Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pēc jūsu domam labakais anime ko esat redzejuši
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
archaxyz
Mans favorite ir ZegaPain. Skaista animācija un normāls brain f.ck biggrin.gif
Tenma
Moyashimon
Seto
1. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex un Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG
2. Black lagoon
3. Afro samurai
4. Elfen lied
5. Death note

Apmēram tā kautkā...nevaru vissu īsti atcerēties. cool.gif
reien
Paradise kiss
Elfen lied
Fruits basket
NANA
Death note
Vampire knight

Tās laikam būtu tās anime, kas mani ir piesaistījušas visvairāk wink.gif ph34r.gif

Koneko
Par One Piece faniem kļūst tie, kas noskatās vairāk par pirmajām 100 sērijām - tas vienkārši ierauj sevī... Nespēju pati izskaidrot

Ja runājam par labākajām anime, tad noteikti vēlos uzteikt Fullmetal Alchemist (nu kur kaut ko TIK episku var izdomāt?) un Ergo Proxy (nesen noskatījos un konstatēju, ka tā ir nu wnk AMAZING anime - liek par TIK daudz ko domāt).
Turklāt - (pretēji populāram uzskatam) uzskatu arī Yu-Gi-Oh Duel Monsters par labu anime, ja tiek skatīta oriģinālajā variantā, līdz galam un paralēli palasot mangu (nesen izmēģināju pilno komplektu un tagad esmu 100% fane)

Tās, manuprāt, ir tās labākās - bet mīļākās man ir arī daudz citas :3
Lars
QUOTE(archaxyz @ Sep 13 2009, 04:45) *

Mans favorite ir ZegaPain. Skaista animācija un normāls brain f.ck biggrin.gif
Arī patika (tolaik), ja vēl izmestu to mehu arā un aizstātu ar kaut ko citu, tad būtu vēl labāk..
Kidijs
Būšu šausmīgi neorģināls - patika tā pati Elfen Lied, bet vislabāk man patika Death Note. Akagi ar', un K-ON pašlaik skatos, un pašlaik liekas, ka tā ir baigākā konča.
archaxyz
Par "Elfen Lied" pat nav vērts runat jo tas ir kaut kas ģeniāls (vairāk tas atiecas uz mangu nekā uz anime).
Keydan
QUOTE(archaxyz @ Nov 8 2009, 01:08) *

Par "Elfen Lied" pat nav vērts runat jo tas ir kaut kas ģeniāls (vairāk tas atiecas uz mangu nekā uz anime).

Oh co~omon now... Tas nav nekas genials dry.gif
Lestats
elfen leid man likās tāds sūds biggrin.gif
pēc 4 ep to sapratu un sāku skatīties DN ...
Arta
Es piekrītu par Elfen Lied, ka tas nebija nekas tik ģeniāls.. Jā, kkāds plots bija, skatīties varēja, bet nūm.. *shrug*
Nenormāli izvlilku tās sērijas, kādus 3 mēnešus ņēmos, kamēr saņēmos un pabeidzu skatīties. :'D
Overdrive
No animēm man vislabāk patika "Full Metal Panic", bija interesanta un varēju labi izsmieties smile.gif
Seto
QUOTE(Lestats @ Dec 6 2009, 21:53) *

elfen leid man likās tāds sūds biggrin.gif
pēc 4 ep to sapratu un sāku skatīties DN ...

ļoti objektīvs spriedums blink.gif Pamatojums nekāds wink.gif
Kikyou
Kāpēc pamatot?
Dažas lietas vienkārši nepatīk un viss.
Seto
QUOTE(Kikyou @ Dec 23 2009, 20:25) *

Kāpēc pamatot?
Dažas lietas vienkārši nepatīk un viss.

tāpēc jau nav jāsauc par sūdiem un tamlīdzīgi - tad arī rakstiet "nepatika, nesaskatu tur neko īpašu un utt." nevis tupi jābļauj pa topiku. wink.gif es taču neķērcu par jūsu nosauktajām animēm, ka tās ir totāli m''esli, tikai tāpēc, ka man nepatīk vai ne?

P.S. sory par offtopic
IronSoul
no lielās čupas ir grūti izvēlēties labāko, jo par tādiem uzskatu ļoti daudz gabalu.

Daži labakie:
Golden Boy
Initial D
Monster
Angel Heart
You`re Under Arrest!
Cowboy Bebop
Baccano!
Koneko
Revolutionary Girl Utena

Ļoti gaumīga, metaforiska un alegoriska anime ar dziļu nozīmi aiz katra notikuma, tēla un pat priekšmeta. Ja būtu skatījusies, jaunāka būdama (pēc pāris mēnešiem sagaidīšu savus 18), tad DAUDZ ko nebūtu sapratusi. + Vecais un ļoti rūpīgi un skaisti izstrādātais animācijas stils.
Sižets nav sižets stāsta pēc, jo, pat pēc noskatīšanās, domājošs cilvēks domās vēl kādu laiku par stāsta būtību un dziļāko jēgu.
Dažiem gan var nepatikt yuri, kas izvijas cauri visai anime (mangai ne!) un vēlāk taisītajai filmai, kas ir tikpat gaumīgs papildinājums un noslēgums sērijām, ļaujot baudīt arī nepārāk garas, bet skaisti izstrādātas atsauces uz anime, taču tas tur ir (it īpaši filmā). Bet varu mierināt, ka tas ir tikpat gaumīgs un attēlots ļoti šķīstā un metaforiskā veidā.

IPB Image
Tigra2
QUOTE(injansoul @ Jan 5 2010, 22:15) *

Revolutionary Girl Utena

Ja tev patika šis, tev varētu patikt arī Melody of Oblivion

IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.