Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Visi Otaku apmekletaji izlasiet!!
Anime forum > Anime > Resources
Pages: 1, 2
sipps
kopš kura laika ir parādījusies parole??? un kas jādara lai viņu saņemtu?
AnimeFan
Sory cakarejos ar settingiem un aizmirsu nonemt ok bet tagad vel labak ir izlasi si topika sakumu kuru esmu editojis.
davio
Hmm.... man kautkaapeec vairs neiet..... dry.gif
Lust
Man neiet ne radio , ne ftp sad.gif
Nirvana
Vai kaads, luudzu, vareetu ielikt Elfen Lied saakot ar 12. seeriju (tb 12.,13.ep.)? Ljoti vajag. Ieprieksh paldies.
sipps
es gan ieteiktu likt visu seriālu, jo tomēr nav jau tik daudz to sēriju
Niks
Nu, tad liec pats, jo man diemžēl nav tik daudz brīvas diska vietas (DVD lasīklis atkrīt, jo plānoju skatīties anime, kas atrodas uz cita diska).
[url=ftp://[mana IP]/anime/elfen_lied/]ftp://[mana IP]/anime/elfen_lied/[/url]
P.S. tie, kam vajadzēja NGE 1.-12. sēriju, velciet tagad, ja vēl neesat to izdarījuši, jo es rīt pēcpusdienā (pārdomāju, vēlos pagulēt) atkal iebūtošu Windu (vajag koreli un fotošopu, kas nav portēti uz pingvīna), un kad serveris atkal būs piejams (visticamāk nākamnedēļ), uz tā būs nākamās NGE sērijas.
Update: ārprātīgi trūkst vietas, tādēļ pagaidām severis būs offline.
Nirvana
Milziigs paldies.
Gan jau, ka paareejo seriaalu arii pakaapeniski kaads izdomaas ielikt, bet vnk peedeejaas divas epas man vajadzeeja steidzami.
Btw, milziigs paldies par atsauciibu.
NOAR
Vai man tikai tā liekas, vai tiešām šitas serveris jau divas dienas ir OFFLINE.
Neņem ne ar eksploreri, ne ar firefoksi, ne ar tot.comanderi tāka programmatūrā vaina nav.

Ja kādu iemeslu dēļ viņš tiek vērts ciet, tad vismaz ieslēdz uz vienu dienu, lai es varu pabeigt lādēt savus OnegaiTwins.
Lust
FTP uz visu laiku down? sad.gif
Takashy
kaadeelj Ftp neiet? :/
Niks
Ja domā manējo, tad iet.
Update: tūlīt gan pazudīs, jo beidzot radusies izdevība uzinstalēt FreeBSD.
Update2: grrr, vai viņi vienreiz nevarētu salabot instalātoru, jo esošais ir kaut kāds gļuku kamols! Viss - lieku Gentoo Linux!
Pakkun
slinkums kko likt tongue.gif man ir shis tas interesants, ja vajag, aiciniet mani ciemos padzivoties, atnaakshu ar cieto laugh.gif disku.
lilion
Man nekas neiet.................. huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.