QUOTE(Shinya @ Mar 20 2006, 09:15)
(...) turpretim mana dod priekshroku tiirai elegancei un vinja izpildiijumaa tas izskataas vairaak peec "sievietes" ne "meiteniites"...
Man pat vairak Mana neizskatas pec normalas sievietes, bet gan pec pamatigas sievishkes X_X Vins vienmer izskatas mazliet dusmigs, vismaz man ta shkiet...
Bet Bou, milais Bou, ir ka maza meitenite [14-18 ne vairak] un tas man labak patik neka Mana ar savu pilnigo nopietnibu.
Es taisu projektu muzika, man tur bija jaliek ari bildes, un es neatradu NEVIENU bildi, kur Mana kaut reizi smaiditu >.< *creapy*
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 19 2006, 12:19)
Vokaalists - miniatuurs Hide.
Gjitaarists - miniatuurs Miyavi.
Miyavi???!!! Are you nuts??!!
Kanon nekada gadijuma neizskatas pec Miyavi. X_X Augums neder [Kanon tad vajadzetu zaudet kadus 10kg], acis, mati, gerbshanas [nju labi... mazliet]. Tomer abi man dzeki patik, jo abiem pirs lupa, maybe tapec tev vini liekas lidzigi.
Miku izskatas pec hide? XD Nju varbut..., bet tas ari diez vai, jo sejas izteiksmes viniem ir dazhadakas.
[nju o.k.i., ne ipashi izdevies piemers]
P.S. Ta nemaz nav laba ideja salidzinat j-rockerus, not at all... Tikpat labi mes varetu vinus vel ar musejiem salidzinat... XD
Katra persona ir savadaka, ja nepamanat, tad paskatieties velreiz, lidz jus pamanisiet vai ari jums acis saks asinot. ^^