Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LineAgeII
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2
Nuin
Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago.

P.S One winged angel ja jau tu deelj taada laga veelies kaadu novaakt tad neiesaku speelees fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst tongue.gif
Pakkun
bljin, 1.kart pk arii jaamaak, nevis kaa taadam kretiinam jaaiet sist pa labi un pa kreisi.
2.kaart - par nepamatotu pk dziivajaa jums pk vajadzeetu. uzshkjeerst un zarnaas pakaart! mad.gif
Janus
Esu saticis simtiem speletaju kas pk bez iemesla mad.gif Tadel es gribu pk visus pk tongue.gif BAKA tongue.gif Un ar guardiem kas tev kraga sez nevar kadu nosist tevi nositis ja netur stavesi mad.gif Un galu gala pasam ari sanaks pk taisit ja kads davedis utt. tongue.gif
One winged angel
QUOTE(Nuin @ May 20 2006, 14:53)
Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago.

neiesaku speeleet fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst tongue.gif
*

Kaads niks, kas, kur un kad tu esi??????
Un flyff nemaz netaisos speeleet, speeleeeju kaadu laiku jau sen atpakalj, kad pat ROSE bija par briivu smile.gif kka negribas tur atgriezties

Es jau saku ka nemaz TIK stipri nelago, ir tikai gadiijies, ka disconnecti visu laiku un lagi visu laiku... Tur ir daudz nesalabotu bugu, kaa piemeeram Friendlist BUG... Ik peec 10 minuuteem lago arii soulshoti un itemi... bet pie taa var pierast... gadaas arii ka straadaa viss pilniigaa kaartiibaa, un taadas reizes nav nemaz TIK retas

Update prieks Pakkun: par to PK... Pataasti man luudzu, kas iisti tur jaamaak, neiet runa par Pamatoshanu bet par maaceeshanu, kas tur jaamaak? Cik es saprotu PK- Player Kill vai Player Killer, var lietot dazhaadi, tur iisti nekas nav jaamaak VNK KILL!!! a bet PVP gan ir jaamaak, taa jau ir ciinja smile.gif Kas tu HACK SIGN galiigi neesi redzeejis? Tas tipa sins ar katariem, vinjam jau tur kko vajadzeeja, bet vienalga parasts PK
ETM
Pamatojums PK? Tapec ka var. Nevienu citu iemeslu nevajag. L2 ir ljoti laba PvP sisteema, kura, ja straadaa uz juusu serera korekti, nemaz nemudina bez iemesla killot stipri zemaakus playerus. Par levelja atskjiriibu sviezh stipri vairaak karmas. Playeris paliek sarkans, tobish paarveershas par staigaajoshu pinjatu, kas nav pats patiikamaakais pasham playerim. Ja kaads grib sev karmu nopelniits un palielinaat ariaakas reizes dropa iespeeju, kaa arii piesaistiit se ljoti lielu uzmaniibu no apkaarteejiem, luudzu, kill a white.
One winged angel
Jaa, pareizi!! Tas, ka var ir galvenais, peec tam visi bez jebkaada Ctrl var dauziiit un viegli izmantot skillus uz to kretiinu biggrin.gif Jo bishku tomeer kriit uz nerviem, ja newbie zonaa plosaas kautkaads 60+ chars un visiem bojaa nervus kaa arii delevelo jau taa zemo levelu charus, lai gan tomeer vinji vieglaak dabon level upu... Ahhh, nejau visi PK kas vnk plosaas ir stulbi, piemeeram viens, kursh pilniigi visus vaaca nost, man peec tam atvainojaas un teica, ka vinjam vajadzeeja atpuusties,taa sadraudzeejaamies biggrin.gif, pietam es pats miilu pasist nubikus, kas man prasa naudu vai killstealo
ETM
Jaa, nubikus sist forshi... uzreiz taa e-penis izaug... A slabo panjemt areenaa par 5 lvl augstaaku nukeri? phe.
Janus
Arena ir jautri pastavet kamer kads lvl 70+ nauzlaiz aoe tas ir jautri stavi un tad dead vot tas ir jautri tongue.gif Man patik pastavet arena ierekt par to kas notiek tongue.gif Tadel es gribu atrak uzkacat savu charu un klut par noble tongue.gif Tas bus jautri vares pk visus pk un arena ari bus beidzot ko darit laugh.gif
ETM
umm, kaadi reiti ta jums ir ka areena ir ko dariit tikai ar noble? Vai arii jums nav nemazaakaas sajeegas kaa var ciiniities arii ar zemaakiem leveliem?
Janus
Ar zemakiem lvliem nepatik viegli un ja esi nobles tad tevi gandriz neviens nevar nosist tongue.gif Un arena parsvara tusejas ta ap lvl 60+ kadi 3 vai 4 kas viens otru dauza tongue.gif
ETM
ooohh... cooll.. tev areenaa buus ko dariit tikai tad kad tu jebkuru ar vienu skullu bvareesi novaakt? super. tad nu gan interesanti speeleet buus...

Un PK ari visus onehitaa varees... Zheel tikaki ka visi tagad PK taisa. nosist vinjus visus vajadzeetu...
Janus
Tadel jau ari vajag labakos status lai varetu sodit tos iedomigos nelgas kas visus pk bez iemesla man jau pasam ir tads loti " IIIIIIIIIIISSSSSSSS " saraksts ar tiem ko es gribu nosist tongue.gif
One winged angel
he, he, jaa man arii ir saraksts: "People to kill"
Tomeer jaatziist ka dragon networkaa kopumaa ir sameeraa draudziiga tauta, jo mans friendlists ir kaadas 3 reizes garaks par uz lapinjas pierakstiito kretiinu sarakstu, un es esmu uzaicinaajis friendos ljoti maz, parasti sadraudzeeshanaas notiek peec uber party leveluposhanaas vai izpaliidzeeshanas vai kaa tml
Lust
Neidzilinajos postos , redzeeju paaris serverus. Tak kuraa tieshi serverii speelee vairaakums otakieshu? es novilku L2 C4

Speeleeshu uz l2-paradise.com 1. servera, jo tur nav donation items.

Galu galaa speeleeju uz l2 Aurora.
Pakkun
es tagad speeleeju uz http://www.alecsoid.com/ x3 serveris, normaala sabiedriiba. ^-^
ETM
Lust, uz aurodras ir klans, kuru vadu es. ja ir interese, vari sakontakteet. Ingeimaa "Muuris", lielaakaa dalja klanneru ir chat.118.lv #nya (jaa, klanu sauc "Nya").
The Clan Nya forum
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.