Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Galerija veca
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Keydan
Nju... varu teikt ka cenšanas šeit varu redzet.
Kate
man ar patīk mati un acis.. Storm, this is men laugh.gif

prieks, ka kāds arī prot pamanīt. Practise helps me ^^
Cowkiller
patiik mati un dzemperiits forshaa kraasaa
acis neiipashi... mosh bikit tuvaak? unsure.gif
Kate
QUOTE(Cowkiller @ Dec 17 2006, 14:03) *

patiik mati un dzemperiits forshaa kraasaa
acis neiipashi... mosh bikit tuvaak? unsure.gif

nu nez, itkā jābūt atstarpei kā vēl vienai acij.. (un itkā sanāk) huh.gif
Cowkiller
nu nez...
laigan vienu aci neredz un mosh tapeec man gljuko! laugh.gif
Kate
QUOTE(Cowkiller @ Dec 17 2006, 16:23) *

nu nez...
laigan vienu aci neredz un mosh tapeec man gljuko! laugh.gif

redz gan, kaktiņu un nedaudz melnās kontūras laugh.gif
lai gan, manuprāt, varēja arī to otru aci nezīmēt. Varbūt tad pat labāk izskatītos, bet man jau ir apnicis, un man liekas, ka vienreiz par visām reizēm, man kādreiz kāds pārmetīs, ka man mati vienmēr ir priekšā acīm laugh.gif
Kate
sorz, par dubultposting /don`t kill me/

IPB Image
Keydan
AAAA! Lidojoša miroņa galva!!!
Hehe...
Mati - super.
kahi
kāds mironis? tas vnk ir logs, un viņa ir atspiedusies pret palodzi, bet mati pufīgi, tāpēc no rokas ne vella neredz. nu, tā es skaidrotu. un cepumam varbūt nevis acis pa tālu, bet deguns pa plakanu. kāvies laikam. un varēji jau nu iekomponēt tā, lai nav nošķelta galva kā orenai-ishii no kill bill.
Mimi
foršs ir pēdējais darbs...patīk mati.
Bitter_me
Progress, manupraat, ir milziigs. Uzciitiibu var redzeet... biggrin.gif Tas ir tikai jaatbalsta un mazaak jau nu vajadzeetu smieties(DaZiem LaBieM). Lai gan reizeem jau veseliiga kritika nenaak par ljaunu. smile.gif
Cik ilgi tu jau ziimee??? laugh.gif
Kate
QUOTE(Bitter_me @ Jan 4 2007, 04:55) *

Progress, manupraat, ir milziigs. Uzciitiibu var redzeet... biggrin.gif Tas ir tikai jaatbalsta un mazaak jau nu vajadzeetu smieties(DaZiem LaBieM). Lai gan reizeem jau veseliiga kritika nenaak par ljaunu. smile.gif
Cik ilgi tu jau ziimee??? laugh.gif

urrm, ty par tiem jaukajiem vārdiem smile.gif
Jau no bērnības, patika krāsot mammas grāmatas XDD bet ja nopietni, tad šogad ap aprīli sāku tā nopietnāk, laikam. Nu kaut kur pie gada apmēram ir
Kate
(rawr)
Kate
I`m a f_cking dõuble-poster XD

IPB Image

IPB Image

IPB Image
JĀ, VIŅA KRĪT! laugh.gif
Arts
Pēdējais zīmējums būtu labs......tikai izdzēs kājas,lūdzu izdzēs.....
Cowkiller
manupraat labaakais ir videejais! laugh.gif
loooti patiiik mati!!! cool.gif
Asuka
ar fotoshopu zīmētie - 3. un 5. neizsakāmi patīk. un tu labi zīme. man patīk. smile.gif
Kate
paļdispaļdispaļdis X)

IPB Image
kahi
tu ļoti labi zīmē...varbūt ne tādus princīšus (ak, šie deminotīviņi). bet meitene ir ļoti smuka. vienam patīk māte, citam meita, man kleita.
Kate
QUOTE(kahi @ Feb 5 2007, 18:04) *

tu ļoti labi zīmē...varbūt ne tādus princīšus (ak, šie deminotīviņi). bet meitene ir ļoti smuka. vienam patīk māte, citam meita, man kleita.

Man ir arī nedaudz smuki puiši >;D (bez hendiem un diezko tievi O_O)

IPB Image

Bet vispār paldies.. Manas domas šajā jomā ļoti atšķirās. Pārāk paškritiska.. Bet tas jaunajiem māksliniekiem ir ļoti raksturīgs un tas arī palīdz nedaudz pacensties līdzināties tiemturkasjaupārisgaduszīmēkāPRO!

Ami
Zīmējumā, kurā redzu kāzas (varbūt tās arī nemaz nav kāzas, bet vienalga), man patīk, kā tu uzzīmēji meitenei matus. Tie izskatās ļoti dzīvīgi. Vienīgais, kas man šķiet tev ķermeņi sanāk par īsu. Kājas, drīzāk sakot. Laikam. Nezinu. Vispār paskatoties arī citus iepriekšējos darbus, tev mati ļoti forši sanāk. Pilnīgi tik reālistiski. Gaidu vēl zīmējumus.

šitas man patīk vislabāk - IPB Image
sanāca baigi labi, tev tik labi padodas.
kahi
tas ar to zaķi izskatās pēc lulu no final fantasy (nu, vienīgā atšķirība ir tā, ka viņai bija lācītis). džekam krūtis kā trīspadsmitgadīgai meitenei...
Kate
┼Ami┼/Why thank you! X)
kahi/Haha, zini, tas tiešām ir smieklīgi ;'D

IPB Image

HeadphoneGUY! HOMG IT`S HE.. Laiks sviestam ^..^
Cowkiller
1. kapeec tur taa plauksta? huh.gif
"speak to the hand cuz the head ain`t lisnen!?"
2. acis valjaa vai ciet? huh.gif
3. labie mati...
Kate
Plauksta tādēļ, ka Ādolfam gribejās ēst.. Un acis ir ciet X)

IPB Image

reku nav smuki mati, jo zīmēts 8min ;'D
Arts
You got your style,dude!!!Keep on rocking!!
Kate
IPB Image

po, ka kājas īsas. Un es nevarēju atrast dzēšgumiju >_>
exile
aaa shiis iisaas kaajas nogalina visu darbu - vinja izskataas peec kautkaada pundura ohmy.gif . Ja tas buutu izlabots tad es noteikti izteiktu savu simpaatiju shim darbam.
kahi
būtu tu viņai dibenu uztaisījusi augstāk (to var bez dzēsenes), viss būtu ok.
Kate
vismaz mati viņai ir normāli >_>
Kate
Daudzi brēc, ka vajag likt darbus tikai tad, kad ir progress. Es ceru, ka man tāds ir. Stulbi ir tas, ka es aizgāju līdz savam superīgajam brālēnam, lai ieskenētu darbus, bet kā par nelaimi, es aizmārša aizmirsu divus darbus. (Un tos pašus labākos) Bet šitais ir čars (tas nozīmē, ka man nav tikai viens viņas portrets), Adelaina. Ja jums iepatiksies, iepostošu kaut kad arī to pirmo darbu (kad viņa tapa).

IPB Image
Ami
Kakls par garu liekas, bet tā viss ok.
Tigra2
Redzu nelielu ietekmi no Not_alone , vai arī, varbūt es kļūdos... :3

Kakls, gan nedaudz pa garu, tomēr var uzskatīt par stila īpatnību.Cepure ownz. Lieta, kas man nepatīk ir jaciņa uz krūtīm, ļoti nesimpātiska un nepiemērota viņas ķermenim , jo veido jocīgas līnijas, kas disharmonē ar viņas ķermeņa līnijām. >.<
Kopskats interesants, man jau patīk :3
Kate
QUOTE(Tigra2 @ Mar 4 2007, 21:01) *

Redzu nelielu ietekmi no Not_alone , vai arī, varbūt es kļūdos... :3

Kakls, gan nedaudz pa garu, tomēr var uzskatīt par stila īpatnību.Cepure ownz. Lieta, kas man nepatīk ir jaciņa uz krūtīm, ļoti nesimpātiska un nepiemērota viņas ķermenim , jo veido jocīgas līnijas, kas disharmonē ar viņas ķermeņa līnijām. >.<
Kopskats interesants, man jau patīk :3

O_O Not alone topiku redzēju tikai pēc tavas ziņas. Nebiju redzējusi viņa/s darbus.. Tākā, ietekmēšanās no viņa/s nav sleep.gif

Man ar tā jaciņa nepatīk, lai Norbijs ar viņu..

IPB Image

Dabrā NAV īpaši daudz ielikts, galvenais, ka gribēju sevi parbaudīt vai manis zīmētos džekus un meitenes var atšķirt.. Meitenei tā viena lūpa tāda, šizīga, bet nu jā.. Galvenais jau doma ,D
metaphor
pirmspeedeejais darbs ir labs, bet man taa nepatiik kraasu paarejas dry.gif peedeejais darbs kawaii happy.gif vienk miilji izskataas wink.gif [kaut kas ar proporcijaam?]
Kate
IPB Image

laikam tad pēdējais...
Misa
man patīk, pat ļoti, tas pēdējais darbs. Tikai manuprāt labāk bija neizkrāsots. ^^ mati izdevušies ļoti smuki. ~~~
metaphor
shis jau atrada citu meiteni biggrin.gif bet man ari patika labak neizkrasotais. wink.gif buus veel darbu?
kahi
lai es saprotu, ka tas ir pīrsings, tomēr pirmā doma bija, ka viņai lūpa nošķelta, un tas jau iebrauc sirreālismā. džekam izskatās žirafes kakls. ļoti patīk cepure
Kate
Pēc ilgākas nepostošanas un garlaicības mākta, sadomāju iepostot kādu no pēdējajiem darbiem.
Gribu zināt, ko man vēl vajadzētu attīstīt.
Jā. Noteikti zinu, ka foni, bet man vēl nav tik liela fantāzija, ka es savos darbos gribētu tos.

------------
IPB Image

Un jā, viņa tiešām ir konkrēti stāvoklī. Man vēl teica, ka embriju vajadzētu uzzīmēt. Kāds nevar kkadu embrijbildi iespamot? :]
undux
grūtniece? ar TIK garu kaklu? nu nē!
Pakkun
QUOTE(Kate @ Oct 15 2007, 20:15) *

Kāds nevar kkadu embrijbildi iespamot? :]

spamam nekad nav žēl *salutē*

IPB Image
undux
Ar embriju būtu labāk.
Kate
QUOTE(undux @ Oct 15 2007, 20:33) *

grūtniece? ar TIK garu kaklu? nu nē!

Nu par cik izdzēsti vecākie zīmējumi, tur bija novērojams, ka gari kakli ir kā normāla, pieņemama lieta. Bet ir cilvēki, kad laikam nepatīk zīmējumi ar radībām, kurām ir pagari kakli.

Un Pakkun, merci. :]

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.