Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ilustreeta, daudzautoru saaga paintaa
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Ghoul
QUOTE(davio @ Jan 9 2006, 19:40)
Pag, pag, pag. Ja Righorna kapaa gulju es, tad kur ir *saak skaneet x-failu melodija* Righorns?
*

vinjsh sleepjas, kaut kur AARAA *oooo, skatiitaaji dzilji ievelk elpu, dazi neiztur un saak raudaat aiz baileem*
kaamiic vienkaarshi apeeda vinju un neapglabaaja biggrin.gif
Kikyou
Ož pēc spama. :3
Ghoul
QUOTE(Kikyou @ Jan 9 2006, 19:49)
Ož pēc spama. :3
*

jaa tur tev taisniiba...
Righorn
Šeit notiek ljoti daudz neizskaidrojamu lietu... laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
ETM
Pieteikshanaas beigusies.

Projektaa piedaliisies:

ETM
edg
Sushi
Tigra2
Kikyou

aven ir uz jautaajuma ziimes

Paldies!
Aven
me, why me is on the edge?
Red Devil
Man ir jautaajienz. Kapee viss shitais nevar palikt kaa ir tagad??? un ka katrs var pievienoties no briivas gribas.
Aven
nu tas ir dizhenaa ETM varaa.. ja vinsh taa grib taa tam jaapaliek...
LOL XD
ETM
Dizhenajam ETM ir nospljautoes kas taalaak notiek ar sho spama pereekli. Ja jums sagaadaa prieku tas ko jus te ieprieksh dariijaat, laipni luugti to turpinaat, jo izskataas ka pat modiem nav iipashu pretenziju. feel free to wreck the place!
Righorn
Ne ghouls ne es ne davio...tu ****!!
if there's no blood , there's no fun!!!
Aven
taaa...mums ar davio radaas ideja ka tie kas grib lai turpina sho saagu..bet kau4kaa no saakuma un bez ciinjaam..labaak kau4ko insantu..
wink.gif
davio
Es neko neteicu par to ka nevajadzeetu bez ciinjaam, bet turpinaat buutu cool tongue.gif
Ghoul
QUOTE(Aven @ Jan 9 2006, 22:28)
taaa...mums ar davio radaas ideja ka tie kas grib lai turpina sho saagu..bet kau4kaa no saakuma un bez ciinjaam..labaak kau4ko insantu..
wink.gif
*

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
nu davai, uz saac staastu mees turpinaaasim, bet bez cinjaam diez vai iztiksim lol
Righorn
HmM!
Aven
Nu es domaaju taa.. visi uztaisa pa jaunu 4arus... no visaam 4 puseem lai redzami un pilniigi redzami..ar baltu fonu un saglabaajam bmp formaataa kautvai..bet ne jpg, jo tad gljuki raaadaas..un tad man suuta PM ar scenaarija domaam..kautvai ar ko saaksim a peectam jau aizies...
Let the force be with us!!
Righorn
Es dodu priekshroku spontaanam scenaarijam, un vai tad vispaar bmp failus var aploudot??? huh.gif
Aven
shkjiet ka jaa..kr4, kautko saakuma, kaut kaadas idejas, davai davai .. c'mon..
citaadi man galva shodien nestraadaa..
Arts
Aven ideja ir laba jau rītdien man būs chars 4 pozās. tongue.gif
Aven
nevis pozas bet gan no 4 puseem redzams, nu tjipa kad mentenee fo4ee, profilaa un sanskataa, a veel vaig no aizmugures..
a pozas arii labs..tad taisi arii pozaas..he he..
es domaaju ka vaidzeetu kaadu comedy uztaisiit..
es taisiishu jaunu topiku tur buus visi kas piedalaas un ja kaads grib piedaliities tad man PM..
Es palieku pie comedy zhanra, ja ir iebildumi vai labaakas idejas luudzu..
veel var melno komeediju..hehe
ETM
.bmp uploadot aizliegts. likt bmp bildes forumaa aizliegts. izmantojiet .png, tas arii ir lossless formaats, kas aiznjem daudz mazaak vietas.
Righorn
Kad atnaakshu no skolas te pieziimeeshu charu --->
(viss staast vareetu notikt senos laikos, savu charu ziimeeshu ar loku)
Aven
Laba ideja- komeedija par viduslaikiem..he he..jaabuut interesanti! wink.gif
Kazuki
image
davio
Hmm looks good... YOURE IN! biggrin.gif
Tigra2
image
image
image
image
skelets sāk sljupstēt tāpēc yst ne just
Righorn
dry.gif Kaamis: "Atkal neveiksme!!"
image
PS. Vards tiek rakstiits kaa just ne yust
Kazuki
image
Tomoko

Vai es varu piedaliities arii? LUUDZU!???
image
Aven
Shajaa slaktinjkomiksaa, vai muusu Dungeons&dragons komiksaa?
Kazuki
shitas tev tomoko atgaadina to kukuliiti kursh aizbeega no maajaam un kuru apeeda lapsa smile.gif happy.gif yay supaaa!
davio
Khmm tas nav gluzhi dungeons & dragons komikss bet tigra veel nav izdomaajusi nosaukumu. Vareetu jau piedaliities bet es patieshaam neesmu redzeeji nevienu tavu paint darbu(This little piggyball wont be enough). Moska uztaisi kko ja buus kautcik tuvu shitam sviestam ko mees te savaarijaam, tad ok mees neatstaajam cilveekus aiz borta taa kaa to dara ETM.
Tigra2
image
Kazuki
tigra 2 tava fantaazija ir apbriinojama smile.gif malagjec! smeejos liidz asaraam. nabaga kukuliitis
edg
Nu kaa var tik kawaii uzziimeet!?

Es tikai nedaudz atljaavies nesakarariigas modifikaacijas sizhetiskajaa liinijaa:
image
Righorn
Baigi atgaadinaa HAPPY TREE FRIENDS!!! Ja taa skataas gandriiz identisks... cool.gif
Tigra2
image
nju ko tagad teiks?
edg
Tavas speejas kaamiishu ziimeeshanaa ir fenomenaalas! laugh.gif
Tomoko
Juus aizmirsaat, ka katram ir sava tumshaa puse!!
image

Tigra!! Es tev nekad par to nepiedoshu!! laugh.gif

image
davio
Cik nezheeliigi!!! sad.gif Man tik ljoti zheel vinja palika.
Tomoko
QUOTE(davio @ Jan 13 2006, 21:16)
Cik nezheeliigi!!!  sad.gif  Man tik ljoti zheel vinja palika.
*

Nu atvaino, ka esmu samaitaata un mazliet depresiiva.. dry.gif Taa man diemjeel sanaak.. dry.gif
Kazuki
kaa man patiik kaa tas kaamiitis raud. jaa labs
Ella
Mhahahaha vajag uztevert ar humoru (black humor) šajā gadījumā, labais ^^ mans uzmanīgi seko līdzi notikumiem lol sadisti rullē (ar ceļaruļļiem pāri dzīviem radījumiem >:)
Tomoko
Hahahaaa!! Neviens vairs nevar staaties pretii manam uuberkrutajam Kukuliitim!!! laugh.gif!
Un par to raudaashanu.. iedvesmojos no Pokemoniem biggrin.gif laugh.gif!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.