Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spēle - Uzmini Filmu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
baseboalbatboy
Ga`h tu tik staigaa pa Offtopic un izniicini wisu savaa celjaa! dry.gif Nu labi kas shits
IPB Image
ReD_FoXy
jackass
baseboalbatboy
Malacis kabacis!Jackass Movie...patikaas tur kur vinji to lielveikalus aardija tongue.gif un pashas beigas!
Revol
baseboalbatboy - luudzu izlasi pirmajaa postaa, pirmajaa lapaa ieliktos noteikumus un beidz te spamot un veidod vispaareeju nekaartiibu, kopeejam rezultaat shis visdriizaak netiks pieskaitiits, un apsveru domu vispaar griezties pie modiem un paluugt izdzeest vismaz peedeejos dazhus postus kas te meegina sabojaat pagaidaam tiiri zoliidi notiekosho pasaakumu.
Isabel Carmin fon Edelhain
Heh... izskatās šita spēle būs beigta. A žēl...
zeloco
Neee!!! taa nedriikst beigties!!! ;_;

Ja atbilde ir pareiza, tad, lai Dead star liek naakosho, ja nee, tad iedo kaadu hintu :x

QUOTE(Dead Star @ Nov 3 2006, 15:28) *

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Nov 3 2006, 00:12) *

Filmas nosaukums

Drīkst? škiet,ka bij Zvēru kapiņi-Pet Sematary,ja nekļūdos O_o
Bet tā kopumā grāmata noteikti ir labāk par filmu v_v

QUOTE(Revol @ Nov 3 2006, 11:25) *

Es atljaushos pajautaat, kaapeec tiek ievietota bilde, pirms ieprieksheejaa ir atmineeta? Lai arii es esmu pilniii paarliecinaats ka manis dotaa atbilde bija pareiza, tomeer buutu jaapieturas pie noteikumiem, un kameer bildes ievietotaajs nav apstiprinaajis, ka ir atmineets pareizi, bilde netiek uzskatiita par atmineetu.
btw, jau aizvakar aizsuutiiju pm Hydrange, lai iemet aci sheit, gan jau kad naakamreiz vinjsh paraadiisies apstirinaas atbildi un viss varees turpinaaties.

Par beigtumu izteicos dēļ ši posta. Nu par atru sanāk bildi ieliku, bet ta ka Hydrogene jau nav rādādijies dieszin cik ilgi, viņa atbildi nesagaidīt un līdz ar to spēle beidzas, ja vien Revol neieviesīs jaunu noteikumu šadiem gadijumiem. Es ar ļoti negribu pieredzēt tas beigas... Vismaz ne tuvākaja laikā

Un jā. Tie ir Zvēru kapiņi.
Dead Star
filmas nosaukums
IPB Image
Atgādina kaut kadu komēdiju ar Makgregrou, bet neatceros kādu...
Keydan
Mafija? Ne?
Dead Star
emm..jau biju aizmirsusi par ielikto bildi unsure.gif
Par mafiju nea,Makgregors ar ne gluži.
Vienā no galvenajām lomām Džonijs Deps..mazmazītiņa cerība,ka kāds uzminēs ._. jeb man labāk vajadzētu bliezt ārā filmas nosaukumu un miers?
Winry
moš: Finding Neverland
Revol
OK, taa kaa izskataas ka speeleet gribeetaaju ir, bet shaadu taadu iemeslu deelj speele ir iebraukusi strupceljaa, pievienoju jaunu noteikumu:

New rule:
Ja bildes ievietotājs 48h laikā pēc pēdējā minējuma nav devis atbildi par minējuma pareizību, tad, ja vismaz divi aktīvi spēles dalībnieki (vismaz viena pareizi atminēta filma) var apstiprināt ka minējums ir pareizs, tas tiek atzīts par atminētu.

Diemzheel, sakaraa ar posta edit iespeejas laika limita ievieshanu mad.gif , nevareeshu updateot pirmo postu nedz ar jauno noteikumu, nedz ar turpmaakajiem speeles starprezultaatiem sad.gif

Domaaju ka driizumaa vareetu meeginaat apkopot starprezultaatus, ja jums ir viedoklis ko dariit ar mineejumiem un bildeem peec peedejaas noteikumiem atbilstoshaas bildes ievietoshanas luudzu izsakiet tos sheit vai pm.

Taatad speele ir atsaakta, domaaju ka varam turpinaat pie Dead Star ievietotaas bildes.

Veiksmi mineeshanaa.
Dead Star
QUOTE(Winry @ Dec 7 2006, 15:31) *

šitā ar nav tā .__. mani neviens cerams nesitīs,kad ieliku tādu filmu..
anti
QUOTE(Dead Star @ Dec 9 2006, 02:01) *

visdrīzāk visiem ir pie kājas, kas tā pa filmu.
bet lai nau tā, ka es pārkāpju noteikumus un neminu, tad varbūt viena no šīm? http://imdb.com/name/nm0000136/
zeloco
mosh Benny & Joon? es baigi sen redzeeju, taapeec neatceros vai taads kadrs bija :/
Dead Star
QUOTE(anti @ Dec 9 2006, 00:56) *

QUOTE(Dead Star @ Dec 9 2006, 02:01) *

visdrīzāk visiem ir pie kājas, kas tā pa filmu.
bet lai nau tā, ka es pārkāpju noteikumus un neminu, tad varbūt viena no šīm? http://imdb.com/name/nm0000136/

So laikam tās 48h būtu pagājušas.nea zeloco nav arī šī.
un,lai cik pārsteidzoši tas nebūtu,tiešām šī filma ir viena no linkā norādītajām ar kārtas numuru 26. Fear and Loathing in Las Vegas. Un likt bildi tagad var jebkurš laikam jau.
Revol
Man izskataas ka kaut kas par taam 48 stundaam netika iisti pareizi saprasts, tas noteikums ir taadiem gadiijumiem kad bildes ievietotaajs ljoti ilgu laiku neraadaas forumaa un nedz apstiprina nedz noliedz mineejumu pareizumu, un tad ja ir kaads mineejums kuru peec shii perioda nav nedz apstiprinaats ne noliegts, tad ja ir vismaz divi aktiivi daliibnieki kas to var apstiprinaat tad to uzskatiis kaa pasha bildes ievietotaaja apstiprinaatu.

Ja ir kaa pashreiz kad tiek likti mineejumi un tie ir nepareizi un bildes ievietotaajs taa arii saliidzinoshi normaalaa laikaa pasaka, tad lai tik min taalaak cik nu ilgi grib, protams ja redz ka nekur neiet, var ielikt kaadu uzvedinoshu hintu, vai arii taadu paprasiit.

Tas nekaadaa gadiijumaa nenoziimee to, ja 48 stundu laikaa nav atmineeta bilde, tad atbilde buutu jaasniedz taapat, lai tak min taalaak tauta.
Revol
Ok, lai kaut kas notiktu, te buus naakamaa bilde:
IPB Image
Luudzu filmas nosuakumu un aktrises vaardu.
zeloco
QUOTE(Dead Star @ Dec 10 2006, 17:23) *

un,lai cik pārsteidzoši tas nebūtu,tiešām šī filma ir viena no linkā norādītajām ar kārtas numuru 26. Fear and Loathing in Las Vegas. Un likt bildi tagad var jebkurš laikam jau.

*sit sevi* kaa es to vareju nezinaat ;_____;
Var būt ta aktrise ir Meg Rayan?
Revol
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Dec 12 2006, 22:54) *

Var būt ta aktrise ir Meg Rayan?

Nebuus gan.
Church
Stigmata , un Patricia Arquette?
Revol
Pareizi, liec naakamo.
Church
vlom. - jeb kursh cits var.
Keydan
IPB Image
This one's easy... Ka sauc aktieri un serialu. smile.gif
Ja gribat, bet tas nav obigati, varat ari sezona numuru un serijas nosaukumu uzrakstit!
GM
This one's easy... Ka sauc aktieri un serialu. smile.gif
Ja gribat, bet tas nav obigati, varat ari sezona numuru un serijas nosaukumu uzrakstit!

Ričards "Makgaivers" Dīns Andersons un Stargate: SG-1.
I'm not sick and fucked-up beyond all recognition enough to know teh season.
Dead Star
QUOTE(zeloco @ Dec 12 2006, 22:41) *

QUOTE(Dead Star @ Dec 10 2006, 17:23) *

*sit sevi* kaa es to vareju nezinaat ;_____;

nezināji tapēc,ka es biju pietiekami liela maita,lai ieliktu kadru,kas vispār tur bij bišku ne pa tēmai tajā filmā :3 vnk nevarēju palaist garām to eņgeli.
un jā par tām 48h man nedaleca.piedodiet cilvēki,kas būtu gribējuši varbūt minēt tālāk.
davio
biggrin.gif es gan zinu... Stargate SG-1 indeed, season 4, episode 6 : Window Of Opportunity biggrin.gif... mana miiljaakaa epa ieksh stargate biggrin.gif... bet nu zheel ka nepaskatijos topicu aatraak.... nu nekas... gan jau kaadu no naakoshajiem atmineeshu pirmais he he smile.gif

Edit: I Guess that makes me "sick and fucked-up beyond all recognition" XD
Keydan
QUOTE(davio @ Dec 14 2006, 00:23) *

biggrin.gif es gan zinu... Stargate SG-1 indeed, season 4, episode 6 : Window Of Opportunity biggrin.gif... mana miiljaakaa epa ieksh stargate biggrin.gif... bet nu zheel ka nepaskatijos topicu aatraak.... nu nekas... gan jau kaadu no naakoshajiem atmineeshu pirmais he he smile.gif

Edit: I Guess that makes me "sick and fucked-up beyond all recognition" XD

Venkaši fans!!!
Ja protams tas ir sg-1 un Andersons! biggrin.gif
Atļaušos likt nākamo

IPB Image

Filmu un aktieri kas atveido galveno varoni.
Hint... Šai filmā ir filmējies Gabriel Byrne.
PHz
Varētu būt Vanity Fair un Reese Witherspoon?
That's right!
Revol
Lūdzu apskataties pirmo postu, jo ir vekti papildinājumi un izmaiņas noteikumos.

Un tā kā ir pagājis noteiktais laiks jaunas bildes ievietošanai, tad lai nu minēšana var turpināties:
IPB Image
Tikai filmu.
anti
http://www.imdb.com/title/tt0067992/
Revol
Pilniigi pareizi!
anti
Balvā ledusskapis un veļasmašīna nebūs, kā es nojaušu, vai ne?
Revol
QUOTE(anti @ Feb 15 2007, 23:42) *

Balvā ledusskapis un veļasmašīna nebūs, kā es nojaušu, vai ne?

Šoreiz vēl nē tongue.gif , bet ir vienreizēja iespēja ievietot nākamo bildi.
anti
Īpaši daudz filmu uz cietņa gan man nebija, bet es ceru, ka kāds uzminēs šo filmu un aktrisi:

IPB Image
Revol
Varbuut kaadu "hint"?
Seila
blush.gif Anti: Vai tā filma gadījumā nav geišas atmiņas??? ( vismaz kaut ko tādu izvēdīja atmiņā. )
anti
QUOTE(Seila @ Feb 18 2007, 03:59) *

blush.gif Anti: Vai tā filma gadījumā nav geišas atmiņas??? ( vismaz kaut ko tādu izvēdīja atmiņā. )

Nav, bet attēlā redzamā aktrise tēloja arī "Geišas atmiņās".

QUOTE(Revol @ Feb 18 2007, 03:54) *

Varbuut kaadu "hint"?

Daļa no filmas nosaukuma ir skrīnšotā redzamie priekšmeti :]
GM
Me say: http://imdb.com/title/tt0101640/

Un nē - es nezinu, kura tieši daļa no "Da hong deng long gao gao gua" atbilst attēlā redzamajam stuff'am, so don't ask.

Songlian's mother: Rich man? If you marry a rich man, you will only be his concubine.
Songlian: Let me be a concubine. Isn't that the fate of a woman?

ah.. so true...
Revol
Un aktrise tad laikam buus - Li Gong
GM
Un aktrise tad laikam buus - Li Gong

No shit, Einstein...
anti
QUOTE(GM @ Feb 18 2007, 10:16) *

Me say: http://imdb.com/title/tt0101640/

Un nē - es nezinu, kura tieši daļa no "Da hong deng long gao gao gua" atbilst attēlā redzamajam stuff'am, so don't ask.

Nu, ja paskrollē nedaudz zemāk:
Also Known As:
Raise the Red Lantern (USA)

Anyway, jā, pareizi.
GM
Nu tad ar tavu atļauju...

IPB Image

Filmu un, lai padarītu lietas interesantākas, dziesmu, kuru šajā epizodē dzied attēlā redzamā varone.
anti
"Breakfast At Tiffany's", Audrey Hepburn, "Moon River".

P.S. Tev gadījumā nav šīs dziesmas mp3 (tieši Odrijas izpildījumā?). Savulaik meklēju, bet atradu tikai oriģinālu & vēl pāris, bet ne šo.
GM
"Breakfast At Tiffany's", Audrey Hepburn, "Moon River".

Damn. Ātri gan.
Bet vispār tas jau bija gaidāms - prasīt forumā, kurā pārsvarā ir sievietes, vienu no all-time top romantiskajiem gabaliem. Kapitulēju...

Un jā - Hepbrunas versija ir viena no tām 5-6, kas man ir, so vari MSN'ā pabakstīt un dabūt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.