Laikam man to vecmaaminju naakamreiz vajadzees pataisiit bishku jaunaaku!
Man patiik, Tigra!!!
Baigi forshais komiksinjsh!
Man liekas,ka puiši būs laimīgāki viņu redzot iekš tajā bra.
Jāaaa. Mana zīmējumu kvalitāte šoreiz nolekusi no devītā stāva un saplīsusi miljons gabaliņos.
Rīt ģeometrijā končis, jāiet mācīties, ja es gribu pusgadā 8 dabūt. (Neiespējami, bet vajag. Lieli mērķi.)
Bet tajā pašā laikā man nepatīk likt cilvēkiem gaidīt, tāpēc...
Ohohohohohoho~
P.S. Es galīgi nogalināju ETM vāģi, SORRY!
Buhahaha... XDDDDDDD
Labs sižeta pavērsiens. Lika vilties visiem lasītājiem - uzlika mīksto laimīgajam krūšturim un nospēra mašīnu. Hehehe ¬_¬
Kikyou
Feb 20 2006, 18:58
ETM! Tulīt jau būs 2 nedēļas!
Gribi šitā? ->
(Jā, tas ir motorzāģis.)
Good old' chainsaw!!Nevaru sagaidīt jauno episode!!
ReD_FoXy
Mar 1 2006, 17:57
ETM, mees tevi driiz publiski tevi mociisim. Saaksim ar elektriskajiem zushiem, pirkstu nogrieshanu, apbeersim ar graudiem un palaidiisim vistas tavaa virzienaa. Veel arii apmeetaasim ar sazhuvushiem zefiiriem kas jau ir 5 gadus veci.
Vaardu sakot - KUR IR JAUNAA EPIZODE???
shii sezona nobeidzaas... (Tie kas skataas Initial D varbuut sapratiis dziljo jeegu)
labi, tātad, tagad sākas jaunā sezona bez ETM.
Edg kārta postot.
Aiaa... nu kaapeec ta shitaa?...
Anyway, baigi labaa manga! Tieshaam paarnjirgties! Itsevishkji par Happy-World, Kreklu, Bra un .. "Granny.. look behind you..."
Btw, kas noticis ar "Shirt" guy un Yucchan?
Pieņemsim, ka viņi abi aizgāja piedzerties.
...nu kas iiir? Visi zina, ka apelsīnu sulai arī ir grādi!
Bet no otras puses, labi vien ir. Man uz beigām sāka mesties lielāks un lielāks slinkums zīmēt.
Tomoko
Mar 13 2006, 21:34
un kur artbooks?
aaawww... gribu shiis mangas turpinaajumu....
QUOTE(Tomoko @ Mar 13 2006, 20:34)
aaawww... gribu shiis mangas turpinaajumu....
Piedod, mana vaina. Aizmirsu, ka jaaziimee. Bet tagad esmu apslimis. Varbuut kikyou var paziimeet manaa vietaa?
Vo saakaas.
IMHO shitais diivainais sizhets neko jauku taalaak nesola. Te buutu smagi jaapasmadzenjo par kaukaadiem nosacijumiem kas un kaa jaadara.
Tigra2
Mar 15 2006, 22:09
lai visi paspeetu sagatavoties, saaksim nākošnedēļ. Lai kautkas sanāktu meeģināshu izveidot garu gabalinju, kur ievirzas kautkaadaas sliedees darbinjs. Ja neviens veel nav kjēries pie zīmēšanas tad jaunā zīmēšanas kaartība varētu būt
Es
Sushi
Kikyou
Edg
Ja nevienam nav pretim.
Hmmm, nu varētu! Man nav iebildumu!
Es ieteiktu likt jaunu topiku, ja juus shito sizhetu neturpinasiet...
un pielieciet mani uz jautaajumaziimes. kad saaks taa lieta biidiities, es pateikshu vai tam sizhetam man ir kaut kas ieguldaams no sevis.
Tigra2
Mar 16 2006, 18:26
es biju domājusi turpināt šo, tikai nolīdzināt dažus radušos dīvainos ''izliekumus'', lai nebuutu paaraak banaali.
humors jau ir laba lieta, bet kas par daudz tas par skādi, bet varbuut labāk lai dalībnieki nobalso, turpināt šo, vai sākt jaunu.
Kikyou
Mar 16 2006, 20:16
Jaunu, bet es vairs nepiedalīšos - pēdējā laikā galīgi vairs nevelk zīmēšana uz datora.
QUOTE(Kikyou @ Mar 16 2006, 21:16)
Jaunu, bet es vairs nepiedalīšos - pēdējā laikā galīgi vairs nevelk zīmēšana uz datora.
Manas domas- šis projekts jūk.
Es jau vispār arī domāju ka jaunu, bet cik tad beigās jums būs to zīmētāju?
Un ja edg sadomā vairs nepiedalīties šajā pasākumā? (btw, neko nēesmu dzirdējusi pa Aven projektu, kā jums veicas?)
Tigra2
Mar 16 2006, 20:42
QUOTE(Ayumi @ Mar 16 2006, 20:22)
QUOTE(Kikyou @ Mar 16 2006, 21:16)
Manas domas- šis projekts jūk.
Es jau vispār arī domāju ka jaunu, bet cik tad beigās jums būs to zīmētāju?
Un ja edg sadomā vairs nepiedalīties šajā pasākumā? (btw, neko nēesmu dzirdējusi pa Aven projektu, kā jums veicas?)
mjā, man jau arī rodas tāda sajūta.
visi Aven projekta biedri nolēma slinkot, mani gāza no troņa(kā scenāristu), un nekas nenotiek...vispār visi tāpat kā mūsējie nolēma slinkot,
ai vispār kāda jēga zīmēt, tāpat visi aizvilksies...labāk tad turpināšu rakstīt savu grāmatu(pilnīgi jauna un ne šai forumā) un netērēšu lieki laiku.
Trīs cilvēkiem nav jēgas turpināt. Izstājos.
Nav godīgi... es gan labprāt zīmētu...
Kaut vai jaunu, nezinu!
Tigra2
Mar 16 2006, 21:45
labi, tas bija joks. Es tik ātri viss ārā nestāšos.(lab, es vienkārši attapos)
mums jāsavāc vēl daži cilvēki un tad varēs sākt no jauna. Trīs jau ir, vēl vajag divus.
Manupraat mees jau bijaam paaraak daudz. Taisam chetrataa - es, Tigra2, Sushi un Aven (bet ar nosaciijumu, ka Aven ziimees labaak nekaa parasti). Vienpersoniski ieveelu (tagad tas starp foruma moderatoriem modee[lastguru, taa tb reference uz tevi, bet, ak jaa, tu shaadus topikus drishi vien nelasi]) teemu iesaakt Tigra2 un nosaukumu ariidzan izdomaat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.