Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tenjou Tenge
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2
Righorn
Es nesen redzēju filmu, man jau patika. Nāvīgi daudz "akšns"! Tik man likās, ka tas viens vecis bija pārāk stiprs(tas kurš beigās to pāšnāvību uztaisīj)! Tā jau viss baigi smuki, sazīmēts labi, piedomāts klāt ar ir! Anime skatāms!!(kaut gan vēl pie seriāla nēsmu ķēries)!
Kikumi
Noskatījos. Teiksim tā, beigas bija galīgi ne tas, ko gaidīju. Būtu vismaz parādījuši, kurš tad tur beigās gūst virsroku. No grafikas viedokļa jāsaka, ka ir tīri labi. Mazliet par daudz ecchi, bet pie tā var ātri pierast. Tracināja nemitīgā braukšana pagātnes notikumos (lai gan, kurā anime tad tā nav). Nja, un tēli... Kā jau visur. Viena traģiska personība, padumjais džeks, viņa gudrais draugs un meitene, kas kā akla skrien tam dumiķim pakaļ.

Teikšu tā: anime tīri laba, ja piever acis uz nemitīgo ecchi un nepabeigtajām beigām (kaut kā jocīgi skan, bet nezināju, kā lai savādāk pasaka).

P.S. Ova arī likās nepabeigta. Nu kāpēc gan tas tā bija jāatstāj? Grr... ph34r.gif
Keydan
I totaly hated this Anime dry.gif I was thinking it would be more FIGHTING and less soapopera. The drama spoiled this Anime!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.