Arii es tikai tagad taadu savu kopsavilkumu rakstu...
Shis bija pirmais animefests uz kuru biju. Filmas bija forshas. Zjeel, ka nedabuuju abonementu, bet bija jau labi.
Ziimeejumi man bija tikai 2, bet man tomeer prieks. Prieks arii par to, ka bija ielikts manas mazaas maasas ziimeejums. Ja neskaita to, ka bija ierakstiits Shataka, nevis Shatako...
Hotaru no Haka bija skaista filma. Vispaar savas izjuutas par sho filmu jaw ieprieksh uzrakstiiju.
Bija prieks redzeet daudzu otakieshus.. nu labi uzrakstiishu: Aigarius, Tigra2, Gramozeks, Lija, Yume, Kikumi, Chibi, Za4peedinja, Hikaru, Lastguru, Rudoru-san, Shaisuke, Church.. baac, baigi gruuti visus atcereeties un man jau nemaz tas nav jaadara.
Mangchi bija ''so-so... Ja vinji runaatu angliski, nodomaatu, ka Disneja filma...
Ghost in The Shell bija forsha filma. Protams, tas ierunaataajs taa kaa mazliet izgaazaas ar savu briesmiigo runaashanu. Vinjsh neiztulkoja pusi no filmas...
Briesmiigi bija tas, ka nosleegumaa pamaniiju seezjam manu krievu val. skolotaaju... Un vinja, protams, pamaniija tikai mani, nevis Lii vai Lucky... Peec tam skolaa, krievu val. stundaa saakaas jautaajumi pa krieviski: kura filma vislabaak patika, kaa vinjas sauca, par ko vinjas bija utt!!!
Tokio dolls... paraava jau shkjiibi kkad, bet bija ok!
Vaardu sakot, man patika un gaidu naakamo.
P.S.- Es arii esmu kriminaali maza auguma, bet 14gadiiga taa kaa ...