Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Shaisuke
Man bij shoks kad uzzinaaju, ka gan Shoune un Aven ir ieradushies un kas vinji taadi ir. Sejas izteiksmi iepaziishanaas momentaa man neizdevaas nosleept ne no viena, ne no otra. Hehe, bet es jau nemaz arii nemegjinaju...
Ihiii, vismaz bij jautri shos ieraudziit dziivee...

~BN~
Rags
Tā kā sestdien nemaz nebiju mājās, un vakar biju pārāk noguris, rakstu tikai tagad ph34r.gif
Abas dienas bija super. Vienīgi Patlabor(un nevis Pet Laboratory kā dažas personas grībēja...) īsti neatceros, jo tur bija tāda mūzika no kuras es vienkārši atlūzu ohmy.gif Biju protams arī noguris... laugh.gif
Svētdiena sākās ar nepatīkamo pārsteigumu - abonementu seansa atcelšanu dry.gif Biju domājis tur pagulēt, jo Steamboy biju redzējis... Nācās gulēt Hammerboy laikā, kas tika veiksmīgi darīts biggrin.gif
Kosplejs bija sugoi, fanatrs arī. Tas ko zīmēja konkursā arī super. Prieks kak kikyou dabūja 3 vietu happy.gif
Tiesa neaizgāju uz Hellsing noslēguma sērijām, taču vismaz beidzot vairāk ar pazīstamiem un ne pārāk cilvēkiem parunājos un pavēroju kas apkārt notiek.

Kopumā fests bija ok. Savā ziņā zaķim taisnība, otrais fests bija jautrāks jo ārā bija silts rolleyes.gif
Taču programma šoreiz man patika daudz labāk happy.gif

ehh, tur pārdeva Interstella 5555 dvd, un kāds viņu nopirka, un tas nebiju es sad.gif
Lija
QUOTE(Rags @ Nov 28 2005, 21:49)

Abas dienas bija super. Vienīgi Patlabor(un nevis Pet Laboratory kā dažas personas grībēja...)

*

principā būtu arī labāk ja viņi būtu uztaisījuši sižetu pēc "Dzīvnieciņju Laborotorijām' nevis to sviestu kas tur bija (ja godiigi tad neatceros neko izņemot kaut kaadu mechu un dīvainas dzeltenas vestes (jack...) )...es pilniibaa noraidu saadu variantu... tur vajadzeeja jau ieprieks uzlik uzraxtu "This is not anime of pets" vai kaut ko taadu...

peec nenormaali lillā kraasas bagaatiibas manos matos beidzot esmu atgriezusies pie veselīgi sarkanā rubīnkrāsas toņa.. happy.gif

p.s.fests bija labs, bet vareeja buut labaaks...
Janus
Vis butu bijis labi ja vienigi nebutu bijusi ta problema ar hellsing seansu. mad.gif mad.gif
Ka vini vispar to veci darba panema. dry.gif
aigarius
Tikko pabeidzu apstrādāt fotogrāfijas. Tie. kas mani labi pazīst, saprot, ka, ja es esmu nomodā šajā rīta stundā, tad es šonakt gulējis (vēl) neesmu. Tagad atliek maziņš sīkums - uzrakstīt skriptu, kas ļaus man nenomirt liekot iekšā 192 izmeklētās fotogrāfijas (no 293 uzņemtajām fest laikā wink.gif). Banzai!

Edit: Pusstunda pagājusi un skripts veiksmīgi uzrakstīts un visas manas 192 fotogrāfijas ir veiksmīgi ieliktas galerejā. Ja kāds grib dabūt kādas fotogrāfijas pilnizmēra versiju - var griezties pie manis.

Edit 2: Vēl 15 minūtes un manas fotogrāfijas hronoloģiskā secībā un ar normāliem thumbnailiem var skatīt šeit: http://159.148.239.80/af3/index.html. Enjoy!
xikes
Ak.. viens jautaajums.
Kur/kaa/par kaadiem nopelniem vareeja dabuut taas smukaas animefest biletes? Es nedomaaju abonomentus, bet vienk. biletes uz seansiem tumshi sarkanaa kraasaa. Man kasee paardeva parastaas k/t Riiga biletes (ar animefest ziimogu), bet sveetdien daziem redzeeju tieshi animefest3 biletes.. smukas, tumshi sarkanas, kaardinoshas .. ar bez maz vai suveniira veeriibu..
Sushi
Arii es tikai tagad taadu savu kopsavilkumu rakstu... sleep.gif
Shis bija pirmais animefests uz kuru biju. Filmas bija forshas. Zjeel, ka nedabuuju abonementu, bet bija jau labi.
Ziimeejumi man bija tikai 2, bet man tomeer prieks. Prieks arii par to, ka bija ielikts manas mazaas maasas ziimeejums. Ja neskaita to, ka bija ierakstiits Shataka, nevis Shatako...
Hotaru no Haka bija skaista filma. Vispaar savas izjuutas par sho filmu jaw ieprieksh uzrakstiiju.
Bija prieks redzeet daudzu otakieshus.. nu labi uzrakstiishu: Aigarius, Tigra2, Gramozeks, Lija, Yume, Kikumi, Chibi, Za4peedinja, Hikaru, Lastguru, Rudoru-san, Shaisuke, Church.. baac, baigi gruuti visus atcereeties un man jau nemaz tas nav jaadara.
Mangchi bija ''so-so... Ja vinji runaatu angliski, nodomaatu, ka Disneja filma...
Ghost in The Shell bija forsha filma. Protams, tas ierunaataajs taa kaa mazliet izgaazaas ar savu briesmiigo runaashanu. Vinjsh neiztulkoja pusi no filmas...
Briesmiigi bija tas, ka nosleegumaa pamaniiju seezjam manu krievu val. skolotaaju... Un vinja, protams, pamaniija tikai mani, nevis Lii vai Lucky... Peec tam skolaa, krievu val. stundaa saakaas jautaajumi pa krieviski: kura filma vislabaak patika, kaa vinjas sauca, par ko vinjas bija utt!!!
Tokio dolls... paraava jau shkjiibi kkad, bet bija ok!
Vaardu sakot, man patika un gaidu naakamo.

P.S.- Es arii esmu kriminaali maza auguma, bet 14gadiiga taa kaa ...
Kenshin
i HATE ilness......
man pedeejaa dienaa uznaaca taads karsonis(t 38`C)u deguns vnk pludoja, kakls bija absoluuti ciet un smadzenes arii nestraadaaja mad.gif .....( tb. mani nekur nelaida><)
njaa...laikam , kAA jau vienmeer< palaidu garaam pashu forshaako....
demo, viss cits, ko redzeeju ljooti patika, kopumaa shis fests bija labaaks par iepriksheejiem(keep rollin`) un prieks par arzemniekeiem festaa^^
njaa, zalja skaudiiba partiem kalendaariishiem un plakaatiem, bet, ko padariisi.....:nopuuta:
beet bij` labi^^ man patika^^
Church
nez. vismaz uz briidi kad tur tiku, esoshaa palikusho plakaatu izveele bij .. teixim taa, ne manaa gaumee. vienkaarshaak pasuutiit kaadu wallscrollu caur sietu no iepuvushajiem kapitaalistiem. savukaart periodiskas lietas, kaa specifiskas ieejas biljetes vai kalendaariishi .. atminjaam kraat/tureet? es saprastu, ja shis buutu pirmais/peedeejais anifests, vai peedeejais ko taisaas dziivee apmekleet. tik spamu kraat gadu gaitaa..
zenofex
Hmmm. Aigarius, kā tu piedabūji meitenes šitā šķobīties kameras priekšā? Visādi citādi bildes vnk perfektas.
ReD_FoXy
QUOTE(zenofex @ Nov 29 2005, 17:46)
Hmmm. Aigarius, kā tu piedabūji meitenes šitā šķobīties kameras priekšā? Visādi citādi bildes vnk perfektas.
*

Es to uztvershu kaa uzbraucienu man laugh.gif vinjsh neielika taas bildes kur es sleepjos zem janchuka kapuces wink.gif un vispaar visas bildes kur esmu es - shausmiigas... dry.gif paareejaas super ^^ vinju ir paaraak daudz blink.gif
lastguru
QUOTE(ReD_FoXy @ Nov 29 2005, 16:03)
vinjsh neielika taas bildes kur es sleepjos zem janchuka kapuces wink.gif un vispaar visas bildes kur esmu es - shausmiigas... dry.gif paareejaas super ^^

nju sho bildi es (arii?) biju iemuuzhinaajis, un shodien izlikshu (kaa jau teicu, savas bildes cenzuurai nepakljauju - visas bildes kas izdevaas izlikshu). un nav taisniiba ka taas ir shausmiigas! taas ir ljoti labas.
ShinChan
šodien skumjš vilkos gar k/t Rīga un tagad lūrot galeriju vispār melnie sākas
edg
Es to galeriju caurskatiiju.
Secinaajums: zenofex ir dzimis lai cosplay-otu perverso skolotaaju no Azumanga.
image
anti
šis gan bija kārtējais animefests, uz kuru es nebiju, bet atsauksmes un bildes galerijā iedveš lielāku pārliecību, ka noteikti jābūt nākamajā festā :>
bypass
Manuprāt, izdevies fests.
Labs repertuārs, cilvēki šķiet bija krietni vairāk nekā pirmajā/otrajā festā, spriežot pēc tiem diviem seansiem, uz kuriem es biju.

Iepriecinoši, ka festā varēja iegādāties merchandise, plakātus/DVD.
No tiem DVD, kas bija palikuši, kad es ierados, vienīgais naudas vērtais bija Last Exile.
Iespējams būtu iegādājies kādu plakātu, bet tad sapratu, ka man nav praktiski nevienas pietiekoši lielas brīvas sienas, kur nebūtu grāmatu plauktu/skapju un hardwāres. Doh.

Starp citu, DVD bija rus sub/dub? DVD gan es pirktu tikai un vienīgi ar eng dub.

Nākošajā festā kaut ko iegādāšos kaut vai principa pēc. smile.gif
Taka
Last Exile DVD šķiet bija jap/eng/rus-dub/sub
pinksakura
nju tad beidzot es ar rakstu fests bija sugoi biju uz trim seansiem visi trīs likās labi bija diezgan jautri atrasties kino starp seansiem un galināt nost atsevišķus cilvēkus..ieguvu vienu dvd....vispār jūtos laimīga tnx rīkotājiem par pūlēm....gaidīšu nākamo
zenofex
Tikai dažas rindiņas par animefesta norisi un manas pārdomas:
http://anime.bug.lv/content/view/65/27/
+Chibi+
izskatiiju visas 418 bildes, un man ir gadsimta jautaajums - kursh ljaava man liist kadraa? es esmu vai katraa 2 bildee! Renji ir! Robinas vispaar nav! Vajadzeeja mani kaut kur piesiet un aizmirst... dry.gif
lastguru
nee, nee, nee, nevajadzeeja gan! visas bildes ar tevi ir ljoti labi sanaakushas... naakamreiz sitam rekordu lai Chibi-sama buutu divaas no trim bildeem ^^
ETM
Veel viens forshs fakts: mans zobens ir vairaak bbildees nekaa es pats.
Kikyou
QUOTE(ETM @ Dec 1 2005, 13:04)
*

Duhh, kameras tak vienmēr pievēršās kosplejeriem. Parastus mirstīgos nav jautri fočēt.
ReD_FoXy
QUOTE(Kikyou @ Dec 1 2005, 19:20)
QUOTE(ETM @ Dec 1 2005, 13:04)
*

Duhh, kameras tak vienmēr pievēršās kosplejeriem. Parastus mirstīgos nav jautri fočēt.
*

Ir bet tikai tos kuriem nicki ir kkas saistiits ar lapsaam un kuriem nepatiik ka vinjus fochee... Es nezinu kaapeec bet fotograafiem ir instinksts mediit tos kuriem nepatiik tikt focheetiem dry.gif
maakoniitis
yeey.. yee... "Piparkuukas! piparkuukas!!!" un "Gaaaaaaisminaaaa!!!". Esmu viilies, ka man neljaava skatiities, kaa maukas dejo, un nedabuuju pankuukas no savas vieniigaas sievietes. Bet prieks, ka miiljumam daavana patika (es taaa sapratu, ka patika). A jaa... sapratu, ka melot nemaaku. Liels jo liels paldies chibi par hellthing'u! Un taa arii netiku skaidriibaa, ko tie meerkankji dariija Hellthing'aa. Anyway, fests un paareejais pa pirmo!
Ayumi
hellsing, hellsing nevis hellthing, maakoniit. biggrin.gif (jaa mees zinam tavas piparkuukas)
Patiesi laba filma bija taa ''Tukstosgades aktrise''. vina ietu vel 10 minuutes, es apraudaatos. biggrin.gif (protams pusi filmas, skatiitaaji ik pa laikam iesmeejas par komiskajiem kadriem! biggrin.gif)
Chibi, tavs kosplejs vnk bija paaraak LABS lai to vairaakas reizes neiemuuzinaatu.
patiesi labs animefests!
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 1 2005, 18:29)

Ir bet tikai tos kuriem nicki ir kkas saistiits ar lapsaam un kuriem nepatiik ka vinjus fochee... Es nezinu kaapeec bet fotograafiem ir instinksts mediit tos kuriem nepatiik tikt focheetiem dry.gif
*

Acīmredzot cilvēki atgriežas pie pirmatnējiem instinktiem, kad atrodot pietikami labu vāli (šaja gadijuma fotoaparātu) devās medībās. Skrien tātad ēdams (fotografējams).

Fests pats par sevi patika. Miesnieks pat raudāja, kad bija uz ''Millenium actress''. Noslēgumā gan stipri nacās cīnīties ar miegu (iepriekšējās nakts sekas).
Janus
Vasara ir labak var savakties vairak cilveku. Un protams ir vairak cosplay iespejas jo ara ir auksts sodien vispar ir jau -3 gradi. mad.gif
zeloco
*thumbsup* nebiju gan uz nosleegumu un uz atklaashanu biju, mazliet pamiinjaajos un aizgaaju, bet pa vidu bija super XD Zheel, ka man laika nebija palikt uz visaam dienaam >_>
Nuin
Beidzot arii reportaazha http://www.en.lv/index.php?m=5
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.