kaarleens
Jun 21 2004, 10:43
hehz neslikta anime man iepatikaas sexy beibes un chuvaaki skolaa paarsvaraa nodarbojaas ne ar maaciibai tikai ar kaushanos
visiem ikkitousen cieniitaajiem patiks
seriaalu var nokachaat te
http://www.gotwoot.net/series.php?p=info&sec=43ehh nu kaut kaa man patiik visi tie super duper mega supersitieni laikam veel atminjaa dziivi laiki ka taadas speeliits likaas vis labaakaas pasaulee (stree fighter
2 forewer)
vieniigais zheel ka seriaals jau ir
licenzeets bet nu [AonE] izskataas ka paldies dievam liek dzimumlocekli uz licenzeeshanu
zenofex
Jun 21 2004, 11:44
Nu es nezinu kaa Aone, jo es sho seriaalu njemu no
Anime Station kuri arii neintereseejas par licenzeeshanu.
kaarleens
Jun 21 2004, 13:05
[AonE] jau ir 9 epas Anime Station tik 8 =)
kaarleens
Jun 21 2004, 14:44
uzlikshu treilera dziesmu diezgan stiliiga manliekas tik fails 2 daljaas sadaliits jo neieliida limitaa
kaarleens
Jun 21 2004, 14:52
un 2 dalja
Malivolus
Jun 27 2004, 00:18
Tiem kam patiik shitaada stila animes varu veel ieteikt Airmaster un Scryed.
Bomb A Head rullee
nu ko, 21 redzēta, 22 jau raws... drīzumā gaidām
ja kāds tiek pie torrenta, dodiet šurp
Man personīgi šī anime ļoti patika...70% dēļ meitenēm *mmm* 20% dēļ kaujām... *hmm.. yeah, that's cool..* 5% dēļ animācijas.. *that's the way, aha, aha, I LIKE IT!* & 5% dēļ citiem iemesliem
(tb. storyline, emotional, music etc.)
dodu 8.9/10
Forshs serialinjsh... Zheel, ka tikai 17 seerijas pagaidaam redzeetas, bet nezheeliigi gribas redzeet, kas buus taalaak
Varbuut kaads var pateikt (ljoti interesanti), kura no maasaam tad iisti patiik galvenajam varonim?!? Aya vai Maya? Man personiigi vairaak patiktu Aya... laikam...
Aazmandius
Oct 7 2004, 18:15
QUOTE(Pick @ Oct 7 2004, 10:16)
Forshs serialinjsh... Zheel, ka tikai 17 seerijas pagaidaam redzeetas, bet nezheeliigi gribas redzeet, kas buus taalaak
Varbuut kaads var pateikt (ljoti interesanti), kura no maasaam tad iisti patiik galvenajam varonim?!? Aya vai Maya? Man personiigi vairaak patiktu Aya... laikam...
Maya, Hi said so in 17 epizode.
SPOILER AHEAD:
Spectre
Nov 3 2004, 11:40
Done
Shoriit no riita ar neaprakstaamu baudu izbaudiju peedeejaas 3 serijas, tuiesa visas ieprieksheejaas biju no Shinsen skatijies bet peedeejaas 3 naacaas novilkt no AONE ai ANBU tagad jau neatceros
Vai ir veel kaads, kas jau ir redzeejis visas 24 epas????
Aazmandius
Nov 3 2004, 19:57
QUOTE(Spectre @ Nov 3 2004, 10:40)
Vai ir veel kaads, kas jau ir redzeejis visas 24 epas????
I think lots of people
Including me.
Spectre
Nov 4 2004, 10:47
Naaksies apstriideet, jo es tomeer ilgi gaidiju uz Shinsen subiem un cereeju ka vini tomeer pasteigsies, bet esu nepacietiigs un naacaas beigu beigaas vilkt no other suberiem. Tapee es taa bikiit aizkaveejos ar noskatiishanos.
zenofex
Nov 4 2004, 10:54
Es veel joprojaam gaidu uz anime-station suberiem
Shie gan sola ka driiz buus, bet! Soliits makaa nekriit, kaa saka!
kaarleens
Nov 10 2004, 12:18
noskatījos visu jūtos vispār vīlies serials iekačā līdz 10 epai pēc tam saakās bezgalīga gremdēšanās pagātnē un itkā seriāla galvenie varoņi tiek aizmirsti nezinu ja ņem kopumā ļoti viduvējs seriāls ikkitousen domāju bija labāks
Manuprat nekas labaks par parastu fightingu tas nav. Pagaidam tiku lidz 15. serijai un nekaadi neliekas ka tas buutu kas liels.
Ladykiller
Jan 19 2005, 22:30
Euuu ! Kaa te tik maz par Tenjiti saraxtits ieksa !
Tenjou tenge, butu janoverte augstu, labi ne tur uberajos topos, bet tas bija serials, kuram bija skaits sarezgits sizets (ar norautam beigam reaaaali....). Man jau echi vienmer ir paticis, un ja tur vel ir figtings pa temu, nevis ne pa temu, tad tas vinju padara vel elastigaku ka serialu prieks cilvekiem.
Neptaika, man tas, ka vinjiem bija tik daudz, ko pastastit, bet vinji visu baigi samudzinaja kopa un viss notika par atru, gandriz vai ka spiderman agrajas serijas, ka no vienas lietas pa teisno uz otru.
Patika, man reali patika ta draudzibas attainosana, ta tiesam baigi lidz sirdij aizgaja.
BTW: Varbut palaidu garam, bet vai vinjam bus kads turpinajums ????????
deleted-ray
Jan 20 2005, 18:06
Peec desmitaas seerijas man saaka palikt garlaiciigi.
Tāks... noskatījos līdz galam. Šo animi pieskaitu pie tādām kuru vajadzētu redzēt katram, jo tur ir ielikts savs stils.
Ļoti nepatika tas ka sākumā skatoties pirmās sērijas tu sagaidi no šīs animes kautko labu un intresantu, bet vēlāk viss saputrojas ar to ka sāk stāstīt pagātni. Un pie tam vēl 2x. Būtu ta labāk uztaisījuši tā ka anime sākas no pagātnes un beigās nonāk līdz tagatnei... tā visu pēc kārtas. Vēl likās dīvaini ka 23 epas beigās rādīja ka nākamā epa sauksies "Change" bet īstenībās saucās "Wandering", kas liek aizdomāties ka bija domāts turpinājums, bet beigu beigās uztaisīja final sēriju. Un vispār visās epās kopā nebija tik daudz joku kā pēdējā. No šis animes mierīgi varēja uztaisīt 2 atsevišķas animes! Echii tur bija ok... ne par daudz ne par maz! Gribējās lai tur vairāk tiktu parādīta Aya Natsume, jo tā man likās viss kawaiii personāž šajā animē!
Visā visumā Tenjou Tenge ir skatāms gabals. Un arī rakstāms matricās un liekams kolekcijā ar domu ka vecumdienās būs jānoskatās vēlreiz!
Spectre
Mar 10 2005, 12:35
Vakardien noskatijos 8 min OVA kuraa bija teikts 16.03.2005 DVD release date ... nu karoche KAAWAAIII unnn
ECHI protams, bet nu iskataas ka buus okej saucaas ULTIMATE FIGHT ... nuu dziivosim redzeesim protams ka gaidiisim
Uhu.. es ar vakar noskatījos.. Izskatās ka tiešām būs daudz labāka nekā TV, vismaz kaujas ziņā, bet nu pats TV arī nebija slikts! Atkal kārtējā Nagi Souichirou cīņa par to ka viņš nav pietiekoši spēcīgs un mēģinājumi kļūt spēcīgākam.
gaidīšu ar nepacietību OVA`a..
Muzika(pirma) laba bet vis parejs man nepatika paskatijus visus serijus(gandriz)ar fast forward
Un taa shodien ir iznaakusi pirmaa seerija no
Tenjou Tenge: Ultimate Fight OVAs.
Torrentu var dabuut te -
Shinsen-Subs BTed2k://|file|[Shinsen_&_A-S]_Tenjou_Tenge_OVA_1_[0FD3E134].avi|244912128|C2F0A48EBCCDD7021E57B5AEA4472C59|/
veel var no irc botiem Shinsen-Subs irc kanaalaa dabuut.
Lai arii veel neesu paspeejis novilkt, tomeer zinu ka kvalitaatei jaabuut ljoti augstai[vismaz video], jo encoders ir
Jcubed [bijushais Anime-Legion encoders, tagad pieveersies fansubu pasaulei un encodos prieksh Shinsen-Subs]
Spectre
Mar 19 2005, 23:03
Ehhhh pirmaa pirmaa tapat kaa pirmaa anime bija kas patiikams atkal ieraudziit Soichiro Aya Maya utt... next epa solaas buut laba Aya pret Maya ies pa gaisu .... acctuallly cilveekiem kuriem ir labi ar JAp val var jau tagad novilkt otru OVA no tokyo saita ^^
-nDigo-
Mar 19 2005, 23:23
ir kaads saits no kura vareetu navilkt taas jaunaakaas seerijas?
es veel neesu lidz galam noskatiijies pirmaas, bet driiz pabeigshu skatiities...
Man taa saakuma dziesma liekas hipnotiska. Nav gluzhi mans stils, bet es tik to klausos un klausos.........
Nu bet vispaar veel neesmu visu noskatiijies. Itkaa ljoti labs anime. Kautinji labi un Ecchii ar ne vainas nav.
iekš anidb rakstīts ka ir nosūbota arī otrā epa... wiiiiiii............
kačājam te
TorrentUpdated:
Noskatījos abas epas ovai.. Nu.. Vienkārši turpinājums seriālam.. nekas vairāk.. Liekas ka pat sliktāk ir uzzīmēts kā seriāls, bet tā pat bija labs! Comedy gabali bija labi
Noskatoties pēdējo epu, sajūtas bija tādas ka jābūt vēl, jo nekas netika novests līdz galam... Un tā arī ir...
30.03.2005 solās iznākt OVA Tenjou Tenge: The Past Chapter. Gaidīšu ar nepacietību.. Tik tas nosaukums diezkā nepatīk.. Bet nu cerēsim ka kādu muviju arī izlaidīs...
Spectre
Mar 21 2005, 01:39
Nee nu kaads flash back arii bija gaidaams tas jau skaidrs, bet nu gaidu kautko awesom from souchiro new power un ir aizdomas ka Ryuugan ar vaidzeetu kaadu lomu nospeeleet ^^
noskatiijos abas OVA serijas, likaas diezgan labi, iipa6i nekas neatšķiraas no paareejaa, man itkaa patiik bet nu taa :/ es biju cereejis kko iespaidiigaaku
kaarleens
Mar 22 2005, 17:32
nez nez man taadi viduveeji iespaidi peec ovas katraa zinjaa teikshu ka nekaa mega cool nebija, bet nu fanaati jau protams nepiekritiis. Ma joprojaam veel liekas ka seriaals sevi izsmeela tad ka saakaas bezgaliigaas gremdeeshanaas atminjaas
Hikaru
Mar 22 2005, 19:10
Es iegrimu tajās atmiņās i tālāk netieku. Pie kādas 14 sērijas iesprūdu
un tālāk neskatos.
<Graph>
Apr 28 2005, 14:57
Esmu redzeejis tikai dazzas tenjo tenga seerijas, gribaas redzeet veel citas tikai slinkums ka4aat no dc++ jo citur nevaru atras
QUOTE(<Graph> @ Apr 28 2005, 13:57)
Esmu redzeejis tikai dazzas tenjo tenga seerijas, gribaas redzeet veel citas tikai slinkums ka4aat no dc++ jo citur nevaru atras
"tikai slinkums ka4aat".....
Heh.. to tev gan nevajadzēja teikt.. Ja slinkums kačāt, tad ko tu vispār te dari? Tev te drīzāk būtu jāpiedāva n-tie linki kur var nokačāt Tenjou tenge doujinshi, paziņot visiem ka ir nosūbots TT movie.. nevis te visiem stāstīt ka slinkums kačāt... Nu ta nekačā un skaties Triple X...
Spectre
Apr 29 2005, 11:34
It's easy to say harsh words and to blame a person, but it's hard to direct him on the right way.
Iesaku daudz nesuudzeeties un paleenam saakt kachaat taalaak, sakraaj kadas 5 epas un noskaties, tad jau maniis vai atkal leenaam kachasi 5 epas vai arii gaidiisi triicoshaam rokaam, kad atnaks next epa un vinu noskatoties luukosies kaa naak next epa =)
ShinChan
Apr 29 2005, 13:48
Pareizi, nekačā. šovs nav tā vērts lai viņu skatītos un nožēloju nelietderīgi izpurgāto laiku. Tenges galvenās "vērtības":
1. Lieli pupi;
2. Neloģiska, tizla čaru uzvedība;
3. absurds sižets (videne, kurā skolēni mierīgi viens otru galina nost
)
4. Lieli pupi (piedodiet, ka atkārtojos, bet pupi tiešām ir lieli un daudz).
Ja kāds grib iebilst, laipni lūdzu.
Ja kadam nepatik lai neskatas, bet netraucejiet citiem.
ShinChan
Apr 29 2005, 14:05
QUOTE(Janus @ Apr 29 2005, 12:59)
Es tev traucēju skatīties? Ja traucēju tad pastāsti kā tas izpaužas? Man domāt, man ir tiesības uz savu viedokli un ir arī tiesības to brīvi paust formā, kas nav traucējoša vai aizvainojoša citiem foruma dalībniekiem. Vai varbūt tomēr nav?
Jā, es uzskatu, ka TT ir tizla anime un ja vajadzīgs varu to arī pamatot.
<Graph>
May 2 2005, 16:11
man bija besis ka4aat tikai tapee ka ir dazziem stulbas maasas kuras nesaprot kas notiek un visu izsleedz aaraa kas vinjai nav vajadziigs
kameer nav maajaas vismaz tad varu noka4aat.
Who cares ka tev māsa? Bet vispar tenjou tenge diezgan interesants anime. Žēl ka mazliet pārsīlēts.
Šodien beidzot tika nosūbots
Tenjou Tenge: The Past Chapter. Suberu grupa nav īpaši populāra - Atlante-Team-Fansub, bet nu izvēles šā vai tā nav!
BittorentmIRC bot
QUOTE(JurCHiX @ May 2 2005, 21:43)
Šodien beidzot tika nosūbots
Tenjou Tenge: The Past Chapter. Suberu grupa nav īpaši populāra - Atlante-Team-Fansub, bet nu izvēles šā vai tā nav!
BittorentmIRC botLai nebuutu paartseigumi jaabriidina ka subota ir franchu valodaa
QUOTE(Revol @ May 2 2005, 21:57)
Lai nebuutu paartseigumi jaabriidina ka subota ir franchu valodaa
eeee.... tu to nopietni???? Fak.. es jau tā sapriecājos....
bet nu vismaz jānovelk jāapskatās par ko tur vispār ir.. vēlāk būs jānovelk ar eng subiem...
QUOTE(ShinChan @ Apr 29 2005, 14:05)
QUOTE(Janus @ Apr 29 2005, 12:59)
Es tev traucēju skatīties? Ja traucēju tad pastāsti kā tas izpaužas? Man domāt, man ir tiesības uz savu viedokli un ir arī tiesības to brīvi paust formā, kas nav traucējoša vai aizvainojoša citiem foruma dalībniekiem. Vai varbūt tomēr nav?
Jā, es uzskatu, ka TT ir tizla anime un ja vajadzīgs varu to arī pamatot.
Pamato gan, es nespeeju saprast, kas tev nepatiik lielaas kruutiis?
Spectre
May 5 2005, 11:07
Nospoileroshu >>>> TT muuvijis ir Recaps
to visu vareeja jau verot seriaalaa, taa luuuk, es vairak gaidu kad tiks pazinots, ka tiks turpinaata OVA or jauna sezona ......
kaarleens
May 5 2005, 14:51
QUOTE(Spectre @ May 5 2005, 10:07)
Nospoileroshu >>>> TT muuvijis ir Recaps
to visu vareeja jau verot seriaalaa, taa luuuk, es vairak gaidu kad tiks pazinots, ka tiks turpinaata OVA or jauna sezona ......
Paldies aiztaupiiji lieku megabaitu vilkshanu
Chufanzo
Jul 2 2005, 23:42
Man seriaali patiik, kuros ir ecchi taapeec arii nenjeemu veeraa dazhas lietinjas, galvenais, ka bija pietiekoshi daudz romances un kaut cik sakariigs sizhetinsh. Ja buus turpinaajums, es noteikti skatiishos...
Aektan
Jan 29 2006, 18:10
Vai 24 serija ir pedeja? kaut ka škiet ka story nav beigusies
Kopumā liekas uztaisīts tīri labi. Noskatījos kādas 2 sērijas pagaidām. Nu tā- iktā jau skatīties var, bet es neteikšu, ka pagaidām mani tas viss baigi sasitītu.
Un sanāk, ka 24 ir pēdējā sērija...
Spectre
Feb 28 2006, 11:04
QUOTE(Chufanzo @ Jul 2 2005, 23:42)
Man seriaali patiik, kuros ir ecchi taapeec arii nenjeemu veeraa dazhas lietinjas, galvenais, ka bija pietiekoshi daudz romances un kaut cik sakariigs sizhetinsh. Ja buus turpinaajums, es noteikti skatiishos...
Ir vēl Tenjou Tenge OVA - 2 epas tas tipa kas peec tam notiekas ... bet nu arii tur ir tāli līdz patiesībai. Prelimenary figti (par kuriem tika minēts 24-tajā epā) tā arī palika nākotnē
Vēl ir TT mūvijis bet nu tas ir tāds recaps uz 24 epām + pa vidu salikti vēl pāris eechi ainas un viss ... <- nekas ipash .. hvz gaidam next ovu or seriala turpinajumu or negaidam neko ...
Noskatījos līdz beigām. Biju krietni nepamierināta. Līdz pat pašām beigām no kaut kāda vidus saglabājās nemitīga spriedze, bet beigas mani pilnīgi neapmierināja. Nu- tur tā arī nekas līdz galam netika pabeigts, tā Aya atkal kā aptrakusi skraidīja pakaļ tam Nagi, bet tas tak ir pilnīgi stulbi, šitā skraidīt pakaļ kādam, kuram tu pat nepatīc kā sieviete...
Nu, pati kopumā anime ļoti laba, bet tās beigas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.