Gribu nedaudz uzbraukt Yumes garadarbam ar to dzhekinju.... it kaa jau nekas slikt nav bet ir vien liels BET...
Esmu gatavs dereet ka tas dzheks ir uz uzbliezts peec tipiska shablona.. .tas ir ietrneejost roku uz vienu profilu liidz beigaas sanaak cieshami(imno paarziimeeshana jau no gatavaam animeem)
Leilaaka kritika sekotu ja tu buutu teksim meegjinaajusi uzziimeet emociju izpausimi sejaa,, tad arii buutu daudz interesantaak..... ielikt emociju sejaa tas ir svariigi. savaadaak visi lidiz shim redzeetie ir taadi tukshi(neuztrenneeti paarziimeejumi) un veel labaak ja tu buutu shim puisim pielikusi pozu(full body logjiski.
Sorry bet es tieshi taapat speetu uzbliezt paarziimeejumus... Neesmu maaksinieks un absoluuti bez talanta bet paarziimeet nedaudz pamainot detaljas es arii protu...
BEIGAAS es gribeeju pateikt ka nav nekaa personiska, tikkai luduzu posteet tieshaam
garadarbus ,kur ir ielikta nedaudz autora dveesele. Portretisms ir jauka lieta bet animei tas ir daudz par tukshu, mani nepiesaista prastas sejas, bet gan viss kopumaa - aina, backgrounds , uzziimeetasi teels ieliktas emocijas, un stilizeejums.... pagaidaam tiktaal njemot.. ja atminja mani nevilj tad viens no taadiem autoriem pashlaik ir Pikis.. .noteikti ir veel kaads es tikai uz sitiena nespeeju atcereeties...
P.S. kritizeet vajag, kritika audzina