Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kad vēl zīmēju ...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
My Graceful Lily
image
Karamele
Sbviestaini un jauki... laugh.gif bet visumā jau super...Manam patikt very much
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Feb 22 2006, 21:16)
Sbviestaini un jauki... laugh.gif bet visumā jau super...Manam patikt very much
*

Paldies, liels ... Darbs gan tiesa vecs, tādēļ ar sviestains.
Sushi
Nē, riktīgi labs! man patīk sviestainie darbi. Pati bieži tādus zīmēju!
Man patīk! biggrin.gif
Karamele
Klau ja tev sakneris pie rokas vai kādā sen aizmirstā datora mapītē guļ vēl kādi darbi tad ieliec vēl...
My Graceful Lily
image
image

A be lūdzu ...
Karamele
Pirmais ir vienkārši...beutiful...otrais ir sviestaini savdabīgais...Love it! Labrāt redzētu vēl kko
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Feb 22 2006, 21:41)
Pirmais ir vienkārši...beutiful...otrais ir sviestaini savdabīgais...Love it! Labrāt redzētu vēl kko
*

Jauns jau nekas nav sen tapis, ir tikai veci un aizmirsti darbi.
Karamele
Negrēko...nekad neaizmirsti savus darbus... biggrin.gif pamēģini kaut ko uzzīmēt tuvākā laikā...savādāk vēl aizmirsīsi kā zīmēt un tas gan nebūtu nice...
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Feb 22 2006, 21:49)
Negrēko...nekad neaizmirsti savus darbus... biggrin.gif pamēģini kaut ko uzzīmēt tuvākā laikā...savādāk vēl aizmirsīsi kā zīmēt un tas gan nebūtu nice...
*

Draugi saka to pašu, bet man tam nekādi neatliek laika, tādēļ aiz liela slinkuma un vēlmes tomēr kaut ko uztaisīt, fotogrāfēju - tā iznāk ātrāk un tāpat skaisti.
Sliņķe gan, ne? laugh.gif
Karamele
Īstākā sliņkīte...kauns..priekškam tu domā ir domātas matenes stundas vai guļamais laiks??? Lai zīmētu duhh... happy.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Feb 22 2006, 21:57)
Īstākā sliņkīte...kauns..priekškam tu domā ir domātas matenes stundas vai guļamais laiks??? Lai zīmētu duhh... happy.gif
*

/Bāc ... trūkst smiley'a, kurš aiz kauna nosarcis būtu!/
Nu, tad top visādas garlaicīgas ķēpas un skices ... Tos jau gluži par zīmējumiem nosaukt nevar.
/atkal noderētu tas smiley's .../
Deadly Frozen
Superskaisti blink.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Deadly Frozen @ Feb 22 2006, 22:03)
Superskaisti blink.gif
*

Tu pati zīmē? Varbūt var apskatīt kādu tavu darbu?
anishuara
tiktieshaam, nereaalismuki... happy.gif man ljoti patiik... biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(anishuara @ Feb 22 2006, 23:03)
*

Es jau sāku justies mazliet neērti ... neesmu pieradusi par saviem zīmējumiem dzirdēt tik daudz atzinīgu vārdu.
Kā ir ar tevi? Tu zīmē?
anishuara
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 23 2006, 00:05)
*

Es jau sāku justies mazliet neērti ... neesmu pieradusi par saviem zīmējumiem dzirdēt tik daudz atzinīgu vārdu.
Kā ir ar tevi? Tu zīmē?
*

ziimeet ziimeeju bet man nav skanera taapeec tagad maacos riikoties ar photoshopu, bet man diez ko nesanaak... happy.gif taapeec kad tikshu liidz skaneram ielaadeeshu jaunaas bildes draugi saka ka juutams progress,bet es nezinu....
Erik4xp
Ļoti skaisti darbi. Baigi patīk tas parīts man, tā gan. biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(anishuara @ Feb 22 2006, 23:14)
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 23 2006, 00:05)
*

Kā ir ar tevi? Tu zīmē?
*

ziimeet ziimeeju bet man nav skanera taapeec tagad maacos riikoties ar photoshopu, bet man diez ko nesanaak... happy.gif taapeec kad tikshu liidz skaneram ielaadeeshu jaunaas bildes draugi saka ka juutams progress,bet es nezinu....
*

Noteikti ieliec viņas publiskai apskatei - gan zīmētās ar roku, gan fotošopētās. Un, ja ir iespēja tikt pie digitālā fotoaparāta, ar to jau arī bildes var dabūt datorā. Varbūt izskatīsies mazliet citādāk, bet tie ir tikai nieki, ko Photoshop ātri palabos. Kad nav citu iespēju, es ar tā darīt! biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Erik4xp @ Feb 22 2006, 23:26)
Ļoti skaisti darbi. Baigi patīk tas parīts man, tā gan.  biggrin.gif
*

Tādi man ir liels retums, pārsvarā zīmējumi ir visai drūmi un depresīvi.
Angelina
druumie un depresiivie ir vislabaakie darbi pasaulee!!! taadi mani visbiezhaak piesaista.. soooo prettyy.. tu ziimee patieshaam izcili. viss izskataas tik viegli uzziimeets,it kaa buutu tev prasiijis lielaakais pusstundu.. cool.gif tieshaam skaisti
kahi
pārītis ir visjaukākais, jo meitenei mati ŠAUŠALĪGI skaisti izzīmēti!! tik tiešām, tev jāieliek vēl kādi darbi! man patīk baudīt labu mākslu!
Deadly Frozen
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 23 2006, 00:48)
QUOTE(Deadly Frozen @ Feb 22 2006, 22:03)
Superskaisti blink.gif
*

Tu pati zīmē? Varbūt var apskatīt kādu tavu darbu?
*

Mani zīmējumi kaut kur šajā pašā forumā mētājas galerijā Vienači, Burbuļgalvas un citi kroplīši. smile.gif
AmnE
Miilu depresiivus darbus... Kur nu veel tik kvalitatiivi un superiigi uzziimeetus. Visu cienju. Tieshaam ideaali darbi! smile.gif
murasaki
man patiik - ljooooooooooti. nevar ne acis noveerst.. biggrin.gif
Karamele
Come on My Graceful Lily...atļauj tak tautai to prieciņu pajūsmināties ap taviem darbiem un ieliec vēl kko.. closedeyes.gif esi mīļa un pamēģini kko uzzīmēt...
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Feb 23 2006, 21:58)
Come on My Graceful Lily...atļauj tak tautai to prieciņu pajūsmināties ap taviem darbiem un ieliec vēl kko.. closedeyes.gif esi mīļa un pamēģini kko uzzīmēt...
*

Ar zīmēšanu gan mazliet vēl būs jāpagaida, jāpabeidz Zinātniski Pētnieciskais darbs, bet kādu no vecajiem gan varu vēl ielikt. tongue.gif

image
Šis gan ir fotogrāfēts, tādēļ krāsas tādas dīvainas, bet neko labāku dabūt nevarēju - tas darbs vispār pēc pabeigšanas manu acu priekšā vairs nav bijis.

image

Un šis ir garlaicīgo stundu rezultāts - nekā īpaša jau tur nav, pārsvarā visās stundās top vien skeletiņi (sakritība? ... skeleti skolā), bet apsolos mazliet vēlāk pabakstīties ar skaneri, tad jau varēšu vēl kaut ko ielikt.
Karamele
*Vārtās pa zemi...*
Super...vienkārši nava man vārdu cik smuki. Skeletiņi izskatas z;imējumā vnk burvīgi. Darbs ar gulbi ir neapraxtāms...
Deadly Frozen
Gulbis fantastisks. Vienkārši fantastisks. Tik smuks...
Kikyou
Euu... Tas gulbis gan ir smuks. *-*
Pārējie arī ļoti labi, bet tajos pagrūti saprast, kas tas tāds.
kahi
uiii...ZPD -tas ir patiešām briesmīgi!! darbi vēl joprojām tikpat kruti, it sevišķi tas ar to galvaskausu!! visos darbos ir dziļa doma (parasti ir) tāpēc var ļaut fantāzijai vaļu!!
murasaki
peedeejie dikti smuki. reizee nereaali, bet spilgti. naak praataa dalii! ceru uz naakamiem darbiem! biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(murasaki @ Feb 25 2006, 22:19)
peedeejie dikti smuki. reizee nereaali, bet spilgti. naak praataa dalii! ceru uz naakamiem darbiem! biggrin.gif
*

Ja sirdij tuvs ir "X", tad šo jau nu noteikti būs viegli atpazīt ... rolleyes.gif
image
Bet tā sirdij ļoti tuvs ir šis
image
anishuara
Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... happy.gif shi darbi man ir vistuvaaki sirdij... iipashi peedeejais... laugh.gif
Sushi
Ahhh... Sushi jūtas labi, ka redz savas mīļākās grupas tekstus uz šitā superīgā zīmējuma!!!
Vispār divi pēdējie zīmējumi ir vnk ideāli!!!! wub.gif
X_Kamui
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 25 2006, 22:24)
Ja sirdij tuvs ir "X", tad šo jau nu noteikti būs viegli atpazīt ...  rolleyes.gif
image

OMFG Kamuika rulzzzz......... O_o vai Subaru.......a neee tas toch Kamui,
bet viņi ir lidziigi viens otram^^
aniway superiigakais X fanarts ko esmu redzeejis hihi rolleyes.gif
kahi
super džeks žēl, ka X neesmu redzējusi, nevaru atpazīt!! 2. zīm ļoti patīk acis - nesaprotu, kā tās var uztaisīt tik baltas!!
-kumori-
Kamui fanarts ir vnk SUPER!! *kawaii* [tas ir Kamui, jo Subaru gimis ir nedaudz resnaks, apalaks, pats vins ari masivaks, lielaks. Tas ir mazs, tatad Kamui. I hope I'm right...]

Un ta seja pie sienas [laikam] ari lieliska. Interesanti, cik ilgi centies to seju uzzimet, un textu piedomat tai klat.
Kikyou
Omg! Pēdējie abi vienkārši dievīgi. o_o
*sāk apsvērt domu noskatīties/izlasīt X*
Kenshin
wwuuu, Kamui toccc dieviigs tongue.gif ja tu taa - ai, stundinjaas " pakljeepaajos" , tad kaa i kas tu pa iistam piekjeries klaat?!
huh, be cmukas liinijas, taisnas un shkjiet ar eenaam un detaljaam arii tew nav probleemu^^
My Graceful Lily
QUOTE(anishuara @ Feb 25 2006, 22:49)
Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... happy.gif  shi darbi man ir vistuvaaki sirdij... iipashi peedeejais...  laugh.gif
*

Tev arī patīk Linkin Park? Tā ir mana visumīļākā grupa. smile.gif
My Graceful Lily
QUOTE(MIMI @ Feb 26 2006, 11:52)
Kamui fanarts ir vnk SUPER!! *kawaii* [tas ir Kamui, jo Subaru gimis ir nedaudz resnaks, apalaks, pats vins ari masivaks, lielaks. Tas ir mazs, tatad Kamui. I hope I'm right...]

Un ta seja pie sienas [laikam] ari lieliska. Interesanti, cik ilgi centies to seju uzzimet, un textu piedomat tai klat.
*

Teksts nemaz tik ilgi nedomājās ... Tā kā visas dziesmiņas iekš Linkin Park no galvas zināmas, tad tik atlika sev vismīļākās rindiņas kaut kā jauki sarakstīt. rolleyes.gif
Bet principā jau Subaru. Kamui arī reiz tika zīmēts, bet tas zīmējums aizceļoja pie viņa miesiskā līdzinieka. biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Sushi @ Feb 25 2006, 22:52)
Ahhh... Sushi jūtas labi, ka redz savas mīļākās grupas tekstus uz šitā superīgā zīmējuma!!!
Vispār divi pēdējie zīmējumi ir vnk ideāli!!!! wub.gif
*

Vakar vakarā sāka tapt vēl viens ... tikai verbūt ne ar tik tiešu saistību ar LP, bet nekas - I'm back in buisness! Sajūta ir nereāli laba. biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(kahi @ Feb 26 2006, 11:45)
super džeks žēl, ka X neesmu redzējusi, nevaru atpazīt!! 2. zīm ļoti patīk acis - nesaprotu, kā tās var uztaisīt tik baltas!!
*

Iesaku paskatīties, ja kādreiz rodas tāda iespēja, un fimu pie reizes ar! biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Kenshin @ Feb 27 2006, 17:23)
wwuuu, Kamui toccc dieviigs tongue.gif ja tu taa - ai, stundinjaas " pakljeepaajos" , tad kaa i kas tu pa iistam piekjeries klaat?!
huh, be cmukas liinijas, taisnas un shkjiet ar eenaam un detaljaam arii tew nav probleemu^^
*

Nopietni ir tā - pusotru mēnesi pastrādāt pa vakariem pie A2 formāta zīmējuma, kurš vēlāk uz neatgriešanos tiek kādam uzdāvināts. Esmu slinks radījums - priekš sevis reti mēdzu censties. rolleyes.gif
My Graceful Lily
QUOTE(kahi @ Feb 26 2006, 11:45)
*

Uz austiņu varu pačukstēt - Adobe Photoshop CS2 version 9.0. biggrin.gif
Daudzi mani zīmējumi un fotogrāfijas ar to mūdzi tiek apstrādāti .
anishuara
QUOTE(My Graceful Lily @ Feb 27 2006, 22:46)
Nnzinu kaa jums, bet man nav vaardu, super citu neko nevaru no sevis izspiest... happy.gif  shi darbi man ir vistuvaaki sirdij... iipashi peedeejais...  laugh.gif
*

*

aga, man arii patiik LP kaut vaitagad vairaak pieveersos Mushroomhead... smile.gif
My Graceful Lily
QUOTE(anishuara @ Mar 3 2006, 19:01)
*

*

aga, man arii patiik LP kaut vaitagad vairaak pieveersos Mushroomhead... smile.gif
*

Tos klausījusies vēl neesmu (vismaz man tā šķiet), bet nu būs jāpalūko kaut ko no viņiem atrast. biggrin.gif
Paralēli LP tagad jau ienākuši Disturbed, Muse un Korn ar Nirvana ...

Wiii!!! Zinātne tagad jau pabeigta, varu nu patiesi pievērsties zīmēšanai. Pagaidām stāv uz galda priekšā divi nepabeigti darbi. Cerams, ka drīz iznāks viņus digitizēt. biggrin.gif
anishuara
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 3 2006, 21:11)
*

*

*

Tos klausījusies vēl neesmu (vismaz man tā šķiet), bet nu būs jāpalūko kaut ko no viņiem atrast. biggrin.gif

Wiii!!! Zinātne tagad jau pabeigta, varu nu patiesi pievērsties zīmēšanai. Pagaidām stāv uz galda priekšā divi nepabeigti darbi. Cerams, ka drīz iznāks viņus digitizēt. biggrin.gif
*

iesaku Mushroomhead un clowfinger taas ir manas miiljaakaas... happy.gif
My Graceful Lily
QUOTE(anishuara @ Mar 3 2006, 23:18)
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 3 2006, 21:11)
*

*

*

*

iesaku Mushroomhead un clowfinger taas ir manas miiljaakaas... happy.gif
*

Būšu cītīga meitene un pameklēšu kaut ko no viņiem savai muzikālajai izglītošanai, bet tikām ...
image

un šis no veciem arhīviem ...

image happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.