Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paintaa var ziimeet!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
ETM
Taatad, projektaa piedalaas:

ETM
edg
Sushi
Tigra2
Kikyou

Ziimee tikai paintaa! (msPaint, vai, ja kaads veelas Paint.NET, bet ar peedeejo nevajag aizrauties)
Updeito rindas kaartiibaa.
Peec iepreiksheeja updeita naakamajam rindaa jaaieleik naakoshajaa dienaa (iznjemot briivdienas) (ja es ielieku shodien, edg jaaieliek liidz riitdienas beigaaam).

Teema ir peec briivas izveeles, jo nebija ieteikumu.

!!! komenteet bez spama !!!

tas pashlaik ir viss.

Pie reizes iesaakshu:
image
edg
Buutu zinaajis, ka tu gribeesi komiksu ievirziit mountain drift teemaa, buutu ieteicis kaut ko riktiigi stulbu dry.gif
Bet nu ok. Kaut kas taps.
Arts
Wow Photoshopā arī var zīmēt!!!Woot!! dry.gif dry.gif Bet zīmējumam nav ne vainas,ļoti atgādina pirmo Alone in the Dark apkārtni.Cerams,ka būs kautkas ar horror elementiem.. cool.gif
xikes
Wow, shitais atgaadina vecaas speeles ar 256 kraasaam.. Vienk, super. Shitaadu kaut ko paintaa uzmeistarot. Apbriinojami! blink.gif Taadaa garaa tik turpiniet!
edg
image
Sushi
Ok... Here goes my turn... smile.gif
Nee! Atkal nevar ielikt! Nu ko... attachment...
edg
image
Hmm... Man izdodas. Ja tu lieto pogu "Upload IMG", tad visam vajadzeetu straadaat. Sarunaa ar mani PM, ja veel aizvien neizdodas.
xikes
Varbūt man dispaly settingi kaut kur greizi nokonfigurēti, varbūt monitors tāds dīvains, bet to textu ar tumši ziliem burtiem uz melna fona ir praktiski neiespējami izlasīt.. Nu vismaz pelēki varēja būt..
Tigra2
image
Tas nav nāves skats...
Kikyou
QUOTE(xikes @ Jan 12 2006, 00:53)
Varbūt man dispaly settingi kaut kur greizi nokonfigurēti, varbūt monitors tāds dīvains, bet to textu ar tumši ziliem burtiem uz melna fona ir praktiski neiespējami izlasīt.. Nu vismaz pelēki varēja būt..
*

Nēe, tas nav tikai tavs monitors. Es ar nevaru salasīt, no sākuma es vispār pat nepamanīju, ka tur kaut kas bija rakstīts. o_O

Sākumā man īsti nepieleca, kāpēc brīvdienās nepostot...
Tagad pieleca. ETM forši sev izkārtojis 2 dienas laiku zīmēt... :3

Un tad gaisma beidzot izklīst...

image

Riiight, mans turpinājums. Piedodiet par bezsakaru, bet es nevarēju izdomāt citu turpinājumu tam, ko Tigra ielika.
Ganbare, ETM. o_O
Kazuki
moins kikyou shitas ir shausmiigi labs. biggrin.gif gandriiz no kreesla nokritu kad ieraudziiju to happy world!
Arts
Baigi labi uzzīmēts.Ideja par happy world..nu mons biggrin.gif .Tālāk vajadzētu guro no happy world!! tongue.gif
ETM
image
Sushi
Shodien vajadzeeja likt Edg, ja? Un man riit- treshdienaas!
Ew jums labi turpinaajumi! laugh.gif Kikyou, ljoti smuki uzziimeeta taa meitene!
edg
Nee, ETM nokaveeja savu pirmdienu un ielika otrdien. Taapeec man jaaliek treshdien.
Sushi
Ouu.. Paldies par info! Tad jau varu veel dieninju atpuusties! biggrin.gif
Hahaa, kaadi tie teletuubiji! laugh.gif
edg
image

ETM
plagjiaatisms, un man veel paarmet ka es divas stundas nokaveeju. itkaa dizsha starpiiba pusnakts vai divi naktii... phe. ja naakmajaa komiksaa meiteens atkal pamodiisies un ieraudziis ziloniiti, kaads cietiis!
Sushi
image
Tigra2
Es strādāju bez brīvdienām wink.gif

image
image
Sushi
*Sushi juutaas vainiiga* Naakamreiz pacentiishos ielikt laikaa.
Tigra, ljooti smuki! Forssh turpinaajums!
Kikyou
Hī hī. XD Labs, Tigra!

Es jau turpinājumu esmu uzzīmējusi, bet cik es sapratu, līdz pirmdienai nevar postot. ._.
ETM
kapeec tad lai nevarweetu? var kaut vai ik pa piecaam minuuteem updeitot.
Kikyou
Lai nu tā būtu. XD

image

Un velns, nē, es nemāku zīmēt zēnus. x_x
ReD_FoXy
Es vienkaarshi dievinu Kikyou ziimeejumus *drooool*

Komiks saak kljuut interesantaaks happy.gif
Malachi!!!
Sushi
Kikyou! Tavi ziimeejumi ir perfekti! Super!!! Viss tik smalki, smuki! smile.gif
Shausmiigi patiik! wub.gif
Kikyou
Knock, knock. Wake up, Neo.
ETM, šodien jau trešdiena. ._.
zenofex
Nu tā. Beidzot šeit parādījies kāds jēdzīgs un incants projekts, kam būtu vērts sekot līdzi, un priecāties. Bet te atkal ķibele - ETMs kaut kur iekritis. Visi kas zin, kur jamais maldās, velkat tak ārā, stiepjat pie datora un piespiediet mālēt paintā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pats iesāka.

Ar nepacietību gaidu turpinājumu un siekalojos par Kikyou zīmējumiem. Nu bet pārējie arī nav zemē metami.
ETM
Visiem tiem, kas uzskata ka esmu pilniigs bremze: man vienalga. Bija citas dariishanas.
image

Redzeesim kaa naakamais izdomaas kaut ko orijinaalu, nevis "es nezinu" standarta variantu.

P.S. ja kas, naakamais ir edg!
edg
image
Kikyou
Ja man būtu tādi algebras kontroldarbi, es jau sen būtu no skolas izlidojusi. XD

Labs turpinājums, ETM! smile.gif

Un yay - meitenei beidzot ir vārds! *apber edg ar zefīriem*
Sushi
Haa, tieshi vakar iedomaajos- nez kuram buus gods (ne gods, bet pirmaa ideja), iedot muusu characteriitei vaardu. Vakar arii centos izdomaat- paldies Edg! He, baigi labi! smile.gif
*Sushi atver paintu un saak ziimeet savu kaartu*
edg
Man jau patiik izpelniities pateiciibas un zefiirus par to, ka ETM bija uztaisiijis taadu testu, kur vaards jaaieraksta! biggrin.gif
Nevaru izdomaat, vai ziimeet shaadaa stilaa, vai censties gludas liinijas ieguut vai censties arii kraasot to visu. Man diez ko labi kraasot nesanaak, varbuut shaadi ir daudz labaak.
Btw, es pavisam biju aizmirsis, ka tas ir tests algebraa. tongue.gif Un uz taafeles ir fizikas formulas... Nu ja - ieprieksheejaa stunda bija fizika. Muusu varone noguleejusi stundu...
Un veel - paarskatot to komiksu, ieveeroju interesantu lietu: Riyoko prasa dzhekam uz ielas, cik ir pulkstens un vinjsh, neatlaizhot skatienu no meitenes, atbild ar minuutes precizitaati. Kursh tad ir tas weirdo?
Kikyou
Pieņemsim, ka kādas 50 sekundes pirms uzskriešanas Riyoko viņš paskatījās pulkstenī. XD

Un ir OK ja nekrāso, edg. XD Melnbalts tak tavs stils, kā nekā.
Sushi
Sorry, ka tik maz, bet ceru, ka buus ok... unsure.gif
image
Arts
Ke ke ke!Viss ir labs,bet jāraksta nevis weard,bet weird! wink.gif

Kādā ratā algebrā ir jautājumi par formulu 1??? huh.gif Es zināju ka komiks ir burvju pasaulē!!! tongue.gif

Warn par dubultpostu. Ja gribi kaut ko piebilst pie sava tikko uzrakstiitaa posta, lieto "Edit" pogu! edg.
Tigra2
image
Arts
Pēdējā zīmējumā šī izteiksmē man tik ļoti patīk,ka atgādina Al no FMA.Būs man ar jāuzmet manga.
edg
Gan peedeejo Sushi, gan Tigra2 ziimeejumu kvalitaate man liek paardomaat to, ka varbuut tieshaam jaapacenshas naakamreiz... Btw, Tigra, tavi peedeejie divi kvadraati ir baigi labie.
Sushi
Nav jau tik traki, Edg, citreiz sanaak gliitaak, citreiz negliitaak! Who cares? Galvenais, lai manginja iet uz priekshu un viss notiek! happy.gif
Tigra, shoreiz tieshaam riktiigi smuks un labs turpinaajums! Var redzeet, ka tu centies!
Kikyou
Tigrai un Sushi šoreiz iznāca labāk...
Kikyou tieši otrādi. T_T

Atgādinājums sev: Ja kautko zīmē, neej gulēt līdz tu pabeidz zīmēt...

image

Un mistiskā kārtā stāstā uzpeld Yucchan (no Kikyou vēl neeksistējošās mangas). Garlaicība dara brīnumus.

Kas būs tālāk? Yuki un džeks ar ziliem matiem ies dzert uz bēdām? XD *stulba ideja*
AmnE
Haahaaa, es nevaru, kaa man patiik taa krekla padariishana! biggrin.gif
ETM
Reku mans updeits, visiem par spiiti pirmdienaa. pie kvalitaates buutu jaapiestraadaa, bet nu vismaz nenokaveeju.
image
redzees kas notiks taalaak...
Kikyou
Brum brum!
Nujāaa. Tad, kad turpinājums nonāks līdz manīm, būs problēmas. Tā iet kā iet ar mašīnu zīmēšanu. Bet ehh... XD

Edg, edg, edg! :3
Gutts
ETM esi dzirdejis ka nav labi zagt masinas ipasi Takumi masinu ar ko vins ludzu brauks tagad nakosasajas anime un manga gabalos. Un vel parkrasot sarkanu vieteja salona ta tacu ir neciena pret 2 varenako kalnu brauceju visa japana............................ and so new legend was born in stolen 86.

Sis bij mans izmisigs meginajus radit smiekligu gabalu bet izlasot sapratu ka es izgazos ka vienmer.

Sitas gabals bus jautrs ja ieies Intial D sliedes un tapat labs ja ari neieies. Gadam ko edg uzmeistaros un kikyou masinas
ETM
Tas nav Takumi 86. Tas ir sedans (nu ir, po ka nevar redzeet), pie kam sarkans. Taa kaa 86 ir viens no leetaakajiem pakaljpiedzinjas autinjiem, tad nu noleemu nedaavinaat <aizmirsu kaa edg varoni nosauca> NSX.

P.S. Ieskaties veeriigaak un ieveertee milziigo interkuuleri, Takumi 86 bija NA dzineejs. Tad jau7 driizaak vareetu teikt ka tas ir Wataru Levins, bet eee... tas nav levins.

P.P.S. Ja apskataas uz pashu pirmo shii komiksa dalju (by me), un tad noskataas ID 1st stage pirmaas minuutes...
edg
image
Sushi
Labs, Edg!
Njaa... Here goes my turn!
image
Tigra2
image
edg
Taa ir viena tiesha vecmaaminja! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.