Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jauns Anime projekts.
Anime forum > Anime > Anime: made in Latvia
Pages: 1, 2
edg
Ja kaadam ir videokamera, es piesakos buut par scenaaristu, rezhisoru, operatoru, komponistu, montieri, ko vien vajag gandriiz jebkam, kas netiek idealizeets! Ideaalaa gadiijumaa buutu visi no taa... Bet ja kaadam ir kamera ko vinjsh ir gatavs aizlieneet (taatad buut producents) vai piedaliities arii filmas tapshanaa (taatad buut vismaz izpildiitaaj-producents (executive producer))!
Aven
Es ar es ar gribu piedaliities!!! tongue.gif tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Shumins @ Dec 12 2005, 01:53)
Nu tad tieshaam uztais kaut ko liidz galam...lieku uz jums lielas ceriibas  biggrin.gif
Kaut vai noiet, kas greizi nepadodaas un meegjinat uztaiit liidz galam neatkariigi, kas beigaas sanaak...Citaadi, ja nekaa neizdariisiet, tad uz jums gandriiz varees raadiit ar pirkstu un teikt postotaaji un fantazeetaaji, ka kaut kas jaadara, tad visi tik (jaa es arii!!!) un beigaas Chiks un viss  blink.gif
No manis paliidziibu var negaidiit, kaapeec? Nu nav man nekaadu talantu...Ne es labi izskatos, lai mani filmeetu, ne maaku ko noteelot...Tehniskos cilveekus labaak nemaz nekustinaat, un elektrikji taapat visi druumi un riebiigi, un izsaka riebiigus jocinjus, kurus neviens taapt nesaprot  ph34r.gif
Nevaru uzrakstiit nekaadus story...Nu nekaadas tolkas nav... blink.gif
Bet peec ziimeejumiem un citiem noveerojumiem esmu pamaniijis, ka dazjiem ir liels potenciaals, kuru vajadzeetu likt lietaa... laugh.gif
Es ieteiktu ar laiku izveidot kaadu topic special shim gadiijumam, kur tiktu rakstiits progress, gandriiz kaa Kaigan protokoli...Lai zin, ka kaut kas tiek biidiits un runaat...
Un GOOD LUCK  blink.gif
*

Noderēsi kā cilvēku terorizētājs. Un ja beigās aizies līdz anime tad ierunāsi kādu lomu.

Tā. Visi kas piedalās sūta man PM. Es gribētu savākšanos rīkot.
Tigra2
Sory par doublepost, bet krietns laiciņš jau pagājis kopš pēdējās posta.
Vai kādam ir tā sasodītā videokamera?!

Scenārijs sēž uz dibena(ja viņam tāds ir) un kasa ...., tāpēc, ka man nav tās damned informācijas. Lab, varbūt es pati tur esmu nedaudz vainīga rolleyes.gif ..., bet būtībā tas ir tāpēc, ka nav, kas palīdz, vienai taču tik sasodīti grūti. sad.gif

Lai gan es neesmu apņēmusies padoties(es to arī nedarīšu), ja divu nedēļu laikā neviens nepieteiksies palīdzēt, tad es to story rakstu pie fanfiction un veidoju mangu pēc story motīviem.
Aven
Un peectam peec mangas motiiviem kaads fans uztasiis muuviju ! tongue.gif tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Aven @ Dec 19 2005, 18:41)
Un peectam peec mangas motiiviem kaads fans uztasiis muuviju ! tongue.gif tongue.gif
*

Viņš to nedrīkstēs darīt bez manas atļaujas tongue.gif
Ja pārkāpj autortiesības, tad nekas labs nesanāk. Btw, man to mangu vajadzēs pārveidot par lesbiešu padarīšanu, kur neeksistē vīrieši(es vienkārši nemāku normālus vīriešus zīmēt.)
Pie tam šaubos vai man būs kāds fans. Drīzāk jau kādi pāris simtiņi, kas groza pirkstu pie deniņiem un saka: ''Tā nu gan ir feministe.''
davio
biggrin.gif feministe jaa. Es ljoti gribeetu paliidzeet bet veel nav skeneris, ja kas tad vai ir kautkaads limits sim projektam? Varbūt varu kautko ar to scaneri izstukot. jo zīmēsanai pietiekamas prasmes man ir. (ja kas tad Tigra2 tu kautkur minēji ka tev nav neviena tutoriala ziimeesanai, ja tev vēl vajag sameklē mani skypaa un es tev varu aizsūtiit 1 tur ir arii labi paskaidrots kaa photoshopaa vajag taisiit efektus anime bildeem)
Tigra2
Es pamēģināju mangu zīmēt - kautkādi bebri man sanāca. Tāpēc labāk lai top anime projekts par bebriem (I'm joking)
Tā, man vajag asinis, man vajag asinis......
nu labi zīmētājus.
Maija
QUOTE(Tigra2 @ Dec 26 2005, 20:31)
Es pamēģināju mangu zīmēt - kautkādi bebri man sanāca. Tāpēc labāk lai top anime projekts par bebriem (I'm joking) 
Tā, man vajag asinis, man vajag asinis......
nu labi zīmētājus.
*

wink.gif hehehe....škiet tew te jauki iet!!!!
Tigra2
Story īsumā.

Meitene aizbrauc uz laukiem svinēt Jāņus. Satiekas ar savu māsīcu un tjipa-raganu vecmāmiņu. Vecmāmiņa izstāsta leģendu.
Meitene to neuztver īpaši nopietni. (kā interesantu stāstu)
Jāņu vakarā sader ar savu māsīcu un iet uz mežu papardes ziedu meklēt. Un tad sāk piepildīties leģenda... Viņa satiek nolādētu puisi - vilku.
Viņu vajā bariņš jodu, lietuvēnu un tamlīdzīgu mošķu.
Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu.

Story ir pilns ar maģiju, mistiku un neticamiem notikumu pavērsieniem. Un visa darbība norisinās vienā naktī.

Nosaukums - Papardes zieds.

Kāds nevēlas palīdzēt ar scenārija veidošanu?

edg
Ecchi vai hentai? "Un bonusā visam viņa atrod papardes ziedu." ok, hentai. Bet, ja jau hentai, tad kas tie par moshkjiem? Ar daudz taustekljiem?
Bet, ja vinja tieshaam atradiis ziedu mezhaa, tad daudzi mangas pirceeji buus smagi viilushies...
Tigra2
Nekāds Echi vai hentai!!!
Par ko tik cilvēki nedomā. Lai gan... papardes zieds veicina tādas asociācijas.
Papardes zieds tiek domāts kā maģiska lieta ne kā hint dažām darbībām.
Varbūt jāmaina nosaukums...savādāk cilvēki padomās, ka tas ir hentai
Tikai tagad es tā domāju... laimīgas vai skumjas beigas taisīt.
ETM
Papardes zieds... cik origjinaali, saakt ar hentaju...

un beigaam jaabuut laimiigaam (a.k.a. visi nomirst)
Marekso
Varētu palīdzēt ar Drawing ! smile.gif Bet nēsmu īpaši labs Drawers .. un ta vel mosh ar Voiceing!
Kikio

Ar visām astēm? rolleyes.gif
Kalevale
Tev ljoti laba doma... smile.gif
baseboalbatboy
Teikshu godiigi ko domaaju sad.gif atgaadina tas saakums to dumo W.I.T.C.H. .....
un cik es sapratu ja to pisi-vilku satiek tad s*udi notiek....
Bitter_me
Visaa visumaa izklausaas vareni jautri, buutu interesanti redzeet kas no taa visa iznaaktu.. tikai, manupraat, tam tachu vajag ljoti daudz laika un pacietiibas, lai k-ko tadu uzziimeetu.. dry.gif bet ideja ir interesanta- latvijas anime.. biggrin.gif
bomzh
kaa tad jums izdevaas ar anime ???
edg
QUOTE(bomzh @ Mar 1 2006, 21:53)
kaa tad jums izdevaas ar anime ???
*

Labs jautaajums smile.gif
Taa kaa tikai dazhi cilveeki shajaa forumaa prot ziimeet un tiem pashiem:
a) negribas ziimeet anime
b ) ir nepamatoti zems pashveerteejums
tad nav, kas ziimee, liidz ar ko anime ir gruuti ieguut.

Veestiijums visiem tiem, kas uzskata, ka nevar uzziimeet anime un pat par savu mangu nav augstaas domaas: es saprotu, ka augsta pashkritika ir viens no gjenialitaates kjiegjeljiem, bet pa vidu starp gjeniaaliem darbiem tachu var arii uzkleskeet kaut ko pa acu galam un nosaukt par Latvijaa pirmo anime. Var ziimeet simts gadus Monu Lizu 2, par ko fanos veel tuukstosh gadus, bet to nevienam otaku forumaa tagad un muusdienaas nevajag! Mees gribam klekseejumu, ko nosaukt par anime!
Perfekcionisms vienmeer ir nevietaa, kad kaut kas tiek dariits pirmo reizi. Vajag kaut ko izdariit, lai peec tam redzeetu, ka tas ir reaali un iespeejams, un naakamreiz ir jaataisa jau labaak un labaak, un labaak. Nevis jaameegjina no zila gaisa uzdabuut uzreiz maakslu.
Gan jau nevienam tas, ko es uzrakstiiju, neko nenoziimee, taapeec es tagad biedeeshu ar to, ka edg var saakt pats ziimeet, un tad juus atcereesieties Latvijaa pirmo anime kaa 10 freimi sekundee guro(!) animaaciju 10 sekunzhu garumaa, kur katrs freims ir ziimeets atsevishkji no ieprieksheejiem ar roku(!).
Psycholog
Man tas neko nenoziimee...
Tureeshu iikshkjus par tavu anime, edg wink.gif
Tigra2
viss, ņemot vērā to, ka zīmētāju praktiski nav - es zīmēšu! protams bija daži, kas pieteicās un ja šie daži vēljoprojām vēlas tad var arī palīdzēt.
problēma tikai tāda, ka es nejēdzu kā, ko, kas jādara.
ja kāds ir taisījis flash video, tad lūdzu padalieties ar pieredzi.

ja cilvēki nelāgi atgādinās bebrus, tad man neuzbraukt. biggrin.gif

mana pieredze šai lietā ir saistīta ar maziņu seriālu zīmēšanu uz burtnīcu stūrīšiem.
un scenāriji bija: ''bikses augšā, bikses lejā'' tad vēl bija seriāls par kabaču slepkavībām, vēl bija
labrīt,
bikses krīt.
labdien,
bikses skrien.
labvakar,
bikses pakar.

tā kā varu teikt, ka esmu profesionālis biggrin.gif
Pakkun
Taa... 1. kaart, es par LV folkloru esmu intereseejies, tachu tad pieversos japaanas folklorai t.i. - jrock laugh.gif Paklausoties Skyforger dziesmas(albuumaa- peerkonjkalve) vien var sasmelties padaudz labu ideju. Es esmu ex-skyforgerwacko...
2. kaart es pilniigi noteikti varu pieteikties uz ierunaashanu, sehr gut @ inglash (varu runaat zoidberga balsii biggrin.gif ) 3.kaart - kur var sevi ar naruto teeliem saliidzinaat, kkaadus testus vai kaa? tjip tas kas dazhiem signature...
un peedeejais vissvariigaakais - ziimeeshanai un to idejaam iesaku zeloco , bet prasiet vinjai, es tikai saku, ka buutu success!
minta
es veeleetos paliidzeet... tikai nezinu kaa...
Tigra2
oj,
jauki, ka kāds ieinteresējās,
Palīdzēt varēsi ar zīmēšanu,
scenāriju gan pašlaik esmu iesaldējusi līdz laikam, kad beigsies BIGexsams, tāpēc tagad laikam nekas aktīvs nenotiks, bet vasarā.

Ja domā, ka vari zīmēt(uber talants vai superskili nav nepieciešami), tad ziņo Jūnijā.
minta
es varu paliidzeet ar ziimeeshanu, man labi padodas noziimeet taapeec es domaaju ka charus un visus paareejos cilveekus un briesmonjus vajadzeetu uzziimeet kaadam citam.... man liekas ka kaads pat bija piteicies paliidzeet izveidot charus...
Tigra2
Btw. Man fanfic sadaļā top viens darbiņš, es vnk domāju, ka varbuut vareetu to izmantot par pamatu, jo tad nebuus jaaraujas melnaas miesaas saistiibaa ar latviešu mitoloģiju, jo atteelot visus charus kaa nepieciešams buutu ne tikai gruut scenaarijaa, bet veel gruutaak anime.

vispār lai nebuutu tik daudz jaachakareejas ir divi citi varianti.
1. variants.
par šito es veel tagad dažkārt reecu, kaadu blefu gan es sarakstiiju!!! Bet pamatdoma ir labs saakums sižetam.

minta
sry, es tomeer nevareeshu ziimeet... man vasaraa nebuus laika... buushu norveegjijaa... straadaaashu
yorsa-kun
okz ātri pārskrēju visam augšā minētajam.... nesapratu jums jau kkas ir gatavs, vai vismaz top? wink.gif gribētos tākā arī kko sagaidīt
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Dec 11 2005, 00:01)
Nākamā lielākā problēma bija paši zīmētāj. To vienkāršinebijapietiekoši.
Cik es skaitīju 5 minūtēm minimālais ir 9 000 zīmējumu. Un sorry, viens cilvēks to nevar izdarīt, ir vajadzīga grupa- charu zīmētāji, backgrounds, krāsas utt.
*

Totaalas muljkjiibas, ja grib uznjemt anime, tad bez studijas neiztikt.

Taatad pirmajaa animee saakumaa kusteeties ljoti minimaali. Nekaadi perspektiivas lenkju virziijumi nav vajadziigi, respektiivi kameras kustiba 3jaas dimensijaas.
Domaats ir mutes kustiibas un piemeeram izanimeetas roku kustiibas un kaaju kustiibas, kad paaareejas kjermenja daljas paliek nekustiigi.

Jautaajums!!!
Jums vispaar kaada nojausma par animaacijas veidoshanu? Shuunu animaacija tak tiek izmantota pastaaviigi.
Var tachu izveidot saakumaa taadu kaa kustiigu noveli. Ko liidziigu lelju teaatrim.
Un kapeec juus vispaar gribat jau no saakuma cept 25 minuushu projektu.

No saakuma uzcepiet piemeeram izanimeetu dialogu, teiksim istabaa, kur viens daliibnieks seezh uz diivaana, otrs staav, jamie var buut arii nekustiigi. tik rokas paarliek vai paarmin kaaju staavokli. Dialoga beigaas ir teiksim pljauka.
Tas viss vareetu ainjemt max 5 min, videeji 3 minuutes. Un JAU jums buutu miilziiga pieredze
Tigra2
es pati ar visu tikšu galā uz burtnīcas stūrīšiem man ir jau stickmens kurš velk nost bikses... varbuut kautko veel dariishu...
esmu tik gjeniaala, ka man nevienu nevajag... burtniicas sponsoreeshu pati... topic closed biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.