Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Taa pat ,)
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Alexa De Šarlote
Varbūt viņš gribēja parādīt ka izskatā ar un bez tīntes viena zīmējumā....
Zuzix
hmmz.. maybe Tu warētu iepostot tā ka tikai meitene [tā tur virsū tak ir meitene, right?] būtu apvilkta līdz galam happy.gif or jau pabeidzi to darbu? anyway manam tīk wub.gif
Aven
кхм кхм
ждёмс..
X_Kamui
QUOTE(Zuzix @ May 4 2007, 21:19) *

hmmz.. maybe Tu warētu iepostot tā ka tikai meitene [tā tur virsū tak ir meitene, right?] būtu apvilkta līdz galam happy.gif or jau pabeidzi to darbu? anyway manam tīk wub.gif

Jaa ta ir meitene))
man laika pagaidaam nav kko pabeigt rolleyes.gif

QUOTE(Aven @ May 4 2007, 21:28) *

кхм кхм
ждёмс..

Ir, ir, ir gatavs un pabeigts, jau sen... vismaz man taa liekas)))
Kikyou
Nu pēdējais zīmējums ir NICE! Nedaudz grūti saprast, ka tā meitene, ja nepievērš uzmanību attiecīgām detaļām... Visādi citādi man patīk, tēma, poza, viss!
X_Kamui
Nu, es nekad mužaa nezimeetu divus viriešus tadaa pozaa, neesmu jau slims... wink.gif

Vel viens pagajušas vasaras ziimejums happy.gif

IPB Image
24.06.2006
Tenma
QUOTE(-Kai- @ May 5 2007, 20:35) *

Nu, es nekad mužaa nezimeetu divus viriešus tadaa pozaa, neesmu jau slims... wink.gif

Vel viens pagajušas vasaras ziimejums happy.gif

IPB Image
24.06.2006

tapis pie Jāņu ugunskura? biggrin.gif mmm... nju gan Tev ir pacietība šitā pie detaļām strādāt...
X_Kamui
QUOTE(Tenma @ May 6 2007, 11:52) *

tapis pie Jāņu ugunskura? biggrin.gif mmm... nju gan Tev ir pacietība šitā pie detaļām strādāt...

Neatceros kad...varbuut peec ugunskura hz...)))
Ne nu šitais bija ziimeets aatri un detaļu diezgan maz rolleyes.gif
Aven
QUOTE(-Kai- @ May 4 2007, 22:22) *

Ir, ir, ir gatavs un pabeigts, jau sen... vismaz man taa liekas)))

отлично)
X_Kamui
Ну да маладец))) biggrin.gif
всё ща тада и выложу его...

Vo Avenam, pec vinja atļaujas, 15 min atpakalj noskaneets darbs -
IPB Image
Mishelin
Vot sitas gan ir smuks 10 points
Huney Bunny
Iespaidīgi ohmy.gif Man patīk. It sevišķi tā meitene ar aveņu tattoo wub.gif Bet tomēr man dažas pics šķiet diezgan garlaicīgas un galīgi garām dry.gif sleep.gif mad.gif blink.gif ...

Kikyou
Kā man patīk melnbalts ar sarkanu... =w= Ļoti labs, pēc manām domām, ēnas baigo efektu dod. Iz naice.
Zuzix
niiice niiice... прямо хочется попросить чтоб для меня что то нарисовал..
X_Kamui
QUOTE(Zuzix @ May 7 2007, 01:03) *

прямо хочется попросить чтоб для меня что то нарисовал..

Vari jau prasiit, bet kad uzzimeešu nezinu...briivais laiks man ir tikai no 24:00 liidz 6 no riita...
kad es parasti guļu... rolleyes.gif

Так что нарисую, только не скоро...
Скажи тему, или сразу скажи как и кого хочешь чтоб нарисовал.
Только я нерисую фанАрты! dry.gif
Zuzix
QUOTE(-Kai- @ May 7 2007, 15:33) *

Так что нарисую, только не скоро...
Скажи тему, или сразу скажи как и кого хочешь чтоб нарисовал.
Только я нерисую фанАрты! dry.gif

xex.. ну незнаю >_< вариант - что то красивое, с крыльями годится? желательно чтобы это был парень ^__^v ндаа, что то типо того happy.gif
наверное просить нарисовать yaoi даже не стоит, я угадала?
X_Kamui
QUOTE(Zuzix @ May 7 2007, 16:14) *

xex.. ну незнаю >_< вариант - что то красивое, с крыльями годится? желательно чтобы это был парень ^__^v ндаа, что то типо того happy.gif
наверное просить нарисовать yaoi даже не стоит, я угадала?

Про Yaoi c моей стороны можешь забыть biggrin.gif

А вот красивый парень с крыльями... это можно wink.gif
Asuka
ou mēn, it's very nice blink.gif mans būt šokā par šitādu, šitādu... labu darbu.
(tagad es saprotu, kāpēc ir jāmācās, daudz jāmācās zīmēt)
ekselents darbs. smile.gif
Alexa De Šarlote
Ar ko tu apstradā līnijas...kā line art vai savadāk....?
X_Kamui
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 10 2007, 16:04) *

Ar ko tu apstradā līnijas...kā line art vai savadāk....?

Vienkarši apvelku ar tintes pildspalvu un viss blink.gif
Alexa De Šarlote
oh tev laba roka, a ka tu zimē viņu lielā vai mazā formātā....?
X_Kamui
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 10 2007, 21:43) *

oh tev laba roka, a ka tu zimē viņu lielā vai mazā formātā....?

Nu, visi mani ziimejumi ir ziimeti uz a4 formaata lapaam)))

a kadeeļ tik liela interese par to visu? rolleyes.gif
Alexa De Šarlote
Kāpeic? a tādēļ ka man intresē ļoti kā top mākslinieka darbi, tavos darbos man patīk smalkās līnijas un ideja kas top uz lapas. Intresejos jo, tikai tagad pedejā pusgada laikā sāku mācīties par visu kas saistīts ar zīmēšanu utt....biggrin.gif
viuks
Visi ziimeejumi tieshaam ir ieveeriibas veerti. Keep up the good work ;>
X_Kamui
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 11 2007, 07:40) *

Kāpeic? a tādēļ ka man intresē ļoti kā top mākslinieka darbi, tavos darbos man patīk smalkās līnijas un ideja kas top uz lapas. Intresejos jo, tikai tagad pedejā pusgada laikā sāku mācīties par visu kas saistīts ar zīmēšanu utt....biggrin.gif

Heh, skaidrs un paldies))) rolleyes.gif

viuks Thx!

Vel mazumiņš..
IPB Image

mazs edits biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Man skaneris nojudzās nevaru ielikt savus darbus jaunos.....sad.gif man tiešām patīk tavi dabi ar smalko stiliņu...:*
Zuzix
a tas laiks [16:10] ir darba sākuma vai beigu laiks? happy.gif

niiice niiice happy.gif zuzei patīk patīk tā noskaņa, kas rodas pateicoties acīm [tam, kā Tu zīmē acis]
X_Kamui
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 11 2007, 23:14) *

Man skaneris nojudzās nevaru ielikt savus darbus jaunos.....sad.gif man tiešām patīk tavi dabi ar smalko stiliņu...:*

Ja man negļuukotu skaneris es labpraat tev noskaneetu kko...bet taa maita to straadaa to nee, nezinu...

Zuzix man ir laba un slikta ziņa...
saakšu no labas, es uzzimeeju tavu ziimejumu pa 15 min un noskaneeju...
tagad iet slikta - peec tam es mazlietiņ gribeeju to pielabot, mazlietiņ izkraasot, savest kartibaa un tt... un beigaas, netiišam, izliju uz vinju tinti un izmetu xDDDDDDDDDD taa kaa man nav originaala... sad.gif
Ehh...bet tik un taa es jau gandriiz pabeidzu citu, kurš arii bus tev, gan originaals, gan skans un dariisi ar to ko gribeesi, man vienalga))))

btw tas noskaneetajs un jau neeksisteejošais ziimejums biggrin.gif
nepaspeeju pat normaali apvilkt liinijas beh)))

IPB Image
Huney Bunny
Man patiik! Me gusta! Very Good! Очень хорошо!
Saint_one
Es nez iespējams, tā pat nav kļūda, bet tavos zīmējumos lielākajai daļai ir vienādas un līdzīgas sejas izteiksmas, tādas viltīgas un skumjas.
Un tagad jautājums biggrin.gif- Nevēlies vienreiz uzzīmēt. kādu patiesi priecīgu čaru ? biggrin.gif
Tenma
QUOTE(Saint_one @ May 13 2007, 09:55) *

Es nez iespējams, tā pat nav kļūda, bet tavos zīmējumos lielākajai daļai ir vienādas un līdzīgas sejas izteiksmas, tādas viltīgas un skumjas.
Un tagad jautājums biggrin.gif- Nevēlies vienreiz uzzīmēt. kādu patiesi priecīgu čaru ? biggrin.gif

es teiktu, ka tieši šīs sejas izteiksmes piešķir viņa zīmējumiem to burvību, kas mani tā valdzina...

starp citu, kādu papīru Tu izmanto?
X_Kamui
Saint_one Kad man buus labs noskaņojums, tad ari uzzimeešu kadu prieciigu čaru... rolleyes.gif

Tenma Nezinu, uz kkaada bieza papiira, kurš domats krasaam wink.gif
Saint_one
Gaidīšu ar nepacietību smile.gif wink.gif
Alexa De Šarlote
Ja man negļuukotu skaneris es labpraat tev noskaneetu kko...bet taa maita to straadaa to nee, nezinu...

Ah tikuntā būs javed uz remontu ja kaut kas sanāks..... dry.gif

ja tas pedejais, man patīk aiz iemesla ka tagad var redzēt kā top tavas skices.Tu kādreiz ieliec kādas vairākus tādus darbus kur var redzēt pirms lielā darba zīmējumus(skices)...... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tenma
Hm... Man liekas, ka pēdējajam, kurš jau ir kļuvis nelabojams, ir viena no divām kļūdām: vai nu tuvākajai rokai ir pārāk īss augšdelms, vai arī tas ir bik nepareizi izēnots
X_Kamui
(>.<) Es tikko paarlasiju paaris lappusen no šii topika un atcerejos, ka soliju vienam cilveeciņam uzzimeet ziimejumu biggrin.gif laugh.gif

piu, sorry...kaut kaa izleca no galvas... bet man ir maija beigaas uzzimeeta skice... wink.gif
IPB Image

Un man beidzot skaneris stradaa bez problemaam, jo nopirku jaunu PC xD
Zuzix
waah.. es jau pati aizmirsu happy.gif

negribi pabeigt? wub.gif
X_Kamui
Nu var jau kkaa ari pabeigt... rolleyes.gif

es pat varbuut liidz Inčukalnam pabeigšu, tad tu tur savu ziimejumu ari saņemsi...bet tu nepriecajies pa agru...man gandriiz nav briiva laika... wink.gif biggrin.gif
Zuzix
damnit! tagad man ir jaacenshaas tikt uz inchukalnu >_<
Hikaru
Smuks zobens. rolleyes.gif Man vispār patīk, kādus Kai ieročus zīmē. Un spārni visiem arī patīk. Foršs fantasy stils.
undux
ļoti patīk man tās līnijas. Nav tādas kā man sašvīkātas.
X_Kamui
Uzzimeeju kadas 3 min atpakaļ tongue.gif
dzeešgumijas nebija pa rokai... so viss ir redzams >.<

IPB Image

btw: tur daudz kaa pietruukst, bet šii ir tikai skice uzzimeeta ar ziimuli rolleyes.gif
jo man vnk gribeejas kko iepostot... biggrin.gif
Mimi
nez, man tā seja šoreiz nepatīk. >->
bēt kopumā normāls, ja vien seja būtu savādāka, x]
Tenma
eh, nespēju nejūsmot par Taviem darbiem smile.gif
Henata
zeel , ka tu nevareei atskanet un izlikt tos forsos zimejumus kurus tev toreiz paprasija uzdavinaat sad.gif
X_Kamui
Jup, jup... tas pirmais, kuru atdevu man pat pašam patika >.< biggrin.gif tongue.gif
Keydan
Nice... bet viņam sejas gandriz nav! biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(Keydan @ Dec 24 2007, 00:59) *

Nice... bet viņam sejas gandriz nav! biggrin.gif

Viņam ir, bet taa ir zem matiem... kekeke biggrin.gif
Taison
QUOTE(-Kai- @ Dec 11 2007, 19:58) *

Uzzimeeju kadas 3 min atpakaļ tongue.gif
dzeešgumijas nebija pa rokai... so viss ir redzams >.<

IPB Image

btw: tur daudz kaa pietruukst, bet šii ir tikai skice uzzimeeta ar ziimuli rolleyes.gif
jo man vnk gribeejas kko iepostot... biggrin.gif

Edward Scissorhands (ir tāda filma)
X_Kamui
QUOTE(Taison @ Dec 28 2007, 03:02) *

Edward Scissorhands (ir tāda filma)

Un? biggrin.gif kka nesapratu, priekš kaa tu to uzrakstiji...

un liekas ka to filmu esu kkur redzeejis, ja ta ir taa filma, kur čalim uz pirkstiem bija šķeeres rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.