Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Online Games
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3
Ella
Ultima Online forewer veel speeles kas man patiik The sims un Syberia Tad veel bija Behind the wall aah Unreal Tournament kad u4enes zabesii...
tostermaize
QUOTE(Ella @ Jan 16 2005, 23:08)
Ultima Online forewer veel speeles kas man patiik The sims un Syberia Tad veel bija Behind the wall aah Unreal Tournament kad u4enes zabesii...
*

Syberia vai tad shitaa onlyine speele????
bet Syberia ir laba speele un ja runaajam pa shaujamajiem gabaliem unrealtournament man nepatiik nav kur pasleepties la gruutaak ieshaut un ieksh CS(ConterStrike) tas pats un batelfront vjetnam lai speeleetu vajag jaudiigaaku netu CoD(Call of Duty) tomeer vislabaak patiik
Kyoushu
Sims baigi aatri piebesii.... Iedoshu piemeeru:

Mans draugs dabuu Sims kaut kaadu. Naakoshaja dienaa pazinjo, ka sataisiijis gjimeni ar sevi un kaut kaadu meiteni kas winjam patiik utt.

Aiznaakoshajaa dienaa taa speele winjam wairs naw datora un winjsh saka tikai s***!

Bet Sims labi uztaisiita, visi grib nopirkt un nopeerk un iemaksaa... Bet lai ilgstoshi speeleetu paaraak maz iespeeju..
zenofex
Starp citu viena no populaaraakajaam MMORPG speeleem tagad piedaavaa savu basic versiju pilniigi pa velti:
http://www.anarchy-online.com/
Kyoushu
Eu wai ta es weel to nepateicu?? =( Nu labi anyway pateikshu ka anarhiju war dabuut fileplanet.com.. tas ar viss
quintux
QUOTE(Sigfa @ Jun 14 2004, 23:12)
izskataas pilniigi un naturaali peec freelancera (ljoti laba speele)
*

patiesiibaa izskataas pat krietni labaak, ja korekti atceros freelanceru un taa paknapaas iespeejas smile.gif bet speele bija laba...
Rune
Ja kaads speelee Conquer Online LINKS, dod zinu. Esmu Freedom serverii, plvloshu.
lorraine_cutie12
Glory to all of the Shadowmaidens Clan in PRO(Philippine Ragnarok Online) ~!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
image
Hi to icey_angel in the Fenrir Server~!
~*~*~*~~*~*~*~*~~*~*~*~*~*~~*~*~*~*~~*~~*~*~*~*~*~*~*~*~~*
image
"Does the walker choose the path, or the path choose the walker?"
lorraine_cutie12@yahoo.com

kain
Daudz realas speles. . It seviski viena Robot Rage.
lorraine_cutie12
imageimage

Ragnarok Rulez~! RoK on~!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

image

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Aven
Ja kaads veel speelee combats.ru gribeetu lai to man pasaka, jo atrast kaadu normaalu cilveeku kur6 shito speelee ir gruuti! biggrin.gif biggrin.gif
davio
Es speeleeju WoW. Un tachu nav obligaati jaamaksaa ir DAUDZI bezmaksas serveri kautvai tepat latvijas serveris(seit) vieniigais tajos bezmaksas ir nedaudz lagu bet to var paciest. Un dzelzhi ar nav tie krutaalie vajadziigi. Kruta speele tieshaam.

oops nepareizu linku ieliku sitais ir iiztais
Rusell the carrotstork
Ir viena tāda FPS netā saucās Kontrastraiks, yo! ph34r.gif

Pac gan neesmu spēlējis, bet ir redzēta. Vispār jau tā ir zemākās klases FPS, bet daudzi spēlē. unsure.gif
yoji
pa briidim muonline (globalais, www.muonline.com)
un blitz1941(www.blitz1941.com)
Aektan
RF Online (Rising Force) Sci-Fi LineAge II.

Private Server

Screens.

image

image

Official Site
geriand
imageIesaku Lineage2 ---->>> www.lineage2.com ! speele ierulee... laugh.gif
Kafs
Es mekleeju Hostu! Ja kaads grib tureet loti labu World Of Warcraft emulatoru (Straadaa: Honor System, Pets, Mail Box, Friendlist, Buyback, gandrīz visi Spelli un Talanti) PM man luudzu. Es mekleeju taadu kompi kursh vareetu buut iesleegts vismaz 16 h stundas diennakti un tam buutu vismaz 1024 mb Ram un normaals internets!
Joronimo
esmu atkarigs unsure.gif par seli Knight online1 ja kad mani saprot varetu tikties Ares serveri! http://www.knightonlineworld.com/
ph34r.gif
lotus666
tagad speeleju
www.runescape.com
freelancer

kaadreiz speeleju
www.knightonlineworld.com
http://flyff.gpotato.com/
www.pristontale.com
www.eudemonsonline.com
RO
www.conqueronline.com
http://deicide.ongameport.com/

ps. mans dators smird 224mb rams 37gb atminja ..neko nevelk normaalu dry.gif
volzha
O sāku spēlēt RF online, apnika l2 jo apnicis ka daudzas spēles ir medieval.
http://rf.theabyss.ru/
baseboalbatboy
QUOTE(volzha @ Dec 24 2006, 09:59) *

Kaa tur var pieregjistreeties?!
Un vai es to pashu speeli (no taa servera)vareeshu izmantot citiem serveriem?
volzha
Nu kā novelc pilno spēli no viņiem. Tad uzliec paču un kad palaiž rf.exe, tur būs iespēja piereģistrēties. Un man liekas tas patch kādu tu uzliec uz spēles nosaka kurā private serverī tu spēlēsi. Šis piemēram ir G3 serveris, ir vēl G4 kaut kur. Takā skaties pats.
Faplo
QUOTE(volzha @ Dec 24 2006, 11:59) *

Lipīgs posts, sāku spēlēt! !$((#!%@$ biggrin.gif

P.s. Kāds tev niks ingame un race ?
bladez
QUOTE(volzha @ Dec 24 2006, 11:59) *

Mjaa.....iegaajis tajaa maajaslapaa un iechekojis skriinus, es nodomaaju, "vai tik es neesmu iegaajis PSU maajaslapaa???" Tieshaam lipiigi. Laikam arii pats saakshu speeleet ohmy.gif laugh.gif !!!
volzha
Mans nick volzha, es ar robotiem spēlēju neatceros kā precīzi sauca rasi. Pagaidaam esmu 21 liimenii.
bladez
Nee, es tomeer esmu aizraavies tagad ar KalOnline. Parcik atveeries 3 serveris, ir tieshais laiks saakt. Ja kaads speelee, tad pasakat savus nikus. Maneejais ir BladeZ.
scarface
rekur ja kaadam interesee siet ir vesela draza ar mmorpg http://www.gameogre.com/freemmorpgs.htm
Lolyboy
Speleju jaunu speliti iznaca ljoti nesen ka smile.gif saucas VoyageCentury majas lapa http://www.voyagecenturyonline.com/ smile.gif ja sakat spelet var shiet man PM vai arii uz Mail lolyboy@inbox.lv smile.gif iepazistinashu ar musu gjildi smile.gif
IN`KO
http://rappelz.gpotato.com/
Speelee galvenais uzsvars uz questiem visai garlaiciigiem, bet tomeer..
Ar MDSL2 lagi nav noveeroti.

Man itkaa patika biggrin.gif kameer atkal nepieveersos La2 (par La2 pagaidaam neko labaaku atradis neesu mad.gif )
Lawleit
Es tagad esu pieversies minimalam spelem proti browseraa. Labu browser spelu tiesam ir maz tachu tagad es speleju KoL (Kingdom of Loathing) parnirgties var. Ninzu sniegaviri smile.gif hehe ta ir viena normala browser spele. Kamer vien ir humora izjuta tad taa neapnik
Lawleit
QUOTE(Hellsing @ Jan 13 2005, 11:06) *

Ir viena neslikta free online speele saucas DarkEden.. Saitu tagad neatceros sen tas bij kad registreejos, bet mekleetaajos atradiisiet droshi!
Liidziiga HellBreath, bet daudz advanceetaaka, un labaaka.
2 rases Human & Vampire. Vampire liimenjus celj uzkraajot exp (Diablo), Human izmantojot kaadu skilu (Ultima online), daudz dazhaadu skilu, ierochu u.t.t
Ja nav slinkums var pameeginaat.. wink.gif

Tu laikam igraa International serverii. Nav jegas tur spelet. Ir 3 rases Human, Vampire, Ouster. Bija viens ne mazaak biezi apdzivots serveris edenam kur bija arii "austeres" (hehe Ouster izklausas pec Oyster). Ouster ir bisku ka vampi bisku kaa humi. Ieroci tikai vampirveidigi. nagi un chakrami "austereem". Ja atceresos adresi ieliksu (spele angliski).
Laugh|nGMan
Varbūt vēl kāds spēlē EVE-Online?
Rukāju jau trešo mēnesi. Superīga spēle! Uzsāku ar 15 dienu trial'u.
anti
Spēlē gan - es un ETM (mēs arī iesākām ar triālu). Spēle tiešām ir ļoti interesanta un labi pārdomāta.

P.S. Cik zinu, Roze arī spēlēja (un varbūt vēlarvien spēlē) EVE.
ETM
iisteniibaa jatziist, neesmu speeleejis paaraak daudz MMO, bet nu pietiekoshi, un redzu ka EVE ir pati paardomaataakaa un dziljaakaa no visaam. EVEe ir pilniiga speeletaaja briiviiba. ko gribi to dari. Njemot veeraa ka man veel arii settings kaa taads patiik, viss ir pat ljoti forshi. Nupat iestaajos +/- jeedziigaa corpaa, redzees kaa ies taalaak.
GM
redzu ka EVE ir pati paardomaataakaa un dziljaakaa no visaam

What did i tell u!
Un kurš tur toreiz Prese bārā apgalvoja, ka EvE (un vispār viss, kas nav Lineage) sūkā latentu ēbreju geju peņus? tongue.gif
anti
Pag, pag, Lineage 2 vēlarvien ūberalles!
sAber
Tagad speleju
Guild wars
cs
flyff
INFINITY - laba spele ^^
Rakion
Albatros18
StepMania 4
Mishelin
Nu varat iechekot shito http://9dragons.acclaim.com/
Tagad peedeejaa laikaa tiaki shito speeleeju
karoch viss saistaas ar austrumu ciinju maakslaam shaolin kung fu utt....
Ljoti interesanta un pilniigi pa briivu smile.gif
Spectre
Manejais ar shito spele - uz eiropas servera.
Kyoshiro - Wu-Tang Clan Five Dragons cheng 5.
Un veel dazhi zinami cilveki tur spele, bet nu katrs pats par sevi var uzrakstit or nemaz i negrib rakstit wink.gif
jurc
Spectre ar ievilka mani iekš 9 dragons. Ir sakāms tikai viens - šitā spēle spārda! smile.gif
Pagaidām Revolving Chakra 8, alkašu klans.
Mishelin
Esmu eiropas serverii
Esmu brotherhood of thieves.un tikkai gethering chi 3 unsure.gif
Niks MisheliN, varat sakontakteeties ja veelaties smile.gif
Seto
eve - ļoti patīk - pirms gada griezu diezgan smagi- tagad mēģinu atturēties - jau pussgadu neesmu skaaries klaat- EVE taa ir slimiiba!
Spectre
Visas online speles ta ir atkariiba kas prasa loti daudz briivaa laika smile.gif

Piemeram - sakuma bija viegli leveloties ieksh 9D ... tagad uz levelu aiziet diena. Nu ok varetu jau arii 1/2 diena panemt levelu - tikai ta ir 100% jageimo nevis 1/2 afkot un pa forumiem lozhnat biggrin.gif
Rekinasim ka velak kluus veel gruutak - znachet max levelu var sasniegt pec gada smile.gif ai nu online games ir speciali radiitas taa ka tu pie vinam nosedesi vismaz 1 gadu lai kko vispar sasniegtu un ta tev vel vaidzes 2-3 gadus lai kluutu par uber krutu playeri biggrin.gif
jurc
QUOTE(Spectre @ Mar 11 2007, 22:49) *

ai nu online games ir speciali radiitas taa ka tu pie vinam nosedesi vismaz 1 gadu lai kko vispar sasniegtu un ta tev vel vaidzes 2-3 gadus lai kluutu par uber krutu playeri biggrin.gif

.. un pēc 4 gadiem spēli slēdz nepietiekamu naudu līdzekļu dēļ vai vienkārši kodētāju slinkumu dēļ :>

Dēļ šitā arī nedrīkst spēlēt wow privātajos serveros - nospēlē diendienā pāris mēnešus, un tad kādu dienu ejot iekšā atklāj ka ir bijis character wipe. Bēdīgi.
Taka
QUOTE(Spectre @ Mar 11 2007, 22:49) *

Visas online speles ta ir atkariiba kas prasa loti daudz briivaa laika smile.gif

Piemeram - sakuma bija viegli leveloties ieksh 9D ... tagad uz levelu aiziet diena. Nu ok varetu jau arii 1/2 diena panemt levelu - tikai ta ir 100% jageimo nevis 1/2 afkot un pa forumiem lozhnat biggrin.gif
Rekinasim ka velak kluus veel gruutak - znachet max levelu var sasniegt pec gada smile.gif ai nu online games ir speciali radiitas taa ka tu pie vinam nosedesi vismaz 1 gadu lai kko vispar sasniegtu un ta tev vel vaidzes 2-3 gadus lai kluutu par uber krutu playeri biggrin.gif

Nu-nu. Nav jau tik traki, tai pat DAoC'ā kur ir baigais level grind, es no 1 līdz 50 pa kādiem mēnešiem 3 uzkačājos, tiesa spēlēju diezgan daudz, nu vismaz 25% no diennakts laika...
Galvenais - atrast labu teamu. Un DAoC'am jau ir 5 gadi, pagaidām mirt netaisās. Bet tas, ka online spēles ir smaga atkarība tas ir fakc, es tā aizrāvos, ka bezmaz līdz 2 naktī sēdēju katru dienu. Weekendos to vien darīju kā DAoCu gasēju heh. Un ja katru dienu neņemas, baigi ātri zaudē līmeni...
Seto
Tagad paldies dievam kompis ir par vāju lai spēlētu kautko nopietnu, jo pat Rappelz man velk tākā vien atliek skatīties filmas un anime . Vecais kompis jeb 3 reizes speeciigakais bija un par nelaimi ( vai par laimi) nospēra to man ..tyad arī EVE pārtraucu spēlēt , bet kam varu piekrist levelus kachāt ir ļoti grūti ja esi labi attīstījies.
Par atkarību - nu biju pat ļoti atkarīgs - nespēju vien domāt par to vien kā par spēli . Ar Draugiem netikos, uz treniņiem negāju un uz darbu vilkos kā pussprādzis - pat meitene neizturēja. Tāka šitā nekur neesmu iekritis . unsure.gif A kādam šitā ir bijis? Vai vēl joprojām tā ir?
Taka
Vienu brīdi bija... tad iepazinos ar normālu sievieti visa trakā geimošana izbeidzās pati no sevis... Nevelk vairs caurām naktīm MMORPGoties. Miegs nāk. Da i kompis nevelk. DAoCs bija smagi ēdelīgs - vajadzēja P4 virs 2 GHz un normālu videokarti (virs GF 4), kā arī virs 512MB RAM ja ir vēlme normāli pagamot. Pēc DAoCa pastījos uz WoWu pie draugiem - grafika daudz švakāka.
MMORPG saistoši ar to ka var spēlēt kopā (un slaktēt) ar citiem nevis kā Diablo skraidīt lepnā vientulībā. Bez tam labākajās MMOPRG ir ko darīt arī pēc max leveļa sasniegšanas, kā arī pats process ir daudz interesantāks par tupu kačāšanos ar klikera palīdzību, kā teiksim MU smile.gif
Seto
njaa...mu online tas ir baigais murgs...tupa hack and slash - dauziit un vaakt levelus...ability- nulle, karoche vispaar kautkaads 6 klases variants - bet nu par taam meiteneem- tev taisniiba -man tagad ar forsha meichinha...nice vismaz kaads aizraushanaas pasaakums - neviss tupa klopeet monstrus pa online........ tongue.gif peace!
anti
Neko jūs nesaprotat - visforšāk ir, ja var kopā ar draugu dauzīt monstrus online :P
Church
anti: shaubos. parasti laiks kad izaug no speeleem / paarstaaj, abiem atshkjiraas. attieciigi nesaskanjas jaunaa ciklaa. ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.