QUOTE(ShinChan @ Jan 5 2005, 21:42)
Mjā, interesantas lietas jūs par mani neklātienē esat sarakstījuši. Bet vai bij vērts, un jo īpaši šajā sadaļā? Ja jums ir nepārvarama tieksme par mani kaut ko pateikt - izteikt savus novērojumu, aizrādīt kaut ko, piedāvāt veidu kā pilnveidoties vai arī izteikt pateicību, ka es tāds esmu tad, lūdzu, sūtiet man PM. Būšu jums ļoti pateicīgs, tikai nepiedrazojiet pilnīgi nesaistītu topiku ar manas necilās personas apspriešanu. Ja ir luste varu izveidot specīālu topiku "Kas tev patīk vai nepatīk ShinChan'a izdarībās forumā?" offtopic sadaļā. Tur Elladora varēs manī strostēt par sapurgāto dzejoli (laikam grūti tikt tam paari?) un jūgisti izkliegt savu saapi un atspeekot manus paarmetumus. Ok?
Mazliet Off-topic...Nudien...She tev par meeginaajumu paliidzeet...
DarkRockslizer
Jan 7 2005, 17:27
QUOTE(INK @ Jan 7 2005, 12:44)
man ir baigi labais pamats labam staastam nu tik labs ka man liekas ka tik driiz labaaku neizdomaashu biju domaajis to pataupiit pats savam projektam bet vienam man taapat nekas neizdotos
man nav nejausmas cik gruuti ir taadu projektu biidiit bet ja kaadreiz kaads sapnjo straadaat anime industrijaa tad kautkas ir jaabiida jo neviens veel nav kljuvis slavens bagaats vai atziits sheezhot rokas kleepii salicis
P.S. varbuut censhieties shinii topikaa neapvainot un neapvainoties
par katru siikumu taa ieekanomeetos laiks
P.S.S. vai Juus interesee mans staasta pamats?
P.S.S.S. nav jau gluzhi taa ka Juus seedeetu rokas kleepii salikushi
es tikai gribu teikt ka slinkums ir jaamet pie malas
Ok, then show it to us. That would be interesting.
Seven_of_zero
Jan 9 2005, 01:10
Nu nezinu nezinu. Es labak pieturetos pie Musu vasaras story. tur pat zimejumi jau ir . vispar nav ko seviski lauzit galvu, ja ir Latviesu tautas pasakas, Fanasy humors un viss parejais garantets. Bet tomer story ko izdomajam vasara man liekas pietiekami labs.
Seven_of_zero
Jan 9 2005, 01:17
So topiku deretu izlasit pirmo ja kadam ir paradijusies ideja par labaku story
http://otaku.lv/index.php?showtopic=243&st=90
Seven_of_zero
Jan 9 2005, 01:56
Tiem kuri nav lasijusi visus projekta topikus vajadzetu apskatit tos kurus es atsvaidzinaju. ja velas tedzet visus tad projekta sadalas apaksa uzlikt "show all"
kādēļ tādi strīdi???
storry jau top... un nedaudz pēc pirmā uzmetuma... ja tauta labi uzvedīsies tad varbūt te būs arī pirmais ieskats...
DarkRockslizer
Jan 11 2005, 19:23
Mjā. Ja tas stāsts būtu (I`m talking about the latter one) ar izdomātiem jautājumiem par nākotni, varētu tīri labs sākums scenario sanākt. Un to nebūtu grūti uzzīmēt, ja tas būtu vairāk psychological thriller, nekā uz action balstīts. Te jau ir doma!
No šitā gan vajag kaut ko izveidot. Kaut kas kā stāsts par skolotāju un mācekli, kas dzīvo katrs savā laikā. Bet jāizdomā tad arī vēl vairāki krasi pavērsieni "tagadnē" dzīvojošā puiša dzīvē.
Beigās vēl jābūt negaidītam nobeigumam, kas arī patiktu skatītājiem.
Kyoushu
Jan 18 2005, 19:18
Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu!
DarkRockslizer
Jan 25 2005, 13:43
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 18:18)
Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu!
Nu bet tas galvenais ir galīgi garām. Tur var sanākt tikai totāls amatierisms.
Kyoushu
Jan 25 2005, 15:23
Wai ta Latvieshiem ar sawu pirmo Anime projektu jaabuut profesionaaljiem... Turklaat Latvieshiem nekad nebuus anime =)
Seven_of_zero
Jan 28 2005, 13:40
Nu nu, Tā nu es neteiktu. Un story prieks pirmās anime lai paliek tas pats.
Kyoushu
Jan 30 2005, 20:49
hallo =) Taa naw anime! =) Taa ir anime stilaa weidota animaacijas filma.... Anime ir japaanju animaacija... kas mees kaadi japaanji?
Kaut kur kaads jau par shito temu vienreiz striidejaas un beigaas nonaaca pie secinaajuma, ka anime = animaacijas filma Japanu animaacijas stilaa.
Vismaz man taa likaas..
Kyoushu
Jan 31 2005, 17:26
nonaaca warbuut...bet taa tomeer nawa..
Daudz kur waards anime tiek tulkots kaa Japan Animation.. ui ui nu noskatieties kaut wai Animatrix scrolls to screen..the history and culture of anime.
Manupraat nevienam nav iistas skaidriibas par shii vaarda noziimi..
UN es esmu redzeejis to Scrolls to Screen...
nu vispaar jau anime staav prieksh animation... bet tur nav teikts kaadas animation, taapeec man buus jaapiekriit xikes. Taas ir animaacijas taadaa noteiktaa stilaa (japaanju stilaa.)
Azeroth
Feb 4 2005, 12:59
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 11 2004, 20:50)
Tātad projekts ir sācies un situācija ir šāda.
1) Story.
Japāņu meitenei skolā visi dara pāri, mājās māte visu laiku uz viņu dusmojas. (tēvs ir Jakudza boss) Meitenei tas apnīk, viņa paņem mātes pasi kredītkarti nedaudz skaidras naudas (ap 200 ls) un dodas uz lidostu. Tur viņa pieprasa biļeti uz tuvāko reisu prom no Japānas. (te sākas si-fi) Viņa dabū biļeti
tiešajam reisam Tokija-Rīga. Aizlidojusi uz Rīgu meitene no lidmašīnas paņem aprakstu par Rīgu. tālāk viņa staigā pa vecrīgu un mēģina atrast lētu hoteli. Viņa atrod viesnīcu saulīte. pēc pāris dienām viņai tiek anulēta kredītkarte. (Tālāk vel nedaudz būs jāpadomā ko viņa darīs 2 mēnešus līdz viņai beidzas vīzas derīguma termiņš). Vīzai ir bedzies termiņš un viņu sāk vajāt imigrācijas departaments. tikai viņai izdodas no tā visādi aizmukt (uzrāpjoties uz māju jumtiem. Speciāla karatē paņēmiena izmantošana utt) Beigās viņu tomēr noķer. No imigrācijas departamenta viņa piezvana uz Japānu savam tēvam kurš pamazām ir sācis domāt kur ir viņa meita. Meitene paziņo ka atrodas Latvijā un viņu ir saņēmis ciet imigrācijas departaments. Tēva birojā nolaižas karte un uz tās parādās kur tā Latvija atrodas. Pēc 4 st Rīgas lidostā nosēžas jakudzas lidmašīna. Tēvs pats sēžas mašinai pie stūres, izbrauc uz šosejas un brīnās kapēc visi brauc nepareizajā pusē. Ceļu policija viņus aptur ( to gan viņiem nevajadzēja darīt). pēc pāris stundām viņus atrada kolēģi. viņi bija sasieti un mutēs katram bija iebāzts japānas karodziņš.( te vel būs jāizdomā jocīgi atgadījumi līdz viņi aizbrauc uz imigrācijas departamentu) Tālāk seko atbrīvošana. tēvs nolemj palikt Latvijā. Kaut kur latgalē- skats ar smukām mazām mājiņām skats vairāk pa kreisi betona bunkuri 100iem jakudza apsargu. tanki, pretgaisa aizsardzības sistēmas, dzeloņdrātis utt. Jakudzas boss sēž istabā un spēlē kokli.
nu tā tas nu būtu neliels ieskats saturā. Papildiniet ja kaut ko aizmirsu vai sajaucu.
Haha, peec pirmajiem teikumiem jau biju paarreecies
Labs jums sheit humors, stulbs, bet labs.
vinja maak speciaalu karate panjeemienu un skolaa vinjai visi dariija paari?????????
vai arii kameer bega no visiem kaiteekljiem dabuuja level up????????????
Seven_of_zero
Feb 11 2005, 17:47
To story velak pielabosim.
SonGoku
Mar 9 2005, 19:42
Ko jus vinji visi vinjam uzbrukat =/
rebelstrik
Mar 10 2005, 18:14
dbz rulzz
dbzdbzdbzdbzdbzdbz....................dbz
Kikyou
Mar 10 2005, 19:27
QUOTE(rebelstrik @ Mar 10 2005, 17:14)
dbz rulzz
dbzdbzdbzdbzdbzdbz....................dbz
Nogaliniet šito spameri
spamerispamerispameri....................spameri!
Bet ja tā nopietni, kas pēdējā laikā ir ar visiem šitiem DBZ faniem-spameriem? ._.;
Kikumi
Mar 10 2005, 20:21
Tas pat nav izlasījis par ko šajā topikā iet runa. Tam galvenais ir kaut ko ierakstīt, lai dalībnieka pakāpe (to laikam tā sauc) paaugstinātos... Nožēlojami!
baseboalbatboy
Mar 12 2005, 20:27
Nu jā story tiešām garām nez kā būtu ja katrs kuram apnicis sēdēt mājās paņemtu no vecākiem 200 ls vīzu un laiztos uz japānu vai vēl kaut kur citur.Un vēl vecākiem liels pofigs kur vīņu meita un fāters sāk domāt:''hmm...kur mana meita''tikai pēc diviem mēnešiem
.Un pašās beigās jūs lūdzu paskiet man kādēļ tur tie tanki bunkuri utt.Un kas tas par nobeigumu nez kā tajā animē izkatīsies beigas nekas tā arī nav noticis bet jakudzas boss zēž istabā un spēlē kokli thhhhhhhhhh galīgi garām
P.S.
Vajag lai kādu kaut kur nošauj.
Seven_of_zero
Mar 13 2005, 00:17
Story vel tiek veidots, un ko tu gribeji lai JAKUDZA boss sez maja ar Evor apsardzes pieslegumu un signalizaciju, galvenais jau ir tas ka skats ar kluso dabu jaukas majas un tad kamera pagriezas pa labi un paradas vina gruntsgabals ar tankiem un betona bunkuriem. Jakudza boss ir loti aiznemts ar darijumiem un tapec vins ari nepamanija ka meita pazudusi. Ka jau teicu story tiek vedots.
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 12 2005, 19:27)
P.S.
Jaa noteikti.. vēl derētu, lai kādam norauj kādu ekstremitāti, sadur ar nazi, tad parādās vēl kāds apsiekalojies zombijs un vēl.. vēl.. ko gan es aizmirsu?.. nu bet protams, derētu vēl kādu cīņu pret terrorismu un narkodīleriem..
Šis, ja vēl neesi pamanījis, negatavojas kļūt par super-mega-vis-vis.. action grāvēju, tāpēc tizla vardarbība (amerikāņu filmu stilā) šeit varētu būt lieka.
ShinChan
Mar 13 2005, 15:42
Bez šaubām. Un jāsāk būtu ar memberiem rebelstrik(?), SonGoku un arī tevi, ja nebeigsi gvelzt muļķības.
dmonster
Mar 14 2005, 09:10
P.S.
Animēā jā, tur vārētu kaut kā nezin kā Jakudzas boss kādu piem meitas draugu vai arī kādu, kas viņai tur kļuvis tuvs, nošaut (protams slepeni), lai tur viņai nebūdu nekāda iemesla palikt, bet me be just a dork, so what da hek.
nju,wiss shitais ir baigi incanti un mans domaaa,ka wispaar cilweekam jaabuut aarpraatigi drosmiigam laj kko shitaadu uzsaaktu...aapaaac..man jaw buutu..ir gruuti saakt ziimeet pashaj sawu mangu,kur ta nu weel sawaakt ljaudis un kko shitaadu izdomaat.. Wareni! juus wispaar i baigie malachi! (tas naw jaauztwer ka uzbrauciens,nju,kaa acis malaas,bet gan kaa uzslawa+apbriina+miiiilziigs priex par taadiem cilweekiem)
Heh, pagaidaam viss gan ir ta kaa bishku apstaajies, bet tomeer man ir paarlieciiba, ka kaadreiz izdosies.
Taapeec slaveet veel buutu bisku par agru.. bet anyway thnx
Drosme, nez.. vai tas buutu tas, kas sheit buutu vajadziigs visvairaak. Driizaak jau neatlaidiiba, gribasspeeks u.tml. un.. Speeks paarvareet slinkumu..
hehe,nju jaaa,kad es saaku lasiit uz atpakalju,secinaaju,ka lajkam jaw tas taa buutu piebremzeejies,aber nekas,me tikuntaa cer,ka kaadrejz wareesh iet uz kjini un skatiities latwieshu anime,sajuusmaa spiegt /emm,nju,ok,warbuut nespiegt,tas tomeer taa skalji sanaak
/ zhurnaalos lasot interwijas ar warenajiem radiitaajiem... hehehe..un es ceru,ka wismaz kkas no taa piepildiisies un shitais tomeer neapstaasies,un shis sapniic tomeer tix uzcepc..
kkaa jociigi izklawsaas...
P.S.laj saaktu ir waidziiga drosme,gribas- un darba-speex jaw ir wajadziigs laj pabeigtu..
Labak ceriet
ka bus panakumi visa, kas vajadzigs. Savadak ja sita turpinasies tiesam nesanaks.
starp citu
manaas neguleejushaas smadzenees radaas STIPRA ideja
uztaisiit futuuristisku un abstraheetu laachpleesha variantu...
man shkjiet ka mees uz shito vareetu pat nokjert uzmaniibu no lielaakiem lokiem!
Nevareetu teikt, ka nebiju par to iedomaajies.. Mana ideja apraavaas pie story dalas, nu ko tad vinsh veel citu dariis bez ciinas ar tumsho bruninieku? Vareetu jau peekshni uzrasties veel kaads ljauns speeks, un tad paaris muuki buutu spiest atgriez legendaaro laachpleesi atpakal pie dziivajiem, lai shamais uzveic sho launumu..
Protams nav jau galiigi slikta ideja, bet vaajg siikaak izdomaat..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.