Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Satiksimies rīt
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Tigra2
man ir labaaka ideja...
varbuut tu vareetu vienreiziit iejaukties shai dabinjaa...
luudzu...
wink.gif
Kikyou
Tā bija mana otrā ideja, bet man likās, ka visi būtu pret, jo no Kikyou neko normālu nevar sagaidīt. XD
Lāb' ir. Rīt pamodīšos, mēģināšu kautko uzmeistarot.
edg
QUOTE(Kikyou @ Mar 25 2006, 00:34)
Tā bija mana otrā ideja, bet man likās, ka visi būtu pret, jo no Kikyou neko normālu nevar sagaidīt. XD
*

Nemuldi daudz. Pati zini, kaa ir iisteniibaa!
Tigra2
viss metam nost samierinaashanaas maskas, metamies pie kikyo ar asaraam aciis un luudzam atgriezties!!!

Kikyo, tu zini, ka esi nepieciešama, jo mums ir vajadziigs tik izcils guro fans!!

(mjaa, tas buutu bijis dramatisks moments, bet tas laikam nenotiks tongue.gif (un labi vien ir savaadaak dazji no smiekliem nomirs))
Sushi
QUOTE(edg @ Mar 24 2006, 22:10)

Luudzu, piedod man! Es tevi sajaucu ar citu... sad.gif Arii, ja nenjeemi ljaunaa, palieku tev paraadaa.
*

Nekas, nekas! biggrin.gif
Kikyou, visi skatieni vērsti pret tevi! ph34r.gif Hehe...
Un man tad būs jāzīmē pēc Kikyou, ja?
Tigra2
QUOTE(Sushi @ Mar 25 2006, 02:33)

Un man tad būs jāzīmē pēc Kikyou, ja?

viss atkariigs no taa vai pieņemsim likumu par to, ka briivdienaas jaaatpuushas, ja pieņemsim tad turpinu es, ja nee, tad turpini tu. cool.gif
Kikyou
Nejau tā es to domāju. Es runāju par to, ka es pagaišo paint komiksu līdz lillā pelītēm novedu.

image

Īsta vilšanās visiem guro faniem, ne?
Nē, tās nav asinis uz naža. Dažreiz gadās, ka sarkanajiem apelsīniem ir ļoti sarkana sula.

P.S. Jā es zinu, ka tie salāti nav īpaši estētiski, A KURŠ VISPĀR NO APELSĪNIEM SALĀTUS TAISA! @_@

P.P.S. Varbūt džeks smēķēja Leģendāro Smēķi un redzēja tajā nākotni. XD
Pakkun
super! laugh.gif staastinjsh no nopietna fantasy gabala kljuust par komeediju ar parodijas krikumiem. Viss vienkaarshais ir gjeniaals.
Erik4xp
P.P.S. Varbūt džeks smēķēja Leģendāro Smēķi un redzēja tajā nākotni. XD

TAS DER un ir pat interesanti...
edg
Bah, ja es buutu ziimeejis, tad vinja noteikti buutu paruupeejusies, lai vinjam nokristu kaads gabals un vinjsh pats to gabalu dabuutu apeest un ... erm... ee... tas nav tas, peec kaa izskataas?

Kikyou, kas ar taam eenaam? Saule spiid it kaa no viena saana tev ljoti pamatiigi (pie tam, neatkariigi no taa, ka viens gulj un otra staav un pie tam pret vinju). Tas gaishais plankums zem acs liekas nelogjisks un kaitinoshs.
Sushi
Es tagad gribētu zināt: man tagad jāzīmē? smile.gif
edg
QUOTE(Sushi @ Mar 26 2006, 23:09)
Es tagad gribētu zināt: man tagad jāzīmē? smile.gif
*

Ja veelies! Bet vari arii neziimeet, jo Tigras kaarta.
Kikyou
QUOTE(edg @ Mar 26 2006, 22:53)
Kikyou, kas ar taam eenaam? Saule spiid it kaa no viena saana tev ljoti pamatiigi (pie tam, neatkariigi no taa, ka viens gulj un otra staav un pie tam pret vinju). Tas gaishais plankums zem acs liekas nelogjisks un kaitinoshs.
*

Pati zinu. -_-
Es jau kuro nedēļu neko labu uzzīmēt nevaru, kur ta vēl ieēnot.
Tigra2
image
image
image
image
Pieņemsim, ka viss šis garais gabals bija reklāma... tongue.gif
Kikyou
LMFAO!!! XDDD
No kurienes tu to vārdu "zvaigždute" rāvi, anyway?
Tigra2
Tas ir mans mīļākais sviests.
Un biezpiens šai firmai arī labs.
~~~atashi biezpiens suki~~~~ biggrin.gif
Kazuki
xD jums te gan afigenaas idejas rodas. smile.gif kolosaali. pilniigi prieks lasiit
Ayumi
Lol, viss šis komikss vnk pārvērtās vienā lielā rēcīgā jukumā (kā iepriekšējais), ehh, bet man po. Guro bija uber labie, kikyou darbiņš arī un tigras jaunais ir vnk sexy XDDD
Nju, ko sushi piedāvā? ph34r.gif
Aven
Un protams varenais smeekjis nekam nedereeja? XD
edg
Varenais smeekjis ljoti veiksmiigi izvilka komiksu no manis savaariitaa murga, bet Tigras peedeejais vienkaarshi aizsit elpu. Kaads prieks, ka man nav peec vinjas tagad jaacenshas tureet liidzi taadam liimenim. Ceru, ka Sushi kaut ko slikti uzziimees biggrin.gif
Sushi
Nu, piedodiet par bezsakarīgo murgu, bet man vnk nenāca nekas prātā.. wacko.gif
image
Ayumi
Nu, piedodiet par bezsakarīgo murgu, bet man vnk nenāca nekas prātā..  wacko.gif

tev taisnība, par to bezsakarīgo murgu :/ neredzeeju tur neko smieklīgu, bet nu ok, pastāv jau tādi ideju trūkumi... Bet nedomāju ka kautkas tāds bus edg.... biggrin.gif
Varenais smeekjis ljoti veiksmiigi izvilka komiksu no manis savaariitaa murga

naaaahhhh, turpini, turpini! Murgs te tāpat sanāks
Aven
lol....a kas naakamaiz? edg?
Kikyou
HAHAHAHAH. XDDD Labs, Sushi!
Džeks aizmirsis visas tās reklāmas par smēķēšanu mežā.

Vai meitene pusim uzlies virsū kausētu zvaigždute, lai labāk deg? Vai varbūt Varenajam Smēķim ir remdena liesma? Lai to uzzinātu, gaidām edg turpinājumu! :3
LeoR
hmm, nez tur kaut kas paliks paari no taa dzekina peec edq turpinaajuma? biggrin.gif
Kikyou
Diez vai. Man jau liekās, ka jo vairāk mēs gaidam guro no edg, jo drīzāk, ka viņš to neuzzīmēs. :3
edg
QUOTE(Kikyou @ Mar 28 2006, 19:00)
Diez vai. Man jau liekās, ka jo vairāk mēs gaidam guro no edg, jo drīzāk, ka viņš to neuzzīmēs. :3
*

Taads es esmu gan.
Atbilde uz gaidiito jautaajumu ir: Domaajams, riit.
edg
Luudzu, piedodiet, man tieshaam nav laika. Atsakos no daliibas komiksaa.
Paliek:
Tigra
Sushi
Aven
Un Aven kaarta.
Vispaar, es iesaku variantu, ka komiksa update tiek likts seciibaa peec pashu izveeles. Tas noziimee, ka peec katra komiksa, nav neviena turpinaataaja, bet ir iespeejams pieteikties. Ja kaads izdomaa, ka grib turpinaat, piesakaas un turpina. Bet tad jaaturpina ir uzreiz peec pieteikshanaas. T.i., piesakies un uzreiz saac ziimeet. Ja nevari uzreiz saakt ziimeet, tad pagaidi un piesakies tad, kad vareesi. Taa luuk ir mana ideja.
Kikyou
Mm, es par šito ar biju domājusi. Tā arī ātrāk ietu uz priekšu.
Tigra2
un kā būtu, ja arī citi varētu pieteikties?
Ne tikai es, aven un sushi.
Kādam,piemēram, rodas ļoti laba ideja un viņš ļoti grib.
edg
Tas kaads var buut ar ljoti vaaju speeju iekljauties muusu komiksaa vizuaalaas uztveramiibas un sizhetiskaas attiistiibas zinjaa. Vienkaarshi runaajot: chakareet komiksu. Taapeec es iesaku daliibu komiksaa atljaut njemt: Tigra2, Sushi, Kikyou, Ayumi, Aven, ETM, edg. Ja kaads grib iekljauties shajaa sarakstaa, vinjam jaaizsaka veelme, un jau esoshie daliibnieki nolems.
Ayumi
QUOTE(edg @ Mar 31 2006, 20:35)
Tas kaads var buut ar ljoti vaaju speeju iekljauties muusu komiksaa vizuaalaas uztveramiibas un sizhetiskaas attiistiibas zinjaa. Vienkaarshi runaajot: chakareet komiksu. Taapeec es iesaku daliibu komiksaa atljaut njemt: Tigra2, Sushi, Kikyou, Ayumi, Aven, ETM, edg. Ja kaads grib iekljauties shajaa sarakstaa, vinjam jaaizsaka veelme, un jau esoshie daliibnieki nolems.
*

Omg, ieraudzīju sarakstā savu niku XDDD Hmm... es jau varētu, jo man iespējams drīz(varbūt jau nākamnedēļ) tabletu pirks (bez tā, jūs manos komiksos neko nesaprastu biggrin.gif) un idejas jau arī ir...soo...maybe, maybe smile.gif ... Njāaa, ja pirks - I'm in!!!
Tigra2
bez tableta jau arī var kaut ko saprast, piemēram, man nemaz tableta nav, bet vismaz aptuveni kautkas ir nojaušams.

Tātad, kurš zīmēs nākošais?(tik nesakiet, ka nevienam nav gribēšanas)
Tigra2
sory par double postu, bet...
Ar jauno kārtību nekas neiet uz priekšu(zinu, ka šis darbs arii palicis banaals)
tāpēc, cenšoties kautko labot, es postošu nākamā.
Jaunā kārtība:

Es - Otrdiena
Ayumi(tev ir tablets!!!) - Trešdiena
sushi - ceturtdiena
kikyou - piektdiena
Aven - sestdiena
(svētdienā visi mācās vai ierauj vai ... nezinu, dara ko grib)
un skuj viņ zin kas(vai nu edg vai nu ETM vai nu kāds cits) - pirmdiena

Kurš attieiksies, tā kabačus es nolādēšu, nebūs vairs garšīgi nemaz biggrin.gif
edg
QUOTE(Tigra2 @ Apr 17 2006, 14:29)
*

Nekad nav bijushi garshiigi. Tu esi tos nolaadeejusi jau man visai dziivei uz priekshdienaam sen atpakalj.
Tigra2
QUOTE(edg @ Apr 17 2006, 20:42)
QUOTE(Tigra2 @ Apr 17 2006, 14:29)
*

Nekad nav bijushi garshiigi. Tu esi tos nolaadeejusi jau man visai dziivei uz priekshdienaam sen atpakalj.
*

Es blefoju, es kabačus pārāk mīlu, lai ko tādu darītu.
Edg, ja tu nemīli kabačus, tad tu nekad neesi maacējis viņus pareizi pagatavot.
Eksistē taču tik daudzas receptes: ne tikai tie olā un miltos apviļātie.
Piemēram, esi ēdis kabaču burgerus? viņus pagatavo tā: Apcep no abām pusēm kabaču šķēlītes(neviļātas, nedauzītas, plānas,( bet ne pārāk)) uzliec uz tām marinēta gurķa(vēlams firmas Globus) šķēlīti uz katra (vai šķēlītes(atkarībā no kabača šķēles lieluma)), un uzliec pabiezu siera šķēli, uzliec pannai vāku, nogriez uguni pavisam maziņu, kad siers izkūst ņem nost no pannas un ēd ar ''Mildas'' saldo kečupu(kečupu var pievienot arī cepšanas procesā uzliekot to zem siera šķēles, tādā gadījumā pēc tam ēd bez kečupa, lai gan kečupu var likt arī pēc tam, ja labi gribās)
edg
Lasot vaardus "apcep kabachu shkjeeliites" man jau vakarinjas prasaas aaraa. Cepti kabachi man ir pretiigi.
Kikyou
QUOTE(edg @ Apr 17 2006, 23:11)
Lasot vaardus "apcep kabachu shkjeeliites" man jau vakarinjas prasaas aaraa. Cepti kabachi man ir pretiigi.
*

*sit pieci*

Anyway, gan jau man piektdien atradīsies laiks. XD Anyway, Tigra, šodien tava diena, deshou? Go go go~
Tigra2
image
Nju, ceru, ka tagad story ievirzīsies par to kā bariņš Otaku veidos anime.
Sushi
*vienkārši smejās!!! laugh.gif *
HAha, Tigra, tu gan esi ģeniāla! smile.gif
Tagad jāgaida Ayumi, riiiigghhtt??? rolleyes.gif
Pakkun
rolling on the floor, laafing mai * aas off! laugh.gif vnk super!!!!!
p.s. man gan garsho kabachi, pat ljoti. un cepti it iipashi happy.gif saliek visaadas garshvielas un tik sukaa iekshaa tongue.gif
Sushi
Ehh, Pakkun, gan jau reiz pienāks tā diena, kad tu zīmēsi hardcorīgākos, sadistiskākos guro ar kabačiem! Jā, jā- gabacīši būs cietēji! happy.gif
Ayumi
Redzu ka es esmu nākamā... Fjuuu, man ir laiks līdz rītvakaram XD varbūt būs ātrāk, bet esmu itkā aizņemta tongue.gif Paldies tigra, pa idejas došanu (*evil grin*)
Kikyou
OMFG, HAHAHAHHAHAHAHA! XDDD
Sarauj, Ayu! Es vismaz nezinu, kā tu to varētu turpināt.
edg
QUOTE(Kikyou @ Apr 18 2006, 17:12)
*

Ayumi ziimee hentai... omg, tur vareetu sanaakt pat kaut kas labs!
Ayumi
QUOTE(edg @ Apr 18 2006, 20:31)
QUOTE(Kikyou @ Apr 18 2006, 17:12)
*

Ayumi ziimee hentai... omg, tur vareetu sanaakt pat kaut kas labs!
*

Oi oi oi, tas nebūs biš pa atklātu biggrin.gif daudzi noasiņos, bet varu pameiģināt XD
WARNING! Manā komiksā var būt nežēlīgi perversas ainiņas un citas šausmas, jo esmu pārāk ļauna tongue.gif
Ayumi
''Satiksimies melnajā caurumā'' <= nomainiet topicu.

Ok, man nebija zīmējamais, so kautkādu mēslu jau izveidoju -
image
image
ehh, Tigras čars man tāds psiho XD Sorr......

EDIT - Edg, tu mani iespaidoji..... o.o
Tigra2
Jā, tā laikam ir otrā otaku, kas arī veidos Latvijā otro anime smile.gif
Žēl, ka mans bishii, kļuva par psihu, nu bet ko no Otaku var gribēt... biggrin.gif

Slinkā Ayumi, hentai ziimeešanu noslinkoji...
edg
Un tev sanaacis vienkaarshi gjeniaali!
Tas ir ecchi, jo nav paraadiits kaa izvaro. Un izcils ecchi! Vairaak gan vareeja buut... biggrin.gif Bac, tagad te var aizriities katrs, kas domaa, ka meitenes nevar uzziimeet ecchi vai hentai!
Sushi
Heheh, Ayumi, you rock! Šitais ecchi bija labs... biggrin.gif
Es laikam arī nekrāsošu.. ok? Jāizdomā kāds labs turpinājumiņš tikai nezinu, kādā stilā zīmēt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.