Taa kaa tas ir mans pirmais darbinsh luudzu veerteet objektiivi..
tahad cerams sanaaca..
Righorn
Nov 22 2005, 15:38
no kura mulkika sis bija???? doremi???
bet ziimeejums ir ljoti labs, tieshi tads pats kaa mulkikaa!(man liekas
) Paldies...
Jaa! Ziimeejums smuks! Man patiik vinja galva!
Tas ir fanarts?
Jaa, shkiet filma saucaas Sakura card captor vai kkaa tamliidziigi..
Nu jaa jaa! Tagad atceros, kur biju shito redzeejusi! Laikam no Card captor Sakura!
Paldies par tik miiljiem vaardiem pat necereeju ka TIK labi sanaaks..
yorsa-kun
Nov 22 2005, 18:50
Labi pienjemshu sho kaa paraugu kaa nevajag ziimeet.... ja naakoshie nebuus labaaki nemaz neliec iekshaa
(gomen par skarbumu, bet taa kaa direktors te nav tad tas vismaz ir mans uzdevums ) ^^
Eu nu bet es tak teicu ka tas ir mans PIRMAIS ziimeejums, shobriid top naakamais ziimeejums cerams ka buus labaaks
iewucis
Nov 22 2005, 20:49
galva mazliet skjiiba forma..., bet visaa visumaa ir labi..... p.s tu noziimeeji??
Vispaar jaa bet tas man taads kaa treninsh naakamais buus no manis
Nju, nepatika. Kaut kā greizi izskatās. Bet priekšpirmā darbiņa vēl ir ļoti un ļoti sakarīgs!
Zīmē vien tālāk!
Jagodiigi tad es shos "kjeemus" ziimeeju tikai taadeelj ka man PILNIIGI nepadodas cilveeki it iipashi sejas, izskataas taadas nedziivas un kropliigas
.
shobriid es censhos to labot un maacos kaa pareizi ziimeet sejas
Okz te buus kkas jauns ceru ka patiks
Tas domaats kaa Dunpeals bet sanaaca Dunpeal un MGS snake mix
sorry bet man tagad nava pieejams skeneris
iewucis
Dec 4 2005, 21:36
....izskataas kad abigi esi piestraadaajusi!!... 1-ajam kraisajaa pusee kajai ir [paaraak shaura lociitava un otrajai kaajai taa nejeedziigi aiziet zaabaakaa....nju taa kaa taa kaaja butu saulauzta... bet visumaa man shkjiet kad gaajaas ir paaarraak garas...2-ais zimeejums man skjiet labaaks..it iipashi man patiik zeenss..., meitenei ar nav nevainas..
Tas bija labi! Pirmaiz zīmējums vispār super, otrais arī. Tikai pirmajam bikīt, pavisam, proporcijas kājām ta kā ne tādas, taču neņem jau mani vērā...
Bija peec idejas jaabuut taa lai zaabaka purngals buutu pagriezts pret skatiitaaju, bet man nesanaaca, taapeec uzziimeeju ,taa
Vakar skatoties uz festa bildeem man radaas iedvesma uzziimeet +chibi+ chibi!
Nu, tāds tīri neko. Patika! Tas jau ir daudz labāk par pirmo darbu! Malacis!
hypnotize
Dec 26 2005, 01:01
njaa piekriitu, par to, ka dzudz labaak..vieniigais pamaniiju, ka viena roka nedaudz garaaka par otro..=)
Sen nekas labs nav zīmēts...vienīgais darbs kurš kaut mazliet man patika..
Kazuki
Jan 13 2006, 19:21
ir labs, vismaz man patiik labaak nekaa chibi ziimeejums.
edit: jaa man arii elfen lied atgaadina.
Tsukino
Jan 13 2006, 19:27
Elfen Lied, ne?
Labi sanaacis, tikai ja tu ietoneetu, un buutu biku vairaak kraasu/tonju kaa kontuurliinijas izskatiitos labaak... galva iespeejams ir biku izstiepta garumaa, bet taa var buut tikai mana fantaazija... labi sanaak, tev vajadzeetu turpinaat!
tikai tagad piesleedzos...patika pirmais... taaaac miiļumiņš....ļoti patiik dzeka galva ar skarbo seju, gribeetos veel kaut ko redzeet...
+Chibi+
Jan 29 2006, 23:09
QUOTE(Aven @ Dec 8 2005, 14:34)
Vakar skatoties uz festa bildeem man radaas iedvesma uzziimeet +chibi+ chibi!
tas, tjipa, manu kospleju vinegrets?
Laikam jau
Tikai man bija slinkums kraasot kimono...
Man slinks kko dariit tapeec tik maz zimeeju
Ļoti skaista pēdējā bilde! Es uzskatu, ka pat ļoti ļoti labi izdevusies!!!
ljoti patika rozes roka! vareetu veel kaut ko taadaa pasaa garaa!!!
GunMetaL
Feb 16 2006, 18:39
oooo.... kruta!!! i like it ....
buutu roze vel 4utj paveerusies buutu vel labaak
hmm roka ar rozi ir laba, roka man patiik rozes kaarts arii bet mani neliek mieru rozes zieds. rozhu ziedlapas ir jaaziimee savaadaak. Bet ja neraugaas uz ziedu tad ir sanaacis labi.
P.S. ieteiktu palabot ziedu! bet tes ir tikai ieteikums un mans viedoklis1
Ha, es pukjes vispaar ziimeet nemaaku! Vispaar gandriiz zimeet nemaaku
Kārtējā roka!
Shii nav eenota jo domaaju to veelaak izkraasot ar PS...
Rufucis
Mar 4 2006, 20:58
norm darbs bet man skiet ka mazais pirksts pa platu
tev taisniiba, tagad man vinsh izskataas peec gurkja!
hitogoro
Mar 7 2006, 23:25
hihihi
Tev vajadzēja ielikt to zīmējumu ar to kroplīgo roķeli
tā ir labā
neparko! tad es buutu otaku.lv dranjkjiigaakais ziimeetaajs !!
Man vajag padomu-taa bize neiskataas labi..varbuut kaadam ir kaads bizhu tutoriaals?
Kikyou
Mar 14 2006, 19:07
Mēģināju tādu kā tutoriāli uztaisīt.
Vēlu veiksmi saprast manu rokrakstu (bija slinkums ar datoru viņam ķerties klāt).
SPIEST ŠEITUn vispār, bize neveido taisnu līniju. :3 Kas laikam arī bija vienīgā problēma ar tavu bizi.
Woohoo! paldies, es pat pamaniiju lapai otraa pusee izspiedushaas liinijas ar bizhu meegjinaajumiem ^^
Woohoo! Pirmais manis kraasotais darbs phtoshopa...jaa es zinu...tas ir meesls
Smuki, tik bizi un apaksheejo matu skipsnu arii vajadzeeja ieenot un acis nevajadzeetu kraasot aadas krasaa, man liekas ka labaak vienmeer izskataas ja ir baltaa.
Tigra2
Sep 22 2006, 15:42
naruto, pēc tam kad laimēja 100000000 yenas un visu notrieca vienā dienā Ichiraku ramenā.
XD
labs
krāsainais mēģinājums nr.2
sitiet mani ar vālēt,speriet man pa aknām! man vienalga ko es amizējos, un ma nav ko darīt
Heh, bet normaali sanaacis
Buutu protams bijis labaak, ja koka lapas pats buutu ziimeejis.
hypnotize
Sep 23 2006, 13:29
eu...bet smukinji....laba kustiiga....taa kaa....tikai izkraasot...un buus Wow...
1.Man laikam tiešām nav ko darīt
2.man arī laikam patīk pazemoties...
lol nee
3.stulbais skeneris
Cilveeks
Sep 27 2006, 20:25
kaajas pa iisu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.