Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sexiiga mashiina sheit iekshaa
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Cilveeks
mans 3D arts.... biggrin.gif pac taisiiju.... ja kaac grib ar pameeginaat lai atrod Wings 3D... taa programma pa velti... wink.gif

taatad taa re ku ir:
IPB Image
What do ya' think!?
un vispaar man patiik komenti.... happy.gif
Steam
nu, tā ādas krāsa ir jocīga. pireikš iesācēja nav slikti.

Vari pamācīties
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 17 2006, 20:06) *

nu, tā ādas krāsa ir jocīga. pireikš iesācēja nav slikti.

Vari pamācīties

vinjsh vienkaarshi ir labi iesauljojies... tongue.gif
Steam
Tad jau laikam daudz laika pavadīja Jūrmalā. biggrin.gif
Kate
aahahhaaa biggrin.gif
viņš ir rēcīgs XD
Cilveeks
QUOTE(Kate @ Sep 17 2006, 20:40) *

aahahhaaa biggrin.gif
viņš ir rēcīgs XD

tik sexiigs ka jaasmejas... biggrin.gif
Niks
Manuprāt, Blender ir labāks. Un priekš iesācēja tiešām labi.
CirvjaKaac
Tāds purns laugh.gif
Cilveeks
QUOTE(Niks @ Sep 18 2006, 01:49) *

Manuprāt, Blender ir labāks. Un priekš iesācēja tiešām labi.

iespeejams arii ir, bet man patiik wings 3D... wink.gif
Sigfa
0 sakars ar anime. Paarvietojies uz cgimage, tur buus cilveeki, kas tevi nogjeerees dziivu.

Ps, taa nav maaksla, tas ir random craps.
Cilveeks
QUOTE(Sigfa @ Sep 18 2006, 15:14) *

0 sakars ar anime. Paarvietojies uz cgimage, tur buus cilveeki, kas tevi nogjeerees dziivu.

Ps, taa nav maaksla, tas ir random craps.

ir gan sakars ar anime.... re kaadi zili mati... kuram normaalam cilveekam esi redzeejis zilus matus... tongue.gif
Ragana
Bļāviens, pat zīmēt tev padodas labāk...
Labāk met mieru 3d un patenējies kāda jaunas pozas.
vanda
ooo bozhe moj naw slikt man naw taads wings 3d bet tas cilveks izskataas peec hunna nevis sliktaa vaarda bet hunna viniem sejas vietaa ir pikucis un vini ir netiiri sis ir liidziigs gadijums neapvainojies unsure.gif unsure.gif bet taa tas ir naac un nowertee manus darbinus biggrin.gif vertee rigtiigi kaa es tevi dry.gif
Cilveeks
QUOTE(vanda @ Sep 18 2006, 19:28) *

ooo bozhe moj naw slikt man naw taads wings 3d bet tas cilveks izskataas peec hunna nevis sliktaa vaarda bet hunna viniem sejas vietaa ir pikucis un vini ir netiiri sis ir liidziigs gadijums neapvainojies unsure.gif unsure.gif bet taa tas ir naac un nowertee manus darbinus biggrin.gif vertee rigtiigi kaa es tevi dry.gif

atnaakshu ar.... biggrin.gif

QUOTE(Ragana @ Sep 18 2006, 17:58) *

Bļāviens, pat zīmēt tev padodas labāk...
Labāk met mieru 3d un patenējies kāda jaunas pozas.

neceri ka metiishu mieru... man patiik 3D... poh ka nesanaak... biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Cilveeks @ Sep 18 2006, 16:29) *

kuram normaalam cilveekam esi redzeejis zilus matus... tongue.gif

Nu njemot veeraa, ka man viena pazinja jau gadus divus staigaa ar elektriski ziliem matiem, domaaju, ka esmu gan redzeejis... daudzkur... Un ne tikai vinju.

Ka tev saka, ej uz cgimage. Tev pat linku iedeva.
Kikyou

Ierij, man pagaišgad no februāra līdz martam bija tumši zili mati.
Aven
QUOTE(Kikyou @ Sep 19 2006, 16:47) *

kuram normālam... rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(Aven @ Sep 19 2006, 17:43) *

QUOTE(Kikyou @ Sep 19 2006, 16:47) *

kuram normaalam cilveekam esi redzeejis zilus matus... :P

kuram normālam...

Oh SCREW YOU! >:(
Cilveeks
QUOTE(Sigfa @ Sep 19 2006, 12:51) *

Nu njemot veeraa, ka man viena pazinja jau gadus divus staigaa ar elektriski ziliem matiem, domaaju, ka esmu gan redzeejis... daudzkur... Un ne tikai vinju.

nee es tachu te visu laiku baazhu iekshaa jaunus modeljus un visu laiku atkaartoju ka netaisos tur iet.... blink.gif
Niks
Bah, varētu padomāt, ka te drūmākie 3D eksperti novākušies! dry.gif Ko piesienaties iesācējam? Katram kaut kad jāsāk, un nevar cerēt, ka uzreiz būs kaut kas Pixar līmenī.
P.S. Pamēģini Blender - neesmu to Wings 3D lietojis, taču izskatās, ka Blender ir stipri nopietnāks rīks.
Steam
Normals darbs,es tajā 3d art vispār neko nejēdzu.
Cilveeks
QUOTE(Steam @ Sep 19 2006, 21:38) *

Normals darbs,es tajā 3d art vispār neko nejēdzu.

pameegjini... wings 3d man peec pusstundas pieleca.... biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(Niks @ Sep 19 2006, 21:33) *

Bah, varētu padomāt, ka te drūmākie 3D eksperti novākušies! dry.gif Ko piesienaties iesācējam? Katram kaut kad jāsāk, un nevar cerēt, ka uzreiz būs kaut kas Pixar līmenī.
P.S. Pamēģini Blender - neesmu to Wings 3D lietojis, taču izskatās, ka Blender ir stipri nopietnāks rīks.

Katram kautkad jaasaak un tie kas saak parasti paintereseejas, kur ir kaads kas vareetu pamaacit, kur ielikt darbus kritikai.

Un tu jau nu gan par 3d ekspertiem labaak nerunaa, ticu, ka, bez manis, te ir veel citi cilveeki kas no 3d jeedz vairaak par tevi.
Cilveeks
man pat manaa art topikaa bij mazaak komenti peec pirmaas bildes ielikshanas... laugh.gif
Niks
Kur es sevi nosaucu par 3D ekspertu? Es tikai saku, ka tev vairums tā nodirš iesācēju, ka varētu padomāt, ka viņu pirmie darbi bija fotoreālistiski.
Sigfa
QUOTE(Niks @ Sep 20 2006, 16:32) *

Kur es sevi nosaucu par 3D ekspertu? Es tikai saku, ka tev vairums tā nodirš iesācēju, ka varētu padomāt, ka viņu pirmie darbi bija fotoreālistiski.

Neesmu teicis, ka tu sevi sevi nosauci par 3d ekspertu :/

un paarfraazeeshu tevis teikto: Te visi taa nodirsh iesaaceeju, ka vareetu padomaat, ka vinji savus pirmos darbus nav likushi ar 3d maakslu nesaistiitaa forumaa. (Lai gan mans pirmais darbs tika nolamaats arii cgimage(gadus 4 atpakalj), toties tur es sanjeemu arii kautcik konstruktiivu kritiku)
Cilveeks
ew mosh visi aizveras man saak apnikt.... dry.gif
Sigfa
QUOTE(Cilveeks @ Sep 19 2006, 19:55) *

nee es tachu te visu laiku baazhu iekshaa jaunus modeljus un visu laiku atkaartoju ka netaisos tur iet.... blink.gif

Nevienu jaunu modeli gan neesmu redzeejis.
Cilveeks
QUOTE(Sigfa @ Sep 22 2006, 12:43) *

QUOTE(Cilveeks @ Sep 19 2006, 19:55) *

Nevienu jaunu modeli gan neesmu redzeejis.

tas bija sarkastiski domaats.... wink.gif
Storm
mordai pa vidu vertexus vajag savienot, lai naw taada plaisa.., un iesaku veel uzmaukt meshsmooth modiferi (vai kaa tajaa W3d vinju sauc), katraa zinjaa viss modelis jaacenshas izveidot tikai no 4-stuuru poligoniem (qadiem), lai normaali vareetu ar vinju dzrboties (animeet, arii rendereejaas labaax), ja vien tu to modeli netaisi speeliitei. Vispaar pilniigs sviests, manupraat smuki norendereets boxins izskataas daudz labaax.. ph34r.gif laugh.gif
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 16:57) *

mordai pa vidu vertexus vajag savienot, lai naw taada plaisa.., un iesaku veel uzmaukt meshsmooth modiferi (vai kaa tajaa W3d vinju sauc), katraa zinjaa viss modelis jaacenshas izveidot tikai no 4-stuuru poligoniem (qadiem), lai normaali vareetu ar vinju dzrboties (animeet, arii rendereejaas labaax), ja vien tu to modeli netaisi speeliitei. Vispaar pilniigs sviests, manupraat smuki norendereets boxins izskataas daudz labaax.. ph34r.gif laugh.gif

mellow.gif
Storm
ar foruma noteikumiem laikam neesi iepazinies, (jau otro reizi redzu ka atbildi ar vienu smailiju)... dry.gif
lai naw oft: ja ir veelesanaas varu atsuutiit vienu tutoriaali, kur tiesi anime chars tiek modeleets.. biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 17:21) *

ar foruma noteikumiem laikam neesi iepazinies, (jau otro reizi redzu ka atbildi ar vienu smailiju)... dry.gif
lai naw oft: ja ir veelesanaas varu atsuutiit vienu tutoriaali, kur tiesi anime chars tiek modeleets.. biggrin.gif

atsuuti... tie noteikumi baigi boring(un ja kas tad taa ir treshaa reize..)
Aven
3lapar ar atbildēm un viens tikai modelis? sheesh..varētu kautko jaunu, ne?
Cilveeks
QUOTE(Aven @ Sep 29 2006, 19:53) *

3lapar ar atbildēm un viens tikai modelis? sheesh..varētu kautko jaunu, ne?

nee.. labaak nevajg... mellow.gif
Aven
nu tad taisām ciet? laugh.gif laugh.gif
Cilveeks
QUOTE(Aven @ Sep 29 2006, 22:09) *

nu tad taisām ciet? laugh.gif laugh.gif

7dien var taisiit... biggrin.gif
Aven
kapec 7dien 0_o
Cilveeks
QUOTE(Aven @ Sep 29 2006, 22:28) *

kapec 7dien 0_o

es taa gribu... tongue.gif
Cilveeks
ja jau shito neklapee ciet tad buus jaaieposto jaunais projekts(kuram nav nekaads sakars ar anime)...

pirmaas divas bildes:
http://img54.imageshack.us/my.php?image=zazdiena1hr3.png
http://img54.imageshack.us/my.php?image=untitledxi1.png
un peec tam kad veel bikinj biju pataisiijis:
http://img312.imageshack.us/my.php?image=zazdiena12sb0.png

atcerieties ka tas tikai veel top....

nu uzminiet kas tas ir... biggrin.gif
Pakkun
tas ir zapinjsh. to jau linka nosaukumaa arii esi mineejis dry.gif
un vispaar zapiitim motors ir aizmuguree... bet tu tur esi iefiireejis bumbastikus biggrin.gif sanaak dekoratiivs muuzikas centrs, ne mashiina, jo uz priekshu nekust...
un saani ir paaraak rievaini. bet vispaar neslikti.
3Dstudiomax?
Cilveeks
QUOTE(Pakkun @ Nov 5 2006, 11:53) *

un vispaar zapiitim motors ir aizmuguree... bet tu tur esi iefiireejis bumbastikus biggrin.gif sanaak dekoratiivs muuzikas centrs, ne mashiina, jo uz priekshu nekust...
3Dstudiomax?

jaa bet man priekshaa buus Ford Mustang GT motors... biggrin.gif
tas man sapnju vaagjis... tongue.gif
nee wings3d...
Cowkiller
mjaa tie vaagji ir labie izkraaso tik veelaak...
Pakkun
QUOTE(Cilveeks @ Nov 5 2006, 12:08) *

QUOTE(Pakkun @ Nov 5 2006, 11:53) *

3Dstudiomax?

jaa bet man priekshaa buus Ford Mustang GT motors... biggrin.gif
tas man sapnju vaagjis... tongue.gif
nee wings3d...

tas tieshaam ir SAPNJU.. nee, fantaaziju vaagjis. vinjam priekshaa mustanga motors vnk neiet iekshaa. fiziski neiespeejams. nebuutu origjinaalaak motoru atstaat aizmuguree, kaut vai saaba ielikt un priekshaa taas bumbastikas? taads variants man liekas nav bijis biggrin.gif labi, es arii tikai fantazeeju tongue.gif
es kkad ar 3dstdiomax sho to meegjinaaju. kkas liidziigs nissan skyline sanaaca. apnika smile.gif
Cilveeks
QUOTE(Pakkun @ Nov 5 2006, 12:34) *

tas tieshaam ir SAPNJU.. nee, fantaaziju vaagjis. vinjam priekshaa mustanga motors vnk neiet iekshaa. fiziski neiespeejams. nebuutu origjinaalaak motoru atstaat aizmuguree, kaut vai saaba ielikt un priekshaa taas bumbastikas? taads variants man liekas nav bijis biggrin.gif labi, es arii tikai fantazeeju tongue.gif
es kkad ar 3dstdiomax sho to meegjinaaju. kkas liidziigs nissan skyline sanaaca. apnika smile.gif

nekas nogrieziishu dazhas daljinjas un ieliidiis... un ja neliidiis iemochiishu aizmugureejaa seedklja vietaa, bet priekshaa ielikshu rezerves riepu.... biggrin.gif (esmu gjeenijs ne!?)
Cilveeks
tagad ar motoru... varat atrast!?

IPB Image
Pakkun
motors salona... tev tur buus pirts, aafrikas karstaakaa vasara. pechku kurinaat nevaidzees, bet gan seedeet ledus kastee(uzmanies uriinpuusli, tiksi apsaldeets! tongue.gif ) biggrin.gif taa mashiina ir fiziski neiespeejama biggrin.gif
bubu
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 15:57) *
katraa zinjaa viss modelis jaacenshas izveidot tikai no 4-stuuru poligoniem (qadiem), lai normaali vareetu ar vinju dzrboties (animeet, arii rendereejaas labaax)

Pirmo reizi kautko tādu dzirdu. Ka quad'i labāk renderējas. Nezinu, ko tev nozīmē "labāk", bet videokarte neko citu kā trijstūrus nemāk renderēt. Jebkuru citu poligonu (quadu vai augstākas kārtas) tā noreducē uz vairākiem trijstūriem un tad renderē tos. Tāpēc quad'us renderēt noteikti nav ātrāk. Ātrāk (tāpēc arī labāk, manā izpratnē) ir renderēt trijstūru čupiņu. Pie tam, ar quadiem vai citiem ne-trijstūru poligoniem var būt nesmukumi dēļ tā, ka tie var neatrasties vienā plaknē. Videokartei tas var nepatikt (tb nedabiski izskatīsies). Ar trijstūri gan nav problēmu - tas vienmēr atrodas vienā plaknē.
Cilveeks
QUOTE(bubu @ Nov 5 2006, 17:28) *

QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 15:57) *
katraa zinjaa viss modelis jaacenshas izveidot tikai no 4-stuuru poligoniem (qadiem), lai normaali vareetu ar vinju dzrboties (animeet, arii rendereejaas labaax)

Pirmo reizi kautko tādu dzirdu. Ka quad'i labāk renderējas. Nezinu, ko tev nozīmē "labāk", bet videokarte neko citu kā trijstūrus nemāk renderēt. Jebkuru citu poligonu (quadu vai augstākas kārtas) tā noreducē uz vairākiem trijstūriem un tad renderē tos. Tāpēc quad'us renderēt noteikti nav ātrāk. Ātrāk (tāpēc arī labāk, manā izpratnē) ir renderēt trijstūru čupiņu. Pie tam, ar quadiem vai citiem ne-trijstūru poligoniem var būt nesmukumi dēļ tā, ka tie var neatrasties vienā plaknē. Videokartei tas var nepatikt (tb nedabiski izskatīsies). Ar trijstūri gan nav problēmu - tas vienmēr atrodas vienā plaknē.

sen zinaama informaacija... lol...
bubu
lol.. ne tev to teicu, ja nepamanīji.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.