Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mani pirmie darbi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
iru-chan
ta uzlaboju kail kermenu zimesanas prasmi
Drink
QUOTE(iru-chan @ Sep 27 2006, 13:03) *

Iru, tev ir vajadzīga mana kritika, vai nu tomēr man to atstāt pie sevis? huh.gif
iru-chan
QUOTE(Drink @ Sep 27 2006, 13:27) *

QUOTE(iru-chan @ Sep 27 2006, 13:03) *

Iru, tev ir vajadzīga mana kritika, vai nu tomēr man to atstāt pie sevis? huh.gif

man naw skenera
Drink
QUOTE(iru-chan @ Sep 27 2006, 13:52) *

man naw skenera

Vienalga.
Saksim no sakuma.
Galva pārak liela. Sejas izteiksme (?)
Kakls nav vidū.
Pieņemsim, ka krūtīm tā ari jābūt tongue.gif .. bet nu rokai nu točna vajag būt elkonim. Rokas garums nav vienāds. Tālijas nav.
Labot-Labot-Labot !!!

(un jau, imho, ir drusciņ labāk wink.gif )
vanda
ha ha ha man naak reeka par komentiem... biggrin.gif es gan taadus nezimeeshu nebuushu perversaa kaa tu...un vai iru-chan gadijumaa naw par lielu kruutis... blink.gif huh.gif ...
Cilveeks
mati kaa daksha un rokas kaa laapstas.... dry.gif un par tiem 18 gadiem pajokoju.... biggrin.gif
iru-chan
QUOTE(vanda @ Sep 27 2006, 16:01) *

ha ha ha man naak reeka par komentiem... biggrin.gif es gan taadus nezimeeshu nebuushu perversaa kaa tu...un vai iru-chan gadijumaa naw par lielu kruutis... blink.gif huh.gif ...

bet tas tak nav ti perversi !!! nu cilveka anatomija laikam vizmas man ta skiet

QUOTE(Drink @ Sep 27 2006, 14:15) *

QUOTE(iru-chan @ Sep 27 2006, 13:52) *

man naw skenera

Vienalga.
Saksim no sakuma.
Galva pārak liela. Sejas izteiksme (?)
Kakls nav vidū.
Pieņemsim, ka krūtīm tā ari jābūt tongue.gif .. bet nu rokai nu točna vajag būt elkonim. Rokas garums nav vienāds. Tālijas nav.
Labot-Labot-Labot !!!

(un jau, imho, ir drusciņ labāk wink.gif )

galvu nu to zinu seja nu ja ta man ir lielsa broblema kakl ir ari pa rensu es zinu tapec ludzu man kads palidziet ar tam rokamm....
iru-chan
labi es uzimeju terpu...
ludzu kritiku pa so darbu
vanda
man patiik abi teerpi there are so cute laugh.gif rolleyes.gif driiz ielikshu arii savus... biggrin.gif tongue.gif rolleyes.gif
iru-chan
sitas jau tads pasenaks bet man skiet ka labs ludzu pasakiet kludas jju tadam ir jabur !!!
Storm
njus man liekas, ka darbs taads, kuraa par maz darba ieguldiits... ph34r.gif
iru-chan
QUOTE(Storm @ Sep 29 2006, 10:37) *

njus man liekas, ka darbs taads, kuraa par maz darba ieguldiits... ph34r.gif

nu ja taja tas pa isto ta ir nu labi nakamaja es ieguldisu airak apsolu
vanda
luudzu izlabo alivam deguni man besii taadi deguni... dry.gif sorry neapvainojies... unsure.gif
iru-chan
QUOTE(vanda @ Sep 30 2006, 10:33) *

luudzu izlabo alivam deguni man besii taadi deguni... dry.gif sorry neapvainojies... unsure.gif

man skiet tam degunam nav ne vainas bet acim gan kaukas ir vainas !!!

ta mans jauns darbs nezinu ka iznaca bet es centos
iru-chan
mans darbins cerams ka jums patik unsure.gif
vanda
naw slikti... smile.gif
iru-chan
paldies tikai nakam reiz ludzu pasaki kludzs
kahi
tas ir zīmēts...eee...paintā? vienīgais, kas man nepatīk, ir deguna līnija. tās vnk nav. izskatās, ka kāc viņai divus caurumus vienkārši ņēmis un izdūris. arī zoda līnija pagara un bišku kroplīga daudzo līniju dēļ. bet acis man patīk tāc sad skatiens.
iru-chan
hmmm meiginasu izlabot un var teik paints
iru-chan
man atkal ir darbi

2 darbam man acis fuj

3 darbam es dzivniekus vispariba neprotu zimet

bet vispariba daudziem man rokas nepati tapec macos tas zimet
vanda
not bad pirmajam manam charinam shiro-chan roka nesanaakusi bet uguntina un seja biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif just awesome !!! pareejie naw slikti rolleyes.gif
iru-chan
hmm tas labi ka patik un kur palika tas kludas bes tevis teikta manos darbos nav kluds.. bet es zinu ka ir tapec ludzu pasaki tas
iru-chan
es pameiginaju izkrasot diemzel tikai uz painta
Keydan
Kada kropļina roka un deguns ari...
Bet vis cits ir norm. Ės zinu ka rokas zimet ir gruti, pats slikti tos zimeju. Bet deguns? Vareja to parnest pazlietiņ pa kreisi. T_T
iru-chan
rokas tiesam ir gruti uzimet..... pie tam tagat censos macities!! teguns bet ar tam svitram es esmu redzejusi kada anime.. un ne tikai man ir tada taktIKA ZIMET chariem degunus... vai tas ir tik slikti ???
Keydan
Ne, venkaši es rekomendeju zimet degunus laba puse, deguns iskatas ka salauzts.
Cowkiller
kapeec pirkstus necenties izlabot? mad.gif vairaakos darbos redzu vienu un to pashu kljuudu:raadiitaajpirksts ir izlausts vai izmezhgjiits! tachu taa vis ir ok! rolleyes.gif
iru-chan
pa to degunu labi.. pa pirkstiem ari pacentisod vairak
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.