Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Antique Cafe
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Mūzika
Pages: 1, 2
zeloco
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 19 2006, 11:19)
Mana peedeejaa ideja ir par to ka Bou - miniatuurs Mana.
Vokaalists - miniatuurs Hide.
Gjitaarists - miniatuurs Miyavi.

Par bundzinieku veel neko neizdomaaju...
*

bundzinieks - shinya? biggrin.gif
-kumori-
QUOTE(Shinya @ Mar 20 2006, 09:15)
(...) turpretim mana dod priekshroku tiirai elegancei un vinja izpildiijumaa tas izskataas vairaak peec "sievietes" ne "meiteniites"...  tongue.gif
*

Man pat vairak Mana neizskatas pec normalas sievietes, bet gan pec pamatigas sievishkes X_X Vins vienmer izskatas mazliet dusmigs, vismaz man ta shkiet...
Bet Bou, milais Bou, ir ka maza meitenite [14-18 ne vairak] un tas man labak patik neka Mana ar savu pilnigo nopietnibu.
Es taisu projektu muzika, man tur bija jaliek ari bildes, un es neatradu NEVIENU bildi, kur Mana kaut reizi smaiditu >.< *creapy* image

QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 19 2006, 12:19)
Vokaalists - miniatuurs Hide.
Gjitaarists - miniatuurs Miyavi.
*

Miyavi???!!! Are you nuts??!! blink.gif Kanon nekada gadijuma neizskatas pec Miyavi. X_X Augums neder [Kanon tad vajadzetu zaudet kadus 10kg], acis, mati, gerbshanas [nju labi... mazliet]. Tomer abi man dzeki patik, jo abiem pirs lupa, maybe tapec tev vini liekas lidzigi.
Miku izskatas pec hide? XD Nju varbut..., bet tas ari diez vai, jo sejas izteiksmes viniem ir dazhadakas. image image
[nju o.k.i., ne ipashi izdevies piemers]

P.S. Ta nemaz nav laba ideja salidzinat j-rockerus, not at all... Tikpat labi mes varetu vinus vel ar musejiem salidzinat... XD
Katra persona ir savadaka, ja nepamanat, tad paskatieties velreiz, lidz jus pamanisiet vai ari jums acis saks asinot. ^^
Shinya
Hide? Nuu varbuut attaala liidziiba ar Hyde, bet nu nez vai ar Hide.... ar ne ar Vidoll Hide.... tongue.gif
I bundzinieks Shinya? rofl laugh.gif Ne mazaakaas liidziibas laugh.gif Domaajams tas vnk bij taads abstrakts pienjeemums... tongue.gif
ReD_FoXy
Okey man vai jums (visticamaak ka man) ir kaut kas bik sajucis bet...
image
*points on pic* Es to TAA biju domaajusi dry.gif
Manupraat sava veida liidziiba tur ir... Un nejau es tur saliidzinu kaut kaada nez baigaa krutaa iemesla deelj, bet vienk vinji ir liidziigi. Vismaz man taa liekas. Un ja jau saliidzinaashana ir tik briesmiiga - IGNORE IT! dry.gif
anishuara
Es taisu projektu muzika, man tur bija jaliek ari bildes, un es neatradu NEVIENU bildi, kur Mana kaut reizi smaiditu >.< *creapy*

Luuk Mimi6ka tas ir jau liidziigi smaigam... happy.gif

image
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Mar 21 2006, 17:07)
Luuk Mimi6ka tas ir jau liidziigi smaigam... happy.gif
~šajā vietā bija domāta bilde~
*

Un to tu sauc par smaidu? Man pat liekas, ka mazs berns vinu ieraugot, raudat saktu... X_X
Varbut tas Manai ir ieplanots nekad nesmaidit cilveku prieksha, citadi tas vinu padaritu vairak miljaku vai cilvecigaku, lai gan ar to lupukrasas kartu virsu, man liekas, ka pat, ja vina smaiditu, to neviens nepamanitu... XD

Luk tas ir smux smaids: image un tas image
*cute* *cute* *cute* Es pat lidzibu ar Manu galigi nesaskatu. Sakot jau ar matiem viss iet uz otru pusi. ^^
Shaisuke
offtopic!! pamatiigs!!!

kaads antique cafe sakars ar kkaadu nebuut projektu un Mana- sama...?

~BN~
Kaoru-chan
Njaa liels oftopic bet atgriezoties pie teemas j-rock dzimenes man maka ir mazais kalendaars un tur man apvilktas ir j-rocker dzimenes tik klaat naw pierakstiits kuru un tad kad ir kaada dzimene Shinya atnaak uz skolu un maani apsweic tongue.gif biggrin.gif un tad var skraidiit apkaart un krist citiem uz nerwiem laugh.gif
bet jaa atgriezoties pie an cafe teemas lai shis neieguutu offtopic statusu mans miiljaakais members ir miku... es pat iisti nezinu kapee, bet Bou ir uber smuks kaa maza meitene huglz... huglz... huglz... un tie piemiiliigie rozaa matinji nu kas war buut vel smukaaks...kaoru he he tongue.gif
Shinya
Kaadi rozaa matinji? Ja vien tas nav kaads j-rock ipatnis, kas neskuj kaajas, bet taa vietaa nokraaso taas rozaa... laugh.gif Man liekas tu vnk paarteicies.... wink.gif
I man liekas pie Miku vainas ir tas video "Miku vs. Donald Duck" ja kaads i redzeejis laugh.gif
-kumori-
QUOTE(Shinya @ Mar 24 2006, 11:28)
Kaadi rozaa matinji? Ja vien tas nav kaads j-rock ipatnis, kas neskuj kaajas, bet taa vietaa nokraaso taas rozaa...  laugh.gif  Man liekas tu vnk paarteicies....  wink.gif
I man liekas pie Miku vainas ir tas video "Miku vs. Donald Duck" ja kaads i redzeejis  laugh.gif
*

Klipu redzeju... XD *lol* Vaina tur nav nekada... Vins ir mazs komikis... un...
Miku ir divas apsestibas: ~Donald Duck [kuru vins imite LOTI labi, paklausoties vien to dziesmu "Donald Duck no magical adventure" TIIIK *kawaii* vinam sanak. happy.gif un otrā ~Tiramisu! Tas tiek minets ari loti daudzas dziesmas, ka piem. mana miljakaja "NYAPPY in the world", ka ari neskaitamas intervijas.
Ja Miku vairs ar savu muzikas karjeru neveiksies, vins vares iet un ierunat DD multenite...
image *weee* Adorable Miku...
davio
QUOTE(Shinya @ Mar 24 2006, 10:28)
Kaadi rozaa matinji? Ja vien tas nav kaads j-rock ipatnis, kas neskuj kaajas, bet taa vietaa nokraaso taas rozaa...  laugh.gif  Man liekas tu vnk paarteicies....  wink.gif
I man liekas pie Miku vainas ir tas video "Miku vs. Donald Duck" ja kaads i redzeejis  laugh.gif
*

Jaa es bik paarteicos jo dotajaa briidii domaaju par Aya no pls un jaa vairaak vai mazaak pie vainas ir miku vs donald duck tongue.gif un ja kaadam vel nav pielecis tad es rakstu no Davio logina jo esmu par slinku lai izlogotos un ielogotos no jauna tongue.gif laugh.gif
Shinya
Protams Kaoru - chan meees visi tevi "saaaaaaaaaprotam" laugh.gif

image

And if THIS is not chooooooo kawaii- I don`t know what is laugh.gif Kaa man patiik tas Bou teerps... tongue.gif
Ginta
Te viena tāda ne sevišķi iepriecinoša ziņa par アンティック-珈琲店- , ko pavisam nejauši uzgāju:
http://community.livejournal.com/an_cafe/636836.html
coffee
man patík an cafe!!!forsa múzika,patíkami klausíties biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet dabúju tikai kádas 4 dziesmas,nezinu,kádas ir páréjás,bet vienalga ir ok biggrin.gif
Shinya
Es nezinu...pagaidam es vel nepanesu jauno dj ozma ieksh ancafe >_> (reFferring to the new keyboardist)
Asuka
jaunais sastāvs ir diezgan dīvains.
skan jau labi, kad vēl klāt pie visa ir sintezators, bet imidžs kāds ir tam jaunajam džekam ir vienkārši šausmīgs.
jaunais ģitārists ir tīri ok.
uzreiz var redzēt kā ir izmainījušies Miku, Kanons un Teruki, kad grupā vairs nav Bou.
AnCafe man vispār ļoti patīk.~
Tomoko
Mhm. Kaut vai jaunākais videoklips 'Hero without a name' [tas tač ir jaunākais, ne?] ir pilnīgi savādāks, nekā iepriekšējie. Nav vairs minerālūdens pudeles. ;__; Kā arī iepriekšējos video bija kāds sižetiņš [vairāk vai mazāk] bet jaunajā nekā tāda nebija. Ak jel, skumjas mani pārņem, bet viss jaukais ilgi nepastāv.

Taustiņdžeks... Nea, Yuuki man galīgi nepatīk. Viņš izskatās pēc tāda tirliņa. ><

Vienīgā lieta, kas liekas jocīga - AnCafe ir tāda Nyappy grupa, ne? Tā kā mūzika, liriki un viņu vizuālais izskats ir tāds.
Palasīju kādas vecākas dziesmas lirikus - Uzumaki Senshokutai un.. jā.. Sametās jocīgi.

Vecās dziesmas VS Jaunākās dziesmas.
Misa
grupiņai nav ne vainas. dažas diesmiņas klausīties var, bet vecās ,manuprāt, bija acīmredzami labākas. man šajā grupā vairāk par dziesmām patīk vizuālais tēls, tas ir vispār ūber. ^^
man vislaāk patīk bou. ^^
Shinya
Es palieku pie apgalvojuma ka vai nu tas keyboardist ir Dj Ozma,vai vina launais dvinu bralis...
nu ja acimredzot Bou bij kkada zina izsities ka spilgtakais tels grupa,bez maz vai ka Jui un Vidoll- dalibnieks kam tiek visvairak uzmanibas un fanu...
nu bet kas to zin,mos ar gadiem viniem sanaks sava veida attistiba ka piemeram Malice MIzer (ja vien sis nav parspilets salidzinajums) nu tada zina ka mainoties dalibniekiem un mazliet pamainoties muzikai grupa tomer paliek kopa un turpina darboties XD
-kumori-
Grupa mainījās - mūzika mainījās.
Loku galviņa mani iritē vēl joprojām, bet es esmu samierinājusies ar viņa existenzi [ *lol* ] .. ģitāras solo vairs nav tāds pats, kāds bija Bou laikos, bet mūzika vēl ir baudāma.
Dziesma "Kakusei Heroism ~The Hero Without a Name~", kas ir Ops anime "Darker than Black: Kuro no Keiyakusha" ir salīdzinoši laba dziesma.

Hope they never end to make music, pat ar tādu grupas sastāvu.
Santeroel
Of course, kopš Bou aiziešanas viņu mūzika mainījās tā jūtami, arī tēls cits,un Yuuki vispār izskatās kā no citas dimensijas, bet galvenais, ka viņi tomēr kaut ko dara.
Turklāt visa Vācija par viņiem vien runā - atliek vien paraudzīties uz viņu "Popcorn". Jācer, ka varbūt beidzot jrock atnāks tā kārtīgi līdz Latvijai, nevis kā šobrīd
japanlover
Eu kapec Bou aizgaja?
[edited]
bez vajadziibas nepaarspiilee ar shrifta izmeeriem / variantiem. beernishkjiigi.
ReD_FoXy
Bou pārak daudz laika aizņēma mēģinājumi, viņam bija jāatgriežās filmēšanas laukumā, kādai filmai.
Cik es zinu, baumas klīda par ''Grudge'' (??), bet neesmu pārliecināta vai tā ir vai nav filma, kurā Bou varētu filmēties.
japanlover
QUOTE(ReD_FoXy @ Apr 18 2008, 20:51) *

Bou pārak daudz laika aizņēma mēģinājumi, viņam bija jāatgriežās filmēšanas laukumā, kādai filmai.
Cik es zinu, baumas klīda par ''Grudge'' (??), bet neesmu pārliecināta vai tā ir vai nav filma, kurā Bou varētu filmēties.

Skaidrs. Paldies! happy.gif
Arta
Ak An Cafe.. ^^*
atklāju šos kawaii radījumiņus nesen, bet nu patīk. ^^ *īīk*
Vecais sastāvs bija ok, jaunais arī ir ok, pagaidām mūziku nespēju salīdzināt - kā bija agrāk un kā tgd. Žēl jau ka Bou aizgāja.. varēja viņi būt seši. biggrin.gif
man vairāk kkā pievelk viņu Visual Kei tēli un tērpi un visi šitie pričendāļi, nekā mūzika, bet dziesmas, protams, patīk, kaut vai nav dzirdētas daudz..
Miku - tik nenormāli mīlīgs feisiņš ^^^ superīgs visp, cik esmu redzējusi viņu darbībā.
Teruki - baigi aktīvais un tāds runātīgs un arī foršs. ^^
Kanon - patīk viņa ieturētais stils un viņš arī ir mīlīgs. ^^
Yuki - neesmu paspējusi kārtīgi ievērtēt, bet pret viņu man nekas nav. mīlīgs. ^^
Takuya - kluss un foršiņš. ^^
Bou - mati viņam riktīgi forši un piestāv.. visnotaļ foršiņš. ^^

tas tāds mans īsais persōnīgais kawaii review.

NYAPPY! =]

un dažas bildes, kas man datōrā. [negribēju hostot netā..tur tāpat viņas atrodas. biggrin.gif]

IPB Image
IPB Image
Karamele
QUOTE(ReD_FoXy @ Apr 18 2008, 20:51) *

...lol par to es ierēcu. Ja drīkst jautāt, kur pie velna tu to izraki? xD Bullshits. Iemesls tā arī netika atklāts, taču visticamākais ir tas, ka viņš turpināja mācības. Bet iekš ''The Grudge'' tev viņu neredzēt.
ReD_FoXy
QUOTE(Karamele @ Jun 16 2008, 20:05) *

...lol par to es ierēcu. Ja drīkst jautāt, kur pie velna tu to izraki? xD Bullshits. Iemesls tā arī netika atklāts, taču visticamākais ir tas, ka viņš turpināja mācības. Bet iekš ''The Grudge'' tev viņu neredzēt.

Ja interesē kur - fanu lapās. Precīzi neatcerēšos kurās. Es jau teicu, ka mazticamas baumas. Jau fakts par filmu likās smieklīgs, bet tas bija vienīgais Bou aiziešanas iemesls , ko uzgaju.
Karamele
QUOTE(ReD_FoXy @ Jun 17 2008, 00:43) *

QUOTE(Karamele @ Jun 16 2008, 20:05) *

Ja interesē kur - fanu lapās. Precīzi neatcerēšos kurās. Es jau teicu, ka mazticamas baumas. Jau fakts par filmu likās smieklīgs, bet tas bija vienīgais Bou aiziešanas iemesls , ko uzgaju.

Meh, iesaku neticēt fanu lapām. Tiešām, no turienes vairums tāda veida faktu var tikai tikt pielietoti kā joki. Oficiāli resursi/biedru blogi ftw, tam ticēt var.
Narciss Gray
An Cafe sāku klausīties nesen (pirms nedēļas), bet iepatikās. Tādas enerģiskas dziesmas, uzreiz gribas lēkāt līdzi. smile.gif Tas ir, tām dziesmām, kad grupā vēl bija Bou..Jauno albumu ar jauno sastāvu novilku tikai vakar, tā kā vēl grūti spriest. Žēl, ka Bou aizgāja, viņš bija kā odziņa ar savām blondajām astītēm biggrin.gif
Arta
Nevaru neielikt - tik nenormāli kawaiiiiii bildīte. ^,^

http://i15.tinypic.com/52f7tlh.jpg/

rolleyes.gif
Kao
Nu AnCafe klausos jau pasen. Godīgi sakot kad uzzināju ka Bou aizgāja biju nedaudz pārsteigta. Par jauno sastāvu.. well Yuki(vai kā viņu tur īsti sauc) man neiepatikās jau no 1. reizes kad ieraudzīju viņu. Nezinu kapēc tā, laikam nav pierasti ka Bou vairs nav grupā sad.gif
Nejauši youtube uzskrēju video kur AnCafe kopā ar Bou uzstājas pēdējo reizi [link]
Tiešām aizkustinošs video!

P.S. Dažas bildītes kuras man ļoti patīk happy.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Arta
Pēdējā bildē Kanons tik mīlīgi smaida. biggrin.gif
Kao
Visi viņi mīlīgi smaida tajā bildē ja godīgi tongue.gif biggrin.gif
Arta
Nu jā, bet Kanons visp reti smaida. xD Nē nu reti gluži nē.. bet tikai dažreiz. biggrin.gif

**

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Ehh.. man tās bildes tik daudz, labprāt visas saliktu, bet slinkums. biggrin.gif ^^
Ghoul
QUOTE(Art`a. @ Aug 22 2008, 16:40) *

Ehh.. man tās bildes tik daudz, labprāt visas saliktu, bet slinkums. biggrin.gif ^^

Nu beidz, neesi skopa, dalies! Luudzu! smile.gif
Arta

Hmm, nu padalīties jau varu. Bet es īsti vairs nezinu, kuras bildes šeit ir saliktas, tapēc iespējams atkārtosies..

Skatamies. 8]
kkā baigi daudz Miku bildītes.. rolleyes.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Te zemāk kāds izceļas kā vienmēr. biggrin.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

--> IPB Image biggrin.gif

Viss. man apnika. Tā ir daļa, bet gjau kkad saņemšos un ielikšu vel kādu bariņu. xD

P.S. vairāki posti, jo vienā tik daudz bilžu nevar likt.. bet konkrēti cik vienā var, es nenoskaidroju. xD

huh. tie posti ir kkā apvienojušies or something un to ''P.S'' rindiņu nevaru nodzēst, jo atkal saka, ka pārāk daudz bilžukiņi. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.