Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eivena portfolio
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2
Aven
Taa kaa tas ir mans pirmais darbinsh luudzu veerteet objektiivi.. tongue.gif
Aven
image biggrin.gif tahad cerams sanaaca..
Righorn
no kura mulkika sis bija???? doremi??? huh.gif bet ziimeejums ir ljoti labs, tieshi tads pats kaa mulkikaa!(man liekas rolleyes.gif ) Paldies...
Sushi
Jaa! Ziimeejums smuks! Man patiik vinja galva!
Tas ir fanarts?
Aven
Jaa, shkiet filma saucaas Sakura card captor vai kkaa tamliidziigi..
Sushi
Nu jaa jaa! Tagad atceros, kur biju shito redzeejusi! Laikam no Card captor Sakura!
Aven
Paldies par tik miiljiem vaardiem pat necereeju ka TIK labi sanaaks..
yorsa-kun
Labi pienjemshu sho kaa paraugu kaa nevajag ziimeet.... ja naakoshie nebuus labaaki nemaz neliec iekshaa sleep.gif(gomen par skarbumu, bet taa kaa direktors te nav tad tas vismaz ir mans uzdevums ) ^^
Aven
Eu nu bet es tak teicu ka tas ir mans PIRMAIS ziimeejums, shobriid top naakamais ziimeejums cerams ka buus labaaks tongue.gif
iewucis
galva mazliet skjiiba forma..., bet visaa visumaa ir labi..... p.s tu noziimeeji??
Aven
Vispaar jaa bet tas man taads kaa treninsh naakamais buus no manis tongue.gif
Kaede
Nju, nepatika. Kaut kā greizi izskatās. Bet priekšpirmā darbiņa vēl ir ļoti un ļoti sakarīgs! smile.gif
Zīmē vien tālāk! smile.gif
Aven
Jagodiigi tad es shos "kjeemus" ziimeeju tikai taadeelj ka man PILNIIGI nepadodas cilveeki it iipashi sejas, izskataas taadas nedziivas un kropliigas sad.gif .
shobriid es censhos to labot un maacos kaa pareizi ziimeet sejas
Aven
Okz te buus kkas jauns ceru ka patiks tongue.gif
image
Tas domaats kaa Dunpeals bet sanaaca Dunpeal un MGS snake mix smile.gif
image
sorry bet man tagad nava pieejams skeneris
iewucis
....izskataas kad abigi esi piestraadaajusi!!... 1-ajam kraisajaa pusee kajai ir [paaraak shaura lociitava un otrajai kaajai taa nejeedziigi aiziet zaabaakaa....nju taa kaa taa kaaja butu saulauzta... bet visumaa man shkjiet kad gaajaas ir paaarraak garas...2-ais zimeejums man skjiet labaaks..it iipashi man patiik zeenss..., meitenei ar nav nevainas..
Kaede
Tas bija labi! Pirmaiz zīmējums vispār super, otrais arī. Tikai pirmajam bikīt, pavisam, proporcijas kājām ta kā ne tādas, taču neņem jau mani vērā... rolleyes.gif
Aven
Bija peec idejas jaabuut taa lai zaabaka purngals buutu pagriezts pret skatiitaaju, bet man nesanaaca, taapeec uzziimeeju ,taa tongue.gif
Aven
Vakar skatoties uz festa bildeem man radaas iedvesma uzziimeet +chibi+ chibi! biggrin.gif
image
Kaede
Nu, tāds tīri neko. Patika! Tas jau ir daudz labāk par pirmo darbu! Malacis! rolleyes.gif
hypnotize
njaa piekriitu, par to, ka dzudz labaak..vieniigais pamaniiju, ka viena roka nedaudz garaaka par otro..=)
Aven
Sen nekas labs nav zīmēts...vienīgais darbs kurš kaut mazliet man patika..
image
Kazuki
ir labs, vismaz man patiik labaak nekaa chibi ziimeejums. smile.gif

edit: jaa man arii elfen lied atgaadina.
Tsukino
Elfen Lied, ne?
Labi sanaacis, tikai ja tu ietoneetu, un buutu biku vairaak kraasu/tonju kaa kontuurliinijas izskatiitos labaak... galva iespeejams ir biku izstiepta garumaa, bet taa var buut tikai mana fantaazija... labi sanaak, tev vajadzeetu turpinaat!
kahi
tikai tagad piesleedzos...patika pirmais... taaaac miiļumiņš....ļoti patiik dzeka galva ar skarbo seju, gribeetos veel kaut ko redzeet... smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Aven @ Dec 8 2005, 14:34)
Vakar skatoties uz festa bildeem man radaas iedvesma uzziimeet +chibi+ chibi! biggrin.gif
image
*

tas, tjipa, manu kospleju vinegrets?
Aven
Laikam jau happy.gif Tikai man bija slinkums kraasot kimono... laugh.gif
Aven
Man slinks kko dariit tapeec tik maz zimeeju tongue.gif
image
Kaede
Ļoti skaista pēdējā bilde! Es uzskatu, ka pat ļoti ļoti labi izdevusies!!! smile.gif
kahi
ljoti patika rozes roka! vareetu veel kaut ko taadaa pasaa garaa!!! smile.gif
GunMetaL
oooo.... kruta!!! i like it .... biggrin.gif buutu roze vel 4utj paveerusies buutu vel labaak smile.gif
Suu
hmm roka ar rozi ir laba, roka man patiik rozes kaarts arii bet mani neliek mieru rozes zieds. rozhu ziedlapas ir jaaziimee savaadaak. Bet ja neraugaas uz ziedu tad ir sanaacis labi.

P.S. ieteiktu palabot ziedu! bet tes ir tikai ieteikums un mans viedoklis1
Aven
Ha, es pukjes vispaar ziimeet nemaaku! Vispaar gandriiz zimeet nemaaku tongue.gif
Aven
Kārtējā roka! happy.gif Shii nav eenota jo domaaju to veelaak izkraasot ar PS...
image
Rufucis
norm darbs bet man skiet ka mazais pirksts pa platu rolleyes.gif
Aven
tev taisniiba, tagad man vinsh izskataas peec gurkja! tongue.gif
hitogoro
hihihi smile.gif Tev vajadzēja ielikt to zīmējumu ar to kroplīgo roķeli wink.gif tā ir labā rolleyes.gif
Aven
neparko! tad es buutu otaku.lv dranjkjiigaakais ziimeetaajs !!
Aven
image
Man vajag padomu-taa bize neiskataas labi..varbuut kaadam ir kaads bizhu tutoriaals?
Kikyou
Mēģināju tādu kā tutoriāli uztaisīt.
Vēlu veiksmi saprast manu rokrakstu (bija slinkums ar datoru viņam ķerties klāt).

SPIEST ŠEIT

Un vispār, bize neveido taisnu līniju. :3 Kas laikam arī bija vienīgā problēma ar tavu bizi.
Aven
Woohoo! paldies, es pat pamaniiju lapai otraa pusee izspiedushaas liinijas ar bizhu meegjinaajumiem ^^
Aven
image
Woohoo! Pirmais manis kraasotais darbs phtoshopa...jaa es zinu...tas ir meesls tongue.gif
LeoR
Smuki, tik bizi un apaksheejo matu skipsnu arii vajadzeeja ieenot un acis nevajadzeetu kraasot aadas krasaa, man liekas ka labaak vienmeer izskataas ja ir baltaa.
Aven
Laiksatkal pazemoties laugh.gif laugh.gif laugh.gif

IPB Image
Tigra2
naruto, pēc tam kad laimēja 100000000 yenas un visu notrieca vienā dienā Ichiraku ramenā.
XD
labs
Aven
krāsainais mēģinājums nr.2 biggrin.gif
sitiet mani ar vālēt,speriet man pa aknām! man vienalga ko es amizējos, un ma nav ko darīt
IPB Image
LeoR
Heh, bet normaali sanaacis smile.gif Buutu protams bijis labaak, ja koka lapas pats buutu ziimeejis.
Aven
biggrin.gif Palika tikai šito izķēmot fotošopā un es būšu laimīgs vēl kādu mēnesi XD biggrin.gif

IPB Image
hypnotize
eu...bet smukinji....laba kustiiga....taa kaa....tikai izkraasot...un buus Wow... biggrin.gif
Aven
1.Man laikam tiešām nav ko darīt
2.man arī laikam patīk pazemoties... laugh.gif lol nee
3.stulbais skeneris dry.gif
IPB Image
Cilveeks
kaajas pa iisu... dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.