Tavs darbs(šīs lielā projekta skices) ir awful, lai neko citu neteiktu.....tava zīmēšanas prasme ir no 10 ballēm, apmēram, 2+(neko nevar saprast)......man liekas, ka tev nespīd un tu tikai izraisīsi atsauksmes: " Aghhh, my eyes are bleeding, please, stop drawing."(cerēsim, ka saprati, ko uzrakstīju).....un runājos par iepriekšējo postu, kur skanēja frāze: "Vai tu uzskati mani par stulbu?", tad, jā, pēc taviem postiem spriežot tu esi stulba, tā vismaz es uzskatu. Labāk necenties neko iegūt, pirms pat neesi sākusi censties....pienāc, kad būs kas baudāmāks.
P.S. Ja sagrāvu tavus bērnības sapņus, tad sorry, that's the life we're in, deal with that!
pollo3
Apr 16 2007, 15:52
izlasiiju so visu sarunu un noleemu arii nokomenteet
Latvietim lielako prieku sagada ap**** citu, neko pasam nedarot.Nerunaaju par LMstrike, vari kritizeet (bet es tavae vietae labeak pamaaciitu
). Taalaak taas skices ir tiiri normaalas, es pat taa nemaaku
. No taadaam skiciiteem arii var salipinaat staastu. Ir daudz labu anime ar nestandarta ziimeesanu, teiksim "The Soul Taker", "Colorfu", "Gankutsuou: The Count of Monte Cristo" (sorry vairaak neatceros), tiesi peec taam pasaam skiceem, var vinas mieriigi pa staastu uztasiit, kam to fonu vajag, lieka keepaasanaas, lai ir uz balta fona kustas cilveecini, notiek visa darbiiba.Ja uztaisiis kaut vai 5 min ar labu domu, vai nebuus anime ? Nebus smalki iztraadaati varoni, nebuus smuks fons, nebuus tur skaistas krasas, bet buus ziimeets ar cilveeka roku un buus doma kaut kaada(viss driizaak beerniskiiga, bet tas man neuztrauc
).
Taalaak, kam taas 24 seerijas ar fonu un sizetu.No pirmaas reizes NGE vai GTO sagraut taapat nesanaaks
. Galvenas ir uztaisiit kaut kaadu niecinu, paradiit publikai un taisiit naakoso, iekraajot pieredzi un iemanas, savaakt ap sevi uzticamu komandu un prieka peec uztasiit kaut kaadu anime, nejau paardosanai .Vnk jaaizdara sev par prieku un tad jau arii citem iepatiksies
.
vaaa garaakais teksts manaa muuzaa, bet nevareeju neuzrakstiit. Ieniistu, ka cilveeki nedomaa!
Bitter_me
Apr 16 2007, 17:03
Catgirl, paaris ieteikumi- Vispirms velti kaadus briizjus no savas dziives, lai iemaaciitos ziimeet, pec tam saac ar mangu, un varbuut peec paris gadiem, Tu vareesi saakt domaat par anime taisiishanu... es mangu saaku ziimeet kkur 13 gadu vecumaa, pavadot pie taa loti daudz laika, bet man pat tagad neveras valaa mute, lai saaktu apgalvot, ka es taisiishu anime, jo tur galu galaa vajadziigas vismaz kkaadas prasmes, lai buutu baudams rezultats...
Tieshaam, labaak taisi Mangu...
Shatako
Apr 22 2007, 21:17
TĀM.
Catgirl nu taču ieposto kādu CIEŠAMU, pilnīgi izstrādātu darbu kur nevarētu nekam piesieties!Tu vaicā vai citi uzskata tevi par stulbu..Es atbildu..--> Jā, šķiet ka tā jāsāk uzskatīt, jo tev jau cik ilgi visi prasa lai ieposto normāli izstrādātu darbu!Bet tu?! Piespamo pilnu topiku un beigās iebāz sērkoku cilvēkus?! Varb esmu nedaudz rupja?Tad piedod! Bet nevar nepiekasīties! >:|
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic.
Catgirl
Apr 29 2007, 17:34
QUOTE(Ayumi @ Apr 24 2007, 15:26)
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic.
NO!!
QUOTE(Catgirl @ Apr 29 2007, 17:34)
NO!!
Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido?
Catgirl
Apr 30 2007, 14:00
QUOTE(Ayumi @ Apr 29 2007, 17:46)
QUOTE(Catgirl @ Apr 29 2007, 17:34)
NO!!
Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido?
smuka parodija
slinkums izstrādāt, un tāpat nav taksh tik svarigi. ikkatrs mulkis jau sapratis, ka shis "projekts" ir izgāzies
Tatsuke-sama
Apr 30 2007, 18:41
Bet man liekas ka tas pēdējais bija tīri forši, kautgan nekādīgi neatgādina mangu tomēr manliekas ja tu vairāk pacenstos un atmestu savu slinkumu varbūt tev arī kautkas sanāktu...
līdz animei jāsaka tev gan vēl tālu..bet lai nu kā turpini zīmēt un neatmet savas idejas, tikai vairāk piestrādā pie tām un tad jau redzēs..
Eh... Pašā sākumā tu teici, ka tev ir uzzīmēts, bet tagad jau no tā novērsies un sāki mest iekšā zīmējumus, kurus es zīmēju 4.klasē skatoties Cartoon Network. Nu ja, 5. klasītes līmenī sarunāt muļķības, pievērst sev uzmanību. Es lasot šo topiku cerēju redzēt, kādu no taviem darbiem, bet esmu vīlies tevī.
Catgirl
May 30 2007, 20:04
QUOTE(Lust @ May 13 2007, 19:10)
Eh... Pašā sākumā tu teici, ka tev ir uzzīmēts, bet tagad jau no tā novērsies un sāki mest iekšā zīmējumus, kurus es zīmēju 4.klasē skatoties Cartoon Network. Nu ja, 5. klasītes līmenī sarunāt muļķības, pievērst sev uzmanību. Es lasot šo topiku cerēju redzēt, kādu no taviem darbiem, bet esmu vīlies tevī.
nu labi. naakamreiz pacentiishos uzziimeet kkautko labaaku
LIAR!
Shatako
Jun 12 2007, 11:38
Varēji vismaz tajā veidojumā novilkt taisnas līnijas! XD Es kkur pirms gada uzzīmēju 5X labāku komiksu par šitām parodijām! Grow up! Sāc zīmēt normālu mangu ne kkādus sērkokus! Pirmkārt tas mangai nestāv ne tuvu! Tad jau kkādam greizam komiksam. Ja taisies zīmēt komiksu, tad nemāni visu Otakiju, ka zīmēsi baigo māster pīsu, mangu vai pat animi! Un kur ir tavas pirmās 10 sek. ? Es kkā redzu kkādu nesaprotamu sērkoku famīliju! Labi, vari te censties kačāt savu postu līmeni šajā topikā, ja vēlies, lai tevi saukā par spameri! Kad tavs līmenis būs 100X labāks, nekā tagad, tad varēsi turpināt šo topiku un ar milzīgu prieku skatīšos tavu animi, to, kā tavi skilli būs auguši, un klapēšu tev uz pleca, un teikšu: vecīt, tas tik ir kkas! /Vēlu veiksmi/ bet uz brīdi šo topiku ver ciet! Mēs no tevis pašlaik neko negaidām! Šādā veidā tu savai popularitātei nodari tikai un vienīgi sliktu! O_Ō
Tu elementāri necenties. Jā, tad vispār nevajadzēja teikt, ka tev ir uzīmēts, jo zini, muļķīgi ir tikai runāt, neko nedarot.
P.s. - domājams, tu vēl neesi tik prasmīga, lai uzzīmētu kaut vai 10 sekundes, tur vajag daudz brīvā laika, centības, prasmju, ieguldījuma. Viena pati tu to noteikti nepaveiksi, it īpaši jau lielo anime projektu. Un vēl - kurš režisors filmē filmu bez sižeta, nekādiem dialogiem, scēnām, utt.? c'mon - neviens taču nedara tā: -O! Taisīšu anime par senlaikiem! - un tad uz dullo visu zīmē. Japāņu līmeni tu noteikti nesasniegsi, un iesaku vismaz sākumam izdomāt sižetu, īstu scenāriju, un nekliegt pa forumu liekvārdību. Raksti tad, kad tev būs vismaz kaut kāds pamats.
Gaidīšu ar nepacietību.
EDIT:
P.s. Nekad vēl neredzēju kādu bērnu, kas uztaisīja kādu anime multeni... Tā kā, tiešām, tev taisnība, varbūt pamēģini ritīgi ietrenēt roku, un es šeit atnākšu atpakaļ, domājams ne 2010., bet 2015. gadā. Ja vien šis forums netiks sagrauts lielā spama dēļ, un ja vien man vēl aizvien patiks anime.
Nerine
Jul 17 2007, 20:51
Nu, šis topiks ir viens liels lol.
Catgirl, tu nedomā, ka nevajadzētu tā muldēt visiem biedriem? XD
ap 200 zīmējumu? XD tie stickmeni man galīgi neizskatījās pēc animes un pēc mangas arī ne. XD zin, ja tu tiešām gribi taisīt anime, iesaku no sākuma vismaz kaut cik ciešami ietrennēt roku zīmēšanā. Animē, nevis stickmenos. XD
uzreiz sākt ar šādu "projektu" ir stulbi, tu nesaproti, ka tikai iemanto sliktu slavu šitā?
Atnākšu te 2010. gadā un pastīšos tavu 10 minūšu garo anime. XD
Strādā, esi pacietīga, iemācies labi zīmēt un tad sāc domāt par kaut ko.
Nu, vismaz man uzlabojās garastāvoklis. XD
Nekrofiils!
kam tev mirushus topikus celt augshaa un ar vieniigo domu apvainot taa autoru? Nupat tikai attapies paust savu gudriibu, kad peedeejais ieraksts bijis vairaak kaa meenesi atpakalj, varenais visu zinaataajs!
Tomoko
Jul 22 2007, 01:33
Tādā gadījumā, ETM, varu teikt, ka visi esam nekrofīļi, jo bakstam un arī dažkārt spamojam tādā izmirušā forumā kā šis. Nežēlīgi, bet patiesi.
Dr. Frankenshteina beernu daarzs.
Haikis
Aug 24 2007, 16:33
Topiks ir miris. CLOSED!
Catgirl
Sep 8 2007, 19:19
Īstenībā, es šo topiku taisīju ar domu, ka shet visi liksiet savas bildiites ar anime cilveekiem viduslaiku draanaas
piekriitu = CLOSED
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.