Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Metal Gear Solid
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
Arts
Vamps ir atgriezies,un viņš dancās uz Raidena krūtīm! XDMeryla ir vēl seksīgāka palikusi,mercenaries strādā par savu dzīvību,jo caur nanomašīnām viņi izbaudīs FOXDIE,tjip Liquids ir pilnīgi pārņēmis Ocelotu,un viņš ir jāaptur. :3

P.S. It explains all http://www.gametrailers.com/player/usermovies/85365.html
baseboalbatboy
Njaa pats tik nesen atklaaju shito ... abi tur beigaas mochijaas taa diezgan duushiigi.Tai trailerii man patikaas Raidena harikiri prikols! Vaardu sakot MGS4 buus aizraujosh smile.gif !Mani diemzheelj saruugtinaaja tas ka kojima ir par sho speeli publikai ir atklaajis paaraak daudz ne tikai to ka vamp ir dziivs(kas bij jau zinaams peec MGS2 izieshanas) bet ari jauno Beauty and the Beast Unit MGS4 bossus... ko lai saka - sad.gif ! Bet noteikti buus kautkas shinii speelee ko neviens no MGS faniem nav nekad iedomaajies! Es nepacietiigi gaidu 2008 loL!
Rusell the carrotstork
Jaunie bosi izskatās pēc Foxhound viane?
Vilks ar snaiperi uz muguras - Sniper Wolf, astoņkājis - Decoy Octopus,
lidojošais - Vulcan Raven un kukainis, kurš kontrolē citiem prātus - Psycho Mantis.
Viņus arī sauks Crying Wolf Laughing Octopus, Raging Raven, un Screaming Mantis.

baseboalbatboy tu tiešām domā, ka Kodžima ļautu atklāt daudz ko savrīgu? Nē. Manurpāt ka viņš pats izlemj, ko atklāt un ko nē, un tāpat spēlējot tu aplauzīsies 20 reizes. Kā visi.
Man tieši patīk, ka viņš rāda kaut ko, jo es nevaru sagaidīt.
baseboalbatboy
Nu nez nu nez. Varbuut ar.
Njaa tiem bosiem ir kautkaads sakars ar MGS1 bosiem bet vinji naw Foxhaund ! Un vel, Screaming Mantisam Pshyco Mantis un The Sorrow karaajaas rokaas kaa marionetes...nez ko tas noziimee? Bet bosi izskataas diezko iespaidiigi...
Paldies Dievam ka Kojima naw jau atklaasis Galveno Metal Gieru! ph34r.gif
Rusell the carrotstork
The Sorrow it kā var sarunāties ar spokiem un iejaukties cilvēku prātos, manits kaut ko līdzīgu var. Varbūt pati Screaming Mantisa neko nemācēs, bet liks visu darīt lellēm.
baseboalbatboy
NEz. Baigi jociigi ka visi bosi ir sievietes, jo bosi liidziigi tiem kas bij mgs1 un tur visi tach nebij sievietes..?
Rusell the carrotstork
QUOTE(baseboalbatboy @ Sep 2 2007, 16:19) *

NEz. Baigi jociigi ka visi bosi ir sievietes, jo bosi liidziigi tiem kas bij mgs1 un tur visi tach nebij sievietes..?

Hahahaha!
Nea.

http://www.gamespot.com/video/926596/61791...ule;picks;img;2

REX pret RAY un Olgas meita, un veca EVA, kaut kādas nidzas VARDES...!!!
baseboalbatboy
NJaa izskataas tieshaam daudzoloshi. Tie nindzas takaa Tengu no mgs2. Un tiem FROGS vechiem ir taada pasha tipa kaajas kaa Vapmam. Un es tagad gribu zinaat kaapeec Raidens Nomira! Kautgan man labaak patikaas ko Kojima dariija ar mgs2 ,ka pat liidz iznaakshanas dienai neviens nezinaaja pat kas ir galvenais personaazhs,nevis kaa te .. vinjsh ir jau par daudz atklaajis sad.gif ... vieniigaa lieta kas ir nezinaama ir kas notiks ar Sneiku...
Rusell the carrotstork
QUOTE(baseboalbatboy @ Oct 2 2007, 23:50) *

NJaa izskataas tieshaam daudzoloshi. Tie nindzas takaa Tengu no mgs2. Un tiem FROGS vechiem ir taada pasha tipa kaajas kaa Vapmam. Un es tagad gribu zinaat kaapeec Raidens Nomira! Kautgan man labaak patikaas ko Kojima dariija ar mgs2 ,ka pat liidz iznaakshanas dienai neviens nezinaaja pat kas ir galvenais personaazhs,nevis kaa te .. vinjsh ir jau par daudz atklaajis sad.gif ... vieniigaa lieta kas ir nezinaama ir kas notiks ar Sneiku...

FROGS arī ir sievietes.
baseboalbatboy
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Oct 3 2007, 19:34) *

FROGS arī ir sievietes.

Njaaa,lol, pamaniiju bet nezmapeec ierakstiiju "vechi" lol.
Vieniigais par ko kojima klusee savos traileros ir patrioti...tie ir vismazak piemineeti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.