Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kapteiņa Enriko pulkstenis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Keydan
Tad kada biezuma zīmuli tu izmanto? B? H-2? smile.gif
P.S.
Pats izmantoju B-2 H-4 HB, visus vina laikā! laugh.gif
Pakkun
shinii ziimeejumaa 2B un kkaadu lielu, treknu, vecu KONTORSKIJ ziimuli biggrin.gif
fussy
hipijzirgs:)

manupraat labaakais!
Pakkun
hah. sen nesmu neko licis, sen neko neesmu zīmējis.(un labi, ka tā) tātad par kļūdām varat protams kko pateikt, bet nesaku, ka es kko ņemšu vērā.
šito smērējot, mazliet ietekmējos no eureka seven. spārnu motīvs vismaz ir aptuveni tāds pats.
p.s. man gribētos nomainīt topikam nosaukumu un paskaidrojumu n stuff.. vai nu es nemāku, vai man jālūdz palīdzība no adminiem..
JA TEV VĒL NAV 18 GADU, VARBŪT TĀLĀK NESKATIES. (kaut gan neticās, ka kāds šito ievēro vispār..)

Pavasaris
IPB Image
Ami
Spārni sanāca jauki. Bet man nepatīk, kā ir ieēnota seja. Nezinu, kādēļ. Gribētos vairāk ēnu. Bet spārni man patīk. ^-^
Keydan
OMG! I'm 17! I'm scared for life!!! smile.gif lol...
Labas enas, bet, nu seja... ... !
Tenma
QUOTE(Pakkun @ Mar 5 2006, 12:58) *

IPB Image

ieraugot šo iešāvās prātā: puse no sirds ir melnbalta, otra puse vēl mirdz... /Prāta Vētra/
metaphor
xD man liekas labaakais no shiem darbiem ir tas pukainais zirgs. orginaals darbs biggrin.gif peedeejais ari smuks, bet zirgs labaks biggrin.gif gaidu kaut ko tml ..
Misa
QUOTE(Pakkun @ May 15 2006, 20:46) *

IPB Image

OMG, ku foršs. līdzība tiešām saskatāma.
ko tik sen neko te nemet iekšā?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.