Taatad... ziimeejis neesmu sensensensen. vieniigais treninjsh ir shad tad uzziimeet oomiitei kaadu apsveikumu
luuk dazhi veci darbi... ir vai nav veerts saakt kko attieciigu shim forumam?
(es gaidu ljoti skaljus un daudzus smieklus
)
ReD_FoXy
Mar 5 2006, 14:09
LOL! Tas pirmais ir vienk. WOW!!! XDDDDDDDDDDD
Ir okey. Man patiik. Smuki un piemiiliigi. Awwww... Tikai zheel ka nekas anv anime stilaa.
Izmeegjini - mosh sanaaks
Auto un sirds ir WOW! zirdzinjsh ir jauks ^^ ir labi
tik pameegjini cilveekus utt. zimeet, tad redzeesim vai pieveersies mangai. ( iesaku pieveersties fantasy stilam, manga stils ir prasts, iipashu meistariibu tur nesasniegt, bet fantasy gan
). gaidam ajunus ziimeejumus
QUOTE(Ghoul @ Mar 5 2006, 13:26)
Auto un sirds ir WOW! zirdzinjsh ir jauks ^^ ir labi
tik pameegjini cilveekus utt. zimeet, tad redzeesim vai pieveersies mangai. ( iesaku pieveersties fantasy stilam, manga stils ir prasts, iipashu meistariibu tur nesasniegt, bet fantasy gan
). gaidam ajunus ziimeejumus
jaa, auto man arii patiik- dinamisks (kaa jau zeens daudz automashiinas ziimeeju, bet taa kaa aptuveni 12 gadu vecumaa, tad maz veeraa njemamu darbu)
ar cilveekiem taa ir kaa ir... esmu stundaas ziimeejis puskailas klasesbiedrenes kladees
jaaizrok un jaaieskenee buus
*meklee*
p.s. paldies, par jaukajiem vaardiem, liekas, ka buus jaaatpiesaveershas ziimeeshanai
Skaļi smiekli? Nu nē!
Tas trešais ir dievīgs! Un vāģi tev arī neslikti iznāk. XD
Tas pirmais ponijs gan laikam pats sevi ēd nost. :3 Zaļš un ar puķītēm.
Bet vispār ir pat ļoti labi. ^_^
Nedomaaju, ka peec shaadiem ziimeejumiem var iipashi spriest, vai tev sanaaks kaut kas manga stilaa. Uzziimee kaut ko manga stilaa un tad jau redzees.
Shaisuke
Mar 6 2006, 14:34
Neklausies Ghoulaa. Arii mangaa var sasniegt savu miestariibas pakaapi. A fantasy.... Katrs otrais meegjina ziimeet fantasy. Pietam ar tragjiskiem rezultaatiem.. Es tomeer iesaku mangu ^^
Bet par darbinjiem - smukismukismukismuki. Taas pukjes ar kukaini ir kas vienreizeejs !!
~BN~
Kenshin
Mar 6 2006, 18:01
mmmmmmmmm, sugoiiii zirdzhs^^^^ un taas pukjiites.. hmma, labitew sanaacis, cuz liekas ka telpiski...
paldies par jaukajiem vaardiem! jaa, autinji man labi padodas, bet otaku jau nevarees taadus likt
veel viena mana aizraushanaas(cik nu aizraushanaas) ir reptilji, vairaak puukji, taatad fantasy...
Jaaizprasa no ziiimeeshanas skolotaajas kkaadi vecie darbi. Tagad kaa jau teicu sen neesmu neko uzmaucis, vakar vienu mociiju, bet salaidu griistee ar eenaam. atdabuushu skeneri, ielikshu.
Pakkun
Mar 17 2006, 21:59
luuk.. izjukushais darbinjsh(salaidu griistee eenas)
ko sakat?
tur fonaa domaats degoshh ciemats un melnos duumos ietiits kalns. augshaa meeness puukainos, garos maakonjos. Kkad jaasanjemaas un jaauztaisa normaali
No šīm visām visvairāk patika tā ar taureni. Tāda saulaina, dzīvīga, jauka! Tev padodas abi zīmēt!
zeloco
Mar 20 2006, 12:50
QUOTE(Pakkun @ Mar 17 2006, 20:59)
luuk.. izjukushais darbinjsh(salaidu griistee eenas)
ko sakat?
tur fonaa domaats degoshh ciemats un melnos duumos ietiits kalns. augshaa meeness puukainos, garos maakonjos. Kkad jaasanjemaas un jaauztaisa normaali
kjeries klaat PS
Taatad... piekjeeros photoshopam...pirmo reizi un ar peli. Padomus un kritiku pienjemu.
shii darba pirmssaakumi apskataami
internet paint topikaaThe Harbinger of Death (uuuu, liels un briesmiigs
)
hypnotize
Apr 1 2006, 14:17
nu man jau liekas, ka sanaacis ritiigi labais...maby tieshi taapeec, ka melnbelts ar sarkanu...un veel uguns atspiidums.....man patiik
un veel taas spiidigaas a4teles...
Shaisuke
Apr 1 2006, 16:27
Nu kruts tu esi Pakkun
Ir forshi ^^
~BN~
WOW!
Kaa var tik forshi ziimeet?!
zirgā man visvairāk patiks puķītes, arī proporcijas nebija sliktas! tiešām žēl, ka nav anime stilā! pūķītis arī labs!!
nu, publika, sanjemaas..... mans 1. mangas darbs
esiet nezheeliigi, gribu laboties, bet esiet arii objektiivi.
(tur fonaa redzamas neizdevushaas astes, kas izskataas kaa sveshie
)
ReD_FoXy
Apr 3 2006, 20:29
QUOTE(Pakkun @ Apr 3 2006, 21:26)
mans 1. mangas darbs
un uzreiz saakam ar ecchi, ja?
ir okey! baigais malacis
Backgraunds ļoti skaists!!! Sejas izteiksme piemīlīga, priekš pirmā mangas darba ļoti labi.
btw.visa problēma ir proporcijās.
flasherr
Apr 3 2006, 21:46
ačeles baigi lielās.
smukas smilgas.
Reeciigs darbs! Man patiik. Tev pie proporcijaam jaapiestraadaa, citaadi citplaneetietis sanaak.
Njā par proporcijām taisnība, bet darbs izskatās rūpīgi veikts, un ņemot vērā, ka tas ir pirmais mangas darbs, ļoti labs.
hehe, man arī foniņš iepatikās un meitenīte tik mīlīga!
Vispār, to uzrakstiņu varēji arī nerakstīt, man liekas, ka bez tā būtu bišķīt smukāk! Tur varētu kko vāju fonā ievilkt!
nu... ko paadariisi bremzeetam.. es ar taas kljuudas tik tagad pamaniiju, un jaa - izskataas konkreeti peec citplaneetiesha.
un "labo" fonu es uzskiceeju 5 minuutees.
vajadzeeja otraadaak, nu.. meegjinaashu veel
p.s. ja var, noraadiet ar PIRKSTU kur kljuudas (bremzeetiem laiks un telpa ir relatiivi) un pasakiet kas (ja vispaar taa ir
) nav jaamaina. ceru shovakar uztapinaat veelvienu
un tad kko meegjinaat photoshopaa (jaadabuu korelis)
Nu, proporciju problēma ir tā, ka izskatās, ka no lielākā kļūst par mazāku. Liela galva un tad viss tā pakāpeniski paliek mazāks. Pameklē internetā, kā pareizi zīmēt anime vai manga meiteni, sapratīsi, kas par kļūdām!
Erik4xp
Apr 4 2006, 21:08
Nu jā Kihi
Back graunds fantastisks...
neuzziimeeju to mangu ko gribeeju, bet pagaidaam piedaavaaju jau galiigi apzeleeto melnaa brunjinieka teemu, shoreiz izpildiijumaa ar roku, latv. val. stundaa
Kapēc neieliki visu? Pierakstiņi?
Izspiežas jau cauri dažumiņi (hoho, kā tāds vārds man ienāca prātā??)
Tjā... nu ir diezgan apzelēta tēma, bet darbs izskatās tīri labs. Vismaz spriežot pēc kaut kāda veida pareizības viedokļa. Nu, kājstarpe par augstu. Tādas pārāk mazas kājas. Vairogu viņš tā dīvaini tur. Bet man vispār liekas, ka ķermeņa apakšējā daļa ir par mazu...
QUOTE(Pakkun @ Apr 3 2006, 21:12)
nu... ko paadariisi bremzeetam.. es ar taas kljuudas tik tagad pamaniiju, un jaa - izskataas konkreeti peec citplaneetiesha.
tu neesi bremzeets, tu esi "relatiivs" XD
nu, sushi, nevis viņam apakša par mazu, bet, gan aizsardzības nolūkā par daudz bruņu uzstiepts!
nu, jā, bruņinieks tiešām labs, meitene... visi jau visu pateica, vaina tiešām ir proporcijās!! galva samērot ar pārējo ķermeni ir tāda kā uzblīdusi, bet sarkums gan dikti mīlīgs!!
Pakkun
Apr 10 2006, 23:50
yaaaay!! shon uzvergoju veelvienu.. tAAda iedvesma, apmeeram arii esmu panaacis gribeeto
kritizeejiet veseli!!!
edit: jau atradu dazhas kljuudas, izlaboju un paarliku
Quake3, kad labi shaudaas, tad fonaa taadaa forshaa balsii vecis saka: "Excellent!" Iedomaajies mani taa sakaam. Ja nevari, panjem quake3 paspeelee.
Labie feisi! Piesaista.
man atkal prātā nāk Mortal Kombat ar "Finish Him!" un FATALITY ;))
gramozeks
Apr 11 2006, 11:28
sirds pa muti lec vien aaraa!
That's gonna hurt for a while! Tai meiteneit vareeja buut taads niknaaks skatiens, tik nezheeliigi dzili durot kaadam sirdii
Pakkun
Apr 11 2006, 14:49
paldies, paldies *paklanaas* ja redzat kljuudas, tad sakiet droshi! vairaak galvas par sliktu nenaaks
maza, maza meitenīte, tek pa ceļu slaktēdama... labs... no sērijas, ups, netīšām.. nu, bet džekam rokas par mazu!
Kirara
Apr 11 2006, 22:05
Tam džekam labajai rokai pirksti ir tādi pajocīgi, bet kopumā darbs ir ļoti labs.
Erik4xp
Apr 11 2006, 22:36
Džeks izskatās dusmīgs vairāk nekā pārbijies, bet no meitenes ja šermuļi metas... Šitais atgādina meiteni, kas pārpratusi ko nozīmē laust sirdis... Bāc šitā bilde neiet pie sirds, pārāk sadistiski...
Nez kas ir ar manu fantāziju, bet liekas itkā tas džeks bija iepriekš wiņai nodarījis pāri un wiņa uzskatīja ka šis ir pelnījis nāwi. Izskatās ka arī wiņš naw wiņas pirmais upuris... Diewinu meitenes sejas izteiksmi. Iedwesmo ^.^v
Wienīgais kas man nepatīk ir džeka rokas (plaukstas). Tās liekas pārāk mazas. Un roka kas naw wēl sawilkta kulakā wispār izskatās ļoti nedabiski, laikam pirkstu saliekuma dēļ x.x
Rufucis
Apr 11 2006, 23:10
Ņu tčā vis visuma labi sanācis izņemot kājs dzekam kautkā nepatīk,rokām pārāk lielu vainu nemanu
, ieēnojis arī esi tīri kruti ja tā mācētu.....
puķains zirgs, ģeniāli =D
Man patīk, vēl tik trūka vienradža rags un aste varavīksnes krāsās =P
bet nu tā bilde ar sadurto džekiņu atgādina nelaimes gadījumu, meitenīte nejauši paklupa un ar visu bleidu uzkrita grēkāzim
Pakkun
May 15 2006, 21:46
taatad - veltiijums maaminjdienaa..jaa, tas ir chibi es
apmeeram liidziigs sanaacis
Shaisuke
May 15 2006, 21:49
Tev labi sanaak
~BN~
Kirara
May 15 2006, 21:49
tas man patiik. vieniigais kur gribu piesieties ir kaajas kuras izskataas liikas.
iesaku tik turpinaat ziimeet... prieks skatiities tavus darbus
Karamele
May 16 2006, 14:49
uuu malacis...no pašiem pirmajiem mani fascinēja zirgs....(nāk prātā hipiji XD)
Pēdējais super....
turpini zīmēt!
Keydan
May 16 2006, 15:07
Good job! Отлично рисуеш! Объесни мне, как ты елаеш так что у тебя тени объёмные получаются?
QUOTE(Kirara @ May 15 2006, 20:49)
tas man patiik. vieniigais kur gribu piesieties ir kaajas kuras izskataas liikas.
manuprāt tāds bija mērķis. smaidīgs džekiņš. tava mamma bija sajūsmā??
Pakkun
May 16 2006, 18:29
QUOTE(Keydan @ May 16 2006, 14:07)
Good job! Отлично рисуеш! Объесни мне, как ты елаеш так что у тебя тени объёмные получаются?
paldies
par eenam nezinu, tas kkaa automaatiski
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.