ēnojums uz prieksmetiem un citām lietām ir labs, bet atklāti sakot sejas ne īpaši patīk. Hmm.. izskatās tuvāk stāvošajam roka pleca daļā dīvaini izlauzta un daļēji ir iespaids, ka ieaudzis sienā. Ar tālāk stāvšo meiteni ar kautkas nav īsti riktīgi
Kikyou
Šitādu pacietību... Pēdējie divi ir ļoti labi, pēc manām domām. Ja pie kaut kā jāpiestrādā, varbūt tik pie sejām šur tur. :3
Mimi
Nuh, pēc manām domām, tu esi sensei vērts. Runajot par sejām - tās ir ļoti realsitiskas. Un tām nevienmēr jābūt skaistām... wink.gif
Bet piestrādāt varētu.
Šitā ēnot... ir forši. #_#
Keydan
WOW... viss ta ar zimuli... ohmy.gif
Sorrow
---
Pakkun
nu smuki jau smuki ir ļoti. tai skicei pēdējajai vietām deguna proporcijas izskatās, ka atšķiras.
kika-chan
man patīk tas pēdējais darbs tik deguni neiet pie sirds... toties patīk smalkās apģērbu detaļas happy.gif smuki
zeloco
QUOTE(Sorrow @ Aug 1 2007, 19:54) *

IPB Image

uu-uu!!! paskaties shito!!
laugh.gif
Nothinga
Tāds detalizējums, darbs, krāsas, to izmantojums. Gaismas, ēnas, un visbeidzot - fons. Viss tik smalki izstrādāts, tik rūpīgi. Var redzēt, ka piestrādāts pie katras detaļas, lai kopiespaids būtu labs. Dažviet švīkajumi, tokmēr tas netraucē.
Ir dažas pozas, pie kurām būtu vēl jāpiestrādā, jāpapēta vairāk, taču kopumā manuprāt darbi kvalitatīvi. Tev sanāk loki. Es sen neesmu zīmējusi, bet zinu, ka man tā nesanāks. Daudzas detaļas, īpaši krāsainajos darbos, izskatās kā dzīvas. Pēdējā darbā var redzēt, ka tu esi mēģinājis mazliet savādāku stilu. Tā tik turpini! Mēģinot dažākus stilus, veidojot savādākus darbus tu sevi pilnveidosi.
Lielākais pluss, vismaz lielākajā daļā darbu, ir fons. Var redzēt, ka pie tā strādāts.

Lai vai kā - turpini! Ar lielāko prieku paskatīšos tavu izaugsmi. Mans ieteikums - pamēģini vairāk zīmēt sarežģītākas pozas, lai redzētu kā ķermenis izskatās tad un labāk to iepazītu.

Ar cieņu,
Nothinga
Sorrow
uu-uu!!! paskaties shito!!

paldies... laugh.gif
Gaismas, ēnas, un visbeidzot - fons. Viss tik smalki izstrādāts, tik rūpīgi. Var redzēt, ka piestrādāts pie katras detaļas, lai kopiespaids būtu labs.

paldies...kā jau minēju man tiešām grūti neturpināt iesāktu darbu, tāpēc arī viss aizziet tik rupīgi un kārtīgi...
Es sen neesmu zīmējusi, bet zinu, ka man tā nesanāks.

...pacietība tik vajadzīga. Talants tev taču ir.
Nothinga
Talants - varbūt. iegūta profesionālās ievirzes izglītība vizuāli palstiskajā mākslā - ir. Varbūt ar laiku sanāks. Vienkārši esmu slinka, reizēm ^^
Būs jāpamēģina kaut kad uzzīmēt.
Sorrow
laugh.gif
labi. Tikko pabeidzu nākamo. Kaut kā stulbi ieskanējās - ļoti tumšs...
IPB Image
Alta Melissa
nu shitas baigi kruts biggrin.gif
rokas (pirksti) tādi varbūt drusku dīvaini, bet man patīk smile.gif
Nothinga
Manuprāt, nav īsti sanākusi vieta, kur labā roka saskaras ar saliekto kāju, arī labās rokas pleca vieta nav īsti riktīga, šķiet mazliet atrauta no pārējā ķermeņa. Izskatās arī mazliet par resnu viduklis.
Krāsojums - lielisks! Izskatās brīnišķīgi! Vienīgi jocīgi mazliet noskaņu jauc tas, ka skaidri var redzēt, ka fons zīmēts ar pavisam ko citu nekā pats tēls. Krāsainie zīmuļi un marķieri(ja nekļūdos) kaut kā, vismaz šajā darbā, neiet kopā.
Lai vai kā - man patīk!
Turpini!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.