QUOTE(bomzh @ Mar 1 2006, 21:53)
kaa tad jums izdevaas ar anime ???
Labs jautaajums
Taa kaa tikai dazhi cilveeki shajaa forumaa prot ziimeet un tiem pashiem:
a) negribas ziimeet anime
b ) ir nepamatoti zems pashveerteejums
tad nav, kas ziimee, liidz ar ko anime ir gruuti ieguut.
Veestiijums visiem tiem, kas uzskata, ka nevar uzziimeet anime un pat par savu mangu nav augstaas domaas: es saprotu, ka augsta pashkritika ir viens no gjenialitaates kjiegjeljiem, bet pa vidu starp gjeniaaliem darbiem tachu var arii uzkleskeet kaut ko pa acu galam un nosaukt par Latvijaa pirmo anime. Var ziimeet simts gadus Monu Lizu 2, par ko fanos veel tuukstosh gadus, bet to nevienam otaku forumaa tagad un muusdienaas nevajag! Mees gribam klekseejumu, ko nosaukt par anime!
Perfekcionisms vienmeer ir nevietaa, kad kaut kas tiek dariits pirmo reizi. Vajag kaut ko izdariit, lai peec tam redzeetu, ka tas ir reaali un iespeejams, un naakamreiz ir jaataisa jau labaak un labaak, un labaak. Nevis jaameegjina no zila gaisa uzdabuut uzreiz maakslu.
Gan jau nevienam tas, ko es uzrakstiiju, neko nenoziimee, taapeec es tagad biedeeshu ar to, ka edg var saakt pats ziimeet, un tad juus atcereesieties Latvijaa pirmo anime kaa 10 freimi sekundee guro(!) animaaciju 10 sekunzhu garumaa, kur katrs freims ir ziimeets atsevishkji no ieprieksheejiem ar roku(!).