Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kad vēl zīmēju ...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Rufucis
Visi darbi diezgan talangi smile.gif
Psycholog
ae, to ar taam meiteneem nevar dabuut nedaudz lielaakaa formaataa? :)kautko apmeeram lai uz desktopa uzbaaztu smile.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Psycholog @ Mar 5 2006, 05:38)
ae, to ar taam meiteneem nevar dabuut nedaudz lielaakaa formaataa? :)kautko apmeeram lai uz desktopa uzbaaztu smile.gif
*

Tu to nopietni? blink.gif
Bet lūdzu ... vienmēr laipni. happy.gif

image
kahi
njaaa! īpaši skaista mugura piedauzītajai meitenei!!
un princis...nu, par princi tā vēl neko, bet ZIRGS!! tas ir tik labs!! ļoti patīk puffīgās krēpes un aste!! jau varu iedomāties sevi uz tāda jājam!!
My Graceful Lily
QUOTE(kahi @ Mar 5 2006, 11:36)
njaaa! īpaši skaista mugura piedauzītajai meitenei!!
un princis...nu, par princi tā vēl neko, bet ZIRGS!! tas ir tik labs!! ļoti patīk puffīgās krēpes un aste!! jau varu iedomāties sevi uz tāda jājam!!
*

Domāju, ka tu uz tāda izskatītos ļoti labi! happy.gif
Psycholog
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 5 2006, 11:32)
Tu to nopietni?  blink.gif
Bet lūdzu ... vienmēr laipni.  happy.gif

Nopietni, tikko uzliku uz desktopa smile.gif
Nezinu, neesmu nekaads grind vai guro fanaats, bet nu kautkaa man vienmeer ir paticis likt uz desktopa uzziimeetas sagraiziitas meiteniites happy.gif nu un tev taads tiiri smuks darbs turklat sanaacis ir smile.gif rolleyes.gif
Pakkun
blink.gif OMDFMOG!!!! blink.gif &$$#(* superiigi *&#$$)*_)#!& darbi *$*#_):}*^% wAAA!!!
... zi ko..? .. shitos skatoties var dabuut moraalo orgasmu. sleep.gif
p.s. es arii kaadreiz "ziimeeju" , saak atkal rasties veeleeshanaas atsaakt tongue.gif .. pamekleeshu kkadu topiku kur vareetu ielikt. Vareesiet riktiigi nosmieties laugh.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Pakkun @ Mar 5 2006, 12:10)
blink.gif OMDFMOG!!!!  blink.gif  &$$#(* superiigi *&#$$)*_)#!& darbi *$*#_):}*^% wAAA!!!
... zi ko..? .. shitos skatoties var dabuut moraalo orgasmu.  sleep.gif
p.s. es arii kaadreiz "ziimeeju" , saak atkal rasties veeleeshanaas atsaakt tongue.gif .. pamekleeshu kkadu topiku kur vareetu ielikt. Vareesiet riktiigi nosmieties  laugh.gif
*

Liec droši iekšā šeit! Galu galā, pēc topic'a nosaukuma jau atbilst! biggrin.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Psycholog @ Mar 5 2006, 11:43)
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 5 2006, 11:32)
Tu to nopietni?  blink.gif
Bet lūdzu ... vienmēr laipni.  happy.gif

Nopietni, tikko uzliku uz desktopa smile.gif
Nezinu, neesmu nekaads grind vai guro fanaats, bet nu kautkaa man vienmeer ir paticis likt uz desktopa uzziimeetas sagraiziitas meiteniites happy.gif nu un tev taads tiiri smuks darbs turklat sanaacis ir smile.gif rolleyes.gif
*

Un kā ir ar sagraizītiem puišiem? blush.gif
Psycholog
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 5 2006, 15:01)
Un kā ir ar sagraizītiem puišiem?  blush.gif
*

ne dry.gif
My Graceful Lily
QUOTE(Psycholog @ Mar 6 2006, 01:30)
QUOTE(My Graceful Lily @ Mar 5 2006, 15:01)
Un kā ir ar sagraizītiem puišiem?  blush.gif
*

ne dry.gif
*

Žēl gan, tādus ar te var dabūt, bet laikam jau meitenes tādas izskatās skaistākas ... biggrin.gif

Šeit lai ir tev vēl, kaut īsti sagriezta ir aizmugurējā meitenīte. happy.gif

image
Namejs
ziimeejums ir WOW....tik tam dzhekam kaut kas ar weederu naw kaartiibaa...wajadzeeja wairaak ieeenot un bixses man ar nepatiik kaa uziimeetas....bet meitene super naw kur piesieties
My Graceful Lily
QUOTE(Namejs @ Mar 6 2006, 21:47)
ziimeejums ir WOW....tik tam dzhekam kaut kas ar weederu naw kaartiibaa...wajadzeeja wairaak ieeenot un bixses man ar nepatiik kaa uziimeetas....bet meitene super naw kur piesieties
*

Tas džeks vispār ir dīvains - ja viņam 'uzģērbtu' krekliņu, tad nemaz pateikt nevarētu, ka viņš ir Viņš! tongue.gif
Karamele
Sen nēsmu aplūkojusi tavus darbus...*nokaunējas* taču nu tos redzu pilnībā...apbrīnojami atkal jāiet vārtīties pa zemi...
My Graceful Lily
QUOTE(Karamele @ Mar 10 2006, 16:54)
Sen nēsmu aplūkojusi tavus darbus...*nokaunējas* taču nu tos redzu pilnībā...apbrīnojami atkal jāiet vārtīties pa zemi...
*

Varu pievienot vēl - nesen cītīgi padarbojos ar skenerīti. happy.gif

Tad nu šis būtu puiša ideāls manā skatījumā. biggrin.gif

image
image
Karamele
uuuu...smukais...*paslienājas*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.