Ir kā ir.
-------------------------
Um... man patīk pats pirmais..
Tie teksti ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai radītu īsto noskaņu.
Pārējie tā.. ~, bet pirmais: The Best!
Kazuki
Sep 24 2006, 21:38
man arii shkjiet, ka pirmais ir pats labaakais
paareejie arii labi, bet pirmais tomeer mans fav
Pirmais noteikti patika viss labāk. Otrais arī bija labs. viss mazāk patika pēdējais, ebt vispār tie teksti patiešām rada ideālu noskaņu darbiem. Viņi kā radīti viens otram.
zeloco
Sep 24 2006, 22:54
man patiik eenu speele. pieveers uzmaniibu gravitaacijai tavos ziimeejumos. nereti tavs personaazhs ir pretdabiski sagaazies (ja tas taa ir domaats, tad dod iemeslu tam noticeet bildee).
QUOTE(zeloco @ Sep 24 2006, 22:54)
man patiik eenu speele. pieveers uzmaniibu gravitaacijai tavos ziimeejumos. nereti tavs personaazhs ir pretdabiski sagaazies (ja tas taa ir domaats, tad dod iemeslu tam noticeet bildee).
man laikam ir tā pati problēma, kas bija vienai meitenei. Visu laiku zīmēja šķībus cilvēkus. Man laikam tādi sanāk
not bad i like you'r drawing stile
Taison
Sep 25 2006, 17:37
MEITENE AR CIRVIITI ROKAAS VISLABAAKAA!!!!!
iru-chan
Sep 26 2006, 09:20
ei vispariba tu labi zime
Cilveeks
Sep 26 2006, 20:23
spaarni treshajaa bildee vnk ieruleee.... mati arii tiiri labi...
Dead Star
Sep 26 2006, 21:58
Vislabāk iepatikās darbs,kas bij pakrāsots ar zīmuļiem..varbūt būtu izskatījies labāk,ja redzētu vairāk no meitens sejas.arī pēdas šķiet pa mazu.Vispār malacis,ka zīmē dažādākas pozas,ne tikai kkādus portretus
džekene ar spārniem ir vislabākā, tas toč, nē, vislabākie ir spārni. un džekenei ar cirvīti vislabākās ir acis. kājas tiešām ir tavs klupšanas akmens, bet tur vnk jātrenējas (vai jums neliekas, ka es atkārtojos, jo šito es iesaku gandrīz visiem jaunajiem gurķiem). un džekam man patīk presīte. bet krāsainais zīmējums izskatās kā Planētas L reklāma tv... gome.
ReD_FoXy
Sep 27 2006, 15:19
QUOTE(kahi @ Sep 27 2006, 14:19)
kājas tiešām ir tavs klupšanas akmens, bet tur vnk jātrenējas
...
(vai jums neliekas, ka es atkārtojos, jo šito es iesaku gandrīz visiem jaunajiem gurķiem).
kaajas vinjai tieshi sanaak pat ljoti labi. Ne par resnu, ne par tievu, nav kaa miesnieka ciisinji un nav dazhaada platuma.
vai tik tu pati neesi jaunais gurkjis, eh? Nevaig apvainot citus saucot par jauniem un gurkjiem. neesi ne krietni vecaaka, ne respektablaaka lai kaadu taa noliktu.
QUOTE(kahi @ Sep 27 2006, 14:19)
džekene ar spārniem ir vislabākā, tas toč, nē, vislabākie ir spārni. un džekenei ar cirvīti vislabākās ir acis. kājas tiešām ir tavs klupšanas akmens, bet tur vnk jātrenējas (vai jums neliekas, ka es atkārtojos, jo šito es iesaku gandrīz visiem jaunajiem gurķiem). un džekam man patīk presīte. bet krāsainais zīmējums izskatās kā Planētas L reklāma tv... gome.
tu skatījies tos pēdējos ?
Kāds te pārskatījies reklāmas..
es parasti neņemu galvā tādus izteicienus, kādi ir Tev, Red_Foxy,man ir visai veselīga attieksme uz citu cilvēku domām un personīgajiem viedokļiem, ko nevarētu teikt par Tevi. Ja tu nespēj pieņemt, ka man liekas savādāk, tad kāpēc Tu ned_rs visiem pēc kārtas? daudzu viedokļi teiten atšķiras...have a nice day.
Kate, gaidu jaunus cepumus.
QUOTE(kahi @ Sep 27 2006, 15:47)
...
Kate, gaidu jaunus cepumus.
Tā rupji un banāli sakot, gaidi ar maisu!
Pēdējā laikā nekas nenāk galvā ko zīmēt, turklāt, ja zīmēju, sanāk kroplīgi utt
Ā, nē, es tikai ķēpāju burtnīcas
Bet nu jā, kaut kad..
Cilveeks
Sep 27 2006, 16:57
QUOTE(kahi @ Sep 27 2006, 15:47)
es parasti neņemu galvā tādus izteicienus, kādi ir Tev, Red_Foxy,man ir visai veselīga attieksme uz citu cilvēku domām un personīgajiem viedokļiem, ko nevarētu teikt par Tevi. Ja tu nespēj pieņemt, ka man liekas savādāk, tad kāpēc Tu ned_rs visiem pēc kārtas? daudzu viedokļi teiten atšķiras...have a nice day.
OMG... te iet offtopikaa
.... vairaak taa nedariet....
(varat nemaz neteikt ka pac aizgaaju offtopikaa... pac zinu...)
Un tagad paskatīsimies uz maniem photošop skiliem
(šodien uztaisīju)
(kjūtīgais ^^, BET sen
)
pirmais ir pat ļoti labs, man pat seja patīk, bet kkas ar krūtīm nav kārtībā. varbūt man tā vnk liekas visos zīmējumos...nezinu. otrais tiešām ir kjutijs, tikai viņu pašu vajadzēja krāsot citā virzienā, nedaudz saplūst ar fonu.
QUOTE(kahi @ Sep 27 2006, 21:28)
pirmais ir pat ļoti labs, man pat seja patīk, bet kkas ar krūtīm nav kārtībā. varbūt man tā vnk liekas visos zīmējumos...nezinu. otrais tiešām ir kjutijs, tikai viņu pašu vajadzēja krāsot citā virzienā, nedaudz saplūst ar fonu.
nu KĀ JAU LIELĀKAJAI DAĻAI jauno gurķu (
) ir kļūdas krūtīs. Es jau cenšos tās zīmēt vienā līmenī UN vienādā lielumā.. BET taču meitenēm krūtis ir tādas - viena lielāka nekā otra
ne?
un saplūst viņš ar fonu, jo viņš ir `sea monster`s
un neviens nedrīkst viņu redzēt
Par cik NEVIENS nekomentē..
QUOTE(Miky @ Oct 4 2006, 19:41)
Ar peli?
Ar peli. (Jo līnijas nav ideāli taisnas)
Kenshin
Oct 7 2006, 16:51
cītīgi mācīsies un daudz zīmēsi - sanāks ui, ku labāk^^D mazliet stīvi cilvēciņi( manuprāt) bilžukos..1lieta gan riktīgi lab sanāk- tie spārni no ''svīkām, moš pamēģini atrast savu odziņu un paeksperimentā ar švīkām?
bet jebkurā gadījumā- ir ok:D
padoms: lai linijas butu taisnas izmanto pen tool
lai gan ar roku tas izskatas dziivakas
Puukis no #20 posta rulzz!
pēdējā patīk nagi panākts kruts spīduma efekts. prieks skatīties.
pen tool ir kurš?
izmeiģināju jaunu tehniku
KĀ jau redzat, mans topiks ir noputējis un sanāk 3 posts pēc kārtas, piedodiet
Kaut kas kaut cik normāls.
Pakkun
Nov 25 2006, 11:25
nu bet tieshaam, sanaak labaak un labaak. cik skatos esi atmetusi ziimuli un papiiru un taa pa serjoznomu piekjeerusies peecim. peedeejais, manupraat, ljoti labs! un tas ar "jauno tehniku" tas shviikaatais diezgan efektiigs, taads jociigs
Cowkiller
Nov 25 2006, 11:42
mjaa ~.O
darbs ir smuks par spiiti mazajai peedinjai vai arii pie vainas ir galva...
jaukas kraasas un trepes arii labas tachu tas uzraksts galiigi garaam!
Pakkun
Nov 25 2006, 13:54
QUOTE(Cowkiller @ Nov 25 2006, 10:42)
mjaa ~.O
nepiekriitu, ka uzraksts garaam. kapeec tu domaa, ka garaam?
Keydan
Nov 25 2006, 14:26
Tomer proporcijas ir sajauktas. Un sparnus varetu zimet pie cita lenķa.
QUOTE(Pakkun @ Nov 25 2006, 10:25)
nu bet tieshaam, sanaak labaak un labaak. cik skatos esi atmetusi ziimuli un papiiru un taa pa serjoznomu piekjeerusies peecim. peedeejais, manupraat, ljoti labs! un tas ar "jauno tehniku" tas shviikaatais diezgan efektiigs, taads jociigs
zīmuli un papīru neesmu atmetusi
Būtu man kāds kas dabūtu iekšā manus jaunākos.. Paldies Tev
QUOTE(Keydan @ Nov 25 2006, 13:26)
Tomer proporcijas ir sajauktas. Un sparnus varetu zimet pie cita lenķa.
Proporcijas ir sajauktas un spārni ir tādi kādi viņi ir, jo darbs praktiski netika mainīts. Tikai mugura pielabota un centos arī to kāju kaut cik normāli uztaisīt, bet nesanāca, tāpēc nospļāvos un lai jau kož citiem acīs
šeit vien no darbiem, kas zīmēts pasenāk, bet draudzenei ļoti patika
Cowkiller
Nov 25 2006, 18:45
QUOTE(Pakkun @ Nov 25 2006, 12:54)
QUOTE(Cowkiller @ Nov 25 2006, 10:42)
mjaa ~.O
nepiekriitu, ka uzraksts garaam. kapeec tu domaa, ka garaam?
1.kaart shrifts ir vnk pff...
2.kaart tur ir kkaads L un nevar saprast kaada ir shii uzraksta sakariiba ar ziimeejumu!
nevar tachu pie terminaatora bildes pielikt uzrakstu peace in world <---shis nav terminaatora ziimeejums!
Tas ir ar roku vilkts, ir zemteksts.
Gribi apstrīdēt to, ka lieku nepareizos tekstus klāt ?
Arfija
Nov 25 2006, 21:38
izskataas ka spaarni aug visaur saakot no laapstinjaam beidzot ar muguras lociijuma vietu bet augstaak par astes kaulu.peedinja par mazu un izskataas ka otru kaaju vareetu kkur netaalu no saliektaas pieziimeet klaat bet taa lai nebuutu paaraak taalu. bet jebkuraa gadiijuma stipri labaak apr mneejiem pirmajiem darbiem un pavisam driiz jau buusu profesionaala ziimeetaaja!
jea, tā varētu būt
un kā redzam mans pgotošops ir nočakarējies, jē. Moš kāds zin ko es ne tā esmu saspaidījusi ?
Mazlietiņ aliens...
(Acis, doh.)
Bet visādi citādi nice.
QUOTE(Kikyou @ Dec 9 2006, 19:47)
Mazlietiņ aliens...
(Acis, doh.)
Bet visādi citādi nice.
ja nebūtu saspiest tad varbūt varētu saprast, ka tās ir ēnas, paldies
Keydan tāpēc, ka man patīk daudz spaidīt pogas
X_Kamui
Dec 9 2006, 22:01
Baa, vakar tas ziimejums izskatijaas mazlietinj lielaaks)))
a varbuut es kljuudos....
bet tik un taa ļoti labi sanaaca
Cowkiller
Dec 13 2006, 23:47
kkas nav riktiigs ar kaaju.
patiik taa anoreksiskaa roka, ljoti!
un jaa isskataas peec alien...
Namejs
Dec 14 2006, 22:15
tas nav tas dzeks no tokio hotel?
QUOTE(-Kai- @ Dec 9 2006, 21:01)
Baa, vakar tas ziimejums izskatijaas mazlietinj lielaaks)))
a varbuut es kljuudos....
bet tik un taa ļoti labi sanaaca
man ar tā liekas
meh, paldies
QUOTE(Cowkiller @ Dec 13 2006, 22:47)
kkas nav riktiigs ar kaaju.
patiik taa anoreksiskaa roka, ljoti!
un jaa isskataas peec alien...
lai ir alien, un anoreksiķi nāk modē
un kāja tāda, jo saškiebta. Bija/ir viena man klasesbiedrene, kas sēž tik kroplīgi. Labi - tas nav
tikQUOTE(Namejs @ Dec 14 2006, 21:15)
tas nav tas dzeks no tokio hotel?
sheez, gribi mani apvainot, ka es zīmēju TH puisīšus ?!
īstenībā, anoreksija aiziet no modes.
patīk mati un krāsas. a kāds neiedomājās, ka varbūt acis ir ciet un vienkārši pārlieku uzkrāsoti plakstiņi?
QUOTE(kahi @ Dec 15 2006, 11:05)
īstenībā, anoreksija aiziet no modes.
patīk mati un krāsas. a kāds neiedomājās, ka varbūt acis ir ciet un vienkārši pārlieku uzkrāsoti plakstiņi?
kš
paldies
jaunais cepums
O my.. man patiik
acis un mati XD...
Tomeer rodas neliela neskaidriiba par dzimumu... is this men?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.