Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Satiksimies rīt
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Tigra2
Darba kārtība

Tigra
Sushi
Edg
Aven

darba nosaukums "Satiksimies rīt''
Sākums ir visai bezsakarīgs, bet ceru, ka kāds sapratīs, kas tur domāts

Update: Varbuut mazliet savtiiga piebilde, bet domaaju ka šāds buutu labs noteikums:
Ja tava komiksa daļa ir lielaaka kaa 5 bildes, tev tiek dotas divas dienas updatot, lielaaka kaa 10, četras dienas
domaaju, ka vareetu saglabaat to likumu arii par briivdienaam(briivdienaas ziimeetaaji atpuushas)(bet to lai spriež arii paareejie(negribaas monarhu teelot))
image
image
image
image
image
image
image
Tigra2
image
image
image
image
image
Kikyou
Izskatās, ka šis varētu būt kas labs. :)
Gaidam turpinājumu~! Ak dievs, ku tomēr forši ir visu vērot no malas, ka pašam nekas nav jādara! XD

Labā saruna. XDDD

- Ko tu dari?
- Skatos uz tevi.
- Kāpēc?
- Ui man jāiet.
edg
Nesmejies, man patiik!
Rufucis
Nezinu cik labs tas.sory ,bet kad lasu nāk smiekli biggrin.gif
Sushi
Waaaa! Tigra, super! Riktīgi! Ohoho.. man jāturpina! *met pie malas iesākto darbu un sāk turpināt komiksu*
Erik4xp
Īsā saruna bija laba... Meitenei vispār emocijas nekādas par izskatīgo un ļoti sanarkojušos čali... Un vispār tā meitene nemaz nabija meitene vai ne, jo meitenes parasti nepagaist gaisā un nav tik NE kautrīgas... huh.gif
Ar sajūsmu sekošu līdzi... laugh.gif
zeloco
labais biggrin.gif gaidu veel

...

*gaida*
edg
Ko juus visi (daudzi) varat izreekt to komiksu! Warn jums visiem peec kaartas vajag! ... Es juutos taa, it kaa juus par mani smietos. Tas, ko vinja ir uzziimeejusi, ir perfekti atteelots sapnis nomodaa. Man taadi nav raadiijushies jau daudzus gadus, bet droshi atceros, ka meitenes tieshi taa pazuud, lai visu neizbojaatu.
pinksakura
man ļoti patiik gan staasts(nju vismaz saakums) gan meitene tikai vinjai taas acis mani nedaudz biedee (nez varbuut kraasa )
gaidiishu veel gribas redzeet turpinaajumu! biggrin.gif
edg
QUOTE(pinksakura @ Mar 20 2006, 23:49)
man ļoti patiik gan staasts(nju vismaz saakums) gan meitene tikai vinjai taas acis mani nedaudz biedee (nez varbuut kraasa )
gaidiishu veel gribas redzeet turpinaajumu! biggrin.gif
*

Taapeec, ka acu kraasa sakriit ar debesu kraasu un shajaa ziimeejumaa izskataas, it kaa vinjai debesis spiideetu cauri galvaskausam. Varbuut tas uzreiz neienaak praataa, bet zemapzinjai tas izshaujas cauri, taapeec arii biedeejosha sajuuta.
http://otaku.lv/uploads/20060320_272_042.PNG
Jaa, profilaa vinjai ar zilo kraasu ir arii baltaa, un tur izskataas, ka arii portrets buutu labs ar balto apkaart. Bet tas nav iemesls neko paartaisiit. Galu galaa, kaa iistaa sapnii, lietas mainaas atkariibaa no visa kaa.
andrea
QUOTE(edg @ Mar 21 2006, 01:00)
Taapeec, ka acu kraasa sakriit ar debesu kraasu un shajaa ziimeejumaa izskataas, it kaa vinjai debesis spiideetu cauri galvaskausam. Varbuut tas uzreiz neienaak praataa, bet zemapzinjai tas izshaujas cauri, taapeec arii biedeejosha sajuuta.

tiesham... ohmy.gif ka tu tik talu aizdomajies...
komikss labs. un man nemaz nenak smiekli par temu, kas izvleta... mazliet vairak gan reka nak par to tekstu, kas sanak, bet gan jau velak viss nostabilezies. biggrin.gif
zime, gan tu mums tigra dikti labi... smile.gif
vienigais turpmak gan acu krasu un fona krasu neliec vienu un to pashu. wink.gif laugh.gif
Tigra2
ou, kāds pamanīja šo sakritību, bet ja kas tas bija speciāli, lai radītu mistisku, nedaudz nereālu iespaidu. Es pa līdzīgu tēmu reiz stāstu mēģināju rakstīt un tur šīm acīm bija īpaša nozīme, jo puisis visu savu atlikušo dzīvi meklēja meiteni ar tādām acīm, un tikai dzīves beigās saprata, ka bija dzinies pakaļ sapnim.
Sushi
Nākamreiz būs vairāk!
image
image
image
image
Aven
Fantaastiski!
... ph34r.gif man driiz jaaziimeee ph34r.gif ...
ceru ka fantaazija nepievils
pinksakura
QUOTE(Tigra2 @ Mar 20 2006, 23:19)
ou, kāds pamanīja šo sakritību, bet ja kas tas bija speciāli, lai radītu mistisku, nedaudz nereālu iespaidu. Es pa līdzīgu tēmu reiz stāstu mēģināju rakstīt un tur šīm acīm bija īpaša nozīme, jo puisis visu savu atlikušo dzīvi meklēja meiteni ar tādām acīm, un tikai dzīves beigās saprata, ka bija dzinies pakaļ sapnim.
*

zin bet taapat taas acis ir biedeejoshas ph34r.gif lai cik romantiski un skaisti mani vinjas biedee ph34r.gif atgaadina k-kaadu shausmeni O.o shito lasot tas buus nevis romance bet gan shausmu gabals (vismaz man laugh.gif )
Kikyou
Biedējošas? Nu nu.
Man liekās šoreiz Tigrai acis iznākušas vienreizēji labi. Nežēlīgi mani piesaista. Tādas tīras zilas... Tāda sajūta, itkā uz nakts debesīm skatītos. Labs efekts, Tigra! *pasniedz zefīru*
Meitenei vispār dizains man baigi patīk. Zils ar violetu, moins kā es mīlu to kombināciju!

Un vēl man patīk, kā Sushi džekus zīmē. :3

Varbūt kaut kad vēlāk, kad stāsts attīstīsies vajadzēs uzmaukt kādu fanartu... Vai doujinshi... Vai abus.
Sushi
Hehe... es, kad to meiteni ievēroju- tieši tāda, kāda varētu zēnam parādīties sapnī. Viss superīgi sakombinēts. Sejas krāsa, acis, mati un apģērbs! Acis izskatās ideāli!
Ehh, Kikyou, es biju neīpaši laimīga, kad redzēju, ka galvenajā lomā zēns, jo tieši tos man nepadodas zīmēt... bet ja tu tā saki...
Kikyou
Tiešām? :3 Man liekās nav tik traki. Sure, ir kur piestrādāt, bet tev zēni katrā ziņā sanāk labāk kā man. XD
edg
Taa kaa naakamais ziimeejums ir man, tad diezgan liela iespeeja, ka mainiisies gan galvenie varonji, gan sizhets...
Ayumi
QUOTE(edg @ Mar 21 2006, 18:51)
Taa kaa naakamais ziimeejums ir man, tad diezgan liela iespeeja, ka mainiisies gan galvenie varonji, gan sizhets...
*

Te skaidri redzams, ka story būs romance gabals... Jums neienāk prātā taisīt kkādus citus žandrus...? kā nekā, animei to ir daudz, kautvai hentai (lol biggrin.gif ) ...
Visu laiku vai nu romance vai comedy... NEED MORE >.< Edg, es gaidu strauju sižeta maiņu wink.gif
Lucy
WoW! Kaut ko taadu uzziimeet... Man liekas ka shis projekts ir ljoti labs... Ljoti gaidu turpinaajumu.. Taa tik tureet!! wink.gif
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Mar 21 2006, 16:57)
Visu laiku vai nu romance vai comedy... NEED MORE >.<
*

Ahaha, es jau neiešu ar pirkstu rādīt uz to, kā dēļ šitais ir... >.>;;

Hmm... Bet kas ta vēl paliek... Horror? Mecha? Sports? ...GURO? <3
Varētu jau action/magic, bet mūsējie man liekās tik labi nezīmē neviens. Action ir grūti.
edg
QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2006, 18:07)
GURO? <3
*

Nemeetaa idejas! Veel uzziimeeshu arii!
Kikyou
Guro guro guro! :3 Hīiii.
Nāa, ja tu uzzīmētu guro, visi mani nogalinātu, par to, ka es slikti ietekmēju cilvēkus, ohohoho.
Tigra2
njā, laba ideja, zēns uzkāpj uz asa zara, kas iziet cauri viņa kājai, rāpo un pieskaras kautkam mīkstam un violetam, pavelk, tā izrādās ir smaidoša, nocirsta šās meitenes galva un asinis kā asaras tek ārā, zēns iekliedzas un viņam virsū metas jiper-kripers un tad chapters beidzas.
Kikyou
Tigra, tu esi ģēnijs. <3
Bet asiņu asaras gan ne, tas tak nekam neder.

...anyway, turpinājumu. Kam te tagad jāupdeito? Edg?
Steam
Komiks
Seit var paskatities komiksa slaida versiju...
edg
image
Ayumi
Edg, ŠIS RULLZ!! XDDD Kautko tik labu sen nebiju lasījusi. rekā, Kikyou un Tigra tomēr iespaidoja XDD Sākumu nedaudz nevarēja saprast (kā jau visos guro) bet pie ''nolūzušās kājas'' jau bija ok. Jautājums - Vai šis stāsts turpināsies? (varētu ar dzīvajiem līķīšiem biggrin.gif )
Kikyou
OMFG, EDG TU RULLZ! HAH HAH! XDDD Turpinājumu, Aven, turpinājumu! *iet rakstīt testamentu*
Aven
BWAAA!!
ko lai shite ziimee? mans ir apjucis happy.gif
Arts
Vislabāk komiksu taisīt vienam pašam...tad netraucē.
Aven
happy.gif
image
image
image
happy.gif
Steam
Aven,tev labs darbs... tongue.gif
Kikyou
Lol, Aven. XDD
Tu arī rullz! Kautkas šitāds toč nav bijis, hah hah. XD
LeoR
Vareni, komiks ar maaciibu, beerni nepiipeejiet zaaliiti laugh.gif Bet vispaar jau jauki galvenajam varonim vismaz buus iespeejas satikties ar kaut ko riit, nevaru sagaidiit turpinaajumu... smile.gif
Sushi
Nē, nu var jau būt, ka tas ir smieklīgi, vai kā.. bet man kaut kā nepatīk.
Aven jau knapi kaut ko visp ir izdarījis.. Bet nu labi... dry.gif
Aven
Es vnk negribeeju kaarteejo vardarbiigo komiksu, tapeec centos to ievirziit daudz maz normaalaas sliedees! tongue.gif
Tomoko
Heyyy... shii sejas izteiksme (peedeejais ziim ar ^^ skatienu)..
kaut kur atgaadina...

oh, i get it! Shausmeniite I - tur kur taa naaviite bljaava - Wazzzzzzzaaap!

Labs! Gaidu turpinaajumu!
Pakkun
manupraat aven ljoti labi izdariija novirzot teemu no vardarbiigaa, lai gan nezheeliigi smiekliigaa iestarpinaajuma. shita zaaliites padariishana vareetu buut sizheta pamataa. piemeeram, ka meitene paraadiijaas zaaliites iespaidaa, teiksim kkas saistiibaa ar gjeneetiku (elfen lied tongue.gif ) , piemeeram, puisim kkas nav kaartiibaa ar smadzeneem un vinjsh redz lietas... veelaak taas vareetu saakt piepildiities, naakt aaraa no galvas sapnjojot, jo zaaliites piipeeshana jau tiktaal iespaidojusi...., labi, neteikshu vairaak, bet gan pieteikshu autortiesiibas!!! biggrin.gif
Kaede
Palasīju. Kopumā krietns murgojums. Man nepatika nu galīgi. unsure.gif
edg
QUOTE(Sushi @ Mar 23 2006, 16:26)
*

Shis komikss tiek taisiits taisiitaaju pashu patikai. Taapeec ir nevietaa teikt: patika/nepatika, ja tu nepiedalies komiksa veidoshanaa. Taa kaa visiem iesaistiitajiem "maaksliniekiem" patiik, viss ir kulee(tiem, kas nezin latvieshu valodu: kule ir videeja lieluma maiss).

*

Sizhets shinii gadiijumaa pilniibaa atspeeko maaksliniecisko ieguldiijumu.
Isabel Carmin fon Edelhain
Tiešam labais... Zālite un guro... Lol. pamatīgi ieintriģēta kas būs tālāk.
Sushi
QUOTE(edg @ Mar 23 2006, 22:41)
*

Shis komikss tiek taisiits taisiitaaju pashu patikai. Taapeec ir nevietaa teikt: patika/nepatika, ja tu nepiedalies komiksa veidoshanaa. Taa kaa visiem iesaistiitajiem "maaksliniekiem" patiik, viss ir kulee(tiem, kas nezin latvieshu valodu: kule ir videeja lieluma maiss).

*

Sizhets shinii gadiijumaa pilniibaa atspeeko maaksliniecisko ieguldiijumu.
*

Labi labi, Edg! sleep.gif Kas ta man atliek, kā vien gaidīt Tigras updeitu un domāt ko jaunu. Guro... man, ja godīgi, patīk zīmēt guro.. smile.gif
hypnotize
Man patiik...smile.gif))
edg
QUOTE(Sushi @ Mar 24 2006, 17:28)
Labi labi, Edg!  sleep.gif  Kas ta man atliek, kā vien gaidīt Tigras updeitu un domāt ko jaunu. Guro... man, ja godīgi, patīk zīmēt guro.. smile.gif
*

Luudzu, piedod man! Es tevi sajaucu ar citu... sad.gif Arii, ja nenjeemi ljaunaa, palieku tev paraadaa.
Erik4xp
Extreamly loud laugh biggrin.gif
Smoke Weed
Ja es pareizi sapratu - tam tipam tagad kāja sakropļota...
Tigra2
sapratu, ka tas ir praktiski neiespeejami aizņemtam cilveekam, uzziimeet <10 atteelus dienaa, taapeec manu daljinju naaksies nedaudz pagaidiit.
Sorry.
Kikyou
Hmm, varbūt ja tev galīgi galīgi nav laiks, šito apli izlaid (citiem vārdiem, Sushi updeito tavā vietā), tā lai te klusums neiestājās. o.o
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.